Philips Avance Collection HR1641/05 - Reviews

9,1 Lees 7 reviews
Best Reviewed nov 2016 Philips Avance Collection HR1641/05

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 7 reviews

9,1

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Shahid 24-11-2016

Pro mix

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
I used buy earlier this product from other company and I'm always disappointed. Then I bought Philips product which served me well for 10 good years. So I bought the same product later. But the design or version is changed. Then I asked a friend for suggestions and I bought this Pro mixer The steel and other material is of better quality than the prev version. Very happy with this product. Just bought it today. Hope it's as good as before one.

Pluspunten

  • Cool design
  • Handy to use

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Fred Holleman 24-11-2016 Product paar dagen in bezit

Veelzijdig en zeer functioneel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede prijs kwaliteit verhouding , krachtig en hoog toerental, voldoet aan alle eisen en wensen die je als consument stelt aan een staafmixer

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Danial 19-11-2016 Product paar dagen in bezit

Philips Avance Collection HR1641/05

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze staafmixer gevonden in mediamarkt. Hij is vrij klein. Eten voorbereiden voor een of twee personen is geen probleem. Omdat ik alleen woon dan pas hij precies voor mij. Meestal bij andere merken zijn gewoon te groot en je moet heel veel ingooien voordat ze goed kunnen mixen. Speedtouch met turbo functie is super handig.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
mpsanten 08-11-2016 Product paar dagen in bezit

Prima staafmixer en hakselaar combin

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Krachtig apparaat, makkelijk schoon te maken doordat de staafmixer demontabel is. Daardoor kunnen de losse onderdelen in de vaatwasser. Nu kan ik soep maken zonder gespetter.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Gerrit Kooistra 27-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
We hebben al heel wat staafmixers gehad maar hebben nu eindelijk een goeie in huis. Het apparaat voelt direct betrouwbaar en degelijk aan. Het ligt stevig in de hand en is eenvoudig te bedienen. Doordat de machine goed op massa is gaat die niet met je op de loop. Omdat ie op hoog toerental werkt en scherpe mesjes heeft is het product al heel snel voldoende fijn of gepureerd. Meestal zijn slechts enkele drukjes op de schakelaar voldoende. We hebben tot nu toe alleen de staakmixer zelf gebruikt, dus niet het bijgeleverd bakje met de grotere messen. We twijfelen er niet aan dat dit ook een goed ding is, maar hebben dat nog niet getest. De staafmixer hebben we tot nu toe met grote tevredenheid gebruikt voor de aanmaak van pastasaus, jam, gehakt, boerenkool en soep. Een echte topper ...

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
marlies315 15-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Een handig apparaat wat gemakkelijk verwisselbaar is zodat schoonhouden een peulenschil is. Uien snipperen gaat in een handomdraai zonder tranen in de kleine mengbakje! Geweldig om babyhapjes mee te maken, maar ook guacamole, tapenades en smoothies. Handig bij het pureren in soepen en sauzen. Helaas zijn de garde en de pureerhouder niet als losse onderdelen te verkrijgen, anders had ik die zeker nabesteld.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
lilian1955 29-11-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super fijne staafmixer.
Afgelopen week deze staafmixer besteld. En al vele malen gebruikt de afgelopen dagen. Ik ben zeer tevreden over deze staafmixer, en kan hem aan iedereen aanbevelen. Het gebruiksgemak en de snelheid zijn optimaal te noemen. Een heerlijke fruitsmoothie of een prakje voor mijn kleindochter zijn in een handomdraai gemaakt. Een goede prijs/kwaliteit verhouding.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend