Braun MQ 5177 BK - Reviews

Best Reviewed mei 2018 Braun MQ 5177 BK
Best Reviewed mei 2018
Specificaties
Type/soort
blender
Type
staafmixer

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Claire 09-09-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

waardeloze mixkom

Algemene score

6,0
De staafmixer is fantastisch met zijn trapsysteem!
De mix kom is waardeloos. Het klik systeem is niet stevig genoeg waardoor de deksel al gauw los schiet en je eigenlijk altijd met een hand de deksel moet vasthouden.Kan ook geen zware degen aan. Alleen geschikt voor het lichtere werk, geen dadels of selderij.
Ik heb de kom omgeruild voor een andere kleinere mixkom, waar gewerkt wordt met een schuifsysteem om de deksel vast te maken. Dit ontwerp is net zo nutteloos. Ik zou deze serie overslaan en wachten totdat er een nieuwe serie uitkomt waarbij de deksels een beter ontwerp hebben. Puree mixer is een grappige accessoire, maar net zoveel werk qua schoonmaken als een normale stamper. Wordt bij ons niet gebruikt.

Pluspunten

  • 21 standen staafmixer
  • ligt lekker in de hand

Minpunten

  • de deksels van de mixkommen
  • de puree stamper
  • mixkom kan geen zwaar deeg aan
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht

Reageer

Jessie 16-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Spat niet, handige accessoires

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nadat mijn ik-ga-op-kamers-en-wil-hippe-soep-en-smoothies-maken-met-een-studentbudget-staafmixer zijn meerdere moest erkennen in een bevroren aardbei en ik inmiddels een grote-mensenbaan heb, besloot ik dat het tijd was te investeren in een betere staafmixer (spoiler: dat is dus deze). Ideaal dat dit ook meteen een keukenmachine in één is. Mixer werkt duizend keer beter dan die van de hema van 10 euro (waar ik best tevreden mee was): spat niet, is stil en pureert snel. De keukenmachine werkt ook prima, alleen is het enige nadeel dat het mes/rasp/frietschijf-blad en de bovenkant van de machine best ver uit elkaar zitten. Daardoor blijft er dus altijd een stuk eenzaam voedsel achter dat tussen wal en schip belandt, rondjes draaiend in de eindeloze draaikolk van de mixer. Maar hé, als je alleen dat verloren stukje zelf hoeft te raspen/snijden/opeten of desnoods in de gft-bak moet gooien ben je nog steeds veel sneller klaar dan met een gewoon mes! En moet je je voorstellen hoeveel tranen je bespaart als je dus uiensoep gaat maken... Ik bedoel maar. Ik ben tevreden en ik ga er nu guacamole mee maken. Ciao!

Pluspunten

  • Pureert snel
  • Spat niet
  • Stiller dan andere staafmixers
  • Makkelijk schoon te makken, ook met handafwas

Minpunten

  • Veel losse onderdelen waarvoor geen opbergsysteem
  • Afstand mes en inwerpsluis (hoe noem je zoiets?!)
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 15-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi complete set

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Krachtige staafmixer met complete set accessoires voor het keukenmachinedeel.
Vorige staafmixer was ook van Braun, fijne kwaliteit.
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Renzo 11-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun MQ 5177 BK veelzijdige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veelzijdige krachtige staafmixer met veel accesoires, voldoet aan mijn verwachtingen. Inzetbaar voor allerlij gerechten

Pluspunten

  • Krachtige staafmixer
  • veel accesoires
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Naomi 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Compact, goede kwaliteit en handig.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik heb deze staafmixer set voor 99 euro kunnen kopen. Ik vind de kwaliteit-prijs verhouding goed. Alles werkt erg goed, is compact en heel handig voor in de keuken. Ik gebruik het dagelijks en ben super tevreden.

Pluspunten

  • Scherp
  • Compact
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JYM 15-04-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijne staafmixer, ligt goed in de hand. Veel makkelijke accessoires die makkelijk schoon te maken zijn.

Pluspunten

  • de accessoires

Minpunten

  • tot nu toe nog geen
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sjoukje 04-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Handig al jaren een Braun staafmixer. Super sterk en handig schoonmaken en handig in gebruik. Ook de motor is krachtig genoeg voor vanalles.

Pluspunten

  • Handig en makkelijk schoon te maken

Minpunten

  • sommige delen mogen niet in vaatwasser of sop
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Petra 27-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige bediening. Mooie accesoires

Algemene score

8,0
Goed apparaat. Mooi vormgegeven. Praktisch in het gebruik. Accessoires zeer uitgebreid voor zweer veelzijdig gebruik.
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

S. Damstra 10-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Doet wat ie moet doen, prettig veel accessoires en mogelijkheden. Eigenlijk geen keukenmachine meer nodig met dit apparaat.
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

humptidumptie 04-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne complete Machine!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Deze mixersset is zeer compleet en wordt heel compact uitgerust doordat er meerdere inzetelementen gebruikt worden. dus geen grote houders maar kleinere inzetstukken in enkele houders. ook is de functie van foodprocessor erg prettig. de prijskwaliteit verhouding is ook goed. zeker omdat er gebruik gemaakt kan worden van oudere accecoires en je dus kan hergebruiken/combineren.

Pluspunten

  • compleet
  • heel stil
  • uitwisselbaar
  • regelbaar

Minpunten

  • geen grote verzamelbak
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Claire 22-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische hulpkracht

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Na veelvuldig onderzoeken welke staafmixer ik nou wilde hebben, of foodprocessor, kwam ik bij Braun uit. Uiteindelijk voor een staafmixer/foodprocessor combi gekozen, omdat als er een element stuk gaat dit makkelijker te vervangen is dan gelijk de hele foodprocessor. Ik kook graag, en wil dan ook dat mijn apparatuur goed is. Ik was bang dat de 705 watt motor de zwaardere/hardere voedselsoorten niet aan kon gaan. Dat is niet het geval. Noten gaan goed.
Ik vind de 21 snelheden prettig, en ook de pulse optie. Maakt niet veel lawaai.Ik moest even wennen aan het klipje op de deksel van de foodprocessor, dit is een veiligheidsklepje. Moet je even handigheid in krijgen.
Wat goed is om te weten is dat niet alle onderdelen in de vaatwasmachine kunnen, maar de meeste wel.
Ligt fijn in de hand. Krachtig genoeg om harde voedselsoorten te hakken.

Pluspunten

  • Messen zijn zeer scherp
  • Foodprocessor heeft vele functies

Minpunten

  • deeg kneder kan max 250 gram bloem aan
  • purreestamper alleen zachte groentes/fruit
  • neemt veel ruimte in de kast
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willyanne 18-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

MQ5177 BK Buffet Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer fijn om mee te werken,gemakkelijk in onderhoud en je kun er echt alles mee doen.Ben er zeer tevreden over.Accessoires zeer gemakkelijk te verwisselen.Mooi compact en zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Kwalitijd
  • Degelijkheid
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Susan 10-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Erg tevreden

Algemene score

9,0
De keukenmachine is makkelijk in gebruik. Er zijn vele mogelijkheden waardoor je meerdere handelingen kunt uitvoeren met 1 machine ipv verschillende machines te moeten aanschaffen.

Pluspunten

  • Makkelijk in gebruik
Geschreven voor: Braun MQ 5177 BK

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer