Braun MQ 5037 WH Sauce+ - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Inhoud mengbeker
500,0 liter
Fabrikant kleur(en)
wit
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 32 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MQ 5037 WH Sauce+ op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Albert 04-05-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer Braun MQ 5037

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
Het is een hele mooie machine , weinig geld veel hulpstukken .
Veel mogelijkheden met deze machine.

Pluspunten

  • veel hulpstukken
  • geruisloos
  • Degelijk

Minpunten

  • kan ik niet bedenken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

KL 26-04-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

makkelijk in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

7,0
handig gebruik van 1 motor, kan ook meerdere onderdelen en opzetstukjes bijkopen. Fijn ook dat aan de bovenkant van de motor meerdere standen (laag naar hoog) mogelijk zijn.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nieuwe.gebruiker123 29-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
Echt fijn. Niet te zwaar, makkelijk los te krijgen. Ik ben fan :P De 20,- mocht er van te voren er wel al af zijn, cashback gelijk in de winkel.

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Makkelijk los

Minpunten

  • Hij is er niet in het zwart

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

jesse 07-01-2020
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

7,0
Deze staafmixer onlangs gekocht. Het pakket is compleet met allerlei accessoires, zoals een aardappelstamper en garde. De staafmixer is gemakkelijk schoon te maken en maakt een degelijke indruk.

Pluspunten

  • veel accessoires
  • degelijk

Minpunten

  • toeren wat lastig in te stellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Ben 02-01-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

7,0
Heb al 15 jaar een zelfde staafmixer en deze doet het nog steeds
Makkelijk in gebruik, licht hanteerbaar
Makkelijk schoon te maken

Pluspunten

  • Prijs kwaliteit verhouding
  • Duurzaamheid

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lonneke 23-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

vertrouwde kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Nadat mijn oude Braunstaafmixer het na 20 jaar toch echt begeven had een goedkope gekocht. Direct al spijt. Nu wat meer neergeteld voor weer een uitstekende Braun. Het voelt weer als vanouds, stevig en gaat overal doorheen.

Pluspunten

  • stevig
  • kan door zware zaken heen gaan

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

anoniem 16-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
Handig in het gebruik, veel functies. meerdere snelheden. Gemakkelijk apparaat. Ik gebruik de uitgebreide keukenmachine minder nu ik deze staafmixer met bijbehoren heb gekocht.

Pluspunten

  • handig in het gebruik
  • meerdere snelheden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Martijn 10-12-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Mooi hand-staafmixer van degelijke kwaliteit met handige bijpassende accessoires. Ideaal voor in de thuiskeuken.

Pluspunten

  • Diverse opzet accessoires
  • 21 snelheden
  • Spat amper tijdens gebruk
  • degelijke kwalititeit

Minpunten

  • Nog geen gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

kowa 24-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
makkelijk in gebruik, goede gebruiksaanwijzing Ik kocht deze ter vervanging van mijn vorige staafmixer

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Theo Hoeijmakers 12-10-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede reinigingsmoglijkheid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

10,0
Ik heb de staafmixer direct gebruikt en was gelijk enthousiast over de snelle reiniging na gebruik. Verder zijn er voldoende hulpstukken bij .

Pluspunten

  • Veel hulpstukken
  • snelle reiniging

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jos 29-09-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer compleet en hoge kwaliiteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
De staafmixer is stil en krachtig met een zeer complete uitrusting die goed werkt en goed schoon te houden is. Erg tevreden!

Pluspunten

  • stil
  • krachtig
  • veel goede accesoires

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans 14-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Na 26 jaar tevreden gebruik een nieuwe

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

10,0
Na 26 jaar volkomen tevreden gebruik de vorige stuk laten vallen, dus dezelfde teruggekocht
in de hoop dat deze het ook weer zo lang naar tevredenheid uithoudt.

Pluspunten

  • handig in gebruik, sterke machine
  • superdegelijk

Minpunten

  • één klopper mixer werk niet fantastich

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

lis 28-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prettige mixer

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

10,0
Ik ben een Braun-fan. Waar voor je geld en duurzame produkten die jaren meegaan, en er nog goed uitzien ook!

Pluspunten

  • gewicht
  • resultaat

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rami hamadeh 20-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Power, easy

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
ik ben gek op BRAUN producten. Ik ben heel tevreden erover,en deze staafmixer is heel goed en belangrijk apparaat in de keuken. heeft een leuke kleur, goed materiaal, zacht geluid.

Pluspunten

  • Eenvoudig schoon, handig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Jannie Reijgwart 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Handzaam en licht in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
Mijn oude Braun mixer met toebehoren daar waren bepaalde delen niet meer bruikbaar, dus wederom voor Braun gekozen.

Pluspunten

  • Licht in gebruik en doet wat hij moet doen.

Minpunten

  • Gelukkig geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.fontein 01-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima staafmixer

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
Ik koop steeds weer de braun staafmixer, omdat het een prima apparaat is voor de keuken. Ik gebruik hem dagelijks en dan kom ik gelijk op een minpunt, na ca 2-3 jaar gaat er altijd wel ergens een schroefje of iets kapot, helaas.

Pluspunten

  • Verschillende snelheden
  • Lichtgewicht

Minpunten

  • Duurzaamheid na 2 jaar
  • Maat van de hakmolen, zou voor mij groter mogen

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Roland 31-05-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Nog makkelijker bereiden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

7,0
Altijd al willen hebben en denken dat het aan de verwachtingen voldoet. Vroeger hadden we er ook een en die deed het super. Nu gebruikte ik de staafmixer van een vriendin en die deed het geweldig.

Pluspunten

  • makkelijk schoon te maken
  • op te bergen

Minpunten

  • geen ophang systeem
  • niet draadloos

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

staafmixer 29-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

niet teveel wattage voor maximaal gebruik en mogelijkheden.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

9,0
neemt niet teveel plaats in en toch van alle mogelijkheden voorzien. niet teveel wattage dus energie zuinig. makkelijk in onderhoud! Vorige braun staafmixer gaat nu mee naar vakantiehuis en heb ik al 26 jaar en doet t nog steeds perfect!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jacq 08-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

stevig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

8,0
maakt goed fijn. Lekker voor smoothies en soepen en sauzen. Ook nootjes goed fijn te maken. Voor smaakvolle gerechten

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Sato 02-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top mixer

Geschreven voor: Braun MQ 5037 WH Sauce+

Algemene score

7,0
krachtige mixer en geruidsloos. echt een aanrader voor iedereen die iets wil mixen. Stekker mag wel wat langer

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews