Samsung HW-MS6500 - Reviews

Specificaties
Subwoofer
geïntegreerde subwoofer
Bluetooth
bluetooth
Geluidsvermogen (gem.)
180 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Maik 03-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi uitvoering en een mooi geluid ben benieuwd met de rear speakers hoe het dan klink makkelijke aansluiting
Geschreven voor: Samsung HW-MS6500

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marcel63 21-07-2018

Goede voorkeur mogelijkheden

Algemene score

10,0
We hebben deze nu net aangesloten en nu al een wereld van verschil als straks de rest speakers aangesloten zijn hoop ik op home cinema effect
Geschreven voor: Samsung HW-MS6500
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stijn 17-06-2018

Mooie soundbar

Algemene score

8,0
Het is een mooie soundbar en zeer gemakkelijk te installeren. Past qua design perfect bij de tv. Het geluid is goed. Ik mis alleen de subwoofer apart. Maar het is uitstekend voor films en televisie kijken.
Geschreven voor: Samsung HW-MS6500
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pieter 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scherp geluid, fijn in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Bijzonder fijn apparaat om muziek op te streamen. Ook bij blu-ray en 4k enorm helder en gedetailleerd geluid. Makkelijk aan te sluiten en te gebruiken. Het apparaat past perfect bij mijn 55" Curved Televisie, ziet er fantastisch uit!

Pluspunten

  • Design
  • Audio Kwaliteit
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Bass niet zo diep als op een subwoofer
Geschreven voor: Samsung HW-MS6500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Lawton 21-05-2018

Top Soundbar!

Algemene score

10,0
Deze soundbar is makkelijk te installeren en heft vele nittige functies. Geluid kwaliteit is heel goed. Het is een perfecte aanvulling op mijn Samsung UE55MU9000, want de curve is precies goed!
Geschreven voor: Samsung HW-MS6500
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Pieter30 17-05-2018

Geweldig apparaat

Algemene score

10,0
Ik heb deze soundbar vandaag 17 mei 2018 gekocht en ben gelijk aan de slag gegaan.
Binnen 15 minuten had ik alles geïnstalleerd en het geluid was geweldig.
Dat wordt genieten .
Geschreven voor: Samsung HW-MS6500
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 14-05-2018

Super soundbar

Algemene score

10,0
ik heb deze nu een paar dagen in huis maar wat een geluid komt eruit!! dit al zonder de extra kit die je bij kan kopen.
Geschreven voor: Samsung HW-MS6500
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Judith 29-04-2018

Goed geluid

Algemene score

10,0
Net gekocht en gelijk aangesloten (niet echt moeilijk). Geluid is zeker goed met films en muziek. Aanrader deze soundbar.
Geschreven voor: Samsung HW-MS6500
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

ton v 27-04-2018

Goede keuze

Algemene score

10,0
ik heb deze soundbar uitgekozen omdat het perfect bij de tv paste.
en dat de bediening eenvoudig is en dat er voor mij een goed geluid uit kwam.
het is voor mij een goede keuze geweest.
Geschreven voor: Samsung HW-MS6500
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

R.kalverda 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soundbar goede geluidskwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Voor onze curved tv wilde we wat mooier geluid hebben wat er bij paste. Deze is mooi van vormgeving en geluid is super helder
Geschreven voor: Samsung HW-MS6500

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Johan 14-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Soundbar Samsung HW-MS6500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vrijdag 12-01-2018 een Samsung HW-MS6500 Curved Soundbar aangeschaft via PlatteTV
De sounbar overtreft mijn stoutste verwachtingen qua vormgeving en prestaties.
Enorm mooi vol geluid en zeer gemakkelijk te installeren.
het verdient in mijn ogen wel de aanbeveling de soundbar via HDMI op de tv aan te sluiten om zodoende het optimale geluid uit de soundbar te halen.
Heb zelf een 49 inch curved tv waar de sound bar iets aan voorbij steekt aan de zijkanten.
Wellicht past hij beter onder een vanaf 55 inch tv beter maar ik vind het niet bezwaarlijk.
Leuk is ook de mogelijkheid om via de Samsung multiroom app de soundbar te koppelen aan je smartphone ongeacht het merk van je telefoon.
Qua prijs/kwaliteit een echte aanrader.

Pluspunten

  • vormgeving
  • prestaties
  • gebruiksgemak

Minpunten

  • nog geen kunnen ontdekken
Geschreven voor: Samsung HW-MS6500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cor van Gennip 01-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

een mooi en eenvoudig apparaat

Algemene score

8,0
het is precies wat ik er van verwacht had en is zeer gemakkelijk te instaleren goed geluid een ware bioscoop ervaring.

Pluspunten

  • pas goed bij de tv
  • meerdere aparaten op aan te sluiten
Geschreven voor: Samsung HW-MS6500

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer