Braun MQ 9037 Sauce+ - Reviews

Best Reviewed dec 2017 Braun MQ 9037 Sauce+
Best Reviewed december 2017
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 159 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard en Florence 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer met geweldige hulpmiddelen.

Algemene score

9,0
We zochten een krachtige en voor in de keuken een goed bruikbare staafmixer. Na goed te hebben rondgekeken hebben we voor de Braun MQ9037X gekozen. We hebben hoge verwachtingen van deze staafmixer omdat hij een krachtige motor heeft en nuttige accessoires.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • weinig geluid bij gebruik
  • goed bruikbare hulpmiddelen
  • beveiliging voor kinderen

Minpunten

  • nog niet gevonden
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogland 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste staafmixer tot nu toe!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Van alle staafmixers die ik gehad heb, is dit tot nu toe de beste.
Het apparaat voelt zeer solide aan.
Je kan met één knop op gevoel het apparaat op toeren laten draaien. Op het begin even wennen, maar werkt daarna zeer prettig.
De staafmixer is behoorlijk krachtig en maakt alles heel erg fijn.
Ook bijzonder is de het apparaat zich niet vacuüm trekt aan de pan en dat het bijna niet spat. Problemen die ik met mijn vorige (Bosch) wel had.

Een dikke aanrader dus.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Prettig in gebruikt
  • Trekt niet vacuüm aan de pan
  • Op gevoel de toeren te regelen met één grote knop
  • Spat niet

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S 12-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Algemene score

8,0
Mooi en heel uitgebreid product die er ook mooi uit ziet. Je pakt hem makelijk om te gebruiken. Echt een aanrader
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

annemarie 07-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Algemene score

4,0
de staaf mixer heeft 1000 watt dus een sterke motor en er zitten voldoende assesoires bij. wat niet fijn is dat je iedere x eerst de ontgrendeling moet indrukken .
het apparaat maakt niet zoveel lawaai
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Onvoldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Bert's staafmixer 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete hulp in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Braun is een goed merk, met hoge notering in de consumentenbond beoordeling. Daarbij compleet met alles wat we nodig hebben voorin de keuken

Pluspunten

  • merk Braun
  • complete uitrusting

Minpunten

  • geen
  • geen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Debora 04-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Multifunctionele staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg tevreden over de Braun staafmixer MQ9037 sauce+. Het is een sterke staafmixer die behoorlijk harde ingrediënten aan kan. Makkelijk te bedienen en alle accessoires kunnen in de vaatwasser. Voor deze uitgebreide set en sterke motor is de prijs prima.

Pluspunten

  • Sterkte
  • Vaatwasbestendig
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daan 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zo heerlijk stil...

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Doet wat een staafmixer moet doen. Heerlijk stil qua geluid en lekkere greep. Even wennen aan de traploze snelheidsknop.

Pluspunten

  • weinig geluid
  • gemakkelijk te hanteren

Minpunten

  • niet alles kan in de afwasser
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharied 04-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Leuke apparaat met diverse hulpmiddelen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Uiterlijk, degelijkheid en de vele megeleverde hulpmiddelen waren doorslaggevend voor de aankoop van dit product.

Pluspunten

  • vormgeving
  • betrouwbaarheid
  • hulpmiddelen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Zorro 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Eindelijk een staafmixer waarbij je niet de hele keuken hoeft te soppen.
Spat echt niet, is zeer krachtig met zijn 1000 wat motor en heeft ook nog een hoop extra's. Handig is dat je door zacht of harder indrukken van de start knop de kracht bepaalt. Heeft ook nog een prachtig design, echt een aanrader en zijn geld meer dan waard.

Pluspunten

  • Spat niet
  • krachtige motor

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Staafmixer MQ9037X 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Algemene score

8,0
Strakke uitstraling met kwalitatief goed systeem. Meerdere producten in een, zoals een mixer en hakmolen. Zelfs voor aardappelpurree te gebruiken.

Pluspunten

  • Kleur is straks zwart
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

KIMmy 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, meerdere functies. Aanwinst voor in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik dit multifunctionele apparaat onmisbaar vind in de keuken. Het heeft alle benodigde functies om het werken in de keuken te vergemakkelijken.

Pluspunten

  • Uitgebreide functies
  • Makkelijk te reinigen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M. 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima functie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
net als oude die na 25 jaar stuk is gegaan functioneel waar het voor bedoeld is, maar nu met meer vermogen
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ana 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
I have a lot of products from Braun and this time I decided to buy a mixer.
Therefore, my friend has the same one and when I came to her, she asked me if I want to try it and it was easy to use and while cooking process I realised that I need to buy one for myself. Following that, I enjoy time in the kitchen even more with my new mixer.

Pluspunten

  • Easy to use
  • Beautiful design

Minpunten

  • None
  • None
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

de groot 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

multi apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
super apparaat,goede prijs ,compleet degelijk voldoende accessoires.
meerdere getest maar deze voldeed aan onze criteria

Pluspunten

  • compact
  • regelbaartoerental
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Siet 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topper

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

4,0
Ideaal voor het maken van de eerste hapjes van mijn kleine meid van 6 maanden. Maar ook voor mama! Genieten van smoothies!
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Lennekebij 24-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Degelijk product. Mixt goed. Wel zwaar in de hand. Zou hem zeker aanbevelen. Handige meegeleverde accesoires
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

mw elly besemer 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Praktisch, degelijk apparaat en zeer gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik zocht een handige blender, heb nu een super handige combi van blender, staafmixer en hakmolen. Het apparaat is eenvoudig te bedienen, werkt prime en is snel weer schoon.

Pluspunten

  • niet te groot
  • multifunctioneel
  • krachtig

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sebastian 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
makkelijk te gebruiken en schoonmaken, veel opties, veel kracht, van goede materialen gemaakt, prima staafmixer
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henry van Gelder 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

krachtig degelijk en stil

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een hele mooie degelijke en zeer krachtige staaf mixer waar ik naar op zoek was
deze heb ik gevonden in deze braun.
De garde doet prima zijn werk en klopt bv slagroom snel en goed
Ook de blender is zeer krachtig in zijn werk en maakt van alle klussen een peuleschil
Pureren gaat ook met deze staafmixer prima zoals je mag verwachten
De hakbeker hakt er stevig op los met alles wat je er in stopt
Al met al een hele fijne krachtige en degelijke staafmixer van braun waar we hopenlijk nog lang plezier van mogen hebben

Pluspunten

  • kracht
  • degelijk/robust
  • vrij stil voor een staafmixer met dit vermogen

Minpunten

  • heb ik nog niet gevonden
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R. Bart 20-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer, die doet wat ie moet doen.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Jarenlang de voorganger naar volle tevredenheid gebruikt. Voor de aanschaf van een nieuwe staafmixer niet eens meer naar de andere merken gekeken.

Pluspunten

  • Goede prijs kwaliteit

Minpunten

  • prijs van een los mesje
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews