Braun MQ 3000 Smoothie+ - Reviews

Best Reviewed jan 2018 Braun MQ 3000 Smoothie+
Best Reviewed januari 2018
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Nee

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koper van dit product 09-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Algemene score

8,0
Simpele staafmixer voor af en toe gebruik. Niet heel stijlvol. Zwaarder dan verwacht. Sterke motor. Maalt alles goed fijn en spat niet.

Pluspunten

  • Goed fijn
  • Sterke motor

Minpunten

  • Niet heel stijlvol
  • Zwaar
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

staafmixer 12-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

staafmixer

Algemene score

9,0
goed in de hand liggend en goed schoon te maken , praktisch in gebruik dus in mijn keuken waar ik allerlei lekkere gerechten probeer klaar te maken
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ed 10-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is degelijk en gemakkelijk te gebruiken. Goed vermogen en handige beker erbij.
Makkelijk op te bergen

Pluspunten

  • goed handelbaar
  • goed vermogen

Minpunten

  • alleen voor smoothies?
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

A.R. van den Berg 03-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer handzaam en krachtig. Spatvrij.

Algemene score

8,0
Een prachtig product: zeer handzaam en krachtig. Werkt spatvrij en doet precies waarvoor ik dit apparaat heb gekocht: smoothies maken voor de kleinkinderen!

Pluspunten

  • Handzaam
  • spatvrij
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Kleine krachtpatser. Eenvoudig te gebruiken en schoon te maken. Lekker scherpe messen. Hier kan je met een mes niet tegenop.

Pluspunten

  • Eenvoudige bediening
  • Afneembare sterke motor
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.R. van den Berg 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer handzaam en krachtig. Spatvrij!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Een prachtig product; zeer handzaam en krachtig. Werkt spatvrij en doet precies waarvoor ik dit apparaat heb gekocht: smoothies maken voor onze kleinkinderen.

Pluspunten

  • handzaam
  • spatvrij
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Esther 26-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk te bedienen

Algemene score

8,0
De staafmixer is makkelijk te bedienen en schoon te maken, heeft twee standen en een roestvrijstalen kop.
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GL 24-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer!

Algemene score

8,0
Mooie handzame staafmixer met sterke motor!
Je maakt in een handomdraai smoothies en soepen.
Handig met maatkan erbij.
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Pieter 23-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Voelt degelijk aan

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Simpele maar degelijke staafmixer. Mixt als een bezetene. Goede mixer voor wie alleen een kwaliteits mixer wil zonder al te veel opties.
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

T 21-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geen herrie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ligt goed in de hand en maakt geen herrie. Inclusief handige maat beker.
2 standen is ook fijn. Kortom zeer tevreden
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

hetty 30-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

spat echt niet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik zocht een nieuwe staafmixer met wat meer vermogen zodat ook hardere stukjes groente verwerkt kunnen worden. De 700 watt van deze staafmixer voldoet prima. Maar wat echt super fijn is dat de mixer niet spat als je hem even van de bodem afhaalt.

Pluspunten

  • spat niet
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

carolab 18-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
mijn oude braun staafmixer had het na 15 jaar begeven, omdat ik teverden was deze nieuwe braun aangeschaft, doet het prima. fijn dat hij ook niet spettert, deed oude model wel
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sharon93 16-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Braun vind ik een goed merk,
700 watt dus sterk genoeg.
2 snelheden wat erg handig is,
En hij kan in de vaatwasser!

Pluspunten

  • Vaatwasser bestendig
  • Goede grip
  • 2 standen
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

M. van Dijk 29-03-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Uitstekend!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sterke motor en makkelijk in gebruik. Duitse kwaliteit die niet teleurstelt. Erg blij met het gratis accessoire voor nog meer gebruikers genot.
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Paultje65 22-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

precies goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit product is precies wat ik nodig heb. een staafmixer zonder al die toeters en bellen maar eentje die precies doet wat hij moet doen.... MIXEN !!!

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik

Minpunten

  • geen gekrulde snoer
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Chan 14-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer brain MQ3000WH

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima blender. Makkelijk schoon te maken. Verpulvert kleine stukjes snel maar had wat mij betreft nog sneller gemogen😉.
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Weststrate 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzame staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Rechttoe rechtaan staafmixer. Degelijk en krachtig. Doet wat ie moet doen en de spatbeveiliging is ook wel prettig.

Pluspunten

  • Simpel
  • Krachtig
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willempie 05-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke Mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voor het maken van soep met verse producten is een krachtige mixer nodig die niet spat. Deze mixer deed aan deze voorwaarden.

Pluspunten

  • Anti-spat
  • Krachtig
  • Uitbreidbaar met andere accesoires
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ronald 04-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Gekozen voor de Braun vanwege goede testresultaten bij consumentenbond + het feit dat onze huidige staafmixer ook van Braun is en al 23 jaar probleemloos meegaat. De nieuwe staafmixer geven we dan ook graag cadeau aan iemand die het goed kan gebruiken.

Pluspunten

  • gemakkelijke bediening, doet z'n werk goed
  • maakt weinig lawaai

Minpunten

  • nog niet kunnen ontdekken
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 21-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Makkelijk hanteerbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Fijn product, makkelijk hanteerbaar. Goede prijs kwaliteit verhouding. Makkelijk schoon te maken....
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Review criteria:

Voldoende
Goed
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews