Braun MQ 5037 WH Sauce+ - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
500,0 liter
Fabrikant kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 21 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 5037 WH Sauce+ op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans 14-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Na 26 jaar tevreden gebruik een nieuwe

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

10,0
Na 26 jaar volkomen tevreden gebruik de vorige stuk laten vallen, dus dezelfde teruggekocht
in de hoop dat deze het ook weer zo lang naar tevredenheid uithoudt.

Pluspunten

  • handig in gebruik, sterke machine
  • superdegelijk

Minpunten

  • één klopper mixer werk niet fantastich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lis 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige mixer

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

10,0
Ik ben een Braun-fan. Waar voor je geld en duurzame produkten die jaren meegaan, en er nog goed uitzien ook!

Pluspunten

  • gewicht
  • resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rami hamadeh 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Power, easy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
ik ben gek op BRAUN producten. Ik ben heel tevreden erover,en deze staafmixer is heel goed en belangrijk apparaat in de keuken. heeft een leuke kleur, goed materiaal, zacht geluid.

Pluspunten

  • Eenvoudig schoon, handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannie Reijgwart 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en licht in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
Mijn oude Braun mixer met toebehoren daar waren bepaalde delen niet meer bruikbaar, dus wederom voor Braun gekozen.

Pluspunten

  • Licht in gebruik en doet wat hij moet doen.

Minpunten

  • Gelukkig geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.fontein 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Ik koop steeds weer de braun staafmixer, omdat het een prima apparaat is voor de keuken. Ik gebruik hem dagelijks en dan kom ik gelijk op een minpunt, na ca 2-3 jaar gaat er altijd wel ergens een schroefje of iets kapot, helaas.

Pluspunten

  • Verschillende snelheden
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Duurzaamheid na 2 jaar
  • Maat van de hakmolen, zou voor mij groter mogen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Roland 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Nog makkelijker bereiden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

7,0
Altijd al willen hebben en denken dat het aan de verwachtingen voldoet. Vroeger hadden we er ook een en die deed het super. Nu gebruikte ik de staafmixer van een vriendin en die deed het geweldig.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • op te bergen

Minpunten

  • geen ophang systeem
  • niet draadloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

staafmixer 29-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

niet teveel wattage voor maximaal gebruik en mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
neemt niet teveel plaats in en toch van alle mogelijkheden voorzien. niet teveel wattage dus energie zuinig. makkelijk in onderhoud! Vorige braun staafmixer gaat nu mee naar vakantiehuis en heb ik al 26 jaar en doet t nog steeds perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacq 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
maakt goed fijn. Lekker voor smoothies en soepen en sauzen. Ook nootjes goed fijn te maken. Voor smaakvolle gerechten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sato 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top mixer

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

7,0
krachtige mixer en geruidsloos. echt een aanrader voor iedereen die iets wil mixen. Stekker mag wel wat langer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

G.W 20-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
Idiaal multifuncioneel product.
Heel fijn model....ziet er lux uit.
Goed schoon te maken.
Kinderslot

Pluspunten

  • Mooi

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

maria 11-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

handig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
handig en gemakkelijk in gebruik . Eenvoudig schoon te maken en op te bergen. Ook eenvoudig mee te nemen om het voedsel te pureren zodat mijn man, als hij zijn kunstgebit is vergeten toch zijn warme hap kan krijgen

Pluspunten

  • handig
  • eenvoudig

Minpunten

  • geen
  • geen
  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Mark 02-12-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel mogelijkheden, goed in te stellen snelheid, stil

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Onze oude staafmixer ging stuk, vlak voor de feestdagen.
Onze zoon heeft deze, en is erg tevreden, dus voor de Braun gekozen

Pluspunten

  • Stil
  • Goede snelheid

Minpunten

  • Geen ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

ACrepaldi 09-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk te gebruiken

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

7,0
makkelijk te gebruiken, verschillende snelheidsinstellingen, het product zou een lagere prijs kunnen hebben.

Pluspunten

  • makkelijk te gebruiken
  • verschillende snelheidsinstellingen
  • compact en licht

Minpunten

  • prijs
  • kleur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Multi-functioneel 06-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Multifunctioneel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Veelzijdig, Ik gebruik van de oude serie de aanvullende onderdelen zodat ik ook brood kan maken, groentes kan raspen of in dunne schijfjes maken. Fijn dat het basisapparaat (de motor) op de oude serie past.

Pluspunten

  • Veelzijdigheid

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Tanja 02-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Ik gebruik deze staafmixer al jaren. Nu was het weer tijd voor een nieuwere versie. Vooral praktisch en handig in gebruik, voor het maken van pesto, sauzen en soepen. Makkelijk schoon te maken en weer op te bergen.

Pluspunten

  • variatie
  • makkelijk schoonmaken

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Marinka 20-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldige staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Ik ben erg tevreden over mijn Braun staafmixer. Hij heeft een goed vermogen om dingen als noten en kaas te hakken. De hakmolen die bij de staafmixer hoort is super handig. Ik gebruik deze veel sneller en vaker dan mijn keukenmachine. Ik heb mijn nieuwe staafmixer nog maar een paar dagen, maar ik heb hetzelfde type eerder gehad, maar deze is versleten door jarenlang erg intensief (dagelijks) gebruik.

Pluspunten

  • Sterk vermogen
  • Zeer gebruiksvriendelijke hakmolen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frederique 02-06-2017
  • Product paar weken in bezit

Makkelijk in gebruik, veel power

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

10,0
Fantastische staafmixer, door de active blade technologie werkt de staafmixer super snel. Geluidloos en makkelijk schoon te maken. En handige accessoires.

Pluspunten

  • diverse standen
  • makkelijk schoon te maken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A Kroes 05-05-2017
  • Product paar dagen in bezit

mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

6,0
heel fijn om te gebruiken in de keuken. Je kunt er lekkere appelmoes van maken, Straks ook nog lekkere avocado's met garnalen, peper en zout. En dat is nog maar een kleine greep. Probeer zelf!

Pluspunten

  • veel mogelijk
  • snel

Minpunten

  • meer lawaai

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed

Reageer

I.Jansen 23-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Handig apparaat

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Prima staafmixer met handige accessoires vooral de puree staaf.
De mixer neemt weinig plaats in, dus ook handig op een niet zo grote aanrecht.

Review criteria:

Goed
Goed

Reageer

maria 01-12-2016
  • Product half jaar of langer in bezit

Braun staafmixer met diverse hulpstukken

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

10,0
Erg makkelijk te bedienen en te gebruiken staafmixer/keukenmachine.Door de vele hulpstukken voor allerlei doeleinden te gebruiken in de keuken.Makkelijk schoonmaken.

Pluspunten

  • r.v.s. voet voor hete vloeistoffen
  • diverse standen incl. turbo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews