Braun MQ 9037 Sauce+ - Reviews

Best Reviewed jul 2018 Braun MQ 9037 Sauce+
Best Reviewed juli 2018
Specificaties
Type/soort
blender
Type
staafmixer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 173 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard en Florence 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer met geweldige hulpmiddelen.

Algemene score

9,0
We zochten een krachtige en voor in de keuken een goed bruikbare staafmixer. Na goed te hebben rondgekeken hebben we voor de Braun MQ9037X gekozen. We hebben hoge verwachtingen van deze staafmixer omdat hij een krachtige motor heeft en nuttige accessoires.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • weinig geluid bij gebruik
  • goed bruikbare hulpmiddelen
  • beveiliging voor kinderen

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogland 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste staafmixer tot nu toe!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van alle staafmixers die ik gehad heb, is dit tot nu toe de beste.
Het apparaat voelt zeer solide aan.
Je kan met één knop op gevoel het apparaat op toeren laten draaien. Op het begin even wennen, maar werkt daarna zeer prettig.
De staafmixer is behoorlijk krachtig en maakt alles heel erg fijn.
Ook bijzonder is de het apparaat zich niet vacuüm trekt aan de pan en dat het bijna niet spat. Problemen die ik met mijn vorige (Bosch) wel had.

Een dikke aanrader dus.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Prettig in gebruikt
  • Trekt niet vacuüm aan de pan
  • Op gevoel de toeren te regelen met één grote knop
  • Spat niet

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Van Barneveld 19-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Doet zijn werk goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze mixer werkt goed, is makkelijk in gebruik.
Hij kan het eten goed pureren. Ideaal voor het maken van verse babyvoeding
Geen minpunten!

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
  • Doet zijn werk uitstekend

Minpunten

  • Niks!
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

AA 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en sterk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sterke en degelijke staafmixer. Veel vermogen. Nog niet alle functies / hulpstukken gebruikt, maar wat ik wel heb gebruikt werkt super. Je schakelt heel eenvoudig naar meer of minder snelheid. Alles is makkelijk schoon te maken. En het ziet er ook nog eens heel mooi uit. Kortom, blij met de aankoop!

Pluspunten

  • Vermogen / krachtig
  • Makkelijk schoonmaken
  • Ziet er mooi uit
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Geline 17-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooie staafmixer van degelijke kwaliteit die goed werkt. Gekocht omdat er een pureerstamper bij zit, handig voor het maken van babyhapjes.

Pluspunten

  • Design
  • Pureerstamper

Minpunten

  • Zit niet standaard een ijscrusher mes bij
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Daniele 16-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer multiquick 9

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Apparaat gekocht op advies voor volgen koolhydraatarm dieet.
Veel hak en snijwerk en klop en pureerfunctie nodig.
Apparaat werkt heel fijn, ligt goed in de hand, is stevig, makkelijk te reinigen en voelt stevig aan. Dit model gekozen vanwege de grotere hakkom, dat is wel heel fijn.
Wat ik mis, een opbergsysteem voor alle losse onderdelen.

Pluspunten

  • Snelheid
  • Reinigt makkelijk
  • Veel mogelijkheden, opzetstukken

Minpunten

  • Opbergmogelijkheden
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alex 08-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De staafmixer werkt fantastisch en de staafmixer is eenvoudig in gebruik en de staafmixer is goed schoon te maken.
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

L.Suyskens 07-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn in gebruik

Algemene score

9,0
Heb altijd al een Braun staafmixer gehad dus nu wilde ik er weer een. Deze is een wat zwaardere versie omdat ik het apparaat best veel gebruik. Er zitten fijne accessoires bij zoals o.a. een pureestamper (handig! geen handwerk meer).
Het apparaat werkt fijn, maakt minder lawaai dan mijn oude en ligt goed in de hand (ondanks het roestvrijstalen materiaal zeker niet te zwaar). Prima keuze geweest dus!

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Ligt goed in de hand
  • Weinig lawaai tijdens gebruik
  • Fijne accessoires erbij, o.a. pureestamper
  • Makkelijk schoonmaken
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

margreet 04-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design

Algemene score

7,0
Mooi design, handig met onder andere het puree hulpstuk, krachtige motor.
Ook handig dat je door middel van druk de pulser naar beneden gaat.
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Fons 04-08-2018
  • Product gekocht

kindvriendelijk

Algemene score

9,0
dit product gekocht vanwege de zeer krachtige motor en daarnaast de kindvriendelijke vergrendeling. als je het apparaat even weg leg schiet het in de kinderslot-stand! en die is heel makkelijk weer er af te halen. dus geen belemmering voor jezelf in het gebruik.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • kindbeveiliging
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Reageer

Albert 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Klasse machine om in de keuken te gebruiken, na een paar maanden sukkelen met een b-merk nu toch maar weer een BRAUN gekocht. Kan hem iedereen aanraden.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • mooi ontwerp

Minpunten

  • geen
  • niet
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaudia klak 01-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

stil en duurzaam

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben heel blij, ik beveel het van harte aan! Het is erg stil en duurzaam. perfect voor alles. Grote kansen.
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Erik 25-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige machine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige machine die glad mixt. Handig met vele accessoires. Oude vervangen omdat hulpstuk kapot ging door vele gebruik. Machine voelt degelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Veel accessoires
  • Krachtige machine

Minpunten

  • Geen gevonden nog
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Suze 19-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat ligt goed in de hand

Algemene score

8,0
Dit is een geweldig apparaat ik kan er alle dingen mee doen die ik wil.
Mixen malen en snijden.
Ligt goed in de hand.

Pluspunten

  • bediening
  • Gewicht
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Redlum89 03-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer compleet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Bevat alles wat je nodig hebt, krachtig en multifunctioneel.
Blender, klopper, pureer en maler.
Ook fijn dat het toerental instelbaar is met dezelfde knop.
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 01-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtige motor, waardoor alles eenvoudig wordt vermalen. Accessoires eenvoudig te monteren.
Makkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Eenvoudige montage

Minpunten

  • Zwaar
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Algemene score

8,0
Mooi en heel uitgebreid product die er ook mooi uit ziet. Je pakt hem makelijk om te gebruiken. Echt een aanrader
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

annemarie 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Algemene score

4,0
de staaf mixer heeft 1000 watt dus een sterke motor en er zitten voldoende assesoires bij. wat niet fijn is dat je iedere x eerst de ontgrendeling moet indrukken .
het apparaat maakt niet zoveel lawaai
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Bert's staafmixer 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete hulp in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Braun is een goed merk, met hoge notering in de consumentenbond beoordeling. Daarbij compleet met alles wat we nodig hebben voorin de keuken

Pluspunten

  • merk Braun
  • complete uitrusting

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Debora 04-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden over de Braun staafmixer MQ9037 sauce+. Het is een sterke staafmixer die behoorlijk harde ingrediënten aan kan. Makkelijk te bedienen en alle accessoires kunnen in de vaatwasser. Voor deze uitgebreide set en sterke motor is de prijs prima.

Pluspunten

  • Sterkte
  • Vaatwasbestendig
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews