Bosch Powermixxo - Reviews

8,4 Lees 53 reviews
Laagste prijzen
Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 53 reviews

8,4

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Tamara 22-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Stevig apparaat, ligt goed in de hand, fijn dat ie meerdere gebruiksfuncties heeft en toch niet zo veel ruimte in neemt.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Fred 22-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Sterke blenderblender en is makkelijk in gebruik. Klopper nog niet gebruikt.
Ik had zelf graag een iets grotere mengbeker gezien.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Tieske 04-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Mooi apparaat wat doet wat ie moet doen. Vooral te spreken over de koppeling van de staafmixer. De mengkom is wat aan de kleine kant. Maar hebben we nog niet gebruikt. Jammer dat er geen knop is die vast blijft staan.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
lies 27-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,7
super staafmixer met turbo en alle mogelijkheden en alle hulpstukken in een! prachtig cadeau om te geven en te krijgen! Een ijzer sterke aanbieding. in elke moderne keuken zou een Bosch MSM67PE standaard aanwezig moeten zijn voor al het bereiden van uw ..... taarten, maaltijd gerechten en alles wat u zou willen klaar maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
EPloeger 20-11-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Sterke staafmixer in RVS uitvoering met ijscrusher. Makkelijk schoon te maken en ligt goed in de hand. Met de maatbeker(s) en ophangmogelijkheid zeer compleet voor de prijs

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
BJChef 22-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Super apparaat!
een hele goede prijs voor de kwaliteit en de verschillende mogelijkheden.
de 2 jaar garantie is ook erg prettig.
super blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
JJPvE 17-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Deze Bosch staafmixer werkt super. Gemakkelijke te bedienen en schoon te maken. Verder zitten er genoeg extra optie op. Kortom top staafmixer!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
tomasbina 06-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
THE BOSH HAND-MIXER MAKES LIFE EASIER. THE ATTACHMENTS ARE VERY CONVENIENT TO USE. I FEEL LIKE USING THEM.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Biches 02-06-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Voldoet qua mogelijkheden aan onze wensen. Gebruik is helder. Het is een degelijk apparaat. Hoe degelijk is pas na langer gebruik te beoordelen.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Maarten100000 12-05-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Uitstekend product:
Erg degelijk ontwerp. Doet precies wat je er van kan verwachten. van ijs Crushen tot aardbeien pureren en slagroom kloppen.

Zou deze zeker aanraden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Ineke Dreef 30-04-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Echt een super apparaat; eerder staafmixers gehad, alleen al het gewicht van deze mixer geeft al aan dat met degelijke materialen te maken hebt. Afwerking erg mooi, functies werken uitstekend, leuk extra het mes om ijs te crushen!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
anoniem2626 30-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,0
Staafmixer Bosch MSM67PE: super ding! ik gebruik de staafmixer dagelijks. goed product voor een zeer goede prijs. Grote hoeveelheid mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Muaz Erdogan 30-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

8,7
Ik gebruik het elke dag, bij het pureren van groente voor mn soep, maken van mn shakes. Ben er zeer tevreden mee. Werkt goed maakt niet zoveel herrie. Een echte aanrader.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
LauraJan1975 25-01-2015 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,3
Zeer tevreden over dit product. Zeer degelijk, krachtig. Ruim voldoende voor wat ik ermee wil doen: pannenkoekbeslag kloppen, shakes maken, boemboes / kruidenmixen maken, marinades etc.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Renate1a 21-01-2015 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Super degelijk apparaat. Zeer gebruiksvriendelijk en je kunt hem voor alles gebruiken (pureren en hakselen van eten/fruit, maar ook eenvoudig malen van amandelen).

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bert2612345 11-01-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,3
prima apparaat veel mogelijkheden en ligt goed in de hand. Leuke kleurstelling en het mixen gaat ook erg goed.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Nick7 06-01-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Voor dit model gekozen omdat hij niet alleen als staafmixer te gebruiken, maar er ook losse onderdelen bijzitten om hem te gebruiken als hakmolen, ijscrusher of garde. Meer dan genoeg mogelijkheden dus, alleen geen foodprocessor.

De gebruikersvriendelijk vind ik ook goed, de onderdelen zijn makkelijk te wissen en goed schoon te maken. Een klein nadeel vind ik de bedieningsknoppen, die liggen iets verzonken wat ze wat moeilijker maakt om in te drukken, dit zal waarschijnlijk uit veiligheidsoverwegingen zijn, maar dit vind ik niet ideaal.

De staafmixer zelf is van stevig plastic met een "soft touch" gedeelte waar je hem vasthoudt, en het mix gedeelte is van metaal, al met al, voelt het apparaat goed aan. Enige minpuntje is dat er een klein beetje speling zit tussen de motor en het staafmixer gedeelte, dit doet niks af aan de werking, maar dat vind ik wel een minpuntje wat betreft de degelijkheid. Over de betrouwbaarheid kan ik nog niks zeggen, aangezien ik het apparaat nog maar een paar dagen in bezit heb, maar alles voelt wel betrouwbaar aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
DanielleS25 30-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
Veel verschillende opzetstukken die makkelijk om te wisselen zijn. Hij heeft veel power en voelt stevig aan.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
A. Doldersum 29-12-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Licht fijn in de hand. Stevig gevoel. Pureert snel. Eerste ingebruikname ging makkelijk. Voor een ouder persoon zeer gebruiksvriendelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Lindaz23 29-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
Ideaal voor soepen. Hakmolen ook erg handig. Heb er al veel gebruik van gemaakt.
Wel jammer dat niet alle onderdelen in de vaatwasser kunnen, zoals de deksel van de hakmolen. Die wordt niet helemaal schoon met een vochtige doek

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Toon meer reviews