Samsung HW-MS651 - Reviews

Specificaties
Subwoofer
geen subwoofer
Bluetooth
bluetooth
Geluidsvermogen (gem.)
180 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 10 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

10,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

chris1100 05-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

verrassende klankkleur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
De klank geeft meer duidelijkheid als ik verwacht had en heeft ook een directe koppeling met de samsung TV en de afstandbediening is dan ook geintegreerd, wat weer de situatie overzichtelijk houd.

Pluspunten

  • Klankleur
  • Helderheid
  • met een afstandbediening te bedienen
Geschreven voor: Samsung HW-MS651

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Rhof 26-07-2018

De zilver uitvoering ziet mooi uit

Algemene score

8,0
Via internet besteld ging vlekkeloos in combinatie met ons nieuw aangeschaft Qled8 toestel een mooie combinatie
Geschreven voor: Samsung HW-MS651
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

vd Zalm 21-07-2018

Super soundbar!

Algemene score

10,0
Deze soundbar past prima bij onze Samsung televisie. Gelukkig geen subwoofer meer in de ruimte. Het geluid van de soundbar is prima te noemen helder met een aardige basstone. Het design is elegant en gaat goed op in de ruimte.
Geschreven voor: Samsung HW-MS651
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Leo C 10-08-2018

Geweldig vol geluid zonder losse base box

Algemene score

10,0
Makkelijk te installeren met Bluetooth aan tv. Subwoofer is geïntegreerd in de soundbar. Lage tonen zijn ruim voldoende en ook appart te versterken.
Geschreven voor: Samsung HW-MS651
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

ArjanM 01-08-2018

Zeer mooi geluid

Algemene score

10,0
De soundbar doet mij verbazen vanavond het eerste moment. Het geluid is zeer goed en de combinatie met Spotify connect is zeer goed.

Ook in combinatie met een ander merk tv werkt de Bluetooth verbinding perfect. Maar toch voor de HDMI verbinding gekozen omdat ik niet zo fan ben van draadloze verbindingen.

Ik kan niet wachten totdat de achter speakers er zijn!
Geschreven voor: Samsung HW-MS651
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Maurice1976 28-07-2018

Wat een geluid

Algemene score

10,0
Ik ben dol op muziek luisteren en films kijken. Dat wordt met deze sound Barr een compleet andere ervaring. Levensecht en glashelder geluid. Jaren eerder moeten hebben!
Geschreven voor: Samsung HW-MS651
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rik1 13-07-2018

Erg mooi design en geluid.

Algemene score

10,0
Maand geleden gekocht, erg tevreden over de soudbar! Super mooi en helder geluid (door de hele ruimte), makkelijk te bedienen. Samen met de Samsung TV is het compleet, soundbar gaat automatisch aan zodra je de TV aan zet. Tevens ook erg makkelijk om andere apparaten eraan te koppelen.
Geschreven voor: Samsung HW-MS651
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sjors 05-07-2018

De gesproken teksten springen eruit !

Algemene score

8,0
Na een gemakkelijke installatie viel al direct het goede geluid op, met name de stemmen zijn zeer goed te onderscheiden van de achtergrondgeluiden. Ook muziek luisteren wordt een plezierige bezigheid!
Geschreven voor: Samsung HW-MS651
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 02-07-2018

Review Soundbar Samsung hw-ms651

Algemene score

10,0
Super tevreden met mijn aankoop. Goeie soundbar met alle mogelijkheden. Geen losse subwoofer die altijd ergens in de weg staat, maar gewoon ingebouwd. Films kijken alsof je meespeelt en muziek luisteren alsof je bij het festival bent. Top aankoop!
Geschreven voor: Samsung HW-MS651
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Silvester 11-05-2018

Alles op één plek

Algemene score

8,0
Vandaag gekocht , helaas na problemen met subwoofer verbinding van mijn oude soundbar.
Daarom nu iets met alles in één. Mooi is dat je het netspanning die snoer van de soundbar doorkoppelt naar de tv dus 1 snoer incl tv na een stopcontact .
Geluid klink vol , natuurlijk geen vervanger voor een sub maar komt goed in de buurt
Geschreven voor: Samsung HW-MS651
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer