Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Braun MQ 3000 Smoothie+

Vergelijkbare producten

Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit

Braun MultiQuick 5 MQ 5060 WH Fit
8,5 (10)
Bekijk alle Staafmixers
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 80 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 3000 Smoothie+ op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koper van dit product 09-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Simpele staafmixer voor af en toe gebruik. Niet heel stijlvol. Zwaarder dan verwacht. Sterke motor. Maalt alles goed fijn en spat niet.

Pluspunten

  • Goed fijn
  • Sterke motor

Minpunten

  • Niet heel stijlvol
  • Zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

JochemM78 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer blije klant met de MQ3000 staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Toen ik de staafmixer nog maar net uit de doos had vond ik dat hij er al degelijk en mooi uitzag. Daarna toen ik hem ging gebruiken voelde ik pas hoe fijn deze mixer te werk ging. Een plezier om te gebruiken dus !

Pluspunten

  • degelijkheid
  • gemakkelijk schoon te maken
  • gebruiks gemak
  • weinig herrie

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

C 27-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevige handgreep

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

7,0
I have used older model of this product type at my work and I found it very satisfying when using for smoothie in the morning. It is easy to use and clean after blending. So I bought this model for myself at home. Its handgrip is firm and fine. One thing I miss, though, is a plastic bottle with cap in this segment, which will be perfectly fit to keep leftover smoothie in the refrigerator.

Pluspunten

  • easy to use
  • firm handgrip

Minpunten

  • rather heavy to hold
  • miss a bottle with cap

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan V 05-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gedegen kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Op zoek naar een kale staafmixer komt Braun vergeleken met z'n concurentie duidelijk met een beter product. De prijs bevreemdt als je kijkt naar de hoge kwaliteit. Ik verwacht er weer jaren tegen te kunnen. Het gewicht in de hand is even wennen.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • prijs

Minpunten

  • is wat zwaar in de hand

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

staafmixer 12-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
goed in de hand liggend en goed schoon te maken , praktisch in gebruik dus in mijn keuken waar ik allerlei lekkere gerechten probeer klaar te maken

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Ed 10-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

ligt goed in de hand

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Is degelijk en gemakkelijk te gebruiken. Goed vermogen en handige beker erbij.
Makkelijk op te bergen

Pluspunten

  • goed handelbaar
  • goed vermogen

Minpunten

  • alleen voor smoothies?

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Stephanie 26-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Maakt gladde smoothies, handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

7,0
Goede mixer. Heb em meteen uitgeprobeerd en maakt goede gladde smoothies. Handig is de beker die erbij zit

Pluspunten

  • bijgeleverde beker

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Jessica 24-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed vermogen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Ik heb voor dit product gekozen vanwege het vermogen van de machine, deze is erg krachtig. Daarnaast heeft het apparaat een mooi robuust design

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Roberto 10-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Het is een mooi product wat ook goede resultaten oplevert. Makkelijk in het gebruik en ook goed en eenvoudig schoon te maken.

Pluspunten

  • mooi product
  • goede resultaten

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Masha 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

10,0
Gemakkelijk in gebruik. Voor bv soep te blenderen of zachte hutspot.
Gemakkelijk uit elkaar te halen en kop mag in de vaatwasser.

Pluspunten

  • Kop mag in de vaatwasser
  • Easy in gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

aka 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

simpel en handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Doet wat hij moet doen, goede prijs-kwaliteit.
We hebben al een keukenmachine, maar we waren op zoek naar een loze blender zonder extra accesories en dat werd hem.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anna 09-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multiquick

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Fijn in de hand liggend en doet zijn werk waarvoor ik deze heb gekocht.
zonder teveel extra accessoires

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

henmar 05-01-2019
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
goede ervaring met onze vorige staafmixer welke uitgeleend is aan onze zoon, maar niet meer terug gekregen ! omdat ook hij het een fijne staafmixer vindt.

Pluspunten

  • degelijk
  • prettig in gebruik
  • makkelijk te reinigen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

CEL JavMe 05-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Een paar dagen geleden aangekocht. Doet wat hij moet doen. Een krachtige staafmixer. Maalt alles in korte tijd heel goed fijn. Ideaal voor soepen.

Pluspunten

  • Geen hinderend geluid
  • Krachtig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Floortje38 31-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Deze staafmixer doet wat het moet doen. Ik gebruik het voor babyhapjes en soep. Pureert goed en glad.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

ammar 29-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goed kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
staafmixer Braun is goed kwaliteit ik heb dit gekozen en deze staafmixer is heel handig , ik hou van dit mooi merk en

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

M 16-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Spettert niet

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

8,0
Goed product. De staafmixer heeft voldoende power. Ideaal om soepen en babyvoeding te maken. Groot voordeel: het spat niet tijdens het pureren.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

armand 10-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig en degelijk. Geen prulletje

Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Na een prullig staafmixertje nu voor deze stevige , degelijke mixer gekozen. Bevalt prima, Sterk met 2 standen , pure degelijkheid

Pluspunten

  • degelijk
  • Mooi uitgevoerd

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dijkstra 07-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

staafmixer Mq3000

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Prima staafmixer met opvallende stille motor! Prima grip en gemakkelijk in gebruik. Zeef krachtige motor en mooie uitstraling

Pluspunten

  • Stille motor
  • Prima grip

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Staafmixer 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Zeer handzaam

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 3000 Smoothie+

Algemene score

9,0
Gebruiksvriendelijk en mooi design. Spat niet. Licht goed in de hand.
Goede prijs kwaliteits verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews