Braun MultiQuick 9 MQ 9187XLI - Reviews

Specificaties
Vermogen
1200 watt
Inhoud mengbeker
0,6 liter
Fabrikant kleur(en)
zwart
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Braun MultiQuick 9 MQ 9187XLI op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,1

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Eelco 25-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Solide apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9187XLI

Algemene score

9,0
Eerste indruk van de staafmixer is dat het een stevig solide apparaat is. Veel mogelijkheden voor wat ik zo op het moment zie. Nog niet alles uit kunnen proberen, maar tevreden tot nu toe.

Pluspunten

  • Stevig
  • Veel mogelijkheden

Minpunten

  • Prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

C 21-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9187XLI

Algemene score

10,0
Sterk, veelzijdig en betrouwbaar! Hebben hier al pizzadeeg mee kunnen maken wat met andere mixers nooit goed is gelukt.
Het is goed verpakt en duidelijk uitgelegd in de handleiding.

Pluspunten

  • Mooi
  • Sterk en krachtig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nancy 18-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne uitgebreide staafmixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9187XLI

Algemene score

9,0
We hebben deze staafmixer pas een aantal dagen in bezit, maar kunnen nu al zeggen dat er enorm veel mogelijkheden zijn met dit apparaat. We hebben gisteren een cake gemaakt met behulp van de staafmixer en deze was nóg smeuïger dan met onze oude mixer. Het apparaat pureert ontzettend snel en is vrij handig in gebruik. Als je deze een aantal seconden niet gebruikt slaat de beveiliging aan. Ik kan me voorstellen dat dit voor sommige mensen als vervelend wordt ervaren, maar je haalt deze beveiliging er snel weer af, en met kinderen in de buurt (die mogelijk ook meehelpen met bakken), geeft het mij rust dat ze hem niet zomaar aan kunnen zetten.
De SmartSpeed knop werkt echt heel erg handig. Hiermee kun je aan de hand van harder of zachter de knop indrukken, de snelheid bepalen. De verschillende onderdelen zijn heel makkelijk uit te wisselen en schoon te maken.
Wij zijn erg blij met de aankoop!

Pluspunten

  • SmartSpeed
  • Snel uitwisselen van onderdelen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ari 15-01-2021
  • Product gekocht

Geweldig apparaat

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9187XLI

Algemene score

9,0
Deze staafmixer is ideaal voor mensen die een kleine keuken hebben en geen keukenmachine op het aanrecht willen. Want eigenlijk is dit een keukenmachine met als motor de staafmixer. Geweldig, heb er heel veel plezier van. Het enige minpuntje: ik had graag een vergrendeling gehad, waardoor je de knop niet aldoor hoeft in te drukken. Verder super!

Reageer

Mdb 09-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9187XLI

Algemene score

10,0
Uitstekend product, geen keukenmachine meer nodig. Veel functies! Raad dit product zeker aan. Veel kookplezier gewenst.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Eva Serrà 03-01-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

COMPLEET STAAFMIXER MET FOODPROCESOR

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9187XLI

Algemene score

9,0
Kwaliteit prijs is goed. Compleet aparaat met veel onderdelen waar je alle soort eten kunt maken.
Met een baby in huis is je leven veel makkelijk met deze waanzinnig stafmixer.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Ozboz 30-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Braun Multiquick 9 9187XLI

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9187XLI

Algemene score

10,0
Na lang wacht uiteindelijk kunnen bestellen. Supersterke keukenmachine en een aanrader voor iedereen die graag in de keuken staat.

Pluspunten

  • Sterke machine
  • Veel accessoires

Minpunten

  • Geen kunnen ontdekken

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Klaas 25-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Alles in één

Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9187XLI

Algemene score

7,0
Ik heb nog niet alles geprobeerd, maar na zorgvuldige vergelijking heb ik deze gekozen.
1200 wat moet sterk genoeg zijn.
De kinderbeveiliging vind ik onhandig, die zou je uit moeten zetten.
Ik mis de grotere deeghaak. Er zat alleen een kleine bij en die grotere kun je er blijkbaar niet apart bijkopen.
Nu ff kiijken of ik ook Pizzadeeg ermee kan maken. Dat was eigenlijk ook mijn motivatie om deze te kopen.

Pluspunten

  • veel accessoires
  • hoog wattage

Minpunten

  • grotere deeghaak zat er niet bij
  • beperkte beschikbaarheid accessoires

Review criteria:

Voldoende
Voldoende

Reageer

Shing 23-12-2020
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

veel mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Braun MultiQuick 9 MQ 9187XLI

Algemene score

9,0
met name om kaas te raspen, ook de vele mogelijkheden qua messen is handig. Wat jammer is dat er geen opbergbox bijzit.

Pluspunten

  • veel mogelijkheden
  • krachtige machine

Minpunten

  • geen opbergdoos

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer