Braun MQ 9097X - Reviews

Best Reviewed jun 2020 Braun MQ 9097X
Best Reviewed - juni 2020
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
1,5 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 78 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9097X op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Keukenprinses 28-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Koken supermakkelijk dankzij MultiQuick complete set

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Mijn oude Braun had ik gekregen toen ik op mijzelf ging wonen 11 jaar geleden. Ik had gedacht dat hij op een gegeven moment kapot zou gaan, maar nog steeds is hij nog te gebruiken. Toch heb ik nieuwe gekocht. Ik wilde een complete set. Uit de consumentenbond en reviews lees ik alleen maar goede dingen over deze Braun set.
Deze staafmixer beschikt over de nieuwste
Deze staafmixer sprak me aan omdat hier de nieuwste technologie in verwerkt is en dat merk je ook meteen in het gebruik. Het is een veelzijdige, krachtige en praktische staafmixer Activeblade technologie zorgt ervoor dat je noten of zelfs groente met pit kunt pureren zonder kracht te zetten wat heel ergonomisch in gebruik is. Je kunt ook zelf de snelheid aanpassen. Hoe harder je de knop indrukt, hoe sneller hij gaat. Ik koop alles tegenwoordig vers en maal alles zelf waardoor wij ook gezonder eten. Ik ben enorm blij met deze aanschaf, deze staafmixer ontlast mij van al het zware werk!

Pluspunten

  • geen herrie
  • snel en makkelijk in gebruik
  • complete set, veel accessoires
  • krachtig
  • spettert niet

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ab 10-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede ervaring met braun

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
goede prijs , de kwaliteit van Braun en de vele hulpstukken die er gelijk bij horen. Door mijn ervaring met mijn eerder gekochte staafmixer ,10 jaar geleden die het nog steeds uitstekend doet , heb ik de Braun MQ 9097X gekocht .

Pluspunten

  • vermogen
  • hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maarten 09-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel accessoires

Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

7,0
Complete set geschikt voor veel verschillende toepassingen. Alles lijkt tot nu toe van degelijke kwaliteit

Pluspunten

  • Snelle levering
  • Veel accessoires

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

A. Bruinsma 09-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne afwerking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Puur voor in de keuken om nieuwe recepten te maken. handzaam en niet te lomp. Veel hulpstukken. mooi design en veel mogelijkheden waar je normaal meerdere apparaten voor moet kopen. Zekers uitdagend om meer uit te proberen en te experimenteren met nieuwe voedingsmiddelen.

Pluspunten

  • veel hulpstukken
  • handzaam

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Terrence 08-08-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Zeer goede staafmixer met oneindig veel mogelijkheden. Alle oude apparaten meteen de deur uit gedaan werkt snel, makkelijker en nog veiliger ook! Topaankoop!

Pluspunten

  • Zeer compleet
  • Veilig

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Soumaya 18-07-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een alles in 1 product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Ik gebruik het apparaat al een aantal weken en het is echt een top ding! Ik het fijne is dat het bijna alles kan en weinig ruimte nodig heeft. Echt een aanrader!

Pluspunten

  • Neemt weinig ruimte in beslag
  • Hoge kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CR 13-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een geweldig apparaat om mee te werken.

Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Het is een heel fijn apparaat om mee te werken. Of je nu een smoothie of verse soep wil maken of gewoon een uitje of kruiden ermee wil snijden. Hij voldoet aan al mijn verwachtingen.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Makkelijk in gebruik
  • Uitgebreide set met diverse accessoires

Minpunten

  • Ben ik nog geen tegen gekomen
  • Ben ik nog geen tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nil 08-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker snel, krachtig, spat niet

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Ik heb het gekocht omdat ik alles in 1 wou, lekker veel onderdelen. Vooral aardappel pureren is nu nog makkelijker. Krachtige motor

Pluspunten

  • Snel
  • Spat niet

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Robin 06-06-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtig en voor alles te gebruiken.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Ik wilde een multifunctionele staafmixer.
Ondertussen maak ik de lekkerste smoothies met groot gemak.
Binnenkort verwacht ik de groentehapjes voor mijn baby ermee te gaan maken.
bevat veel accessoires en voelt kwalitatief goed aan.

Pluspunten

  • stevig
  • kwaliteit
  • veel accessoires
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • moet ik nog tegenkomen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mike 04-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie staafmixer met veel opties

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Mooi apparaat, Degelijk materiaal, veel opties erbij. Mooi design, ergonomisch erg goed. Al met al een fijn apparaat.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

60 plusser 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige motor

Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Het product heeft een krachtige motor, handig in gebruik met een mooie vormgeving. De prijs-kwaliteitverhouding is goed.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • handig in gebruik

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Braun staafmixer 9MQ9097X 03-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer uitgebreide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Dit apparaat is zo uitgebreid dat je geen verdere keukenmachine nodig hebt. Van raspen, schafen, snijden, kloppen, crushen, blenden etc. Dit apparaat Kan werkelijk alles.

Pluspunten

  • Zeer compleet
  • Degelijk materiaal

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Facundo 01-06-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kwaliteit mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Ik ben verrast door de kracht van deze mixer. Het heeft me behoorlijk wat tijd bespaard bij het met groot gemak snijden en verwerken van groenten. Het enige nadeel dat ik kon vinden, is dat er geen koffer is om de zeer scherpe messen veilig op te bergen.
Ik zou dit product absoluut aanbevelen!

Pluspunten

  • Kracht
  • Efficiënte messen

Minpunten

  • Geen messen zaak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kater 31-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Heel veel mogelijkheden. Sterke en site aandrijving. Bijna alles kan de vaatwasser in dus lekker makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun83 29-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

8,0
Zeer degelijk apparaat. Zeer compleet pakket, wel jammer dat de koffiemolen niet in meest uitgebreide pakket zit. De gebruiksaanwijzing had ook met kleurcodes kunnen zijn zodat in een oogopslag duidelijk is welk mesje voor welke verwerking nodig is.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Duurzaamheid

Minpunten

  • Geen koffiemolen in pakket
  • Handleiding

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

OmeRuud 28-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke Staafmixer, veel accessoires, complete hulp.

Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Sterke staafmixer met zijn complete set accessoires is het de perfecte hulp in de keueken. Door de complete set kun je een hoop keukengereedschap opruimen. Alles wat je nodig hebt om fijne gerechten te presenteren zit erbij. Door de traploze snelheid instelling heb je hem altijd goed onder controle. Ligt goed in de hand en daardoor makkelijk te bedienen. Mooi design en kleur. Deze hoef je niet in de lade te leggen. Deze kun je op je aanrecht laten staan als blikvanger. Mooie handige en sterke staafmixer! We verheugen ons op de vele heerlijke maaltijden die we hiermee kunnen gaan maken.

Pluspunten

  • Sterke motor
  • goede kwaliteit
  • handig in gebruik
  • Mooi design
  • complete set accessoires

Minpunten

  • Hij past niet op oudere Braun onderdelen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Brauntje 27-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijk product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

9,0
Kwaliteitsproduct, werkt zeer nauwkeurig. Handleiding mag gebruiksvriendelijker en jammer dat je met uitgebreid assesoires nog geen koffiemolen kan malen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

patrick 26-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

degelijk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

7,0
was op zoek naar een multifuntioneel apparaat wat niet al te veel plaats inneemt. Dat heb ik gevonden in deze perfect !

Pluspunten

  • veel associores
  • sterke motor

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Janine 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Na 20 jaar een nieuwe.....en natuurlijk weer een Braun!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

10,0
Mijn Braun staafmixer is na 20 jaar echt aan vervanging toe. Maar voor een nieuwe sta ik niet verbaasd dat bij de consumenten testen steeds een Braun als beste uit de bus komt.

Pluspunten

  • Kwaliteit
  • Betrouwbaar
  • Prachtig resultaat
  • Makkelijk te reinigen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jadz 25-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 9097X

Algemene score

8,0
Werkt goed en zeer uitgebreid. Ik heb nog niet alle mogelijkheden uitgeprobeerd, maar gezien ik altijd staafmixers van Braun heb gebruikt en altijd goede ervaringen, ga ik ervan uit dat deze ook niet zal tegenvallen.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews