Braun MQ 9045 Aperitive - Reviews

Best Reviewed sep 2018 Braun MQ 9045 Aperitive
Best Reviewed - september 2018
Specificaties
Vermogen
1000 watt
Inhoud mengbeker
125,0 liter
Fabrikant kleur(en)
transparant, metallic, zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 97 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 9045 Aperitive op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hobbykok 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
Ik heb mijn vorige Braun staafmixer ruim 12 jaar gehad en omdat ik er altijd heel tevreden over was nu ook voor een Braun gekozen.
Deze staafmixer sprak me aan omdat hier de nieuwste technologie in verwerkt is en dat merk je ook meteen in het gebruik. Het is een veelzijdige, krachtige en praktische staafmixer.
Alle (harde) noten, zaden etc. kan ik nu zelf fijn malen, dit is verser en goedkoper.
Maar ook een smoothie, muffinbeslag, pannekoekbeslag, soepen en sauzen en nog heel veel meer is in een mum van tijd en met weinig moeite gemixt.
Ik ga hier nog veel mee uitproberen en verwacht er nog lang en veel plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Praktisch in gebruik
  • Sterke motor
  • Handige blenderkommen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dagelijkse gebruiker 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 9 MQ9045X

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

10,0
Beste staafmixer ooit! De geweldige active blade technologie komt zelfs bij de bodem waar normaal het voedsel altijd blijft liggen en niet opgepakt wordt. Deze staafmixer is zeer krachtig en vergt dus weinig kracht en bespaart tijd.

Pluspunten

  • active blade
  • krachtig
  • spettert niet

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Alet 07-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer met power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
Nu we aan het overstappen zijn naar een meer plantaardige voeding werd het tijd voor een meer krachtige staafmixer. De kaassaus van cashewnoten kregen we niet glad met onze oude 200W Braun. Ook de behoefte aan meer smoothies en aanverwant maakte dat het tijd werd om iets nieuws te zoeken. Na de goede ervaring met de vorige Braun moest het weer een Braun worden, alleen nu met veel power. Dus was de 9 serie de uitgelezen kans met zijn 1000Wat. Slimme handigheden als een voet die zich niet meer vastzuigt maken de keuze nog makkelijker. Nu alleen nog de keuze tussen de diverse accessoires. Dat viel nog niet mee, maar uiteindelijk dan gekozen voor een set met een kleine en een grote hakmolen erbij waarbij het ook mogelijk is om ijsklontjes mee te mixen. Smoothie direct uitgeprobeerd met bevroren fruit en dat ging uitstekend. Nu direct verder met meer!

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Onderdelen kunnen in de vaatwasser
  • Veel accessoires

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Maya 30-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel toebehoren

Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
Krachtig geboeg voor smoothies mt bevroren fruit. Hakt nootjes enzo goed. eigenlijk is het complete keukenmachine maar neemt veel minder ruimte in.

Pluspunten

  • Veel toebehoren
  • niet zoveel herrie als een blender

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Maurice 25-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
Prima ding, doet wat ie moet doen. Maakt niet teveel lawaai. Simpel te gebruiken, gewoon knop indrukken.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jan van der Meulen 16-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Degelijke bouw, mooi model, variabel toeren en geen lawaai.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

10,0
De staafmixer is degelijk gebouwd, ligt lekker in de hand, ook betreft de plaats van de schakelaar. Hij heeft weinig lawaai in vergelijk met veel andere machines. Ook voor het fijnhakken van groenten en nootjes werkt de hakmolen perfect en supervlot. Onze eerste Braun staafmixer is 30 jaar geleden gekocht en is nu bijna versleten. Deze Braun staafmixer is een onze perfecte keuze.

Pluspunten

  • Weinig lawaai
  • Handig in gebruik
  • Mooi design
  • Krachtige machine
  • Gemakkelijke wisselstukken

Minpunten

  • Het snoer kan een halve meter langer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

petra 12-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

mixer top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

10,0
het is zware krachtige blender, zonder dat ie warm wordt en 2 verschillende kommen erbij, met beveiliging

Pluspunten

  • krachtig
  • makkelijk en 2de lange mes erbij

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Deborah 08-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

7,0
Goed. Is handig in gebruik. Kwaliteit plastic maatbekers bijgevoegd twijfel ik aan. Voelt niet stevig.

Pluspunten

  • Strak design
  • Ligt goed in hand

Minpunten

  • Kwaliteit maatbekers

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

PvdGraaf 29-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 9

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
Na lang zoeken naar een staafmixer heb ik gekozen voor de MultiQuick 9. Hij mocht wat kosten, maar de bouwkwaliteit is heel erg hoog. Een bijzonder degelijk apparaat die functioneel erg goed is. Enige minpunt vind ik de hakmolen die mijn uien wel heel snel tot moes chopt.

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem 2 27-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

top product

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
Werkt lekker, veel vermogen en spat niet en mooi design. De kabel die aan het apparaat vast zit had iets langer mogen zijn. Verder werk het goed en zijn de messen scherp

Pluspunten

  • vermogen
  • design

Minpunten

  • kabel had iets langer mogen zijn
  • zwaar

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

w. smits 21-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Praktische staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
Goeie krachtige staafmixer. fijne accessoires die veel ander apparaten overbodig maken. Makkelijke bediening, traploos de snelheid regelen gaat heel handig.

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • compact

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Yolanda 16-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ziet er degelijk uit.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

6,0
Product is voor zover gebruikt goed. Ik het product gekocht mede vanwege 20 euro cashback. Helaas was de EAN code verstopt onder een andere barcode waardoor het heel lang duurde voordat iemand mij kon vertellen van de klantenservice dat deze verstopt zat onder een andere barcodesticker. Niet erg handig en zeer frustrerend!!!

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Gerda 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie kwaliteit

Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
Ziet er in eerste instantie mooi uit, nog niet gebruikt maar alles voelt goed en degelijk aan. Er zit een mooie grote hakmolen bij en een kleinere. De grote heeft 2 verschillende messen. Kan niet wachten om er mee te gaan werken.

Pluspunten

  • Mooie kwaliteit
  • Grote hakmolen met 2 verschillende messen

Minpunten

  • Beveiliging gaat er wel snel op

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bekius 10-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

alles zit erbij

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
Compleet product (accessoire, hakmolen 350ml, 500ml en 1250ml) Ons vorige model is kapot gegaan en waren erg tevreden, dus zijn opvolger aangeschaft.

Pluspunten

  • extra toebehoren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jolande DIjl 09-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
Handige staafmixer met accessoires. Heerlijke smoothies waar gamekkelijk noten in te verwerken zijn. Ook fijn voor het maken van warme en koude sauzen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Victor. 08-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goed apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
Het is een mooie set met goede onderdelen waar je wat aan hebt.
Gekocht bij de Wehkamp. samen een goede aankoop.

Pluspunten

  • Stevig
  • Mooi
  • Snel

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

anoniem 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
fijn product in gebruik hij is sterker dan zijn voorganger makkelijk schoon te maken. mooi design 2 mix kommen

Pluspunten

  • compleet product

Minpunten

  • ---

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Julliet Romeo 07-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Alles in 1 en super compact

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

9,0
Alles in 1, super compact en hoogwaardige kwaliteit.
werkt als een speer, weinig geluid.
we zijn er heel blij mee

Pluspunten

  • Alles in 1
  • super compact

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Maria 30-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MulitiQuick 9/Miniprimer 9 MQ 9045X

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

10,0
Geweldig krachtig, 1000watt, staafmixer die echt alles kan mixen, mengen, kloppen, snijden en zelfs ijsklontjes zeer fijn malen. Erg handig met een kleine en grotere mengbeker. Ben zeer tevreden met het resultaat van fruit, groenten, noten en ijs.

Pluspunten

  • Heel fijn malen prachtig resultaat
  • Handig in gebruik

Minpunten

  • Nog niet ondekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Annie 30-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Sterke mixer

Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Algemene score

8,0
goed product, stevig en gaat lang mee. goede menger met veel extra mogelijkheden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews