Braun MQ 9045 Aperitive - Reviews

Best Reviewed sep 2018 Braun MQ 9045 Aperitive
Best Reviewed - september 2018
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
1,2 liter
Fabrikant kleur(en)
transparant, metallic, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 74 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9045 Aperitive op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hobbykok 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
Ik heb mijn vorige Braun staafmixer ruim 12 jaar gehad en omdat ik er altijd heel tevreden over was nu ook voor een Braun gekozen.
Deze staafmixer sprak me aan omdat hier de nieuwste technologie in verwerkt is en dat merk je ook meteen in het gebruik. Het is een veelzijdige, krachtige en praktische staafmixer.
Alle (harde) noten, zaden etc. kan ik nu zelf fijn malen, dit is verser en goedkoper.
Maar ook een smoothie, muffinbeslag, pannekoekbeslag, soepen en sauzen en nog heel veel meer is in een mum van tijd en met weinig moeite gemixt.
Ik ga hier nog veel mee uitproberen en verwacht er nog lang en veel plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Praktisch in gebruik
  • Sterke motor
  • Handige blenderkommen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dagelijkse gebruiker 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 9 MQ9045X

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

10,0
Beste staafmixer ooit! De geweldige active blade technologie komt zelfs bij de bodem waar normaal het voedsel altijd blijft liggen en niet opgepakt wordt. Deze staafmixer is zeer krachtig en vergt dus weinig kracht en bespaart tijd.

Pluspunten

  • active blade
  • krachtig
  • spettert niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danielle 12-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

FIjn apparaat, goede werking

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
Fijn stevig en veilig apparaat dat ook de hardste items met gemak verwerkt.
Mooie extra accessoires, makkelijke werking.

Pluspunten

  • Stevig
  • Veilige werking

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

John 04-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

bruikbaar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
ik heb meerdere malen een staafmixer gekocht maar nog nooit een Braun. Ben benieuwd. De twee meegeleverde bekers (groot en klein) leek mij wel handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jose 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi en perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
Perfect apparaat onmisbaar in de keuken. Zeer sterke motor en hoge kwaliteit. Veel accesoires. Mooie luxe uitvoering

Pluspunten

  • Perfect apparaat. Onmisbaar in mijn keuken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.M.W. v.d. Riet 26-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multiquick 9 staafmixer Braun

Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

4,0
De machine is krachtig en ziet er goed uit. Het grote minpunt zit hem in het feit dat losse accessoires niet te los koop zijn. Wil je b.v. een kleine hakmolen (350 ml) los kopen dan kan dat niet. Braun (Delonghi) levert die niet. Je wordt verwezen naar Europarts, Handyman of PartsNL waar de betreffende molen wel te koop is in losse onderdelen. Voor die kleine molen zijn dat 4 onderdelen. Los te koop tegen de hoofdprijs, natuurlijk. De kleine molen kost dan als composiet rond de 33 euro excl. verzendkosten. Bovendien met de melding dat er 3 weken levertijd mee gemoeid is. Ter vergelijk: dezelfde molen voor de 7 serie kost 14 euro compleet. U begrijpt dat ik als consument dit niet acceptabel vind. Ik heb het gekochte apparaat geretourneerd. Braun dit doe je niet slim!

Pluspunten

  • sterk
  • mooi

Minpunten

  • geen losse accessoires verkrijgbaar
  • wel als samengesteld uit losse dure onderdelen

Review criteria:

Onvoldoende
Goed
Voldoende

Reageer

MarjoleinL 11-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ongelooflijk stille en krachtige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
Na het lezen van de reviews van de verschillende merken was het voor mij duidelijk dat het een Braun moest worden. Nu na aankoop maakt hij alle lovende woorden waar. Geweldige staafmixer !

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • geen zuiging aan de bodem

Minpunten

  • losse garde is fragiel maar werk prima

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pollie 06-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
De staafmixer doet het erg goed. De accesoires zijn eigenlijk niet nodig omdat de staafmixer alles kan! Ideaal dat traploze .... heel blij met de aankoop

Pluspunten

  • Handig in gebruik
  • Krachtig

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

CR=10 24-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
Fijne Staafmixer, ook de bijgeleverde accessoires zijn erg handig. De bekers voelen solide aan, de deksels iets minder maar functioneren prima.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

J.harren 18-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

10,0
Super, spat niet en de mogelijkheid om het mes te laten zakken helpt voorkomen dat er etenswaren achter je mes blijven hangen. Kleine mixer werkt super, van fijn tot superfijn pureren. Wel even opletten wat wel en niet in de vaatwasser mag.

Pluspunten

  • Spat niet
  • Etenswaar blijft niet hangen

Minpunten

  • Draad zit soms in de weg
  • Niet alles kan in de vaatwasser

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inge Stegeman 13-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stevig apparaat, veel watt.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

10,0
Ik wilde een staafmixer voor het zwaardere werk, deze bevalt uitstekend. Ligt stevig in de hand doet zijn werk goed.

Pluspunten

  • twee mix bekers
  • vormgeving

Minpunten

  • jammer dat er geen pureer onderdeel bijzit
  • geen standaard

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

gebruiker076 12-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Betrouwbaar merk

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
Ik heb de staafmixer MQ9045 nu een tijdje in gebruik en ik moet zeggen hij doet precies wat ik wil. Ik maak graag soep en smoothies en dat gaat in een handomdraai. Een staafmixer met zeer veel mogelijkheden. Crush ice gaat bijzonder goed. Uitgebreide set. 1000 Watt. Precies wat ik zocht.

Pluspunten

  • crush ice

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Christa 04-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
Prima staafmixer, zeker ook voor het zwaardere werk. Door de vorm van de stafvoet geen gespat bij het pureren van hete soep, en ook nog makkelijk schoonmaken.
De staafmixer is - zeker met staafmixvoet - wel wat zwaar, wat een beetje lastig is als je wat langer bezig bent.
Erg jammer dat de onderdelen - zoals hakmolen, specerijmolen enz. - niet apart verkrijgbaar zijn, zodat je later de set verder kunt uitbreiden.

Pluspunten

  • krachtige motor
  • veel snelheden
  • makkelijk schoonmaken
  • staafmixvoet spat niet

Minpunten

  • vrij zwaar apparaat
  • onderdelen niet los verkrijgbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Simone 30-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi stoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

10,0
Ik ben erg tevreden over mijn braun staafmixer. Hij ziet er goed uit en kan alles in de keuken aan wat ik wil maken.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

chris 28-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun Minipimer 9

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

10,0
Perfect product! goede kwaliteit, ligt fijn in de hand en doet goed zijn werk. Het geld dubbel en dwars waard

Pluspunten

  • materiaal gebruik

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Gallas 18-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Krachtig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
Precies wat ik verwacht had. Het product is krachtig. En gemakkelijk te gebruiken. Ik ben blij dat ik het gekocht heb. En ik ben blij dat Blokker Demer het verkoopt. Anders moest ik het zelf bestellen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenhulpje 14-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

keukenhulp

Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
Deze MQ9045X gekocht omdat de prijs/kwaliteit verhouding top was.
Het voordeel is dat er 2 bekers inzitten om te mixen.

Pluspunten

  • prijs
  • Toerental staafmixer traploos instelbaar.

Minpunten

  • Deksels van hakkommen klikken niet zo mooi vast.
  • plastic van de hakkommen mag degelijker aanvoelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Martine 04-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Complete keukenmachine

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
Handig stevig en snel, mooie accessoires , is een complete keuken machine, ben er erg blij mee, en gaat lang mee

Pluspunten

  • Compact
  • Sterk
  • Veel mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jeanet 28-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

10,0
Na meerdere keren een goedkope staafmixer te hebben gekocht, die dan toch niet werken zoals je hoopt, deze staafmixer van Braun gekocht.
Het is gewoon plezierig om hier mee te werken, ik wilde dat ik hem al veel eerder aangeschaft had. Echt een aanrader

Pluspunten

  • Supersnel
  • Krachtig
  • Makkelijk in gebruik
  • uitgebreide set

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Danny 27-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een kracht!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
We hadden een Multiquick 5 van 3 jaar oud die helaas bruine vloeistof begon te lekken. Aangezien wij niet zonder een staafmixer kunnen voor het bereiden van onze gerechten hebben we ditmaal de krachtigste van de serie besteld. Maar liefst 1000Watt! En dat merk je tijdens het gebruik. We hebben hem kortstondig getest en zijn tot nu toe zeer tevreden.

Pluspunten

  • Kracht
  • Veilige aansluiting op accessoires

Minpunten

  • Prijzig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews