Braun MQ 3000 Smoothie+ - Reviews

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 23 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

staafmixer 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

staafmixer

Algemene score

9,0
goed in de hand liggend en goed schoon te maken , praktisch in gebruik dus in mijn keuken waar ik allerlei lekkere gerechten probeer klaar te maken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Mark 18-09-2017 Product paar dagen in bezit

Hoog wattage, veel kracht bij snijden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima prijs / kwaliteitsverhouding, vooral met de cashback actie. Hoog vermogen en geen overbodige accessoires waren de wensen en daar voldoet deze staafmixer aan.

Pluspunten

  • Veel kracht
  • Geen overbodige accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

els van kerkhoff 14-09-2017 Product paar dagen in bezit

spat bijna niet, en maalt superfijn

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer, wij gebruiken deze voor de fruithapjes te pureren op de babygroep. Maalt superfijn en spat bijna niet.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marlies 28-08-2017 Product paar dagen in bezit

Prettig in gebruik

Algemene score

9,0
Fijn handvat en werkt goed. De staafmixer pureert goed en krachtig. Fijn dat er nu een actie van Braun is met gratis garde

Pluspunten

  • Ligt lekker in de hand
  • Mixt goed

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nick 14-07-2017 Product paar weken in bezit

Braun MultiQuick 3

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat hij moet doen, erg tevreden. Goede prijs/ kwaliteit verhouding. Zou hem aan iedereen aanraden. Wel zou het makkelijk zijn geweest als er verschillende standen op zaten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Consument 01-07-2017 Product paar dagen in bezit

Prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb al jaren een Braun staafmixer. De eerste is lang meegegaan maar de tweede was ik niet tevreden over. Schoot telkens los tijdens het pureren. Nu weer de eerste versie gekocht dus hopelijk gaat deze weer net zo lang mee.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Freek van krieken 12-06-2017

Krachtig en voelt lekker in de hand.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet precies wat ik er van verwacht.
Stil stevig krachtig.
Alles wat je maar zou wensen van een staafmixer

Pluspunten

  • Stevig
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

van wie/wat? 01-06-2017 Product paar weken in bezit

Goed te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat gekozen voor het maken van smoothies en pureren van soep. Ik ben er tevreden mee.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Paul 16-05-2017 Product paar weken in bezit

Hoog wattage, perfect voor soep, makkelijk schoon te maken

Algemene score

9,0
Tot nu toe de staafmixer enkel gebruikt om (tomaten)soep te maken. Zonder de tomaten te ontvellen geen enkel velletje meer over in de soep door het hoog wattage van de staafmixer. Mixt ontzettend krachtig, goed schoon te maken en voelt zeer degelijk aan. Heeft slechts 2 knoppen maar dat is meer dan genoeg.

Pluspunten

  • Hoog wattage
  • Voelt degelijk aan
  • Prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Anne 18-01-2017 Product paar dagen in bezit

Praktische staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De staafmixer is handig in gebruik en eenvoudig te reinigen. Het apparaat neemt weinig ruimte in en doet wat het moet doen. Prima product!

Pluspunten

  • Handzaam
  • Functioneel
  • Eenvoudig schoon te maken

Minpunten

  • Heeft slechts twee standen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Michel 11-01-2017 Product paar weken in bezit

veel kracht tijdens snijwerk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
maakt niet uit of het vlees, fruit of sap is, deze staafmixer kan het makkelijk aan. Ik gebruik het vooral om soepen en milkshakes te maken en het is heel makkelijk.
ik ben zeer tevreden!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Setteli 11-01-2017 Product paar weken in bezit

simpel en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prima staafmixer voor goede prijs. Doet wat het moet doen met een krachtige motor. mijn vorige braun staafmixer ging 12 jaar mee dus weer voor braun gekozen.

Pluspunten

  • eenvoudig in gebruik
  • krachtige motor

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ed 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Is degelijk en gemakkelijk te gebruiken. Goed vermogen en handige beker erbij.
Makkelijk op te bergen

Pluspunten

  • goed handelbaar
  • goed vermogen

Minpunten

  • alleen voor smoothies?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Kim Brouwers 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Solide

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het apparaat ziet er solide uit en zit stevig in elkaar. De kracht is goed, waardoor de substantie goed gepureerd wordt.

Pluspunten

  • Solide
  • Krachtig

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Carlo 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima product

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product en prijs-kwaltijd zijn uitstekend. Werk prima naar mijn behoefte en is makkelijk om schoon te maken.

Pluspunten

  • prijs
  • kwalitijd
  • disign

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Bm 05-01-2017 Product paar dagen in bezit

Degelijk en netjes afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heb gekozen voor deze staafmixer omdat mijn oude mixer(12 jaar) kapot ging en ik dezelfde mixer wilde omdat ik bij mijn oude een hele berg assecoires had die ik anders niet meer kon gebruiken. Blij dat Braun het click systeem ongewijzigd heeft gelaten zodat ik alles weer kan gebruiken!:)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Harmke 31-12-2016 Product paar weken in bezit

fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb jaren een keukenmachine gehad van Braun! Na 25 jaar was hij helemaal versleten! Wilde gewoon weer een Braun product. IK ben er erg blij mee een prachtige staafmixer!

Pluspunten

  • alles is goed aan deze staafmixer

Minpunten

  • geen minpunten

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Johny Cash 29-12-2016 Product paar dagen in bezit

gedoe

Algemene score

7,0
Ik zou 15 euro cashback krijgen door op internet wat dingen in te vullen.
Tot en met lange barcodenummers. Waarom kan dat niet met alle gegevens die op de nota staan zodat je die doos niet meer uit de papiercontainer hoeft op te duikelen. Volgens mij maken ze het me zo lastig mogelijk om te cashbacken. Het scheelde weinig of ik had het bijltje erbij neergelegd. Op het eind van die invulexercitie mag je ook nog een review schrijven. Bij deze, omdat ik het niet vertrouw of ik die 15 euri anders ooit zal zien. Ik beveel het product aan, maar niet het gedoe eromheen....

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Annemarie Kromhout 24-12-2016 Product paar dagen in bezit

metalen staaf,die te verwijderen is.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze staafmixer gekozen,omdat ik met mijn vorige Braun staafmixer ruim 20 jaar naar volle tevredenheid heb gewerkt.

Pluspunten

  • Verwijderaars metalen staaf,die niet spat.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart Ezendam 22-12-2016 Product paar weken in bezit

Staafmixer, sterk, simpel en uitwisselbaar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit produkt gekozen omdat de motor sterk is, de keuze simpel is en dat hulpstukken die we eerder hebben gekocht, uitwisselbaar is.

Pluspunten

  • Sterk
  • Uitwisselbaar

Minpunten

  • Moet nog blijken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews