Braun MQ 5037 WH Sauce+ - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
500,0 liter
Fabrikant kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 14 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 5037 WH Sauce+ op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jacq 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
maakt goed fijn. Lekker voor smoothies en soepen en sauzen. Ook nootjes goed fijn te maken. Voor smaakvolle gerechten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sato 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top mixer

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

7,0
krachtige mixer en geruidsloos. echt een aanrader voor iedereen die iets wil mixen. Stekker mag wel wat langer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

G.W 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
Idiaal multifuncioneel product.
Heel fijn model....ziet er lux uit.
Goed schoon te maken.
Kinderslot

Pluspunten

  • Mooi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

maria 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
handig en gemakkelijk in gebruik . Eenvoudig schoon te maken en op te bergen. Ook eenvoudig mee te nemen om het voedsel te pureren zodat mijn man, als hij zijn kunstgebit is vergeten toch zijn warme hap kan krijgen

Pluspunten

  • handig
  • eenvoudig

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden, goed in te stellen snelheid, stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Onze oude staafmixer ging stuk, vlak voor de feestdagen.
Onze zoon heeft deze, en is erg tevreden, dus voor de Braun gekozen

Pluspunten

  • Stil
  • Goede snelheid

Minpunten

  • Geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ACrepaldi 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

7,0
makkelijk te gebruiken, verschillende snelheidsinstellingen, het product zou een lagere prijs kunnen hebben.

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • verschillende snelheidsinstellingen
  • compact en licht

Minpunten

  • prijs
  • kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Multi-functioneel 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Veelzijdig, Ik gebruik van de oude serie de aanvullende onderdelen zodat ik ook brood kan maken, groentes kan raspen of in dunne schijfjes maken. Fijn dat het basisapparaat (de motor) op de oude serie past.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tanja 02-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Ik gebruik deze staafmixer al jaren. Nu was het weer tijd voor een nieuwere versie. Vooral praktisch en handig in gebruik, voor het maken van pesto, sauzen en soepen. Makkelijk schoon te maken en weer op te bergen.

Pluspunten

  • variatie
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marinka 20-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over mijn Braun staafmixer. Hij heeft een goed vermogen om dingen als noten en kaas te hakken. De hakmolen die bij de staafmixer hoort is super handig. Ik gebruik deze veel sneller en vaker dan mijn keukenmachine. Ik heb mijn nieuwe staafmixer nog maar een paar dagen, maar ik heb hetzelfde type eerder gehad, maar deze is versleten door jarenlang erg intensief (dagelijks) gebruik.

Pluspunten

  • Sterk vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijke hakmolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederique 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik, veel power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

10,0
Fantastische staafmixer, door de active blade technologie werkt de staafmixer super snel. Geluidloos en makkelijk schoon te maken. En handige accessoires.

Pluspunten

  • diverse standen
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Kroes 05-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

6,0
heel fijn om te gebruiken in de keuken. Je kunt er lekkere appelmoes van maken, Straks ook nog lekkere avocado's met garnalen, peper en zout. En dat is nog maar een kleine greep. Probeer zelf!

Pluspunten

  • veel mogelijk
  • snel

Minpunten

  • meer lawaai

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

I.Jansen 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Prima staafmixer met handige accessoires vooral de puree staaf.
De mixer neemt weinig plaats in, dus ook handig op een niet zo grote aanrecht.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

maria 01-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Braun staafmixer met diverse hulpstukken

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

10,0
Erg makkelijk te bedienen en te gebruiken staafmixer/keukenmachine.Door de vele hulpstukken voor allerlei doeleinden te gebruiken in de keuken.Makkelijk schoonmaken.

Pluspunten

  • r.v.s. voet voor hete vloeistoffen
  • diverse standen incl. turbo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mieke 13-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijn en gemakkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
Fijn en gemakkelijk in gebruik, de staafmixer van Braun, super gemakkelijk dat alle onderdelen die vies kunnen worden gewoon in de vaatwasser kunnen!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer