Bosch MSM88110 - Reviews

9,0 Lees 10 reviews
Best Reviewed jan 2016 Bosch MSM88110

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 10 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

AT 30-05-2016 Product paar dagen in bezit

Goede keuze

Algemene score

8,0
Ik heb de staafmixer nu een week en heb hem al een aantal maal gebruikt. Het apparaat is zeer makkelijk te gebruiken en goed en snel schoon te maken. Pureert goed en snel

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
MB 19-05-2016 Product paar dagen in bezit

Prachtige staafmixer

Algemene score

8,0
Mooi design en werkt prettig wat wil je nog meer.
Makkelijke bediening.
Makkelijk om in de afwasmachine te zetten.
Het meegeleverde bekertje is wat klein.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
foodie 21-01-2016 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Na een jaar getwijfeld te hebben de staafmixer van Bosch aan te schaffen, ben ik blij dat hij nu staat te pronken in mijn keuken. Naast dat het strakke en stoere design mij aanspreekt, is de staafmixer ook makkelijk in gebruik, geen moeilijk van elkaar los te koppelen onderdelen, makkelijk schoon te maken en krachtig genoeg om zijdezachtige soepjes en smoothies mee te maken. Qua prijs valt de staafmixer in het hogere segment, maar het is het bedrag meer dan waard.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pavlina 07-01-2016 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Makkelijk aan te sluiten, heeft 2 standen. Een is heel snel andere wat langzamer wat handig is als je wilt dat niet de hele keuken onder zitten, spettert niet. Is lekker snel dus je hoeft niet te lang pureren. Het is zo klaar. Heeft goede vermogen. Is ook mooi om te zien en heel makkelijk schoon te maken. Ook snoer is handig, zit niet in de weg. Ik ben er heel tevreden mee zeker een aanrader en niet heel deur in vergelijking met andere apparaten.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Dre 28-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Ligt lekker in de hand en heeft veel keuzemogelijkheden.
Vooral de diverse snelheden zijn heel handig tijdens het gebruik. Prijs-kwaliteit is ook oke.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Brons 17-12-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Super mooi apparaat. Deze staafmixer werkt goed en is gemakkelijk schoon te maken. Het snoer is lang genoeg.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Bep12345 24-06-2015 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Super mooi en handig apparaat.
Zeer gebruiksvriendelijk en heel goed schoon te maken.
Doet wat hij moet doen met flair!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Annieannie 16-06-2015 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,0
Super in gebruik. Werkt snel en mixt perfect, ligt goed in de hand en het snoer is fantastisch. Noot meer iets anders!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sandy26 11-12-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,3
De staafmixer is krachtig en schakelt makkelijk over. Het helixcord is alleen vrij strak waardoor je weinig bewegingsvrijheid hebt. Graag had ik er nog een opzetgarde bij geleverd gezien. De uitvoering is makkelijk schoon te maken en het opzetstuk kan gereinigd worden in de vaatwasser.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Caroline de Boer 01-10-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Het is een simpel en degelijk apparaat, voelt stevig aan en werkt zo soepel als een warm mes door boter bij zelfs de hardste groenten en bevroren fruit.
Na een aantal philips apparaten te hebben gehad eindelijk overgestapt omdat de degelijkheid van die mij in de steek lieten. Dit voelde bij de koop erg goed aan en het werd bevestigd toen ik hem in gebruik nam.
Ik vergeet bijna de beste functie van het gehele apparaat: het spiraalsnoer! Dit is de beste uitvinding op een staafmixer. Zeker als het stopcontact van je keuken boven het aanrecht zit, de kabel komt normaalgesproken altijd te dicht bij de hete pan of bijna in de te bereiden ingrediënten, maar met dit spiraalsnoer is dat verleden tijd. De instelbare snelheden zijn ook fijn wanneer er een soep bijvoorbeeld over de kom dreigt te gaan, dan stel je hem ietsjes terug.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend