Braun MQ 3000 Smoothie+ - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Braun MQ 3000 Smoothie+
Best Reviewed - januari 2018
Specificaties
Vermogen
700 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
blauw, wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3000 Smoothie+ op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koper van dit product 09-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Simpele staafmixer voor af en toe gebruik. Niet heel stijlvol. Zwaarder dan verwacht. Sterke motor. Maalt alles goed fijn en spat niet.

Pluspunten

  • Goed fijn
  • Sterke motor

Minpunten

  • Niet heel stijlvol
  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

C 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevige handgreep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

7,0
I have used older model of this product type at my work and I found it very satisfying when using for smoothie in the morning. It is easy to use and clean after blending. So I bought this model for myself at home. Its handgrip is firm and fine. One thing I miss, though, is a plastic bottle with cap in this segment, which will be perfectly fit to keep leftover smoothie in the refrigerator.

Pluspunten

  • easy to use
  • firm handgrip

Minpunten

  • rather heavy to hold
  • miss a bottle with cap

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan V 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gedegen kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Op zoek naar een kale staafmixer komt Braun vergeleken met z'n concurentie duidelijk met een beter product. De prijs bevreemdt als je kijkt naar de hoge kwaliteit. Ik verwacht er weer jaren tegen te kunnen. Het gewicht in de hand is even wennen.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • prijs

Minpunten

  • is wat zwaar in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

staafmixer 12-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
goed in de hand liggend en goed schoon te maken , praktisch in gebruik dus in mijn keuken waar ik allerlei lekkere gerechten probeer klaar te maken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ed 10-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Is degelijk en gemakkelijk te gebruiken. Goed vermogen en handige beker erbij.
Makkelijk op te bergen

Pluspunten

  • goed handelbaar
  • goed vermogen

Minpunten

  • alleen voor smoothies?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

armand 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en degelijk. Geen prulletje

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Na een prullig staafmixertje nu voor deze stevige , degelijke mixer gekozen. Bevalt prima, Sterk met 2 standen , pure degelijkheid

Pluspunten

  • degelijk
  • Mooi uitgevoerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkstra 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer Mq3000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Prima staafmixer met opvallende stille motor! Prima grip en gemakkelijk in gebruik. Zeef krachtige motor en mooie uitstraling

Pluspunten

  • Stille motor
  • Prima grip

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Staafmixer 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Zeer handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk en mooi design. Spat niet. Licht goed in de hand.
Goede prijs kwaliteits verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kevin 01-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fijne handmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Fijne handmixer, ligt goed in de hand en pureert met weinig moeite. De mixer spat niet. Wij hebben hem in de afgelopen maanden al meerdere keren gebruikt om soepen te pureren, dit ging top.

Pluspunten

  • Goede grip
  • Spat niet

Minpunten

  • Knop blijvend ingedrukt tijdens het mixen

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Camilla 30-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Ik maak hier mijn baby hapjes mee klaar, deze staafmixer pureer zelf een appel echt super en snel klaar.

Pluspunten

  • Stevig
  • 2 standen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Debby 29-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

7,0
De staafmixer is zeer gebruiksvriendelijk. Bij het pureren spat er geen eten op.
Ook goed te gebruiken bij soepen.

Pluspunten

  • spat niet

Minpunten

  • blijft veel in de kop achter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerlinde 27-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer zonder toeters en bellen

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Alleen een stafmixer met maatbeker, 700 watt, prima in gebruik. Geen toebehoren wat gemakkelijk is wanneer je alleen een stafmixer wil. Stil in gebruik.

Pluspunten

  • Mond van de mixer, goed schoon te houden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AW 26-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Fijn in gebruik, goede prijs kwaliteitsverhouding. makkelijk schoon te maken en in handomdraai is je smoothie klaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Diana 26-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Heb de staafmixer pas net in mijn bezit, maar ligt prettig in de hand en de staafmixer maakt niet zo veel lawaai.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Bingxin 25-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Good quality blender

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
The quality seems very good. I like it is metal so that you can use it in high temperature.
I haven't used it yet, but I like the design of the product.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

masha 20-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

smooth...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
onze staafmixer was kapot zodoende een nieuwe nodig. na wat reacties op bol.com te hebben gelezen van verschillende staafmixers voor deze gekozen.kwam het beste eruit. Ik moet zeggen heb hem hem nu al 1x gebruikt ( heb hem net 3 dagen in huis) en hij bevalt goed. wel wat zwaarder dan de oude daar moet ik even aan wennen. maar fijn in gebruik en wat fijn dat hij in de vaatwasser kan ( het kopstuk dan) ben er erg tevreden over

Pluspunten

  • afneembare kop die in de vaatwasser kan

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Laura 18-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

7,0
Ik had een andere staafmixer van Braun die het erg goed deed, alleen de behuizing (het plastic) liet los. Toen deze besteld. Wel jammer dat de attributen van de oude staafmixer (die wel vergelijkbaar was) niet op deze passen. Zou handig zijn als Braun dat op elkaar af zou stemmen.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Petra 14-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima gebruiksgemak

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Prima prijs/kwaliteit verhouding. Gemakelijk schoon te maken een mooi design. Maakt weinig geluid in vergelijking met de vorige blender.

Pluspunten

  • Gemakkelijk schoon te maken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Madelon 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en degelijk product!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht op aanraden van mijn moeder die deze staafmixer ook gebruikt en er erg tevreden over is. Het is ideaal voor het pureren van soepen waar ik het vooral voor gebruik. Top product!

Pluspunten

  • Prijs-kwaliteit verhouding
  • Goed gewicht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Petra Gielen 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Goede prijs/kwaliteit verhouding. We hebben hiervoor ook reeds een Braun blender gehad die 18 jaar heeft gefunctioneerd. Prima product.

Pluspunten

  • Goede accuduur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews