Samsung HW-K651 - Reviews

Best Reviewed jan 2017 Samsung HW-K651
Best Reviewed januari 2017
Specificaties
Bluetooth
Ja
Totaal uitgangsvermogen
340 watt
3D
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 8 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jadet 27-11-2016 Product paar dagen in bezit

Helder geluid, makkelijk in gebruik!

Algemene score

9,0
Deze soundbar heeft een mooi strak design, goed geluid en is makkelijk te bedienen.
Met de app die je kunt gebruiken op je telefoon, is het makkelijk om je geluid goed in te stellen. In de winkel klinkt het wat "blikkerig", maar kwam er thuis achter dat dit puur met de instellingen te maken had.
Je kan er eventueel nog boxen bijkopen maar vind dit persoonlijk niet nodig omdat de kwaliteit van het geluid uitstekend is!

Pluspunten

  • Helder geluid
  • Mooi design
  • Goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pdaniels 03-02-2017

Vond hem ook blikkerig bij Bcc klinken, heeft mij van koop weerhouden. Welke instellingen heeft het verschil thuis gemaakt? Bvd

Reageer

AMStH 16-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
We hebben deze soundbar (HW-K651) gisteren gekocht en direct aangesloten op onze nieuwe SUHD TV (ook van Samsung).
Enorm blij met deze aankoop. Echt fantastisch helder en mooi geluid. Alsof je in een bioscoop zit. Ook erg handig dat je vanaf je mobiele telefoon rechtstreeks verbinding kunt maken voor het afspelen van muziek.
Vormgeving is strak en de bar past mooi onder de TV. Zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • Geluid
  • Gebruiksgemak
  • Uitbreidingsmogelijkheden
  • Vormgeving

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Alvin Schimmel 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Super geluid!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind dit product erg goed. Het geluid is zo fijn en scherp. De meegeleverde subwoofer ( Draadloos ) maakt het geluid echt helemaal af! Ben zeer blij met dit product!

Pluspunten

  • Draadloze Subwoofer
  • Schep Geluid
  • Makkelijke Gebruiksaanwijzing.

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

fred bijloo 30-12-2016 Product paar dagen in bezit

mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig geluid zelfs met mijn gehoortoestellen in,
dat is heel lang geleden dat ik ook de gesprekken kon volgen op de tv, in een woord super.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gergo 23-04-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design, Super geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
We hebben deze soundbar (HW-K651) gisteren gekocht en direct aangesloten op onze 3 jaar oude TV met de bij geleverde kabel (ook van Samsung).
Enorm blij met deze aankoop. Echt fantastisch helder en mooi geluid. Alsof je in een bioscoop zit. Ook erg handig dat je vanaf je mobiele telefoon rechtstreeks verbinding kunt maken voor het afspelen van muziek.
Vormgeving is strak maar de bar past net niet onder de TV. dus er achter geplaatst.
Zeer gebruiksvriendelijk. Jammer dat de bijgeleverde handleiding niet in het NL is.

Pluspunten

  • Design
  • Gebruiks vriendelijk
  • Geluid

Minpunten

  • Handleiding vele talen maar geen NL

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Wboper 12-02-2017 Product paar weken in bezit

Makkelijk aansluiten

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik verbaast was dat je voor zo'n laag bedrag een goed klinkende multimedia installatie kan kopen. Je hoeft niet eens de handleiding te lezen stroom erop en spelen maar.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

jan de kok 12-01-2017 Product paar dagen in bezit

soundbar

Algemene score

9,0
perfect geluid, mooi design. de aansluiting werkt heel gemakkelijk. geluid van iPad is heel goed.
ook tv geluid is zeer goed.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

B. Leijten 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Mooi design. Sjieke uitstraling.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Het geluid is gewoonweg prachtig.
Zeer eenvoudig te installeren. Kortom het maakt het t.v. kijken (luisteren) erg aangenaam.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer