Braun MQ 9037 Sauce+ - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Braun MQ 9037 Sauce+
Best Reviewed - juli 2018
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 206 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9037 Sauce+ op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard en Florence 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer met geweldige hulpmiddelen.

Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

9,0
We zochten een krachtige en voor in de keuken een goed bruikbare staafmixer. Na goed te hebben rondgekeken hebben we voor de Braun MQ9037X gekozen. We hebben hoge verwachtingen van deze staafmixer omdat hij een krachtige motor heeft en nuttige accessoires.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • weinig geluid bij gebruik
  • goed bruikbare hulpmiddelen
  • beveiliging voor kinderen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogland 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste staafmixer tot nu toe!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

9,0
Van alle staafmixers die ik gehad heb, is dit tot nu toe de beste.
Het apparaat voelt zeer solide aan.
Je kan met één knop op gevoel het apparaat op toeren laten draaien. Op het begin even wennen, maar werkt daarna zeer prettig.
De staafmixer is behoorlijk krachtig en maakt alles heel erg fijn.
Ook bijzonder is de het apparaat zich niet vacuüm trekt aan de pan en dat het bijna niet spat. Problemen die ik met mijn vorige (Bosch) wel had.

Een dikke aanrader dus.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Prettig in gebruikt
  • Trekt niet vacuüm aan de pan
  • Op gevoel de toeren te regelen met één grote knop
  • Spat niet

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A:Namdari 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Slaafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
ik vind hem heel goed,het is een bekend merk,ik was een tijdje opzoek naar een goede slaafmixer en gelukkig heb ik deze gevonden,met kracht van 1000 wat jan ik jaren meedoen,ik denk dat ik het goed gekozenen.

Pluspunten

  • Mooi en veilig gemaakt
  • Veel kracht

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Brunello 11-12-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
De mixer heeft een krachtige motor en heeft prima accessoires. Het apparaat ligt goed in de hand en is zeer degelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rob 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima bediening en accesoires

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

9,0
Gekozen voor dit product omdat het een 1000W motor heeft, gemakkelijk te bedienen is en vooral anti splash.

Pluspunten

  • stevige kwaliteit
  • sterke motor.

Minpunten

  • snoerloos zou fijn zijn

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Aysegul 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

KWALITEIT!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

8,0
De anti splash technologie werkt prima! super tevreden!
Krachtige motor .
Het maakt een heerlijke purree in enkele seconde!

Pluspunten

  • kwaliteit
  • krachtige motor
  • veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Susan 05-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed voor pureren, niet voor cakebeslag

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

8,0
Voor cakebeslag is de mixer niet zo geschikt, omdat je de knop voortdurend ingedrukt moet houden (wat 10 min. mixen zwaar maakt).
De pompoensoep die ik gepureerd heb ging echter uitstekend! Het werd al snel een mooie egale brij en er bleven geen grote stukken achter dankzij de bewegelijke kop. De hakselfunctie en aardappelpureer functie heb ik nog niet uitgetest.

Pluspunten

  • staafmixer kan overal bij
  • mooi design

Minpunten

  • knop moet handmatig ingedrukt gehouden worden

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

tevreden 03-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

functioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

8,0
prima staafmixer met fijne accessoires. De unieke activeblades bewegen op en neer en pureren zelfs het hardste voedsel met weinig inspanning

Pluspunten

  • powerfunctie
  • mogelijkheden

Minpunten

  • los element kinderslot
  • snel op slot

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 01-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

8,0
Super apparaat, werking is makkelijk. Goede accessoires bijgeleverd. 1000 Watt zorgt ervoor dat alles kan worden verwerkt. Mooi design

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vanessa 29-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handige conplete staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

8,0
De staafmixer is super handig in gebruik, met veel accessoires. extra apparaten, zoals aparte hakmolen, staafmixer, kunnen de deur uit, alles ineen. Makkelijk om baby voeding fijn te pureren!

Pluspunten

  • Veel accesoires
  • Makkelijk instelbare snelheden

Minpunten

  • Op dit moment nog niet

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

CEE 02-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degeloijk, krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
Ligt zeer goed in de hand. Bediening gaat heel natuurlijk. Maalt/hakt echt overal doorheen. Word niet heet / je hoeft dus niet te wachten omdat de thermische beveiliging heeft ingegrepen. Opvallend is dat ie veel stiller is dan alle ander staafmixers waar ik mee gewerkt heb.

Pluspunten

  • Zeer stil.
  • Zeer krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margriet 01-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldig vermogen. Snel je soep en sauzen klaar.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

9,0
Handig in gebruik ,ligt goed in je hand. makkelijke bediening.
Makkelijk in opruimen en zeker in de afwas.

Pluspunten

  • handigheid en kracht

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

bert 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gewoon de beste en stabielste

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

8,0
Wil alleen maar kwaliteit en dat is Braun een en al degelijkheid weinig lawaai goede hulpstukken maalt alles fijn

Pluspunten

  • maalt alles

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marjo 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

7,0
Kwaliteit. Apparaat is inclusief pureerder. Apparaat is 1000 watt. Accessoires meer dan voldoende. Verpakking was zeer goed. Duidelijke beschrijving in de doos.
Apparaat werd door dhl bezorgd zoals was beloofd.

Pluspunten

  • Zware kwaliteit. 1000 watt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Wendy 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktisch apparaat, mooi snel en sterk.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
Het is een mooi apparaat in gebruik. Hij is extreem vlot en sterk. Prijs kwaliteit verhouding is goed. Kortom het apparaat doet waarvoor het is gemaakt. Ik gebruik hem om groente pap van te maken.

Pluspunten

  • Sterk
  • Snel

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Kelly 24-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke kwaliteit

Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
Goed werkend product met een degelijke kwaliteit. De kwaliteit voelt veel beter aan dan de goedkope staatmixer die we hiervoor hadden. Handig een maatbeker, hakmolen en garde er bij. Er zit een kinderbeveiliging op.

Pluspunten

  • Goede kwaliteit
  • Kinder Beveiliging

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Margot 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

9,0
Mooie staafmixer die fijn in de hand ligt, snel zijn werk doet en niet spat.
Hij maakt in een paar secondes een heerlijke smoothie, maar hij pureert, mixt en hakt ook heel goed!
Is makkelijk uit elkaar te halen en te reinigen (meeste onderdelen kunnen ook in de afwasmachine)
Een fijne aankoop waar ik veel plezier van heb!

Pluspunten

  • Kwaliteits design
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Handige keukenhulp 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig keukenapparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

9,0
Een aanwinst in de keuken; veelzijdig en compleet apparaat; gemakkelijk schoon te maken. zeker ten opzichte van een keukenmachine.

Pluspunten

  • compleet apparaat
  • veel mogelijkheden

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daan Plooij 21-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi van vormgeving en ligt goed in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

7,0
Goede kwaliteit, betrouwbaar en mooie vormgeving. we gaan er vanuit dat de staafmixer er voor gaat zorgen met met noch meer gebruik te maken van mijn kookkunsten.

Pluspunten

  • degelijk
  • kwaliteit

Minpunten

  • nvt
  • nvt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

vd Borgh 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet wat je er van verwacht

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
Na jaren met een Philips staafmixer te hebben gewerkt was het nu tijd voor een nieuw apparaat. Na enig zoeken kwam ik uit op de Baron. Pluspunten zijn de souplesse waarmee zaken worden gehageld. Maar ook de kinderbeveiliging en het op-en-neer bewegend mesje van de staafmixer (Activeblade genoemd door Braun).
Al met al een zeer goede keus.

Pluspunten

  • Functionaliteit
  • Kinderslot, Activeblade

Minpunten

  • Gewicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews