Braun MQ 9045 Aperitive - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 55 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hobbykok 29-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb mijn vorige Braun staafmixer ruim 12 jaar gehad en omdat ik er altijd heel tevreden over was nu ook voor een Braun gekozen.
Deze staafmixer sprak me aan omdat hier de nieuwste technologie in verwerkt is en dat merk je ook meteen in het gebruik. Het is een veelzijdige, krachtige en praktische staafmixer.
Alle (harde) noten, zaden etc. kan ik nu zelf fijn malen, dit is verser en goedkoper.
Maar ook een smoothie, muffinbeslag, pannekoekbeslag, soepen en sauzen en nog heel veel meer is in een mum van tijd en met weinig moeite gemixt.
Ik ga hier nog veel mee uitproberen en verwacht er nog lang en veel plezier van te hebben.

Pluspunten

  • Praktisch in gebruik
  • Sterke motor
  • Handige blenderkommen

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dagelijkse gebruiker 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MultiQuick 9 MQ9045X

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Beste staafmixer ooit! De geweldige active blade technologie komt zelfs bij de bodem waar normaal het voedsel altijd blijft liggen en niet opgepakt wordt. Deze staafmixer is zeer krachtig en vergt dus weinig kracht en bespaart tijd.

Pluspunten

  • active blade
  • krachtig
  • spettert niet
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Melle 18-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zoals gewend van Braun

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Al een enige tijd was ik op zoek naar een goede multi in 1 voor een betaalbare prijs.
Heb dit apparaat bij mijn vriendin uitgeprobeerd en overheerlijke soepen en dergelijke gemaakt. Dit apparaat is eigenlijk een kleine variant van wat grote keukenmachine kan. Gelukkig neemt dit apparaat minder ruimte in beslag en het reinigen gaat je ook makkelijk af. Hij maakt geen lawaai en ligt goed in de hand. Prima product dus!

Pluspunten

  • Ruimtebesparend
  • Fijn in gebruik

Minpunten

  • Geen opbergsysteem meegeleverd
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Goed

Reageer

BramvOh 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig apparaat voor zowel smoothies, sauzen, pesto's, cocktails. Veel mogelijkheden en handige pusleerknop
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Efi 01-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

MQ9045

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed spul doet wat hij moet doen! Ik heb dit gekocht om mee te nemen naar buitenland ivm emigratie ik ben er erg blij mee!

Pluspunten

  • Veelzijdig
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

B.Mixer 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Lekker smooth

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heel soepel pureert de mixer rauwe groente, ook kaas hakken in de kleine hakker gaat super. En lekker stil, maakt geen herrie.

Pluspunten

  • Stil
  • goede prijs kwaliteit verhouding

Minpunten

  • messen zijn scherp dus goed opletten.
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sandra 31-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekregen

Mooi degelijk apparaat

Algemene score

8,0
Ik heb deze staafmixer gekregen als huwelijkscadeau. De staafmixer en de accessoires zien er degelijk uit. Er zit een beveiliging op, waardoor hij op slot gaat als hij even niet gebruikt wordt. Dit is op zich een goede veiligheidsoptie, maar voor mij wel wennen, ook vind ik dat hij vrij snel op slot gaat. Dus ik ben steeds op de vergrendeling aan het drukken.

Pluspunten

  • Degelijke kwaliteit
  • Mooi design
  • Trekt niet vacuum

Minpunten

  • Wordt snel vergrendeld.
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Yogesh 31-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitstraling

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb dit product gekocht omdat andere staafmixer niet zo sterk zijn als deze. Het is sterktste omdat het 1000 watt motor heeft.
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeroen 29-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi hak resultaat

Algemene score

9,0
Fijne Staafmixer met mooie degelijke accessoires. Steeds weer een perfect resultaat en mooi controle van de fijnheid door de fijne gefaseerde bedieningsknop.

Pluspunten

  • Bediening
  • Kwaliteit
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

R.D.Oosterman 25-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Highspeed multifunctionele blender!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat onze vorige blender was gesneuveld moesten wij opzoek naar een nieuwe. En na een grondige speurtocht op het internet, kwam ik samen met mijn vriendin uit op de Braun MQ 9045.
De ervaringen die ik en mijn vriendin tot nu toe hebben met deze blender zijn zeer positief, het is echt een toevoeging aan onze keuken. Alles wat we hem tot nu toe hebben voorgeschotelt heeft de Braun zonder moeite verwerkt.
Het enige waar we soms tegenaan liepen is de plek waar het snoer zit. Deze kan zo af en toe in de weg zitten. Maar dit is wat ons betreft een zeer klein minpuntje en zeker geen reden om de aanschaf van de Braun MQ 9045 niet in everweging te nemen.
Wij kunnen deze staafmixer dan ook zeer zeker aanraden!

Pluspunten

  • Kachtige motor!
  • Traploos de snelheid aanpassen!
  • Multifunctioneel!

Minpunten

  • Plaatsing van het snoer.
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Saida 17-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi keukenhulpje

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Net binnen en ziet er heel goed uit. Eerder een Braun gehad en nu weer vanwege de lange levensduur van het apparaat.

Pluspunten

  • Mooi design
  • Kwaliteit
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend

Reageer

Okkie Pepernoot 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Nieuwe Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

6,0
Ik kan nog niet zoveel over de staafmixer zeggen omdat ik hem nog maar net in mijn bezit heb. Maar mijn vorige staafmixer van Braun ging 20 jaar mee, dus ik heb er het volste vertrouwen in.
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tineke 06-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Krachtige multifunctionele staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De staafmixer kan veel aan en op voor veel verschillende manieren gebruikt worden wat het een handig apparaat maakt. ook de twee verschillende grotes mengkommen zijn ideaal. tel daarbij de functie voor icecrush op en het is een complete staafmixer

Pluspunten

  • twee kommen met mesjes
  • Icecrush
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Braun Multiquick 9 MQ9045 Aperitiv 03-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Net binnen nog niet gebruikt

Algemene score

5,0
Cachback is voor mij de belangrijkste reden.
Bol.com. kerst tegoedbon gekregen van de zaak
En de ze actie was de doorslag
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Prima, degelijk staafmixer 01-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima compleet en degelijk staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima compleet en degelijk staafmixer voor een concurrerende prijs. Bruikbare accessoires en vaatwasser/waterbestendig.

Pluspunten

  • kwaliteit
  • vele bruikbare accessoires
  • vaatwasbestendig
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Marijke 25-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super sterke mixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Erg degelijke en sterke mixer. Als echte hobby kok kan je hiermee goed uit de voeten. Maalt super snel en fijn.

Pluspunten

  • Maalt super fijn
  • Gebruiksvriendelijk
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jules 23-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksmogelijkheden staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Semi professionele staafmixer. Kan voor vele toepassingen in de keuken door een hobbykok worden gebruikt. Vormgeving materiaalkeuze en kleurstelling ziet er erg goed uit
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

rick 17-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

krachtige motor, maar...

Algemene score

6,0
Kort na aankoop was ik erg enthousiast over (vooral de kracht van) deze staafmixer, maar na een paar maanden gebruikservaring is er van dat enthousiasme niet zoveel meer over.
Hoewel de motor nog steeds krachtig is - en dat blijft fijn - ben ik over de prestaties van de mixer en vooral over de kwaliteit van de randproducten teleurgesteld.
Met mijn vorige Braun-staafmixer van 500 watt heb ik jaren gedaan, een oerdegelijk ding, hakte alles en is alleen vervangen omdat de motor wat weinig kracht had.
Bij de keuze voor een nieuwe staafmixer ging ik dan ook voor een Braun, dat merk had zich voor mij zeker bewezen.
Helaas viel me bij de nieuwe staafmixer al snel op dat de mesjes niet goed bij de zijkant van de mengbak komen; je moet lang mixen voor je alles hebt gehad. Bovendien is - mede door de kracht van de motor - dan de helft van de inhoud in de mengbak, gepureerd tot moes.
Ook de kwaliteit van de onderdelen vallen me tegen. Waar van de oude mixer nog altijd ieder onderdeel intact is, brak bij de nieuwe de bovenkant van het crushmes al af bij de tweede keer dat ik die gebruikte.
Sinds een paar weken is één van de mengbekers gebarsten en is er een stukje van de bovenkant afgebroken.
Ik gebruik de nieuwe mixer niet voor andere dingen dan waarvoor ik de oude gebruikte (die nog altijd heel is).
Al met al moet ik helaas concluderen dat dit product me erg tegenvalt, jammer dat ik er zoveel geld aan heb uitgegeven.

Pluspunten

  • krachtige motor

Minpunten

  • middelmatige kwaliteit randproducten
  • bereik messen
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Goed
Onvoldoende
Onvoldoende

Reageer

Mark 15-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 9

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige motor. Praktische accessoires. Neemt veel minder ruimte in dan grote keukenmachines, erg praktisch en werkt net zo goed.

Pluspunten

  • Praktische accessoires
  • Krachtige motor
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Gies 15-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun multiquick 9 Doet

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima staafmixer met veel power en veel mogelijkheden! Doet prima zijn werk heeft volop mogelijkheden voor bakken en koken.
Geschreven voor: Braun MQ 9045 Aperitive

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews