Bowers & Wilkins M-1 - Reviews

Specificaties
Type speaker
2-weg
Aantal drivers/units
2
Aanbevolen max. vermogen
100 watt
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

domingo 09-01-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Heb zojuist 4 B&W M1 Gekocht samen met een rel Quake 2 , en als Center Speaker monitor Audio 180 Radius HD.

Het klinkt super

De B&W M1 geeft een helder en breed geluid, vooral gedetaileerd.

Enig minpuntje is dat de zware speaker met een pinnetje van 1 millimeter verbonden zit aan je kabels (komt beetje goedkoop over), hetgeen niet te merken is aan de geluidsweergave.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
atema1932 09-11-2011

Omdat deze speakers nergens meer te koop zijn, heb ik de importeur maar eens gebeld. Deze wist mij te vertellen dat er een nieuwe sterk verbeterde uitvoering komt. Ook aan het door U genoemde pinnetje van 1 millimeter is gedacht en verbetert. De nieuwe uitvoering komt januari/februari 2012 op de markt en zal iets duurder worden. Waarschijnlijk € 225.00 per stuk.
Ik hoop dat vele adspirantkopers hier iets aan hebben.
Zelf wacht ik hier graag even op!

Reageer

waal 01-11-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Voor wie ze nog kan vinden: werkelijk top deze speaker. Ik heb ze i.p.v. mijn vorige zuilen (phonar)en kan niet anders dan een 10 voor geluid geven . Voor de zekerheid heb ik ook een sub erbij genomen maar die krijgt niet veel te doen met deze speaker.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
jwderk76 12-11-2011

Ik ben niet zo'n tech-kenner. Maar als je twee van deze boxen hebt met een subwoofer is dat dan genoeg voor alleen muziek?

Reageer

TonBrals 06-09-2011 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,3
Topspeakers!!!. Ze spelen bij mij i.c.m. een Rel T5 subwoofer en ze worden gevoed door een Marantz SR6001 receiver.
Gewoon fantastisch wat er uit deze kleine zwaargewichten aan geluid komt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

klerk 18-08-2011 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
Wat een mooie speakers en belangrijker, het prachtige geluid wat eruit komt. Zelfs zonder dat mijn subwoofer aanstaat, geven deze speakers al mooie bassen. Ik kan geen andere beoordeling geven dan deze. Luisteren is geloven.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dirk Koopman 13-05-2009 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
Vorige week 5 M-1 's gekocht met de REL subwoofer Quak 2. Kost even een paar uurtjes om alles goed aan te sluiten en op te hangen maar het geluid is geweldig zowel DVD/TV als ook de stereo muziek weergave is fantastisch. Mijn vriending blij want redelijk kleine boxen in huis en ik nog blijer want het geluid is geweldig en echt warm zoals van B&W mag worden verwacht.
Ik heb hem in combinatie met een Onkyo receiver.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend

Reageer

HarmK 28-10-2008 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Fantastische speakers! Ik heb er 5 gekocht samen met de AS2 subwoofer.
In combinatie met een Pioneer VSX 859 receiver, krijg je een echt B&W-geluid.

Voor wie wil genieten van goede muziek, maar ook van films is deze mini-theaterset een absolute aanrader!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JoostR 18-12-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
De winkel waar ik mijn nieuwe set van 2 1M speakers met stands en een AS1 subwoofer wilde kopen had deze niet op voorraad.
Ik wilde ze erg graag die zelfde dag nog hebben. gelukkig was de groothandel van B&W zo meegaand dat ik ze na betaling in de winkel waar ik was ze mocht ophalen bij de groothandel.
Het aansluiten van de speakers was erge eenvoudig.

Na aansluiten was het geluid in eerste instantie een beetje schel.
Dit schelle geluid verdween na dat de gordijnen ware opgehangen.
Deze speakers zijn buiten erg goed voor surround systemen ook prima voor een gewoon stereo systeem.
Ik ben erg tevreden over het geluid.

Review criteria:

Goed
Uitstekend

Reageer

Jos1981 28-05-2007 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

10,0
In combinatie met een marantz versterker... perfect. 5 speakers en de AS2 subwoofer. Zeker aan te bevelen wanneer je naast films ook graag goed muziek wilt luisteren via een surroundset.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

rhk22463 25-02-2007 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,3
Super geluid ! Echte B&W kwaliteit in geluid en afwerking.
De chromen voet is zwaar en daarin kan de kabel onzichtbaar worden gemonteerd, met kogelgewricht waardoor de speaker in alle richtingen te verstellen is. Zelfs het logo kan een kwartslag gedraaid worden, handig als je de speaker als centerspeaker gebruikt en dus horizontaal op z'n voetje wil plaatsen. Leverbaar in 2 kleuren, gewicht ongeveer 3 kg per stuk dus het valt ook niet zomaar om. Grille is van metaal en het geluid is mooi fris en helder. Met een sub van bijv. REL klinkt het geluid gewoon SUPER.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jordy 05-05-2017 Product paar dagen in bezit

Top surr speaker

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Mooie speaker redelijk formaat. Loei zwaar voor zn klein ding. Geluid onvoorstelbaar duidelijk,zuiver, hard.
Echt een top surr speaker had eerst bose satelietjes wat zijn die slecht vergeleken deze. Veel mee film gevoel als het op tv regent dat is net echt onvoorstelbaar goede oplossing voor kleine woonkamer/ ruimte

Pluspunten

  • Klein maar sterk
  • Incl degelijke muurbeugel
  • Geweldige afwerking
  • Kabels goed weggewerkt(ook muurbeugel)

Minpunten

  • Boekeplank speaker wel beter

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ottoo 14-12-2011 Product maand in bezit

Algemene score

9,0
Deze speakers gekocht vooral om het design, de compacte afmetingen en de reviews, ook van What hifi.
Ik vind het geluid goed, vooral als je van rustige muziek houdt en wilt genieten van een goede uitgesproken weergave van de stem.
Voor de weergave van muziek waarin veel verschillende instrumenten hard klinken is het minder geschikt omdat dan de individuele weergave van de instrumenten minder goed duidelijk is.
Ik heb deze speakers gecombineerd met de MJ-Acoustics PRO50MKII subwooferI. Zonder deze subwoofer is het geluid van deze speakers te mager. Uitstekende subwoofer die warm klinkt zonder overheersend te zijn en goed in te stellen.
Al met al zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer