Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 8 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Inventum MX300 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

F Westerweele 07-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Inventum

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MX300

Algemene score

10,0
Goede prijs kwaliteit verhouding.
Maakt weinig geluid.. traploze instelling erg fijn.

Pluspunten

  • Stil
  • Traploze verstelling

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

n**k@l**e.nl 28-11-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht
Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MX300

Algemene score

8,0
Wou al een poosje deze keukenmachine hebben, omdat ik zelf sommige dingen nooit mooi fijn snijd en het soms fijner bij de hapjes lekkerder smaakt dan al die grove stukken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Youri 23-12-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Handige regelbare snelheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MX300

Algemene score

9,0
Heel handig door de regelbare snelheden en extra turbo stand. Door de 600 watt is die voor alles bruikbaar.

Zeker een aanrader

Pluspunten

  • Regelbare snelheden
  • Vaatwasser bestendig

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

Angélique 15-09-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

inventum staafmixer mx300

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MX300

Algemene score

8,0
Ik heb dit apparaat even in mijn bezit en ben er erg blij mee.
Je kunt de snelheid regelen en doet zijn werk goed. Hier dus een tevreden mens.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Paulo 21-08-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Inventum MX300 - Krachtige motor en lang snoer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MX300

Algemene score

10,0
Jammer dat mijn vorige mixer niet eerder was stuk gegaan. Deze is veel krachtiger, stiller en heeft een langer snoer. Fijn en handig apparaat.

Pluspunten

  • krachtig en stil
  • lang snoer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ana 24-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede kwaliteit, heel handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MX300

Algemene score

10,0
Heel handig in gebruik.Makkelijk schoon te maken, Door de keuze aan verschillende snelheden is ideaal voor smoothies tot aan babyhapjes or soep.
Goede prijs/kwaliteit verhouding.

Pluspunten

  • verschiilende snelheden en ook turbo keuze
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jacqueline 16-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

afneembare voet, roestvrijstaal

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Inventum MX300

Algemene score

8,0
door afneembare voet goed af te spoelen zonder dat de keukenvloer nat wordt omdat ‘t hele apparaat met snoer eraan onder de kraan hangt. ben geen voorstander van vaatwasser voor dit soort spullen, direct afspoelen veel prettiger. roestvrijstaal is mooi en blijft mooi (kunststof verkleurt, bij ‘heftige’ producten maar ook door veroudering, heb ik aan vorige staafmixer gemerkt).

Pluspunten

  • praktische losse voet
  • traploos regelbaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Anke Dubbelt 21-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
Beste keus voor mij uit een aantal opties: snelheid variabel. Heel hoog ook mogelijk. Accessoires voor mij niet nodig.
Goed schoon te houden, bij het mixed blijft er vrij veel hangen in de gaten van de voet, minpuntje.
Ziet er degelijk uit, de garantieperiode lijkt dat te bevestigen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer