Braun MQ 9097X - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 91 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9097X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keukenprinses 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koken supermakkelijk dankzij MultiQuick complete set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Mijn oude Braun had ik gekregen toen ik op mijzelf ging wonen 11 jaar geleden. Ik had gedacht dat hij op een gegeven moment kapot zou gaan, maar nog steeds is hij nog te gebruiken. Toch heb ik nieuwe gekocht. Ik wilde een complete set. Uit de consumentenbond en reviews lees ik alleen maar goede dingen over deze Braun set.
Deze staafmixer beschikt over de nieuwste
Deze staafmixer sprak me aan omdat hier de nieuwste technologie in verwerkt is en dat merk je ook meteen in het gebruik. Het is een veelzijdige, krachtige en praktische staafmixer Activeblade technologie zorgt ervoor dat je noten of zelfs groente met pit kunt pureren zonder kracht te zetten wat heel ergonomisch in gebruik is. Je kunt ook zelf de snelheid aanpassen. Hoe harder je de knop indrukt, hoe sneller hij gaat. Ik koop alles tegenwoordig vers en maal alles zelf waardoor wij ook gezonder eten. Ik ben enorm blij met deze aanschaf, deze staafmixer ontlast mij van al het zware werk!

Pluspunten

  • geen herrie
  • snel en makkelijk in gebruik
  • complete set, veel accessoires
  • krachtig
  • spettert niet

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joop 09-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hij doet het

Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

8,0
Na jaren van trouwe dienst begaf een onderdeel van onze oude braun staafmixer het. Tijd voor een nieuw dus. de MQ 9097 kan ook mee in de camper zodat ook daar het koken een feessie wordt.

Pluspunten

  • Veel extra mogelijkheden
  • werkt als full size keuken machine

Minpunten

  • Zoeken nog efficiënte opberg systeem

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Koen 13-10-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige alleskunner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Deze Braun maakt alles waar. Een zeer krachtige en volledige machine met veel handige tools. Nu een maand in bezit en kan niet anders stellen dan dat het product het geld waard is. Handige bedieningsknop om snelheid in te stellen. Tot nu toe alles zonder problemen en in zeer snelle tijd gehakt of gemixt.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Uitgebreid

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

RM 03-10-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ9097X zwart

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Ziet er heel degelijk uit. Mooie set. Heel veel mogelijkheden. 1 Apparaat voor alles! Handig in gebruik. veel onderdelen kunnen in de vaatwasser. Sterke staafmixer. alles snel gemalen, gesneden etc.

Pluspunten

  • Veel mogelijkheden
  • Mooi design

Minpunten

  • Geen opbergdoos voor alle onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Birgit 24-09-2020
  • Product gekocht

Zeer. Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Lang getwijfeld of ik keukenmachine of staafmixer ging kopen. Absoluut geen spijt vd aankoop voor een staafmixer. Deze is Functioneel. Krachtig, veelzijdig apparaat.
Maakt mooi gladde sauzen. Werkt snel.
Minpunt is dat er geen opberg mogelijkheid bij zit.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ruud 23-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Echt een heel goede staafmixer. Zeer compleet. Heel krachtig. Kan alles dien wat nodig. Een keukenmachine is eigenlijk overbodig geworden.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. van Dal 22-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Grote krachtige staafmixer met veel mogelijkheden

Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Na het hemelen van mijn oude Braun staafmixer (ca. 10 jaar - normaal gebruik) deze staafmixer aangeschaft. Dit met name door de vele accessoires die erbij zitten. Nu ca. een maand in gebruik maar nog niet alles uitgeprobeerd.

-staafmixer/blender werkt perfect
-snijmessen in maatbekers werken perfect
-snijbladen voor raspen / schijfjes / reepjes: nog niet optimaal getest maar lijkt vooralsnog veel restant (grove stukken) over te blijven tussen schijf en machine; dit is een nadeel
-puree mixer; was hier wat huiverig voor maar blijkt goed te werken
-frietschijf; onlangs geprobeerd; dit werkt boven verwachting goed
-staafmixer ligt goed in de hand en de bediening werkt fijn (hij is wel 'groot' dit is even wennen)
-voor mij een echt pluspunt is dat er achteraf toch best veel accessoires van mijn oude Braun 4191 compatible bleken te zijn met deze staafmixer.
-een gemiste kans is dat niet alle onderdelen in de vaatwasser kunnen

Pluspunten

  • diverse zaken compatible van mijn oude Braun 4191
  • ligt goed in de hand

Minpunten

  • niet alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

wimvis 21-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eg makkelijk

Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Erg makkelijk om de verschillende messen en kommen die erbij zitten te gebruiken.
Om even snel een wortel te raspen hoef ik nu niet meer een hele machine uit de kast te halen, die daar weer helemaal afgewassen moet worden omdat deze niet in de vaatwasser kan.
De kommen en messen van deze Braun staafmixer kunnen en mogen allemaal in de vaatwasser.
Dus zoals al gezegt , erg makkelijk in gebruik, en gemak dient de mens toch?

Pluspunten

  • snel te wisselen messen
  • goed resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Leon 15-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

8,0
Mooi product. De rubberen ringen onder de bekers was voor mij belangrijk, dan boven ze tenminste staan
Zeer uitgebreide set maar eenvoudig in gebruik.

Pluspunten

  • Rubberen ringen
  • Veel accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

loes 13-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne uitgebreide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

8,0
Mijn braun staafmixer van 11 jaar oud gaf er de brui aan dus had ik een nieuwe nodig. De technnologie is in die tijd wel echt verbeterd! Spettert nu bijna niet meer en ook op de bodem wordt nu alles meegenomen. Ook de beveiliging bovenop vind ik een goede toevoeging.

Pluspunten

  • krachtig
  • beveiliging
  • bijna geen spetters
  • degelijk apparaat

Minpunten

  • rvs onderkant niet goed voor binnenkant pannen
  • zoveel onderdelen waar laat je die

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Visser 09-09-2020
  • Product gekocht

Keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

8,0
Deze vervangt onze oude Braun waar wij jaren plezier van hebben gehad,
Dit product is fantastisch helemaal omdat je de snelheid van de staafmixer traploos kunt bedienen en er bijzonder veel accessoires bij zitten. Aanrader

Pluspunten

  • Veel hulpmiddelen
  • Traploze staafmixer

Minpunten

  • Had iets beter handleiding bij gekund

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

richard 05-09-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

supermakkelijke keukenhulpmiddel!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Als keukenchef kan ik niks anders zeggen dan wat een waanzinnig apparaat je hebt echt alles in huis wat je maar wenst.
Kan niet meer zonder en niet twijfelen gewoon kopen.

Pluspunten

  • extra hulpmiddelen
  • snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fam. Posthumus 24-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fiijne staafmixer met veel accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Het product bevalt uitstekend. Alle functies werken goed en zijn goed schoon te maken. Alleen aan het keukenmachine accesoire zitten nog wat verbeterpuntjes.

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Fijne snelheidsregeling

Minpunten

  • De inzetstukken zitten een beetje los
  • Er blijft soms eten achter in de foodprocessor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hester 17-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Ik heb maanden gezocht naar een perfecte machine maar wist al vanaf dag 1 dat ik deze wilde.
Ik zocht naar een leuke aanbieding maar kon deze niet vinden.
Nu met 20 euro cashback heb ik het gedaan!
Ik ben er erg blij mee. Er zitten zoveel optijd op wat je kan doen! in de omschrijving kun je dit niet vinden.
Graag zou ik willen aanraden toch die informatie ook te delen. als ik dit had geweten had ik allang de machine gekocht.
Wat ik ook nog graag zou willen is een bakje waar de onderdelen in kunnen zodat ik ze niet ga kwijtraken. Dat zou mij wel waard zijn voor te betalen.
Ik ben erg blij met het product!

Pluspunten

  • Veilige machine
  • Oneindig veel opties

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede ervaring met braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
goede prijs , de kwaliteit van Braun en de vele hulpstukken die er gelijk bij horen. Door mijn ervaring met mijn eerder gekochte staafmixer ,10 jaar geleden die het nog steeds uitstekend doet , heb ik de Braun MQ 9097X gekocht .

Pluspunten

  • vermogen
  • hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 09-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel accessoires

Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

7,0
Complete set geschikt voor veel verschillende toepassingen. Alles lijkt tot nu toe van degelijke kwaliteit

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Veel accessoires

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

A. Bruinsma 09-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Puur voor in de keuken om nieuwe recepten te maken. handzaam en niet te lomp. Veel hulpstukken. mooi design en veel mogelijkheden waar je normaal meerdere apparaten voor moet kopen. Zekers uitdagend om meer uit te proberen en te experimenteren met nieuwe voedingsmiddelen.

Pluspunten

  • veel hulpstukken
  • handzaam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Terrence 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Zeer goede staafmixer met oneindig veel mogelijkheden. Alle oude apparaten meteen de deur uit gedaan werkt snel, makkelijker en nog veiliger ook! Topaankoop!

Pluspunten

  • Zeer compleet
  • Veilig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soumaya 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een alles in 1 product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Ik gebruik het apparaat al een aantal weken en het is echt een top ding! Ik het fijne is dat het bijna alles kan en weinig ruimte nodig heeft. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Hoge kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CR 13-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een geweldig apparaat om mee te werken.

Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Het is een heel fijn apparaat om mee te werken. Of je nu een smoothie of verse soep wil maken of gewoon een uitje of kruiden ermee wil snijden. Hij voldoet aan al mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Makkelijk in gebruik
  • Uitgebreide set met diverse accessoires

Minpunten

  • Ben ik nog geen tegen gekomen
  • Ben ik nog geen tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews