LG SK9Y - Reviews

Specificaties
Bluetooth
bluetooth
Geluidsvermogen (gem.)
500 watt
Type/soort
soundbar
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten voor de LG SK9Y op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,4

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Henk 20-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Bijna een perfecte geluidservaring.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG SK9Y

Algemene score

9,0
Wow! wat een geluid als die tenminste op de stand "Movie" staat.
Dan een volle bas- en overweldigende ruimte ervaring.
Uitpakken en aansluiten - een fluitje van een cent!
Jammer dat de andere instellingen zoals bijvoorbeeld; muziek en spraak, daar wat achter in blijven.
Ik kan nergens iets vinden waardoor ik deze apart kan uitregelen met behulp van bijvoorbeeld een synthesizer menu. Dat vind ik dus wel jammer.
Maar ja, de Movie stand geeft mij wel al het geluid dat ik graag wilde. Dus dan moet ik niet zeuren -lol-
Maar dat zorgt er wel voor dat ik geen 10 kan geven en dat deze soundbar dus "maar" een 9+ verdient.
Aangezien ik deze maar sinds een paar weken in bezit heb, kan ik niets zeggen over de duurzaamheid. Maar die lijkt mij best in orde omdat ik meerdere producten van het merk LG in huis heb die zéér duurzaam zijn.

Pluspunten

  • Wifi basbox
  • Overweldigende Film geluidservaring
  • Geheel compatible met mijn LG-TV

Minpunten

  • Geen Synthesizer voor fijnafstelling

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Nimmie 15-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg tevreden!

Geschreven voor: LG SK9Y

Algemene score

9,0
Mooi design, goeie bas en de bovenspeakers geven toch net ff dat extra geluid!
Met de cashback best goede waar voor je geld.

Pluspunten

  • Design
  • Boven boxen
  • Bas

Minpunten

  • Nog geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Hans 17-01-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooie uitvoering, goed afgewerkt

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG SK9Y

Algemene score

9,0
geen boxen meer nodig, mooi design en goed geluid.
Het is makkelijk verplaatsbaar en weinig kabels.
Dit is genieten!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan Logger 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Soundbar LG SK9Y

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG SK9Y

Algemene score

10,0
Onder de televise vast gemaakt aan de muur, super geluid, prijs was ook goed.
Prima uitleg hoe alles aan gesloten moest worden
In consumentenbond kwam hij als 2 uit de test van soundbars.
Een echte aanrader

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Wilco 16-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goed geluid voor weinig

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG SK9Y

Algemene score

8,0
Heb deze gekocht ter vervanging van een redelijk 5.1 setje. Zeer tevreden met het geluid en de diepte van het geluid. Maximaal volume is niet superhard maar blijft wel helder en vervormd weinig. Goede prijs kwaliteit en koppelen met een LG tv is super eenvoudig. Stroom kabel zou alleen iets langer mogen.

Pluspunten

  • Prijs/kwaliteit
  • Goed geluid en diepe bas

Minpunten

  • Relatief korte stroom snoeren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lautje 08-01-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

LG Soundbar SK9Y

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG SK9Y

Algemene score

10,0
Mooi geluid. Werkt makkelijk. Ook goede subwoover.
In samenwerking met LG TV mooi bioscoopgeluid.Dolby Atmos.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

tomdoelie 19-12-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

dit is goed voor je gehoor, zo helder, en dan die diepe bas.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG SK9Y

Algemene score

10,0
ik heb deze soundbar uitgezocht op basis van design en geluid, van wat ik in de winkel hoorde, het
uitpakken is op zig al n feest,en dan het aansluiten, dat is wel zo gemakkelijk, er zit dan ook alles bij wat je nodig hebt, en toen zette ik de tv aan, en wat ik hoorde dat is NIET NORMAAL, dat heldere geluid, en die diepe bassen, zelfs bij een praat programma, klingkt het nog geweldig, en
ik zet een cd op met muziek, nou ik kan je vertelen, als verkouden bent , dan ben je gelijk weer beter, dit is wel zo oorstrelent, zo zuiver geluid, en dan de vormgeving, vindt ik een apart design
alles wat ik hier geschreven heb, is 100% eerlijk, en komt uit de grond van mijn gevoel, en wat ik hoorde, ik kan iedereen die van profesioneel, geluid houd, deze soundbar aanraden.

Pluspunten

  • geweldig geluid
  • prachtig design
  • div instellingen voor geluid
  • veel aansluitingen

Minpunten

  • geen
  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

marcel 12-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

super goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG SK9Y

Algemene score

9,0
super mooi geluid makkelijk te installeren werkt ook makkelijk met de app
wel nog de spk8 achterluidsprekers bij besteld voor voledig geluid spectrum

Pluspunten

  • geluid
  • installatie
  • te koppelen aan spk8 luidsprekers

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

K.Kijk in de Vegte 02-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

LG SK9Y Soundbar

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG SK9Y

Algemene score

10,0
Een enorme aanwinst qua geluidskwaliteit. Ik ben en zeer tevreden over deze aankoop en kan deze soundbar aan iedereen aanraden. Prachtige vormgeving die mooi past bij mijn LG TV. Mooie ronde geluidskwaliteit. Het aansluiten op de TV is gemakkelijk.
Mooie compacte subwoofer die Wireless kan worden verbonden met de soundbar. Bevalt mij uitstekend.

Pluspunten

mooi geluid
makkelijk aansluitbaar
mooie vormgeving

Pluspunten

  • Perfect geluid
  • Mooie vormgeving

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

SamQ 28-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie soundbar, prima geluid, handig voor internetradio

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: LG SK9Y

Algemene score

10,0
We wilden digitale radio via internet, de soundbar sluit hierbij perfect aan! Moeiteloos aan te sluiten aan tv, bleu ray en wifi/bleutooth

Pluspunten

  • mooi geluid
  • makkelijk aansluitbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer