Braun MQ 3000 Smoothie+ - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 30 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

staafmixer 12-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

staafmixer

Algemene score

9,0
goed in de hand liggend en goed schoon te maken , praktisch in gebruik dus in mijn keuken waar ik allerlei lekkere gerechten probeer klaar te maken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Weststrate 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Rechttoe rechtaan staafmixer. Degelijk en krachtig. Doet wat ie moet doen en de spatbeveiliging is ook wel prettig.

Pluspunten

  • Simpel
  • Krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willempie 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke Mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor het maken van soep met verse producten is een krachtige mixer nodig die niet spat. Deze mixer deed aan deze voorwaarden.

Pluspunten

  • Anti-spat
  • Krachtig
  • Uitbreidbaar met andere accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ronald 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor de Braun vanwege goede testresultaten bij consumentenbond + het feit dat onze huidige staafmixer ook van Braun is en al 23 jaar probleemloos meegaat. De nieuwe staafmixer geven we dan ook graag cadeau aan iemand die het goed kan gebruiken.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening, doet z'n werk goed
  • maakt weinig lawaai

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijn product, makkelijk hanteerbaar. Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk schoon te maken....

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Hanneke 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijn product, makkelijk hanteerbaar. Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk schoon te maken....

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Jackie 09-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Zeer fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer fijne staafmixer makkelijk schoon te maken en goed aanklik mechanisme. Ideaal ben er heel blij mee met drie kleine kinderen wordt deze dagelijks gebruikt en hij blijft het super doen.

Pluspunten

  • Fijne mixstanden
  • Pureert makkelijk grote stukken fruit

Review criteria:

Goed

Reageer

Comsument 19-10-2017
  • Product paar maanden in bezit

Eenvoudig maar effectief

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima apparaat wat doet wat hij moet doen. Zitten alleen slechts 2 standen op waarbij de laagste stand qua kracht niet veel lager is dan de hoogste. Hierdoor is hij weleens te krachtig waardoor je minder controle over het apparaat hebt.

Pluspunten

  • Simpel en eenvoudig

Minpunten

  • Slechts 2 standen met ongeveer zelfde vermogen

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Mark 18-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Hoog wattage, veel kracht bij snijden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima prijs / kwaliteitsverhouding, vooral met de cashback actie. Hoog vermogen en geen overbodige accessoires waren de wensen en daar voldoet deze staafmixer aan.

Pluspunten

  • Veel kracht
  • Geen overbodige accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

els van kerkhoff 14-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

spat bijna niet, en maalt superfijn

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer, wij gebruiken deze voor de fruithapjes te pureren op de babygroep. Maalt superfijn en spat bijna niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlies 28-08-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prettig in gebruik

Algemene score

9,0
Fijn handvat en werkt goed. De staafmixer pureert goed en krachtig. Fijn dat er nu een actie van Braun is met gratis garde

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Mixt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 14-07-2017
  • Product paar weken in bezit

Braun MultiQuick 3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen, erg tevreden. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Zou hem aan iedereen aanraden. Wel zou het makkelijk zijn geweest als er verschillende standen op zaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Consument 01-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb al jaren een Braun staafmixer. De eerste is lang meegegaan maar de tweede was ik niet tevreden over. Schoot telkens los tijdens het pureren. Nu weer de eerste versie gekocht dus hopelijk gaat deze weer net zo lang mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Freek van krieken 12-06-2017

Krachtig en voelt lekker in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet precies wat ik er van verwacht.
Stil stevig krachtig.
Alles wat je maar zou wensen van een staafmixer

Pluspunten

  • Stevig
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

van wie/wat? 01-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Goed te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekozen voor het maken van smoothies en pureren van soep. Ik ben er tevreden mee.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul 16-05-2017
  • Product paar weken in bezit

Hoog wattage, perfect voor soep, makkelijk schoon te maken

Algemene score

9,0
Tot nu toe de staafmixer enkel gebruikt om (tomaten)soep te maken. Zonder de tomaten te ontvellen geen enkel velletje meer over in de soep door het hoog wattage van de staafmixer. Mixt ontzettend krachtig, goed schoon te maken en voelt zeer degelijk aan. Heeft slechts 2 knoppen maar dat is meer dan genoeg.

Pluspunten

  • Hoog wattage
  • Voelt degelijk aan
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anne 18-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Praktische staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De staafmixer is handig in gebruik en eenvoudig te reinigen. Het apparaat neemt weinig ruimte in en doet wat het moet doen. Prima product!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Functioneel
  • Eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Heeft slechts twee standen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Michel 11-01-2017
  • Product paar weken in bezit

veel kracht tijdens snijwerk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
maakt niet uit of het vlees, fruit of sap is, deze staafmixer kan het makkelijk aan. Ik gebruik het vooral om soepen en milkshakes te maken en het is heel makkelijk.
ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Setteli 11-01-2017
  • Product paar weken in bezit

simpel en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima staafmixer voor goede prijs. Doet wat het moet doen met een krachtige motor. mijn vorige braun staafmixer ging 12 jaar mee dus weer voor braun gekozen.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • krachtige motor

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 10-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is degelijk en gemakkelijk te gebruiken. Goed vermogen en handige beker erbij.
Makkelijk op te bergen

Pluspunten

  • goed handelbaar
  • goed vermogen

Minpunten

  • alleen voor smoothies?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews