Bosch MSM87160 - Reviews

Specificaties
Vermogen
750 watt
Fabrikant kleur(en)
rvs, zwart
Type/soort
blender

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dominique 31-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Boschstaafmixer msm87160

Algemene score

8,0
stevig en krachtige mixer, de holte waarin het mes draait is zo gevormd dat niks kan ontsnappen. probleemloos in de vaatwasser, het onderste deel!
het lager van de klopper vertrouw ik niet helemaal, een beetje ongezond geluid. maar het werkt.
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

go 21-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

degelijk en functioneel

Algemene score

8,3
Meteen na aankoop gebruik voor t mixen van pannekoekenmix. Supergladbeslag in een paar seconden. Je voelt dat t een degelijk apparaat is waar over is nagedacht. Veel verschillende standen. Spettert niet, zoals beloofd. Zeer tevreden en zin om alle functies uit te gaan proberen.
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Boschholics 21-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
ik ben verslaafd aan Bosch producten, afkicken zie ik niet zitten.
4de apparaat in 2 maanden.
gebruiksvriendelijk, zitten ze prachtig uit, makkelijk te bedienen.
kwalitatief, betrouwbaar en duurzaam.
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

keukenchris 09-06-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Mooi compact apparaat,zeer gebruikersvriendelijk en dat is maar goed ook, want de bijgeleverde gebruiksaanwijzing is dat zeker niet! Ik denk dat dit apparaat meer kan, dan bij kieskeurig staat aangegeven. Conclusie: apparaat prima, maar de informatie eromheen kan beter. Maar gelukkig gaat het om de prestaties van het apparaat en daar heb ik alle vertrouwen in.
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

DennisEhv 13-12-2014
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Vandaag gekocht en meteen gebruikt om een Pompoensoep mee te maken. Wauw, wat een geweldig apparaat. Wat mij meteen opviel was hoe stil dit apparaat is, en hoe stevig het aanvoelt. 1 ding wat mij ook opviel is dat de staafmixer behoorlijk zwaar is, maar daar krijg je natuurlijk ook kwaliteit voor terug. Het schoonmaken van de staaf ging heel gemakkelijk. Gewoon even onder warm water afspoelen. Ik ben verkocht, voor mij geen ander merk op dit gebied.
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Goddard 25-08-2018

Mes slaat vast

Algemene score

6,0
Ben op dit moment naar mijn tweede bakje opzoek, want het mes was weer vast geslagen................. Verder werkt hij goed, maar het bakje is waardeloos.
Geschreven voor: Bosch MSM87160
Oorspronkelijk gepost op bosch-home.com

Reageer

Ton 21-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastisch veelzijdige staafmixer

Algemene score

10,0
Deze staafmixer onderscheidt zich van andere apparaten door zijn veelzijdigheid, o.a. grote chopper XL, regelbaar toerental en RVS uitvoering. Dit laatste komt de hygiëne ten goede.
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Brouwer Assen 19-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Bosch staafmixer

Algemene score

9,3
Apparaat met 'stille' motor, compleet met mixbeker, enkelvoudige garde en 'blender'beker. Beide bekers voorzien van separate deksels.
Trapsgewijze snelheidsregeling van de mesjes/garde; erg handig. Zeer degelijk apparaat met stevige koppelingen. Staafmixer op zich ligt wel iets "zwaar" in de hand doch is goed hanteerbaar.
Absoluut een aanrader voor regelmatig gebruik! :-)
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tevreden klant 16-06-2016
  • Product paar weken in bezit

Fantastisch Apparaat

Algemene score

8,3
Werkt snel en makkelijk te verwisselen hulpstukken.
Goed schoon te houden en ligt lekker in de hand. Zeker een aanrader !
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Adnan 06-06-2016

Silent worker!

Algemene score

9,0
It's really powerful but silent. I use it for onions/garlic paste and it's a perfect tool for it.

It should have a child safety feature. It's little bit tough to clean it. Except that I really recommend it.
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

thei 03-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

staafmixer bosch

Algemene score

8,0
goede kwaliteit, werkt goed voor soep te maken. ligt ook makkelijk in de hand, goed schoon te maken, makkelijk voor in de vaatwasser. kortom een prima product van Bosch!
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

MdL 28-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Eerste indruk

Algemene score

8,0
De eerste indruk tussen tal van andere apparaten was gelijk positief. Veel metaal, zwaar en degelijk.
Overige apparaten waren meer of minder gemaakt van kunststof.
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Tevreden gebruiker 15-05-2016
  • Product maand in bezit

Bosch MSM 87160

Algemene score

8,3
Gebruiksvriendelijk en makkelijk te reinigen. De mogelijkheden zijn eenvoudig en goed toepasbare. Het is een degelijk apparaat.
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Jet 25-04-2016
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer

Algemene score

8,0
Mooi design, degelijk in de hand. Roestvrijstaal. Eindelijk goede mogelijkheid om kip, vlees, noten en kaas te verwerken. Veel power.
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend

Reageer

Jolante 16-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
De Bosch MaxoMixx is gemakkelijk in het gebruik, degelijk van kwaliteit en ook nog eens een mooi ontwerp. De motor is krachtig en maakt amper geluid. In een handomdraai is een shake of soep gemaakt. Rubberen voetje onder hakmolen zorgt voor grip, rvs gedeelte van staafmixer neemt geen geur of kleur op en is dus erg hygienisch. Goede koop!
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

goot73 15-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Mijn oude staafmixer pakte bij het pureren van soep niet alle stukken groente op, ik moest deze stukken "vangen". Daarom op aanraden van collega deze Bosch gekocht, wat een verademing. Gewoon pureren zoals het hoort, zo klaar i.p.v. minutenlang groenten vangen.
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Henk Nanlohy 14-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Ik heb meerdere staafmixers gebruikt, maar deze heeft voelt heel professioneel aan. De mogelijkheden qua snelheid zijn geweldig. De koppelstukken voelen heel degelijk aan. Ben zeeeeer tevreden over dit product!
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tanja 11-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Het is een stevig goed in de hand liggende staafmixer. Hij is simpel te bedienen en makkelijk schoon te maken.Mooi materiaal
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kerger 02-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Nog niet zo lang in gebruik. Het is echt een super handig apparaat, handige accesoires, het meeste kan in de vaatwasser en is makkelijk op te bergen. Ik ben er heel blij mee!
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rjcp 02-01-2016
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Tal van staafmixers verder, uiteindelijk een degelijke solide en vooral betrouwbare staafmixer gevonden. Mogelijkheden zijn talloos en alles is bovendien gebruiksvriendelijk. Dag dag dure merken, adios.
Geschreven voor: Bosch MSM87160

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews