Braun MQ 9045 Aperitive - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 13 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,5

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Qoni 02-10-2017
  • Product paar weken in bezit

fijne staafmixer

Algemene score

9,0
Deze staafmixer kocht ik, omdat mijn oude staafmixer niet fijn pureerde. Deze staafmixer pureert wel fijn en egaal. Prettig in gebruik, gemakkelijk te reinigen onderdelen.

Pluspunten

  • pureert fijn
  • sterk materiaal
  • traploos instelbaar

Minpunten

  • zwaar

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kontel 26-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Zeer krachtig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Echt een heel fijn apparaat super scherp en krachtig daarom ook gekocht. Al meerdere soepen mee gepureerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

houvankoken 25-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Luxe uitstraling en werkt prima

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Prijs/kwaliteit verhouding prima. Gekocht vanwege de aanwezigheid van de ijscrusher. Maak vaak smoothies met bevroren fruit of groenten. Jammer dat de ijscrusher in de grote beker niet in een kleinere beker kan.

Pluspunten

  • luxe uitstraling
  • degelijk materiaal
  • werkt prima

Minpunten

  • ijscrusher kan alleen in de grote beker

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Braun Staafmixer 1000 watt 24-09-2017
  • Product paar weken in bezit

Sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Sterke mixer, goed voor noten e.d., veel accessoires. Makkelijk in gebruik door de automatische snelheids verhoger

Pluspunten

  • sterk
  • veel accessoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Pam 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mijn eerste staafmixer aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze fraai vormgegeven en krachtige staafmixer met veel meegeleverde accessoires is zeker z'n aankoop waard

Pluspunten

  • Ergonomische vormgeving
  • Traploos toerental
  • Toebehoren gemakkelijk te reinigen
  • Veel accessoires beschikbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Martin 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Goede staafmixer

Algemene score

8,0
Gekocht ivm baby die nu gepureerd eten krijgt. Daarnaast mogelijkheid om met accessoires in de keuken het eea uit te proberen

Pluspunten

  • Doet wat hij moet doen
  • krachtig

Minpunten

  • prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

H.Nguyen 16-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer met veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Heeft een paar degen in huis en zeer tevreden. heeft een sterk motor (1000W)
Veel mogelijkheden voor bereiden van voedsel.

Pluspunten

  • Sterk vermogen

Minpunten

  • moet nog ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kikkerkookt 13-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Braun staafmixer

Algemene score

9,0
Net de nieuwe MQ9045 in gebruik genomen en het werkt fantastisch. Hij mengt goed. De bakjes erbij zijn ideaal.

Pluspunten

  • Metalen staafmixer
  • Extra mengbakjes

Minpunten

  • Mengt geen hele dikke vloeistoffen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Catly 13-07-2017
  • Product paar dagen in bezit

heerlijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Hakt zelfs jonge kaas in stukjes zonder dat het een smurrie wordt
en heeft de kracht om tonijn tot mouse te blenden.
Heerlijke staafmixer pureert tot in perfectie

Pluspunten

  • pureert tot in perfectie

Minpunten

  • niet alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Ahmed 11-06-2017
  • Product paar dagen in bezit

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ToP machine, doet wat het moet doen en we zijn zeer tevreden.
ik heb andere gehad en die verschil merk je al !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Flapso 06-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Mooi apparaat

Algemene score

8,0
Prima staafmixer. Het wisselen van de hulpstukken gaat gemakkelijk en het apparaat is makkelijk schoon te maken. Het apparaat is vrij stil in gebruik.

Pluspunten

  • Stevig
  • Stil

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sander 04-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Multi Quick 9

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Goede kwaliteit en inovatief, maar enigzins aan de prijzige kant. Maar daar krijg je wel heel veel power voor terug.

Pluspunten

  • Krachtig
  • Mooi
  • Veel accessories
  • Active blade technologie

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Dirk P 29-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Ideaal gereedschap voor de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Zag deze staafmixer gisteren in de Saturn in Aken staan voor 169,99€. Even naar de prijzen in Belgie gekeken en het bleek dat hij momenteel bij alle grote elektro ketens aan 134€ stond (na aftrek 15€ cashback). Thuis gekomen hem dadelijk gebruikt en moet zeggen dat hij heel stil is. Hij is gemakkelijk en veilig te bedienen met de traploze snelheidsregeling. Echt een aanrader.

Pluspunten

  • Stil
  • Kompleet uitgerust
  • Degelijke uitvoering

Minpunten

  • Moet ik nog achter komen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer