Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 43 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Bosch MSM67140 op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

l**d@t**e.nl 21-03-2022
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top mixer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MSM67140

Algemene score

9,0
Krachtig en mix goed. Zeer tevreden met resultaat. Prijs/kwaliteit prima. Bosch

Pluspunten

  • Krachtig
  • Instelbaar toerental

Reageer

Mixmaarraak 13-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Topding!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Bosch MSM67140

Algemene score

9,0
Heb deze staafmixer nu enkele dagen in bezit en in gebruik gehad, en deze bevalt uitstekend! Het was een vervanger voor mijn 10 jaar oude Siemens (ook met bakje en met slagroomgarde en ijscrusher) en tot mijn grote blijdschap passen de oude Siemens accessoires gewoon! Hoe top is dat? Snelheid is goed traploos in te stellen, in het bakje versnipper je uien in een handomdraai of maal je met gemak guacamole. Bakje is groter dan mijn oude Siemens, dus dat werkt ook prettig met het versnipperen van bijv. een kool voor salades. Het apparaat is vrij stil, en soep vermalen ging ook zonder al te veel spetteren. Wel blijft er water in het deksel van het bakje; deze kun je beter met de hand afwassen.

Pluspunten

  • stil
  • goed traploos verstelbaar
  • handig bakje met mes voor versnipperen
  • oude Siemens accessoires passen ook nog

Minpunten

  • blijft water achter in het deksel van het bakje

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Veronique 29-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
De Bosch Staafmixer is een eenvoudig en simpel apparaat dat makkelijk is in gebruik. Precies goed voor zijn doeleinde: Eindeloos veel babyhapjes maken.

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Emma 25-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Ik ben ontzettend blij met deze staafmixer. Helaas heeft mijn oude staafmixer, van een ander merk, het onlangs begeven. Ik merk een groot verschil in kwaliteit; deze staafmixer is mengt en hakt veel sneller en fijner!
Ik gebruik de staafmixer voor verschillende doelen; het maken van soepen, smoothies, sorbetijs, maar ook voor het hakken van noten, het maken van humus, pesto, etc. Alles letterlijk in een handomdraai en met een mooi glad resultaat!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marco 13-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

10,0
Na ontvangst meteen schoongemaakt en in gebruik genomen. Wat een fijn apparaat. Ook de meegeleverde deksels voor de maatbeker en de mixkom zijn superhandig. Had ik hem maar eerder gekocht.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fred 09-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
De staafmixer is ons tot nog toe prima bevallen, pompoensoep pureren is de toepassing geweest.
Bosch ken ik al vanwege mijn klopboormachine en deltaschuurmachine.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Rien 06-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Stevige staafmixer van betrouwbaar merk.
Simpel in gebruik en toch veel mogelijkheden.
En bijgeleverde deksels maken bewaren in koelkast makkelijk.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

itisi 06-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Sterk, ergonomisch en weinig geluid.
Hakt alles keurig fijn.
Afsluitbare beker is ook een vondst als je je product koel wilt bewaren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Een tevreden klant 02-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Schitterend apparaat. Voldoet geheel aan mijn verwachtingen. Kan veel vermalen, meer dan ik voor mogelijk had gehouden. Meer dan compleet. Gemakkelijk in gebruik

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Roel 01-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,0
fijne staafmixer, met zijn power en extra kracht komt hij makkelijk overal doorheen. Ideale mixer om babyhapjes klaar te maken.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende

Reageer

Theo 01-01-2016
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Een prachtige staafmixer van degelijke Duitse kwaliteit!
Veelzijdig en prachtig om te zien.
Voor iedereen: een aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

W 29-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
ruime keuze n.l. in te stellen op 12 verschillende standen.
hulpstukken makkelijk te bevestigen en schoon te maken. degelijk en ergonomisch zoals we van Bosch gewend zijn.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Franc 25-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,5
We hebben de staafmixer slechts een paar dagen maar vinden hem erg handig en hij werkt goed. vooral de uiensnijder is super. De degelijkheid kunnen we nog niets over zeggen. Dat moet de lange termijn uitwijzen

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Onno 15-12-2015
  • Product paar weken in bezit

Algemene score

8,7
Apparaat is gemakkelijk in gebruik, malen van noten en kruiden gaat lekker snel. Spat niet bij maken van een gladde soep. Ziet er degelijk uit.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Catharina 12-12-2015
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,3
Voor een eenvoudige thuis kookster en bakster als ik; af en toe een cakeje, koekje taartje bakken een soepje mixen of nootje hakken, hij doet het prima en wat zo handig is dat je zoveel keuzes hebt in snel- heid. Tevens ligt hij goed in de hand en zijn de onderdelen degelijk uitgevoerd,gemakkelijk schoon te maken en praktisch op te bergen. Kortom ik ben er blij mee!

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sophie 07-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,0
Een top staafmixer. Mooie grote mengbekers. Makkelijk in gebruik, alles is makkelijk te reinigen. Hij werkt verder snel en grondig.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcellina 04-12-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,7
Makkelijk bedienbare staafmixer. Een plezier om mee te werken. Ook er handig om pesto mee te maken.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bb 22-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
Sterk eenvoudig in gebruik en maakt weinig geluid. We gebruiken het voor het maken van babyhapjes.
Jammer dat in de gebruikershandleiding geschreven wordt over andere functies die je erbij moet kopen wekt in eerste instantie de illusie dat deze mogelijkheden bij het gekochte apparaat horen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

chris 19-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

7,7
Makkelijk te bedienen en te verwisselen in functies. Licht in gewicht en goed in de hand liggend. Verschillende snelheden, traploos is handig.

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende

Reageer

MSM67140 17-11-2015
  • Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,3
mooi apparaat en in gebruik super handig, de staafmixer is goed scherp dus makkelijk voor het maken van sausjes, handige maatbeker met deksel....handig om iets te bewaren. Het is handig om de kop te verwisselen om die op het hakmes te zetten.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews