Braun MQ 9037 Sauce+ - Reviews

Best Reviewed jan 2019 Braun MQ 9037 Sauce+
Best Reviewed - januari 2019
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
0,5 liter
Fabrikant kleur(en)
rvs, sand gold
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 286 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9037 Sauce+ op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Gerard en Florence 28-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer met geweldige hulpmiddelen.

Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

9,0
We zochten een krachtige en voor in de keuken een goed bruikbare staafmixer. Na goed te hebben rondgekeken hebben we voor de Braun MQ9037X gekozen. We hebben hoge verwachtingen van deze staafmixer omdat hij een krachtige motor heeft en nuttige accessoires.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • weinig geluid bij gebruik
  • goed bruikbare hulpmiddelen
  • beveiliging voor kinderen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hoogland 16-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste staafmixer tot nu toe!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

9,0
Van alle staafmixers die ik gehad heb, is dit tot nu toe de beste.
Het apparaat voelt zeer solide aan.
Je kan met één knop op gevoel het apparaat op toeren laten draaien. Op het begin even wennen, maar werkt daarna zeer prettig.
De staafmixer is behoorlijk krachtig en maakt alles heel erg fijn.
Ook bijzonder is de het apparaat zich niet vacuüm trekt aan de pan en dat het bijna niet spat. Problemen die ik met mijn vorige (Bosch) wel had.

Een dikke aanrader dus.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Prettig in gebruikt
  • Trekt niet vacuüm aan de pan
  • Op gevoel de toeren te regelen met één grote knop
  • Spat niet

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wildmountains 13-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
fijne krachtige staafmixer, hakt zonder probleem en mixt ook prima! nog maar kort in gebruik dus weet niets over de duurzaamheid, maar verder prima tevreden.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Han 12-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
Gekocht omdat er een 1000 watt motor in zit deze is sterk genoeg om alles in de keuren te kunnen doen, ook de opzet stuk is van goede kwaliteit, het mechanische aansluit deel is zeer sterk uitgevoerd, de staaf mixers die wij tot nu toe hadden ging altijd de koppeling stuk van het opzetstuk, vaak doordat ze te warm werden,
Al paar keer mee gewerkt en is het beste wat wij tot nu toe gehad hebben, ook het geluid valt er mee lekker stil

Pluspunten

  • degelijk
  • mooi uitterlijk
  • geluid

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Emenyan 11-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

8,0
heb het gekocht voor mijn moeder dus die heeft er meer verstand van maar als ik haar moet geloven maakt het weinig geluid voor de het aantal watt dat de staafmixer heeft.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

han 10-06-2019
  • Product gekocht

mulifunktioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
mooi en degelijk apparaat met vele mogelijkheden hier zullen wij veel plezier mee hebben in de keuken

Reageer

Johan 09-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Eenvoudig te bedienen en handzaam

Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

8,0
Mooie mixer, makkelijk te bedienen. Meegeleverde opzetstukken zijn een meerwaarde. Alles is makkelijk schoon te maken.

Pluspunten

  • Meerwaarde opzetstukken
  • Mekkelijk schoon te maken
  • Mooie uitstraling

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Loubna 05-06-2019
  • Product gekocht

Mix whip mash

Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

7,0
Het is een goed product mixt goed is sterk
Maalt groente heel fijn prijs is wel hoog
Voor zo een kleine mixer maar dat is maar zo ik had het van haatte nodig

Reageer

Hassan 29-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

8,0
ik vind het een fijn product, en de design van het product spreekt mij heel erg aan. het past erg mooi bij de keukeninterieur. En het feit dat je alles in 1 hebt werkt heel erg prettig.

Pluspunten

  • Design
  • multifunctioneel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Krima 26-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede grip

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

7,0
Dit product werkt erg goed. Hij heeft ern goede grip in de hand en is makkelijk te gebruiken. Alleen jammer dat er geen element bij zit om de verschillende onderdelen in op te hangen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Alan Patrick 23-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoog kwaliteit

Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
Dit model biedt alles wat je van een stafmixer kan en mag verwachten. Kracht en voor alles wat je wil voorberieden, de juiste hulpstuk. Het ontwerp en functionaliteit is uitstekend en in gemakkelijk en doeltreffend.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • splash control
  • variabel snelheid
  • de active blade

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Patrick 22-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima ergonomische snelheidsregeling en krachtige motor

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

9,0
Ik wilde een staafmixer met een krachtige motor zodat ik ook wat zwaarder werk ermee zou kunnen doen. Daarnaast wilde ik een prettige snelheidsregeling hebben voor meer controle. Aan/uit staafmixers vind ik vervelende dingen.
Toen kwam ik al snel op Braun uit. Dan is het alleen nog kiezen welke hulpstukken ik erbij wilde. Eigenlijk wilde ik alleen een hak/meng kom en een garde. Het pureer hulpstuk lijkt mij ook wel handig maar die heb ik nog niet geprobeerd. Ik ben erg blij met de aanschaf.

Pluspunten

  • Goed regelbare snelheid
  • Krachtige motor
  • Stevige kwaliteit
  • Metalen staafmixer-staaf
  • Relatief grote hak/meng kom

Minpunten

  • Hij werkt pas als je de bovenkant indrukt.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sanja 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Best handmixer ever.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
My first handmixer was Bruin and it last for 15 years. Powerful and very helpful in everyday use. Highly recommended.

Pluspunten

  • powerful
  • accessories

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

josm 15-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijne keukenhulp

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
fijne staafmixer, zeer krachtig. komt zonder moeite door noten heen. heel uitgebreid met mooi grote kan. makkelijk schoon te houden.

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk te reinigen
  • veel hulpstukken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Irma 11-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Mooi helemaal complete staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

7,0
Een mooi compleet apparaat en makkelijk in het gebruik. Mooie vorm en stevig en makkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Nivo 09-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Variable toerental

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

8,0
Heb hem pas een paar dagen en kan nog geen ervaringen delen maar uit eerdere ervaringen met Braun apparaten heb ik er volledig vertrouwen in

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marcelly 04-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

8,0
Goedkopere versie 3 gehad en in 3 jaar tijd 2x defect geraakt. Nu deze afwachten. Bewust voor een sterkere motor gekozen. Nu blijkt deze tegen oververhitting beschermd te zijn. Pluspunt!

Pluspunten

  • Sterke motor
  • Beveiliging tegen ongecontroleerd inschakelen
  • Beveiliging tegen oververhitting
  • Mes kan dichter bij de bodem gezet worden.

Minpunten

  • Gaatjes sausmixer raken gauw verstopt

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

C. van der Veen 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
Mijn vriend werkt als professionele kok in een instellingskeuken, maar wat ze daar gebruiken om snel iets te malen oid, is van mindere kwaliteit dat deze staafmixer. Hij is er zeer tevreden over, het mesblad dat naar beneden kan is een geweldige uitvinding, in vergelijking met wat hij op zijn werk gewend is. Alleen hier om al een geweldige aankoop. Hij gaat deze zeker aanraden!

Pluspunten

  • Mesblad kan naar beneden, geweldig iets
  • Werkt fantastich

Minpunten

  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johan de Koster 03-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig gebouwd, denk ik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

7,0
Gekozen als vervanging van een Braun staafmixer die het pas na twintig jaar begaf. Ik hoop dat deze het even lang uithoudt.

Pluspunten

  • Bijgeleverde pureestamper

Minpunten

  • Net binnen, dus weet ik nog niet.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Robert 02-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer degelijk apparaat en mooie resultaten.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9037 Sauce+

Algemene score

10,0
Na heel wat reviews te hebben gelezen op het internet over staafmixers toch uitgekomen bij de Braun Multiquick. Ik wou eerst gaan voor de Multiquick 7 vanwege het hoge prijskaartje van de Multiquick 9. Maar door de Cashback actie toch gekozen voor de Braun Multiquick 9 vanwege de Active Blade technologie. Het mesje beweegt op en neer voor betere resultaten

Pluspunten

  • Goede prijs en kwaliteit
  • Eenvoudig in gebruik
  • Kan in de vaatwasser
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Tot nu toe geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews