Sony SWF-BR100 - Reviews

9,0 Lees 16 reviews
Best Reviewed okt 2014 Sony SWF-BR100
Best Reviewed oktober 2014
Specificaties
Aantal speakerunits
1
Kleuren
wit
Plaatsing
vloer
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 16 reviews

9,0

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Piet 11-09-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,0
De subwoofer is eenvoudig te plaatsen en aan te sluiten. De zendmodule voor in de tv is zo geplaatst. Er wordt een directe verbinding gemaakt zonder vertraging in het geluid. De lage tonen zijn laag genoeg en vullen de tv perfect aan.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
alidafrancina 28-08-2015 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Een geweldige geluid op je TV met deze soundbar Je kan naar eigen wens de bassterkte instellen, waardoor je indien het een buitenopname is de wind kan horen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
vlimper 23-02-2015 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Eerder een Sony KDL-55W815B aangeschaft bij de MediaMarkt. Geluid uit de speakers van de TV is matig door het ontbreken van lage tonen. Deze subwoofer is een prima aanvulling. Eenvoudig aan te sluiten en te gebruiken. Echter moet je nadien nog wel wat geluidsinstellingen maken op je TV om alles goed in balans te krijgen. Zo heb ik in de equalizer de hoge tonen verder omlaag gebracht zodat de scherpe randjes er af zijn en het geheel wat minder blikkerig klinkt. Al met al is deze subwoofer een goede aanvulling op de TV, maar in vergelijking met een soundbar + subwoofer wat aan de dure kant. Als je echter geen extra soundbar en extra kabels bij je TV wilt, en je het geld er voor over hebt, een prima oplossing.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Juicemania 07-12-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Ik heb de Sony SWF-BR100 inmiddels een paar weken in bezit en kan heel kort vertellen dat dit een absolute aanrader is voor als u in bezit bent van de Sony KDX9 series. Geluid is uitstekend (diepere bassen) en qua vormgeving zit het goed. De baskist is mooi verwerkt in leer omhulsel en de bovenkant van de plaat heeft een mooie aparte grijze kleur. Ik bezit zelf de witte variant, er is ook een zwarte leverbaar.
Aansluiten is a la minute, zo gebeurd dus...
Over duurzaamheid valt weinig te zeggen aangezien ik deze nog te kort in mijn bezit heb.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
alexalex 08-10-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
ik ben voor deze soundbar gegaan omdat het een toevoeging aan mijn tv is
vormgeving mag gezien worden
en het geluid wat er uit komt mag gehoord worden
gemakkelijk te installeren
en via de tv in te stellen
geeft een mooie lage bass
en vooral bij films een mooi bioscoop geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
yvaram 30-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

10,0
Mooi toestel met handige bediening. Maakt een av-versterker overbodig en de draadloze connectie is makkelijk.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
peterd44 13-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

10,0
Perfecte sound in combinatie met mijn 4k 65 inch tvtje
Diep laag is geen probleem, als iemand net op zijn eigen gaat is dit perfect geen stereo meer nodig

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
luka2609 12-09-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Ik heb deze soundbar samen met sony 65" 4K TV gekocht.
Hij is echt goed! DRAADLOOS!, Geluid is TOP en design vind ik erg mooi. Hij past zo in elke woonkamer.... denk ik ;-)
Je hoeft verder niets te configureren en hij schakelt zich automatisch aan...:-)
Ik merkte alleen wel dat als je soundbar dicht bij een andere wifi accesspoint zet dat ik soms geluid stoornissen krijgt.... maar dat is op te lossen door hem te verplaatsen.
MAW zeer tevreden.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Cristoff 01-09-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Ik heb een "Subwoofer" aangekocht om samen met de 2-ingebouwde luidsprekers in mijn nieuwe TV Sony,het geluid beter te laten klinken,Ik ben tevreden, mooi Design,de combinatie geeft mooi geluid,een aanrader ,,,

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
gfvdb 27-08-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

8,7
Geluidskwaliteit:

De SWF-BR100 is gemaakt om een aanvulling te geven op de speakers in de Sony Bravia Tv's vanaf 2014, dit doet de subwoofer prima. Mooie bass en goed in balans met de Tv.

Design:

Door de draadloze koppeling geen extra kabels. Alleen een USB in de TV,plug and play! De subwoofer heeft een mooi design met alu en een afwerking die lijkt op leer.

Voor mens die een mooi geluid willen met een aanvulling van de bass, dit is de ideale oplossing voor een nette prijs.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Sam97 21-08-2014 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,3
Het geeft een prachtig geluid , boven verwachting en design is een mooi geheel met de tv. Het voordeel is dat het draadloos is. ideaal.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Cristoff 19-08-2014 Product maand in bezit

Algemene score

8,0
Om mijn Sony Tv volledig te maken,heb ik de Bass-Woofer SWF-BR100 gekocht samen met de ingebouwde luidsprekers van de Tv geeft dat wel goed resultaat,het design van de woober is af ,mooi om te zien en draadloos te verbinden,je moet de instellingen wel aanpassen naar u smaak ,

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
David Vanderheyden 28-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,7
Iedereen is enthousiast over het mooie kamervullende geluid en het strakke design. De weergave van muziekkanalen en films is indrukwekkend.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
BOGDAN Neagu 24-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,0
I like very much the sound but
Design is better then the sound
This is my fair opinion about this device

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
plan801 24-07-2014 Product paar weken in bezit

Algemene score

7,7
De woofer-kast heeft een mooi design ( en past geweldig goed bij mijn installatie,ik hoor de bass nog niet voldoende ( maar misschien ligt het aan mij) ik zoek het nog verder uit ( kwa regelingen) of kan iemand mij een tip geven?

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
j.kosterman 05-07-2014 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,3
Het aansluiten is 15 sec werk.
Het geluid verbluffend. Zet de speaker niet dicht bij de TV maar bij je bank o.i.d. het effect is in de hele kamer.
Zeker met de cashback actie van sony dus een prijs van 150 euro bij aankoop van een Sony TV super. LET OP deze werkt alleen op specifieke nieuwe SONY modellen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed