Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Canon EOS 6D Body grijs

Vergelijkbare producten

Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart

Canon EOS 250D + EF-S 18-55mm f/4-5.6 IS STM zwart
Bekijk alle Spiegelreflexcamera's
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 8 reviews die zijn achtergelaten voor de Canon EOS 6D Body grijs op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Anna 11-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer professionele camera voor goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Body grijs

Algemene score

9,0
De camera is mooi, degelijk en heeft vele opties. Ik heb de camera met een aparte lens gekocht bij Kamera Express in de winkel in Breda. Ik kreeg een goede uitleg en ook voorlichting over alternatieven. Deze camera heeft mijn hart gestolen.

Pluspunten

  • opties
  • stevigheid
  • kwaliteit fotos

Minpunten

  • camera is groot
  • camera is zwaar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Marco 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Full frame camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Body grijs

Algemene score

9,0
Een full frame camera is heel lang een wens geweest. De canon eos 6d is de meest betaalbare full frame camera zonder consessies te doen aan kwaliteit.

Pluspunten

  • Full frame
  • Beeldkwaliteit
  • Degelijke camera
  • Fijn in gebruik

Minpunten

  • Geen interne flitser
  • Witbalans aanpassen via menu

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Observatorium 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Full frame aan een betaalbare prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Body grijs

Algemene score

10,0
Een full frame aan een betaalbare prijs. Werken in omstandigheden met weinig licht zoals in theater of Nachtopnames. Super stille sluiter. En dat met zeer weinig ruis.

Pluspunten

  • Full Frame
  • WiFi + GPS
  • Stille sluiter

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Saar 20-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Professionele camera met toegankelijke bediening

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Body grijs

Algemene score

7,0
Ik heb gekozen voor de 6D en niet voor de 5D vanwege de prijs. De body van de 6D is iets kleiner en minder robuust dan de 5D en waren gevoelsmatig minder, maar voor mijn doel uiteindelijk voldoende: een instap full frame met goede mogelijkheden voor professionele foto's. De handleiding is toegankelijk en makkelijke leesbaar, zeker als je al Canon gewend bent. Wat een verschil in kwaliteit met mijn 350D. De hoge ISO maakt het makkelijk in donkere omstandigheden te fotograferen. Met 4,5 beelden per seconde standaard instelling best ok (in vergelijking 6D). De 11 instelpunten bevinden zich centraal, en niet over het beeld verspreid.

Pluspunten

  • full frame
  • professioneel gebruik
  • gebruiksvriendelijke handleiding

Minpunten

  • 11 scherpstelpunten

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Yvonne 19-11-2016
  • Product paar dagen in bezit

Canon 6D

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Canon EOS 6D Body grijs

Algemene score

10,0
Na jarenlang fotograferen met de Canon 50D ben ik overgestapt op de Canon 6D. Heerlijk werken met alle knoppen op een logische plek en nog betere resultaten!

Pluspunten

  • makkelijk te bedienen
  • voelt stevig aan
  • veel mogelijkheden
  • Wifi
  • Filmen

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Jozef 27-02-2017

Heb je ook de 80D overwogen ?
Zo ja, waarom toch de 6D
Heb zelf nu ook nog de 50D en twijfel tussen de 6D en de 80D

Jozef 27-02-2017

Heb zelf ook de 50D.
Twijfel tussen de 6D en de 80 D
Waarom heb jij de 6D gekozen ?

Reageer

Goozze 11-06-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fantastische machine

Geschreven voor: Canon EOS 6D Body grijs

Algemene score

9,8
Camera ruim een week als body gekocht, het was even wennen na de overstap (naar full frame) maar wat een prachtmachine is dit! kwaliteit van de foto's, de kleurintensiteit, gebruiksgemak het is allemaal precies op zijn plaats! Sommige dingen zijn even wennen, zoals het gebruik van het scherm bovenop in plaat van het scherm op de achterzijde.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tazza 29-05-2016
  • Product paar dagen in bezit

Fijne canon 6D

Geschreven voor: Canon EOS 6D Body grijs

Algemene score

8,4
Ik had al een Canon 6D in bezit en deze beviel me prima, daarom heb ik er nog 1 aangeschaft. Alleen de degelijkheid valt me helaas tegen. Ik heb hem 1 keer op een statief gezet en daardoor is de gehele onderkant beschadigd.

Verder een fijn dingetje en goede kwaliteit van de foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Kraan 26-01-2016
  • Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Geweldige camera, na de 600D grote sprong voorwaarts, lichtgevoeligheid van een full frame is fantastisch, reageert snel, gewoon top camera!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer