Sony HTMT500 - Reviews

Specificaties
Subwoofer
losse subwoofer
Bluetooth
bluetooth
Type/soort
soundbar

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 39 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bvbud47 01-11-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prima apparaat!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Een prima apparaat dat precies onder de tv past en is dus niet prominent aanwezig. Niet te hard zetten voor de buren.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • Eenvoudige bediening
  • Installatie is voor iedereen te doen.

Minpunten

  • Nog niet gevonden.
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Geert 30-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

problemen genoeg gehad

Algemene score

4,0
Na aanvankelijk snelle installatie voortdurend problemen gehad: niet aanspringen bij TV aanzetten, home knop niet functioneren, uiteindelijk meestal of geen geluid of niet gesynchroniseerd te krijgen. Terug blijven gaan naar Mediamarkt reparatie: die sturen het naar Sony. Tot 2 keer toe moederbord vervangen! Probleem uiteindelijk door prima mediamarkt dienst zelf opgelost. Maar sommige functies doen het niet door incomptabiliteit met Samsung tv. (staat in de kleine lettertjes). Nu goede functie van geluid, maar soundbar moet constant aan blijven staan. Voordeel blijft dat de maatvoering geschikt is als je weinig plaats hebt.
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Voldoende
Onvoldoende
Slecht
Voldoende
Voldoende

Reageer

Janssen 26-04-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Nu deze soundbar een aantal maanden in gebruik en nog veel meer mogelijkheden ontdekt. Ik beveel hem aan iedereen aan!!

Pluspunten

  • Mogelijkheden
  • Gebruiksgemak
  • Geluid

Minpunten

  • Geen
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 04-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Heel goed geluid, zoals we van sony verwachten.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed geluid zoals verwacht van sony, prijs kwaliteit is uitstekend!!! Deze compacte soundbar raad ik iedereen aan in kleine ruimtes.

Pluspunten

  • Geluid
  • Grootte
  • Prijs

Minpunten

  • Geen hdmi kabel
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Henk 03-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compact en gebruikersvriendelijk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Compacte uitvoering van een soundbar met een zeer goede geluidsweergave en eenvoudig te installeren.

Pluspunten

  • Compact
  • Prijs
  • Kwaliteit
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S.Willemse 02-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn geluid, mooie bas

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren, Mooie heldere tonen en voldoende bas. Zelfs een beetje surround bij het kijken naar films. Verschillende instelmogelijkheden. Dus zeker zijn geld waard en een hele verbetering tov mijn tv geluid.

Pluspunten

  • heldere tonen
  • bas
  • makkelijk te bedienen en te installeren
  • platte subwoofer, past dus makkelijk onder de bank

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Linda 30-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijne aankoop!

Algemene score

8,0
Goede en mooie soundbar met mooi geluid. Handig in de bediening. Om het geluid echt van alle kanten te laten komen, zou ik er nog een losse box bij kopen.

Pluspunten

  • mooi geluid
  • goede prijs/kwaliteit

Minpunten

  • geen HDMI kabel
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Janssen 14-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Doet niets meer

Algemene score

4,0
In januari 2018 gekocht en tot een aantal weken geleden was ik erg tevreden. Wat er gebeurd is weet ik niet maar ineens geen contact meer met onze Sony 4K tv en ook geen Bluetooth. Van alles geprobeerd met zowel soundbar als tv zoals harde reset van beide en naar fabrieksinstellingen maar helaas geen effect. Nu opgestuurd via Wehkamp voor reparatie in de garantietermijn. Afwachten dus!

Pluspunten

  • Geluid
  • Gebruikersgemak

Minpunten

  • Defect
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Onvoldoende

Reageer

John 05-02-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede sound

Algemene score

8,0
Goede kleine soundbar, uitstekend geluid en zeer veel mogelijkheden bluetooth, zowel draadloos of bedraad

Pluspunten

  • Goede bediening
  • Mogelijkheden

Minpunten

  • Usb
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

MULLIE ANNIE 02-02-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

NIEUWE TV

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
prijs kwaliteit;; een topproduct led tv uhd sony,,,we vergeleken in electro taelman bellegem verschillende aanbiedingen van tv s met elk hun kwaliteit en mogelijkheden, betreft prijs /kwaliteit kwam de sony tv er als de beste uit;

Pluspunten

  • BEELDSCHERM
  • SOUNDBAR AAN AANTREKKELIJKE PRIJS
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Johanna 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtige vormgeving, geweldig geluid.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldige weergave van het geluid van de tv, maar ook als Bluetooth speaker absoluut een aanwinst. Het hele gezin geniet ervan!

Pluspunten

  • Subtiel qua vormgeving
  • Gemakkelijke installatie
  • Sub-woofer zeer flexibel plaatsbaar
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Gosse 31-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Compacte knaller!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Na veel zoeken kwam ik deze soundbar met subwoofer tegen. De Sony HT-MT500 is een mooie compacte soundbar met subwoofer, mooi afgewerkt met een lederen look. Makkelijk te installeren en ook makkelijk in gebruik.
Er zit aardig wat power in deze zet, makkelijk verbonden via Spotify of bluetooth. Zeker tevreden met deze aankoop!

Pluspunten

  • Lekkere bass
  • Mooie afwerking
  • Gebruiksvriendelijk
  • Subwoofer draadloos en uit het zicht
  • Goede prijs

Minpunten

  • Geen HDMI kabel meegeleverd
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard Bakker 29-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Sony HT-MT 500 Topper!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
sinds een aantal dagen deze soundbar in mijn bezit en ben super tevreden met de kwaliteit. Het geluid wat uit de vrij compacte soundbar komt is van hoge kwalteit. Ook het aansluiten ging super makkelijk. Ik heb hem via HDMI (ARC) aangesloten op m'n TV. Ook media afspelen via bluetooth en de ingebouwde chromecast gaat er gemakkelijk. Echt een aanrader als je veel waar wil voor je geld en op zoek bent naar een compacte soundbar + subwoofer.

Pluspunten

  • geluidskwaliteit
  • uitstraling
  • eenvoudig aan te sluiten

Minpunten

  • nog niet ontdekt
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

FB 28-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Zeer goede soundbar mooi geluid voor een mooie prijs.
Is erg gemakkelijk in het aansluiten van de tv 1 HDMI kabel is genoeg.
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

W FOPPEN 27-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

AANKOOP SONY HT-MT-500

Algemene score

9,0
fANTASTISCHE KRACHTIGE SOUNDBAR.
kWAITEIT EN PRIJS VERHOUDING OOK GOED.
iK BEVEEL DIT PRODUKT ZEKER AAN.

Pluspunten

  • MOOI EN KLEIN DESIGN.

Minpunten

  • NIET ONTDEKT
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

marco h 16-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

ht mt 500

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
makkelijk aan sluiten helaas hebben wij een tv met 1 hdmi aansluiting tja 11jaar oud en een sony die gaan zelden kapot dus aan gesloten via analoge ingang werkt verder super

Pluspunten

  • makkelijk aansluiten
  • makkelijke bediening
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rudi 10-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prijs kwaliteit dik in orde

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
leuk ding ..gemakkelijke bediening mooi geluid ..voor mij uitstekend voor die prijs..gemakkelijk is ook de draadloze subwoofer..

Pluspunten

  • mooie klank
  • veel mogelijkheden o.a.bluetooth...spotify..etc..
  • mooi uitzicht
  • gemakkelijke bediening
  • prijs kwaliteit dik in orde
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Goos 06-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi compacte soundbar met een fantastisch geluid

Algemene score

9,0
Via diverse sites uitgekomen bij deze soundbar van Sony. Mooi compact en een erg goed geluid. Gemakkelijke handleiding, alles werkte in 1 keer. Echt een aanrader!! Zeker i.c.m. met mijn Sony bravia 4K HDR tv.

Pluspunten

  • Compact model
  • Geluid
  • Uitgebreide mogelijkheden

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arthur 03-01-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Paar dagen in bezit, erg tevreden.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Paar dagen in bezit, nog geen negatieve punten gevonden. Aangesloten op een TV uit 2011 dmv HDMI ARC, dit werkt erg goed de soundbar gaat automatisch aan als ik de TV aanzet. De Chromecast audio en Spotify connect functies zijn erg gebruiksvriendelijk. Verder is het de draadloze subwoofer ook een geweldige uitkomst. De verbinding tussen de soundbar en subwoofer is standaard niet beveiligd, dit kan dmv SecureLink beveiligd worden zodat er minder kans op interferentie is met apparatuur van buren.

Pluspunten

  • Formaat
  • Geluidskwaliteit
  • Makkelijk te installeren
  • Gebruiksvriendelijk
  • Draadloze subwoofer

Minpunten

  • Prijs
  • Geen video streaming
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Armand 31-12-2017
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een verschil in geluid, na jaren alleen tv-speakers

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Prima product voor persoonlijke situatie, n.l. alleen soundbarlengtemaat van max. 65 cm mogelijk in kast onder tv. Na (snelle) installering met HMDI ( kabel extra bijbestellen!) voldeed deze meteen aan onze verwachtingen. Naast draadloze subwoofer nog exrta draadloze speakers bij te plaatsen voor verbetering surround effect. Uitgebreide afstandsbediening m.o.a. wifi, bluetooth, Chromecast en Spotify.

Pluspunten

  • Afstandsbediening met vele ondersteuningen.
  • Prima volle sound.
  • Eenvoudig naar pers. voorkeursgeluid

Minpunten

  • HMDI- kabel extra bestellen.
Geschreven voor: Sony HTMT500

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews