Braun MQ 775 Patisserie - Reviews

Specificaties
Materiaal voet
rvs
Afneembare voet
Ja
Variabele snelheid
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 14 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Sietske 15-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Intuitieve bediening, heel prettig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mijn oude staafmixer ging tegelijk stuk met mijn oude handmixer. Ik ben blij met mijn keuze deze twee apparaten in 1 te hebben plus de snij, kneed, en raspmogelijkheden. Niet zo duur als een 'echte' keukenmachine, wel zoveel mogelijkheden als ik graag wil.

Pluspunten

  • mooie vormgeving
  • eenvoudige bediening
  • veel gebruikmogelijkheden

Minpunten

  • het scherpste mes is niet goed beschermd

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HG 12-12-2017
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische hulp in de keuken

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mijn nieuwe favoriete apparaat in de keuken. De vormgeving is mooi en de apparatuur is handig in gebruik. Vooral de traploze bediening is super. Koop er zelf een en bespaar tijd.

Pluspunten

  • De staafmixervoet is gemakkelijk los te koppelen..
  • Scherp messen
  • Veel kracht

Minpunten

  • geen opbergdoos

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Saskia 23-10-2017
  • Product half jaar of langer in bezit

Veelzijdige staafmixerset

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Zeer complete set, je hebt geen keukenmachine nodig. Ik gebruik hem om soepen te pureren, kaas te raspen, groente te snijden, slagroom te kloppen en meer.

Pluspunten

  • Supersnel slagroom kloppen
  • Makkelijk groenten snijden of kaas raspen
  • Makkelijk schoon te maken
  • Vervangende onderdelen op internet te bestellen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

kookliefhebber 24-09-2017
  • Product paar weken in bezit

fijne staafmixer en toebehoren

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Doet wat hij moet doen. Kan alles wat ik had gehoopt op het deegkneden na. Daarbij moet ik paar maal het meel met spatel even van zijkanten in deeg spatelen.

Pluspunten

  • kinderbeveiliging
  • veel mogelijkheden met accesoires
  • krachtig
  • handig te bedienen snelheid

Minpunten

  • deeg kloppen niet perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Danielle 23-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Grote hakmokel!

Algemene score

10,0
Top mixer! Meerdere standen en met grote hakmolen waarin tussentijds ingrediënten toegevoegd kunnen worden. Goede prijs / kwaliteit

Pluspunten

  • Hakmodel
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

GL 26-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Degelijke Staafmixer

Algemene score

9,0
Degelijke staafmixer van Braun, eenvoudig in gebruik. mooie accessoires. ideaal voor snel gebruik. paar weken in mijn bezit en al vaak gebruikt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Esther 15-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Compact en stevig

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Braun is een top merk. Het is een hele handige set. We gebruiken hem iedere dag voor smoothies en in het weekend voor meer culinaire gerechten. Heel makkelijk te gebruiken.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 14-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Super keukenhulp met veel mogelijkheden ondanks compacte afmetingen
Een aanbeveling voor een ieder die graag in een compacte keuken veel wil kunnen doen

Pluspunten

  • Krachtige motor
  • Veel accesoires

Minpunten

  • beveiligingsknop

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Horsting 12-01-2017
  • Product paar dagen in bezit

Staafmixer MQ775 Patisserie

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Veelzijdig apparaat. Zonder moeite wortels raspen - ijs maken of blenden.
Even afspoelen onder de kraan en schoon.
De oude staafmixer en gewone mixer zijn de deur uit.

Pluspunten

  • Veelzijdig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Sander 12-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Goede aankoop

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Uitgebreide accesoireset. De beveiliging werkt erg handig, het is niet nodig om de knop vast te houden tijdens het gebruik. Degelijke staafmixer!

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Richard 07-12-2016
  • Product paar dagen in bezit

Degelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Had eerst bij een plaatselijke winkel een Tefal staafmixer gekocht.
Achteraf veel te snel zonder eerst onderzoek te doen op internet.
Normaal doe ik zoiets altijd maar stond op het punt een stamppot te maken en mijn 6 jaar oude Braun staafmixer had het begeven. Deze Tefal was na een keer gebruik helemaal verkleurd door de wortels. Mijn oude Braun heeft daar nooit last van gehad en deze Tefal teruggebracht en netjes mijn geld teruggekregen. Nu dus via Coolblue deze Braun aangeschaft. Met deze mixer met RVS blender geen last meer van verkleuring en wat een degelijke top apparaat ivm de Tefal met kunststof blender van bijna de zelfde prijsklasse. Bleek wel een verouderde model te zijn.

Pluspunten

  • De bijgeleverde keukenmachine
  • RVS blender
  • Zeer degelijk uitgevoerd

Minpunten

  • Beetje zwaar maar wel degelijk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jaap 16-09-2016
  • Product paar dagen in bezit

Mooie mixer, makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is een mooi product en het werkt uitstekend om soep van de maken. Jammer dat er geen hakmolen standaard bij zit. Gelukkig is er nu een actie.

Pluspunten

  • snelheid variabel

Minpunten

  • geen opbergdoos

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Imana 28-11-2015
  • Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,7
Het is een gebruiksvriendelijke apparaat met vele mogelijkheden. De staafmixer is super!! Binnen een minuut zijn de groeten of soep zo puree.

Daarnaast heb je de hakmolen. Ook deze werkt naar behoren. Je moet er wel niet te grote hoeveelheden in doen.

Als klap op de vuurpijl is de keukenmachine er nog. Je kan makkelijk groente en fruit raspen en op verschillende manieren snijden. Dit gaat veeel sneller als met de hand.
Wat het deeg betreft kan je idd geen grote hoeveelheden in stoppen. Daarvoor kan je beter een keukenmachine aanschaffen.

Twijfel je over dit product? Niet doen gewoon kopen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

niels.b 27-03-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
mogelijkheden is dat hij doet wat je van een staafmixer verwacht. namelijk mixen. het mixen werkt erg goed. wat niet werkt is het broodkneed gedeelte. hierbij wordt de machine erg warm en valt geregeld uit. met de hand is daardoor sneller en ook makkelijker schoon te maken. erg jammer.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer