Samsung HW-N850 zwart - Reviews

Best Reviewed feb 2019 Samsung HW-N850 zwart
Best Reviewed - februari 2019
Specificaties
Subwoofer
losse subwoofer
Bluetooth
bluetooth
Geluidsvermogen (gem.)
372 watt
Bekijk 1 andere uitvoering

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 44 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung HW-N850 zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

steeefa 27-01-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

samsung N850

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

9,0
megageluid het is net ofdat je in een bioscoop leuk. onze buurvrouw is minder tevreden met deze aankoop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

NvdB 07-02-2019

Geweldig mooie sound! Helaas geen Dolby Atmos

Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

8,0
Sinds kort de HW-N850 in bezit. De installatie is erg eenvoudig en de soundbar en subwoofer zien er goed uit! Houd er wel rekening mee dat het echt een grote soundbar is: ik gebruik hem in combinatie met de QE55Q9F (2018) en de soundbar is net zo breed als de tv. Daarnaast is de soundbar mooi afgewerkt.

Eenmaal geïnstalleerd direct het geluid getest; dit klinkt erg goed! Het geluid is helder en erg mooi. De subwoofer is aardig aanwezig, deze heb ik wat lager gezet om rekening met de buren te houden. Het instellen van de soundbar is ook een eitje, helemaal met de app.

Er is echter één nadeel wat ik ondervonden heb; de ''Dolby Atmos'' wordt niet ondersteund door de tv. Bij navraag bij Samsung moet ik een extern apparaat (bijvoorbeeld Blu-Ray speler) kopen die ''Dolby Atmos'' ondersteund en dan pas werkt het. Dit vind ik een groot gemis..

Desondanks wel een aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Geronimo73 28-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top Soundbar Dolby Atmos

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

10,0
Onlangs bij Platte TV.nl de Samsung Cinematic Soundbar SW-N850 aangeschaft. Top apparaat met geweldig geluid, vooral de Dolby Atmos functie klinkt super. Geweldige service gekregen bij Platte TV.nl

Pluspunten

  • Dolby Atmos
  • Gebruiksgemak

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Henrietje 20-11-2018

Fijne soundbar

Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

10,0
Deze soundbar heeft een super geluid. Zelfs aan de zijkant zitten nog boxen. Het geluid komt goed verdeeld de kamer in. Door de duidelijke uitleg in de gebruiksaanwijzing en de meegeleverde beugels is de soundbar makkelijk te installeren. Hij is wel erg breed.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dennis2 17-11-2018

Geweldig geluid en perfect aan te sluiten

Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

10,0
Dit krachtige geluidssysteem staat bij mij in een kamer van ongeveer 20 m2 en hier functioneert hij prima. Het aansluiten van het systeem verliep ook prima en zonder problemen. Binnen 20 minuten is hij aangesloten en werkt hij zoals hij hoort te werken. Daarnaast is het ook mooi dat de subwoofer draadloos is waardoor er weer een kabel minder hoeft te worden aangesloten. De soundbar en de subwoofer verbinden automatisch met elkaar. Verder is het geluid van dit systeem ook erg mooi en vult hij de gehele ruimte. De subwoofer zorgt voor een diepe bas waardoor je midden in de film of serie zit. Verder vind ik het design prima en staat hij mooi onder een zwarte tv. Voor dit systeem is het ook niet nodig om een Samsung tv te hebben aangezien je hem kan aansluiten met een digitale audio kabel (niet meegeleverd) of een HDMI kabel die is meegeleverd. Al met al een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MPF69 16-11-2018

Geweldige geluidservaring

Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

10,0
Wat een geweldige geluidservaring. Heb de soundbar via een optische kabel verbonden met mijn televisie. Maar je kunt het ook via wifi, bluetooth of hdmi kabel verbinden. Ligt aan de leeftijd van je televisie. Soundbar een update gegeven en de app geïnstalleerd. Dit om mijn eigen geluidsvoorkeur in te stellen. Dit doe je via de app. Alles gaat erg vlot en makkelijk. De subwoofer is draadloos, dus overal te plaatsten. De afstandbediening is compact en alleen voorzien de nodige knoppen. Tijdens het kijken van een film/serie, wow, het geluid komt echt overal vandaan. Wat een geweldige geluidservaring. Film kijken wordt nog leuker. Het maakt niet uit waar je zit . Het geluid is nog steeds geweldig. Je eigen muziek afspelen vanaf je tablet of smartphone is ook geweldig. Ik ben erg blij met mijn goede keuze.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Dennis 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi geluid in een grote kamer

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

8,0
Deze mooie grote soundbar met subwoofer heeft een erg krachtig geluid die de hele woonkamer vult. Bij mij staat hij in een kamer van ongeveer 20 m2 en hier functioneert hij prima. Verder vind ik het design prima en staat hij mooi onder een zwarte tv. De soundbar heeft ook hele goede aansluitmogelijkheden. Ook al heb je geen Samsung tv dan nog kun je de soundbar aansluiten. Een pluspunt voor deze set is dat deze erg gemakkelijk te installeren is. Het enige minpuntje is dat hij wat duur is en misschien iets te groot is voor een gemiddelde tv. Ik zou hem desalniettemin aanraden, want het geeft toch een krachtig vol geluid.

Pluspunten

  • Heel makkelijk te installeren
  • Mooi vol geluid
  • Mooi design

Minpunten

  • Grote subwoofer (kan lelijk gevonden worden)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MPF69 14-11-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een geluid!!!

Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

8,0
De soundbar is eenvoudig op diverse manieren aan je televisie te koppelen. Onder andere scart, wifi, bluetooth en optische kabel. Omdat mijn Samsung televisie wat ouder is, heb ik gekozen voor optische kabel. Subwoofer met de soundbar gekoppeld en bijna klaar voor gebruik. Soundbar koppelen met wifi voor de laatste update. WOW wat een geluid en beleving. Film kijken is super. Concerten kijken en luisteren super. via een app kun je het geluid ook nog aanpassen naar eigen voorkeur. aanrader als je een super geluidservaring wilt hebben.

Pluspunten

  • geluid
  • Bediening
  • installatie
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

StefanBreda 04-08-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een must voor iedere PlatteTV aan de muur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

10,0
Een geweldige soundbar.

in combinatie met mij 65Q70R tv is dit plaatje compleet.
De installatie is zo gepiept, en het afregelen van de installatie is ook niet ingewikkeld.

Pluspunten

  • Geluid
  • Dolby Atmos
  • Combinatie QLED TV

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Louis te Pas 27-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geluid effect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

8,0
Aankoop behulpzaam en advies gerichte bediening , geven ook de verschillende mogelijkheden aan. Welke in de situatie mij als klant erg goed bevalt. Geven zeer waardevolle praktijk adviezen die werken.

Pluspunten

  • behulpzaam en adviserend
  • Kundig en afspraken
  • accuraat

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Voldoende
Goed

Reageer

Elly51 12-07-2019

Mooi zwaar geluid

Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

10,0
We staan nog steeds versteld wat zo'n soundbar voor extra kijk en luisterplezier geeft We hadden een nieuwe qled Samsung tv gekocht en 2 weken zonder soundbar gekeken. Nu geweldig geluid.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JanvH 02-07-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Steen goede keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

10,0
Ben heel blij met mijn aankoop. Goede klank, makkelijke aansluiting. ooo en wat een volume.... Heerlijk...

Pluspunten

  • zeer goed geluid
  • makkelijk aan te sluiten
  • Mooi zware kast

Minpunten

  • Nog niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johnno 30-06-2019

Uitstekende Soundbar

Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

10,0
De soundbar is redelijk groot, maar past precies bij mijn 55 inch TV van Samsung. De Soundbar is binnen 10 minuten vrij gemakkelijk aan te sluiten. Kwaliteit van de soundbar is erg goed! Bij het kijken van een film ervaar ik echt een "cinematic" geluidservaring.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

ton maas 24-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

dolby atmos soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

9,0
prachtig mooi geluid en mooi design werkelijk verbluffend,vooral de films en muziek komt goed tot zij recht
ook het gebruik is makkelijk alleen is het het zonde dat mijn tv niet dolby atmos ondersteund verder een klasse apperaat. echt een aanrader

Pluspunten

  • geuid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Willem 22-06-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect geluid, makkelijke installatie

Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

9,0
Aan de hand van reviews heb ik besloten om deze soundbar aan te schaffen. Reviews over geluid hebben mij oever de streep getrokken

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Skippy 12-06-2019

top product

Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

8,0
ik heb dit product nu 2 weken en ben er uiterst tevreden over icm mijn samsung TV.
het geluid is zeer mooi en helder waarbij het surround ook goed te horen is.
wel heb ik de subwoofer op -2 moeten zetten want de buren klaagden over de zware bass;) dus ik vind dit ook wel een +punt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stephan2280 11-06-2019

Top soundbar

Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

10,0
Lang getwijfeld om mijn JBL 5.1 bar te vervangen voor deze Samsung N850, maar absoluut geen spijt van.
De slim stand is echt ideaal en ook met muziek komt er een top geluid uit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Regilio881 06-06-2019

Bioscoop ervaring

Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze soundbar een aantal weken geleden gekocht en ben er zeer tevreden mee. Het is een echte Bioscoop ervaring!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

RWal 06-06-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

tevreden met de Samsung soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

8,0
Heb hem nu een week in de woonkamer staan met mijn overige Samsung modellen alles verbind goed met elkaar ook al was het even prutsen om alles met elkaar te kunnen linken bv: soundbar met mijn tv of de soundbar kunnen besturen met mijn mobiel via Smartthings. je hebt velen opties om deze soundbar te kunnen connecten met je tv HDMI(ARC), WIFI en bluetooth ik raad toch aan om voor HDMI(ARC) te gaan want dat levert de beste kwaliteit en hij valt soms niet weg wat WIFI en Bluetooth wel hebben. qua geluid is het voor een soundbar echt een topper van overige merken doet wat die moet doen erg goed geluid en een goede bass.

Review criteria:

Goed
Goed
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

apmvdhorst 31-05-2019

geweldig geluid

Geschreven voor: Samsung HW-N850 zwart

Algemene score

10,0
na de aanschaf van een nieruwe TV was er geen plaats meer voor een losse reciever en speakers. dus moest er gezocht worden naar een alternatief. in het begin was ik erg sceptisch over de geluidskwaliteit. maar nu ik hem eenmaal heb klinkt het echt fantastisch. mooie lage tonen en een goed bereik in de middentoon. via de SmartThings app kun je zelfs nog aardig wat verschillende zaken zelf instellen. aansluiten is ook een fluitje van een cent echter moet ik wel een HDMI ARC kabel aanraden ipv draadloos. Dolby Atmos klinkt echt fantastisch in onze kamer. dit is zeker een van de beste speakers die ik ooit heb gehad.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews