Braun MQ 9037 Sauce+ - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Braun MQ 9037 Sauce+
Best Reviewed december 2017
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 133 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hoogland 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste staafmixer tot nu toe!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van alle staafmixers die ik gehad heb, is dit tot nu toe de beste.
Het apparaat voelt zeer solide aan.
Je kan met één knop op gevoel het apparaat op toeren laten draaien. Op het begin even wennen, maar werkt daarna zeer prettig.
De staafmixer is behoorlijk krachtig en maakt alles heel erg fijn.
Ook bijzonder is de het apparaat zich niet vacuüm trekt aan de pan en dat het bijna niet spat. Problemen die ik met mijn vorige (Bosch) wel had.

Een dikke aanrader dus.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Prettig in gebruikt
  • Trekt niet vacuüm aan de pan
  • Op gevoel de toeren te regelen met één grote knop
  • Spat niet

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

agnes 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige stille staafmixer van 1000 watt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De hulpstukken zijn makkelijk in elkaar te klikken, voet is van rvs. Ik heb voor deze gekozen omdat er een pureeraccessoires bij zit. Hij makkelijk te bedienen is met 1 hand en niet al te zwaar is. Ook mijjn moeder van 73 kan m makkelijk hanteren. De hak kom vind ik prettig voor klein voedsel. De garden wilde ik er echt bij hebben, scheelt voor de arm bij lang moeten roeren.

Pluspunten

  • multifunctioneel
  • bijna alles kan in de vaatwasmachine

Minpunten

  • geen houder bij te bestellen,

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

rik 17-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima product, goed en degelijk. Leuk dat je er ook aardappelpuree mee kunt maken. Ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • degelijk
  • ligt goed in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Rob 14-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk en veel power

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een stevige staafmixer met heel veel power. Super handig in gebruik. Snelheid is via drukknop te regelen.

Pluspunten

  • Gebruiksvriendelijk
  • Sterke motor

Minpunten

  • Met snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hasan 10-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtpatser van 1000watt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mijn tweede Braun mixer in 15 jaar. zeer tevreden van de eerste nu het vervolg model met 1000 watt en met 20 Euro korting van Braun.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Braunie 05-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voelt degelijk en veilig aan. Handig en snel wisselen van accessoires.
Veilig te bedienen. Redelijk stil bij gebruik.

Pluspunten

  • Traploos toerental
  • Makkelijk te reinigen

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Oxana 05-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

handig om te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
werkt het zoals verwacht. Ik ben erg blij met aankoop. Verschillende bij hulpjes zit in. Verschillende snelheden . Extra sterke vermogen tot 1000watt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Professioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede en handige staafmixer voor professioneel gebruik. Om eten te bereiden voor een grote groep mensen. Bijvoorbeeld stamppotten. Fijn om dat dan met deze staafmixer te doen.

Pluspunten

  • Professioneel

Minpunten

  • Niet alle hulpstukken zullen gebruikt gaan worden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Erik 15-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevige StaafMixer

Algemene score

8,0
Op aanraden van een voedingscoach en a.h.v. goede reviews heb ik deze uitgebreide staafmixer gekocht. Als man nog even wennen aan dit keukengerei, maar het werkt goed en ligt goed stevig in de hand.

Pluspunten

  • Robuustheid
  • Extra hulpstukken

Minpunten

  • 1e x in vaatwasser niet schoon: afwaskwast lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gebruikster 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mooi design blender

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooi uitgevoerde en krachtige blender met bijgeleverde handige attributen, zoals o.a een garde en pureestamper. Handig in gebruik .

Pluspunten

  • mooi design
  • krachtige motor

Minpunten

  • geen ophangsysteem

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeannette 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Superapperaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Degelijk , handig in gebruik , app u's heel krachtig en snel.apperaat spat niet vanwege de speciale voet

Pluspunten

  • Snel
  • Gebruikt vriendelijk

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

staafmixer 12-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze staafmixer heb ik gekocht omdat het meerdere mogelijkheden heeft en noten kleiner kan maken. Voor de rest zitten er verschillende attributen bij, waardoor je er veel mee kunt.

Pluspunten

  • alle benodigdheden bij aanwezig

Minpunten

  • nog niet bekend

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Tjeerd 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het is een dure staafmixer, maar het is de investering zeker waard. Niets is te gek voor dit geweldige apparaat.

Pluspunten

  • Kracht
  • Uiterlijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Suus 11-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mooie vormgeving en goede prijs kwaliteits verhouding. Degelijke uitstraling. Keuze bepaald door meerdere gebruiks accesoires.

Pluspunten

  • Meerdere hulpstukken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Johan 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijke knoppen

Algemene score

8,0
Ik vindt het een fijne machine die lekker licht in de handen ligt. Pureert snel een mooi fijn. Hij is makkelijk op te bergen en schoon te maken.

Pluspunten

  • lichtgewicht
  • makkelijke bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nienke 09-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

multifunctioneel apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijn apparaat dat mij erg geholpen heeft bij de bereiding van het kerstdiner. Naast een gladde soep en goed geklopte eiwitten heb ik er zelfs een prima kip-gehakt-vulling voor de kip mee kunnen maken.

Pluspunten

  • scherpe messen in de staafmixer
  • krachtige motor

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Erna 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sterke motor

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht vanwege de Sterke motor en de vele accessoires.
De stamper leek me ook een handig attribuut

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

W.Berkhout 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Moderne allround staafmixer

Algemene score

9,0
Al jaren zeer tevreden met 'n Braun mixer , daarom wederom 'n Braun !
Maar nu met extra mogelijkheden én kinderveiliger .

Pluspunten

  • veilig
  • allround

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annemiek 08-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

practische staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De staafmixer werkt superschoon!Hij is handig op te bergen en er zitten veel extra accessoires bij zodat andere apparaten overbodig worden. Is ook makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • spettert niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kuiper 07-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met veel plezier gebruik ik de Braun staafmixer. Het is een top apparaat en voldoet aan al mijn verwachtingen.
Of ik nou sauzen bereid, stamppot of andere recepten kokkerel deze staafmixer is meer dan prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews