Braun MQ 9037 Sauce+ - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Braun MQ 9037 Sauce+
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 57 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Beer 20-09-2017 Product paar dagen in bezit

Prettig apparaat

Algemene score

8,0
Duitde kwaliteit. Veel extras maar wel een beetje groot en grof. Dat zou allemaal wel wat verfijnder kunnen. Nu neemt het bij elkaar heel veel kastruimte.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gerrie 20-09-2017 Product paar dagen in bezit

Braun staafmixer is niet te verslaan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zeer krachtige mixer die alles fijn maakt in een zeer korte tijd. Daarnaast is de mixer veilig en goed hanteerbaar.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • veilig

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jozef 16-09-2017 Product paar dagen in bezit

stil en krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
product zit degelijk in elkaar, en voelt erg solide. Apparaat levert voldoende power zonder hier teveel herrie bij te maken. Makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Stil
  • goede bouwkwaliteit

Minpunten

  • Geen spiraalstekker

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Rich 15-09-2017 Product paar dagen in bezit

Pureert alles

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Staafmixer van goede kwaliteit, harde messen die alles pureren en/of fijnmalen.
Uitgebreide assortiment hulpmiddelen waardoor elke klus geklaard wordt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Alex 13-09-2017 Product paar dagen in bezit

Goed

Algemene score

7,0
Paar dagen in bezit. Prima apparaat. Ziet er degelijk uit. Snijden, hakken, pureren. Het apparaat kan alles.

Pluspunten

  • Degelijk

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

diane 12-09-2017 Product paar dagen in bezit

Multie Quick 9

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
super fijn in gebruik. erg makkelijk schoon te maken. en er zijn erg veel extra's bij en het werkt allemaal super.

Pluspunten

  • makkelijk om schoon te maken
  • super fijn om mee te werken

Minpunten

  • nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Manette 09-09-2017 Product paar dagen in bezit

Staaf mixer

Algemene score

8,0
Fijn dat er ook een gewone mixer kop bij past , zo ook voor pureren en snijden.
Ik ben benieuwd of het gaat lukken om ook noten te vermalen.

Pluspunten

  • veel functie gebruik , kost weinig kastruimte

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

J. Steinbusch 09-09-2017 Product paar dagen in bezit

Alles wat je nodig hebt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk in gebruik, compact, voldoet aan de verwachtingen van een staafmixer.
Ik moet nog wennen aan de bedieningsknop die steeds uit gaat.

Pluspunten

  • Compact
  • Handig

Minpunten

  • Aan uit knop

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mieke 09-09-2017 Product paar dagen in bezit

Veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk schoonmaken en opruimen- alles wat je nodig hebt zit erbij. Tot op de bodem van pan blenden is heel praktisch!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Alex 07-09-2017 Product paar dagen in bezit

Great immersion mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
I had one of the original Braun immersion mixers, I thought that was great, but this is so much better.

Pluspunten

  • Powerful
  • Ergonomic
  • Great design and quality

Minpunten

  • Blade could be higher tech

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk 06-09-2017 Product paar dagen in bezit

topper onder de staafmixers

Algemene score

9,0
topper werkt zeer goed en een mooie prijs kwaliteit verhouding, tevens zijn er ook nog diverse accessoires verkrijgbaar daardoor kan men de mogelijkheden nog verder uitbreiden.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marja 05-09-2017 Product paar dagen in bezit

degelijk

Algemene score

10,0
Nog niet lang in bezit, maar het is een degelijke machine die goed in de hand ligt. we kunnen weer jaren vooruit.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Caroline 02-09-2017 Product paar dagen in bezit

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nog nooit zo'n mooie staafmixer gehad. De staafmixer is stil en doet zijn werk snel. Je kunt met deze mixer ook smoothies en notenpasta maken. Het bakje is lekker groot zodat je niet meer twee keer hoeft te mixen. Met deze staafmixer maak je ook aardappelpuree en slagroom in een handomdraai.

Pluspunten

  • flexibel
  • groot bakje erbij
  • veel hulpstukken
  • 1000 watt

Minpunten

  • vrij zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

ML 31-08-2017 Product paar dagen in bezit

Gemakkelijk in de hand liggende staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Traploze schakeling naar hoger wattage.
Gemakkelijk schoon te maken.
Eenvoudig in gebruik.
Een apparaat voor meerdere gebruiksdoeleinden, ideaal.

Pluspunten

  • licht gewicht
  • gemakkelijk in onderhoud

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

jet 29-08-2017 Product paar dagen in bezit

Braun Staafmixer MultiQuick MQ 9037X

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Sterk apparaat, met goed vermogen om te mixen en heel handig dat er een pureestamper bij zit, om mooie puree's te maken.

Pluspunten

  • Sterk vermogen
  • Veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ML 21-07-2017 Product paar weken in bezit

goede mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
mix erg gladjes, makkelijk volume te regelen en veel hulpstukken. Het pureren gaat erg makkelijk met de meegeleverde maatbeker

Pluspunten

  • weinig geluid
  • mix goed

Minpunten

  • duur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Karolien 19-07-2017 Product paar weken in bezit

Prima staafmixer voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Ik vind het een krachtige staafmixer. Het ligt fijn in de hand en is niet te zwaar. Fijn ook dat er meerder accesoires bij zitten.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Regie 16-07-2017 Product paar dagen in bezit

Staafmixer flexibele messenhoogte.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ben voor deze multi qouick 9 gegaan. Omdat compacter is als een foodprocessor. Capaciteit is erg hoog. Top

Pluspunten

  • Compact
  • Goede prijs-kwaliteitverhouding

Minpunten

  • Niet
  • Niet

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

S Frans 12-07-2017 Product paar dagen in bezit

Werkt perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteitsverhouding, apparaat werkt fantastisch!
De bijgeleverde onderdelen werken allemaal naar behoren en zijn gemakkelijk schoon te maken.
Apparaat hakt super goed en ook het pureren en opkloppen / mixen gaat zonder problemen. Hierdoor gebruik het je apparaat vaker dan wanneer het maar halve prestaties levert.

Pluspunten

  • Vermogen
  • Snelheid
  • verkregen resultaten

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

petafaf 10-07-2017 Product paar dagen in bezit

robuust en mooi apparaat om te zien

Algemene score

7,0
Het is een apparaat dat er oerdegelijk uitziet, daardoor wel iets zwaarder dan de gemiddelde maar ook een hoog vermogen van 1000 watt. Daardoor een super glad resultaat. Zonder spetteren.

Pluspunten

  • degelijk
  • spettert niet
  • ziet er goed uit

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Toon meer reviews