Braun MQ 9037 Sauce+ - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Braun MQ 9037 Sauce+
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 198 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard en Florence 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer met geweldige hulpmiddelen.

Algemene score

9,0
We zochten een krachtige en voor in de keuken een goed bruikbare staafmixer. Na goed te hebben rondgekeken hebben we voor de Braun MQ9037X gekozen. We hebben hoge verwachtingen van deze staafmixer omdat hij een krachtige motor heeft en nuttige accessoires.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • weinig geluid bij gebruik
  • goed bruikbare hulpmiddelen
  • beveiliging voor kinderen

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogland 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste staafmixer tot nu toe!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van alle staafmixers die ik gehad heb, is dit tot nu toe de beste.
Het apparaat voelt zeer solide aan.
Je kan met één knop op gevoel het apparaat op toeren laten draaien. Op het begin even wennen, maar werkt daarna zeer prettig.
De staafmixer is behoorlijk krachtig en maakt alles heel erg fijn.
Ook bijzonder is de het apparaat zich niet vacuüm trekt aan de pan en dat het bijna niet spat. Problemen die ik met mijn vorige (Bosch) wel had.

Een dikke aanrader dus.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Prettig in gebruikt
  • Trekt niet vacuüm aan de pan
  • Op gevoel de toeren te regelen met één grote knop
  • Spat niet

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

CEE 02-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degeloijk, krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ligt zeer goed in de hand. Bediening gaat heel natuurlijk. Maalt/hakt echt overal doorheen. Word niet heet / je hoeft dus niet te wachten omdat de thermische beveiliging heeft ingegrepen. Opvallend is dat ie veel stiller is dan alle ander staafmixers waar ik mee gewerkt heb.

Pluspunten

  • Zeer stil.
  • Zeer krachtig
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig vermogen. Snel je soep en sauzen klaar.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Handig in gebruik ,ligt goed in je hand. makkelijke bediening.
Makkelijk in opruimen en zeker in de afwas.

Pluspunten

  • handigheid en kracht

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bert 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon de beste en stabielste

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Wil alleen maar kwaliteit en dat is Braun een en al degelijkheid weinig lawaai goede hulpstukken maalt alles fijn

Pluspunten

  • maalt alles

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Kwaliteit. Apparaat is inclusief pureerder. Apparaat is 1000 watt. Accessoires meer dan voldoende. Verpakking was zeer goed. Duidelijke beschrijving in de doos.
Apparaat werd door dhl bezorgd zoals was beloofd.

Pluspunten

  • Zware kwaliteit. 1000 watt
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktisch apparaat, mooi snel en sterk.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het is een mooi apparaat in gebruik. Hij is extreem vlot en sterk. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Kortom het apparaat doet waarvoor het is gemaakt. Ik gebruik hem om groente pap van te maken.

Pluspunten

  • Sterk
  • Snel
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kelly 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit

Algemene score

10,0
Goed werkend product met een degelijke kwaliteit. De kwaliteit voelt veel beter aan dan de goedkope staatmixer die we hiervoor hadden. Handig een maatbeker, hakmolen en garde er bij. Er zit een kinderbeveiliging op.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Kinder Beveiliging
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie staafmixer die fijn in de hand ligt, snel zijn werk doet en niet spat.
Hij maakt in een paar secondes een heerlijke smoothie, maar hij pureert, mixt en hakt ook heel goed!
Is makkelijk uit elkaar te halen en te reinigen (meeste onderdelen kunnen ook in de afwasmachine)
Een fijne aankoop waar ik veel plezier van heb!

Pluspunten

  • Kwaliteits design
  • Veel mogelijkheden
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Handige keukenhulp 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig keukenapparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een aanwinst in de keuken; veelzijdig en compleet apparaat; gemakkelijk schoon te maken. zeker ten opzichte van een keukenmachine.

Pluspunten

  • compleet apparaat
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan Plooij 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi van vormgeving en ligt goed in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede kwaliteit, betrouwbaar en mooie vormgeving. we gaan er vanuit dat de staafmixer er voor gaat zorgen met met noch meer gebruik te maken van mijn kookkunsten.

Pluspunten

  • degelijk
  • kwaliteit

Minpunten

  • nvt
  • nvt
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vd Borgh 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat je er van verwacht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na jaren met een Philips staafmixer te hebben gewerkt was het nu tijd voor een nieuw apparaat. Na enig zoeken kwam ik uit op de Baron. Pluspunten zijn de souplesse waarmee zaken worden gehageld. Maar ook de kinderbeveiliging en het op-en-neer bewegend mesje van de staafmixer (Activeblade genoemd door Braun).
Al met al een zeer goede keus.

Pluspunten

  • Functionaliteit
  • Kinderslot, Activeblade

Minpunten

  • Gewicht
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Trees hetharia 15-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb reeds eerder een Braun gekocht, die uiteindelijk versleten is. Daarom weer een nieuwe, waarbij ik de oude hulpmiddelen ook weer kan gebruiken.

Pluspunten

  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Andries 14-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Robuust en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Robuust uitgevoerde staafmixer met krachtige motor. De SAUCE+ is voorzien van diverse hulpstukken zodat deze multifunctioneel inzetbaar is.

Pluspunten

  • Krachtige motor
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

MT 10-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compleet en solide

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
IK heb deze gekozen vanwege de meerdere mogelijkheden en de degelijke uitstraling. De staafmixer en chopper worden bij ons veel gebruikt.

Pluspunten

  • degelijkheid
  • mooie uitstraling
  • meerdere functies

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Marcel 07-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot vermogen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Bij de eerste toepassing bleek het grote vermogen. De 1000 watt brenegen alles snel terug tot kleine stukjes

Pluspunten

  • Groot vermogen
  • snel schoon te maken
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ellen 04-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Malt goed Fiji en handing in het gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te gebruiken. Maalt goed zonder te spetteren. Handing en makkelijk scoop te maken. Finn apparaat

Pluspunten

  • Makkelijk schoon te maken
  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Tjitske Tolsma-Bakker 04-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor het zelf maken van soep an andere producten. Door het malen van verse producten zoals tomaten, noten enzovoort. Het zelf maken van shake wordt hierdoor ook mogelijk, en zijn wij weer up to date.

Pluspunten

  • Handig
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

0712 02-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 9

Algemene score

10,0
Cadeau gekregen van mijn man en dochter. Perfecte staafmixer, ben er erg blij mee! Pureert super fijn, maak er heerlijk tomatensoep mee. Fijne appelmoes. Het apparaat ligt goed in de hand
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

teun 02-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer met pureeaccesoire

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
voelt robuust aan, heel handig is de regelbare snelheid met slechts een knop. Ook veilig, als het accessoire er nog niet goed op zit, is de mixer niet te starten. Na een tijdje ongebruikt gaat hij weer op 'slot' zodat kinderen er niet mee kunnen spelen in een onbewaakt moment..

Pluspunten

  • snelheid met een hand te regelen
  • veiligheids slot

Minpunten

  • snoer had voor de prijs langer gemogen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews