Canon EOS 77D + EF-S 18-135mm 3.5-5.6 IS USM zwart - Reviews

Specificaties
Megapixel
24,2 megapixel
Filmen in full-HD
Filmen in Full-HD
Schermgrootte
1.2 inch scherm
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 7 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon EOS 77D + EF-S 18-135mm 3.5-5.6 IS USM zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,7

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Hans Mulder 21-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heerlijke Camera

Geschreven voor: Canon EOS 77D + EF-S 18-135mm 3.5-5.6 IS USM zwart

Algemene score

9,0
Overgestapt van mijn EOS 55D naar deze EOS 77D. Wat een verschil. Veel ichter, haarscherpe foto's en veel meer extra's. Ik heb nog niet alles uitgevonden maar wat ik tot nu toe merk is echt heel fijn. Het aantal zoekpunten is extreem uitgebreid en werkt perfect. Het grote uitklapbare scherm is een erg leuke extra

Pluspunten

  • Licht
  • Haarscherp
  • Scherpstellen werkt perfect
  • Ook bei weinig licht helemaal goed

Minpunten

  • oude canon opslagkaarten gaan er niet in
  • Nieuwe batterij soort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Piet 13-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Meer mogelijkheden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77D + EF-S 18-135mm 3.5-5.6 IS USM zwart

Algemene score

8,0
Vervanging van de vorige spiegelreflexcamera en om met de tijd mee te gaan.
Tegenwoordig zijn er meer en makkelijk de gegevens te zien op een digitale camera.

Pluspunten

  • Beeld gegeven op het scherm
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 30-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie set om mee te starten

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77D + EF-S 18-135mm 3.5-5.6 IS USM zwart

Algemene score

9,0
Ik heb deze camera en lens nu een paar dagen in bezit en ben nog druk met het ontdekken van alle functies. Het is mijn eerste geavanceerde camera, dus alles is nieuw. Ik twijfelde over de 800d en deze 77d. Uiteindelijk hebben het lcd bovenop en de extra keuze schakelaar de doorslag gegeven. De lens is een mooie snelle lens met nog een redelijk zoom bereik. Het scherpstellen gaat lekker snel en het gewicht valt mij nog best mee. Het touch LCD scherm werkt heel prettig en de Wifi functie is erg handig en simpel. De papieren handleiding stelt niet veel voor, maar via internet is er genoeg info te vinden. Ik ben enthousiast en ga weer lekker verder met uitproberen.

Pluspunten

  • Stevige body met goede grip
  • Lens stelt snel scherp.

Minpunten

  • Handleiding stelt niet veel voor

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Alfred 17-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prima camera voor gevorderden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77D + EF-S 18-135mm 3.5-5.6 IS USM zwart

Algemene score

9,0
Ik heb met deze camera een uitstekende opvolger gevonden voor mijn intussen antieke 400D.
De techniek van de 77D is lichtjaren beter!
Zeer goede beeldscherpte, hoge snelheid, geluidsarm, groot bedieningsgemak.
kortom ik ben er heel blij mee........

Pluspunten

  • bedieningsgemak
  • ligt lekker in de hand
  • snelle autofocus

Minpunten

  • geen gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Bianca 06-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77D + EF-S 18-135mm 3.5-5.6 IS USM zwart

Algemene score

8,0
Even getwijfeld tussen de 77d en 80d, maar ondanks het grote voordeel dat de 80d stof-en spatwaterdicht is, toch gekozen voor de 77d. Omdat de camera's kwalitatief dicht bij elkaar liggen, gaf het gewichtsverschil voor mij de doorslag. De touchscreen werkt perfect en het Canon EF-S 18-135 mm iS nano-USM objectief is heel veelzijdig.
Ik heb al heel wat prachtige foto's gemaakt met deze camera!

Pluspunten

  • Laag gewicht
  • Snelle en stille autofocus
  • Touchscreen werkt perfect
  • Eenvoudige bediening

Minpunten

  • Zoekerbeeld laat maar 95% van het beeld zien
  • Niet stof-en spatwaterdicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

R. Bosua 13-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Semi pro camera, top !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77D + EF-S 18-135mm 3.5-5.6 IS USM zwart

Algemene score

9,0
Lang op mijn verlanglijstje Semi professionele spiegelreflex camera. Veel mogelijkheden, WIFI, NFC en bluetooth - koppeling met telefoon. Camera voelt gied, fijn touchscreen, eenvoudig te bedienen. Lens 18-135 nano super stil, en snelle focus.

Pluspunten

  • Robuuste body (ligt goed in de hand)
  • Veel mogelijkheden
  • Touchscreen
  • Wifi, NFC en bluetooth
  • Stille, snelle autofocus

Minpunten

  • Nog geen ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Femmy 05-09-2017
  • Product paar dagen in bezit

Prachtige foto's!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 77D + EF-S 18-135mm 3.5-5.6 IS USM zwart

Algemene score

9,0
Na lang zoeken uitgekomen op deze Canon EOS 77D + EF-S 18-135mm 3.5-5.6 IS USM
Ik heb er al prachtige foto's mee gemaakt, werkt heel fijn en de AF is super snel in combinatie met deze lens.
Ik ben overgestapt van Nikon naar Canon en ik heb geen spijt van mijn aankoop.
Ben goed geadviseerd door Camera express in Capelle aan de IJssel

Pluspunten

  • Makkelijke bediening
  • goede kwaliteit foto's
  • Niet zwaar
  • Snelle AF
  • Lichtsterke lens

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed
roger 20-06-2018

hoi hoe is het met de belichtingscompensatie ,als je die nu op -1 zet en je zet de camera uit en weer aan blijft hij dan op -1 of gaat hij weer terug in de originele stand 0 .

Reageer