Canon EOS 200D zwart - Reviews

Specificaties
Megapixel
24,2 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Schermgrootte
1.2 inch scherm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 13 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon EOS 200D zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Karin 07-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prima foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

8,0
Mijn eos 70D ingeruild voor een lichtere camera. Deze werd door Kamera express lekker snel geleverd. De foto's zijn haarscherp. En het camera menu wijst zich vanzelf want deze is zoals bij alle canon's. Alleen heb ik weer een andere lightroom versie nodig om de foto's in Raw te kunnen bewerken (5 is niet genoeg).overweeg nu om het programma van Canon zelf te gebruiken DPP.

Pluspunten

  • licht
  • kan mijn objectieven blijven gebruiken

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Marjan van Asseldonk 19-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

8,0
In de winkel gekocht en kon er thuis meteen mee aan de slag. In de handleiding staat een korte uitleg. Verder lekker zelf uitproberen.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eva 01-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie lichtgewicht camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

9,0
Ik had al een spiegelreflexcamera maar was opzoek naar een nieuwer model. Dit een fijne lichtgewicht camera met een compacte body

Pluspunten

  • Lichtgewicht
  • Compact
  • Kantelbaar scherm

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jiska 16-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte camera voor de beginner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

9,0
Mooie camera, werkt naar behoren. Deze camera is perfect om de eerste stappen mee te zetten. Helemaal blij met de aankoop. Zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Toegankelijk
  • WiFi + Bluetooth
  • Perfect voor beginner

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

reinetta 20-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

een fijne camera voor een beginner ,met veel mogelijkheden .

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

9,0
canon camera 200d gekocht bij kamera express zwolle,waar ik goed geholpen ben.
ze namen alle tijd om advies te geven.
het is een mooi lichtgewicht compact model voor een beginner met veel opties.
camera is goed te bedienen met een duidelijk menu en maakt mooie foto's.
ik heb een basiscursus fotografie erbij gekregen.

Pluspunten

  • touchscreen
  • duidelijke bediening
  • wifi
  • lichtgewicht

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

ReRe 02-02-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goeie connectiviteit via WiFi

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

9,0
Deskundig personeel van Kamera Express die goed uitvragen wat mijn bedoeling was met de camera. Zij geven op basis van die informatie (beginnende hobbyfotograaf) aan de Canon EOS 200 D camera te nemen omdat die daar het meest geschikt is. Daarnaast gaven zij ook een voucher voor een gratis online fotocursus. Met veel vertrouwen en een mooie camera huiswaarts gekeerd. Er zitten zo veel mogelijkheden op die camera dat ik inzie dat ik nog veel te leren heb. Maar met de onlinecursus van Kamera Express academie gaat dat prima. Nu nog veel oefenen en één worden met de camera. Deze ligt lekker in de hand, want is niet mega groot. Mooie Tamron 18-200 objectief erbij en ben zeker van plan om meer objectieven aan te schaffen!
Voorlopig kan ik hiermee mijn gang gaan en lekker vertrouwd raken met het product.
De Canon EOS 200 D is een mooie camera met meer dan voldoende opties om te beginnen met fotografie. Succes allemaal!

Pluspunten

  • kleine body, licht in gewicht
  • veel mogelijkheden in afstellingen
  • connectiviteit is uitstekend

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maribella dos Santos 12-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Flitsend goede kwaliteit!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

10,0
Ik geef de Canon EOS 200D een dikke 10! Je krijgt echt waar voor je geld. Ik heb hem gekocht bij de Kamera Express op de Parnassusweg. Super aardig personeel, zeer behulpzaam en prettige sfeer in de winkel.

Pluspunten

  • Niet zwaar
  • Ligt lekker in de hand
  • Geweldige kwaliteit
  • Ingebouwde microfoon
  • Je krijgt waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Marc P 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

9,0
Perfect voor beginners. Keuze tussen vol automatisch en zelf instellen. Perfecte service bij Kamera Express met goede uitleg en tijd om te vergelijken.

Pluspunten

  • Volautomatisch
  • Zelf instellen

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joan van der Kroef 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Hele fijne compacte Spiegelreflex Camera

Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

10,0
Fijne compacte camera. Zowel goed te gebruiken voor de beginner, maar zeker ook voor de amateur die meer eisen heeft om zijn/haar foto's naar de hand te zetten. Maakt uitstekende foto's. Fijn display om foto's te bekijken en tevens instellingen via touchscreen te wijzigen.

Pluspunten

  • Compact
  • Touchscreen
  • Wifi koppeling met phone-app
  • Hoge resolutie
  • Gebruiksvriendelijke bediening

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Sanvdh 23-10-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne camera, mooie foto's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

9,0
Wilde een goede beginnerscamera met een handige bediening, mooie foto's en uitbreidingsmogelijkheden. Bij camera espress kwamen ze met de EOS 200D en ik ben er heel blij mee.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Loos 25-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Snel , licht , niet te groot

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

8,0
Licht in gewicht , snel zeker met het draaibaar touchscreen. Menu werkt leuk. enkel witbalans instellen is te ver verborgen tegen vorige kamera direct met een knopje op de body

Pluspunten

  • Touchscreen kantelbaar
  • gewicht
  • snel

Minpunten

  • instellen witbalans

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne 01-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Functionele camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

9,0
Als hobby fotografe heb ik deze camera gekocht als opvolger van de Canon EOS 100D.
Het was tijd voor een nieuwe camera. De oude werkt nog prima, maar je wilt toch iets nieuws.
Nadat ik informatie had opgezocht via internet, was de keuze voor mij; of de Canon EOS 750D of de Canon EOS 200D. De winkel had beiden camera's op voorraad en daar kon ik deze ook fysiek met elkaar vergelijken. Voor mij lag de EOS 200D direct goed in mijn kleine handen. Daarnaast heeft de camera uitgebreide functionaliteiten binnen de verschillende menu's en is niet ingewikkeld in gebruik. Ook maakt de camera mooie scherpe foto's. Ik ben erg blij dat ik voor deze camera heb gekozen als opvolger van de 100D.

Pluspunten

  • Compacte camera
  • Scherpe foto's
  • Overzichtelijke menu's
  • Ideaal voor beginnende en hobby fotografen
  • Goede prijs/kwaliteit verhouding

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

S.L. Dob 29-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot draaibaar scherm, en goede zoeker

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 200D zwart

Algemene score

9,0
Eenvoudig te bedienen, licht van gewicht. Foto's bij slecht licht en zonder flits goed en scherp.
Ben er tot nu toe zeer tevreden mee.

Pluspunten

  • laag gewicht
  • voor mij voldoende mogelijkheden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer