Braun MQ 3000 Smoothie+ - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Braun MQ 3000 Smoothie+
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 36 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koper van dit product 09-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Algemene score

8,0
Simpele staafmixer voor af en toe gebruik. Niet heel stijlvol. Zwaarder dan verwacht. Sterke motor. Maalt alles goed fijn en spat niet.

Pluspunten

  • Goed fijn
  • Sterke motor

Minpunten

  • Niet heel stijlvol
  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

staafmixer 12-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

staafmixer

Algemene score

9,0
goed in de hand liggend en goed schoon te maken , praktisch in gebruik dus in mijn keuken waar ik allerlei lekkere gerechten probeer klaar te maken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ed 10-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is degelijk en gemakkelijk te gebruiken. Goed vermogen en handige beker erbij.
Makkelijk op te bergen

Pluspunten

  • goed handelbaar
  • goed vermogen

Minpunten

  • alleen voor smoothies?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

carolab 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mijn oude braun staafmixer had het na 15 jaar begeven, omdat ik teverden was deze nieuwe braun aangeschaft, doet het prima. fijn dat hij ook niet spettert, deed oude model wel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharon93 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Braun vind ik een goed merk,
700 watt dus sterk genoeg.
2 snelheden wat erg handig is,
En hij kan in de vaatwasser!

Pluspunten

  • Vaatwasser bestendig
  • Goede grip
  • 2 standen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. van Dijk 29-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sterke motor en makkelijk in gebruik. Duitse kwaliteit die niet teleurstelt. Erg blij met het gratis accessoire voor nog meer gebruikers genot.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paultje65 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

precies goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product is precies wat ik nodig heb. een staafmixer zonder al die toeters en bellen maar eentje die precies doet wat hij moet doen.... MIXEN !!!

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • geen gekrulde snoer

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Chan 14-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer brain MQ3000WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima blender. Makkelijk schoon te maken. Verpulvert kleine stukjes snel maar had wat mij betreft nog sneller gemogen😉.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Weststrate 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Rechttoe rechtaan staafmixer. Degelijk en krachtig. Doet wat ie moet doen en de spatbeveiliging is ook wel prettig.

Pluspunten

  • Simpel
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willempie 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke Mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor het maken van soep met verse producten is een krachtige mixer nodig die niet spat. Deze mixer deed aan deze voorwaarden.

Pluspunten

  • Anti-spat
  • Krachtig
  • Uitbreidbaar met andere accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ronald 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor de Braun vanwege goede testresultaten bij consumentenbond + het feit dat onze huidige staafmixer ook van Braun is en al 23 jaar probleemloos meegaat. De nieuwe staafmixer geven we dan ook graag cadeau aan iemand die het goed kan gebruiken.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening, doet z'n werk goed
  • maakt weinig lawaai

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijn product, makkelijk hanteerbaar. Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk schoon te maken....

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Hanneke 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijn product, makkelijk hanteerbaar. Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk schoon te maken....

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jackie 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Zeer fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer fijne staafmixer makkelijk schoon te maken en goed aanklik mechanisme. Ideaal ben er heel blij mee met drie kleine kinderen wordt deze dagelijks gebruikt en hij blijft het super doen.

Pluspunten

  • Fijne mixstanden
  • Pureert makkelijk grote stukken fruit

Review criteria:

Goed

Reageer

Comsument 19-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Eenvoudig maar effectief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat wat doet wat hij moet doen. Zitten alleen slechts 2 standen op waarbij de laagste stand qua kracht niet veel lager is dan de hoogste. Hierdoor is hij weleens te krachtig waardoor je minder controle over het apparaat hebt.

Pluspunten

  • Simpel en eenvoudig

Minpunten

  • Slechts 2 standen met ongeveer zelfde vermogen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mark 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hoog wattage, veel kracht bij snijden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima prijs / kwaliteitsverhouding, vooral met de cashback actie. Hoog vermogen en geen overbodige accessoires waren de wensen en daar voldoet deze staafmixer aan.

Pluspunten

  • Veel kracht
  • Geen overbodige accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

els van kerkhoff 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

spat bijna niet, en maalt superfijn

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer, wij gebruiken deze voor de fruithapjes te pureren op de babygroep. Maalt superfijn en spat bijna niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlies 28-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prettig in gebruik

Algemene score

9,0
Fijn handvat en werkt goed. De staafmixer pureert goed en krachtig. Fijn dat er nu een actie van Braun is met gratis garde

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Mixt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 14-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Braun MultiQuick 3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen, erg tevreden. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Zou hem aan iedereen aanraden. Wel zou het makkelijk zijn geweest als er verschillende standen op zaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Consument 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb al jaren een Braun staafmixer. De eerste is lang meegegaan maar de tweede was ik niet tevreden over. Schoot telkens los tijdens het pureren. Nu weer de eerste versie gekocht dus hopelijk gaat deze weer net zo lang mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews