Samsung HW-K650 - Reviews

Best Reviewed dec 2016 Samsung HW-K650
Best Reviewed december 2016
Specificaties
Bluetooth
Ja
Totaal uitgangsvermogen
340 watt
3D
Ja
Bekijk alle specificaties

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 21 reviews geschreven op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Patrick 10-01-2017 Product paar dagen in bezit

Prima geluid

Algemene score

8,0
Mooi apparaat met eenvoudige bediening. Koppelen aan de Samsung TV verloopt eenvoudig, maar verbinding via afstandsbediening van de TV verloopt even iets minder dan verwacht. Meteen een test voor de Samsung helpdesk. Klein detail, want het geluid is perfect.

Pluspunten

  • mooi geluid
  • prima bas

Minpunten

  • verbinding met TV niet envoudig ondanks Samsung TV

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Melvin 08-12-2016 Product paar weken in bezit

Geluid als nooit te voren!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Nog niet heel lang kunnen uitproberen, maar het geluid is echt top! De verbinding via Wi-Fi is erg fijn en het systeem kan ook nog eens gekoppeld worden aan de kleine 360 speakers voor een echt surround sound.

Pluspunten

  • Geluid
  • Draadloze subwoofer
  • Wi-Fi en bluetooth

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

E10 02-02-2017 Product paar weken in bezit

Prachtige geluidskwaliteit voor een aantrekkelijk prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben geen echte geluidskenner of audiofiel, maar ik wil wel graag genieten van een goede geluidskwaliteit. Na het doorspitten van menig website en het doorlezen van vele reviews (zowel experts als gebruikers) kwam ik op basis van een prijs/kwaliteitsverhouding uit bij een soundbar van Samsung, te weten de HW-K650. Voor de prijs van € 345 (= inclusief de € 50 cashback van Samsung) heb ik hiermee een geweldig apparaat in huis gehaald. Snel en eenvoudig aan te sluiten op zowel TV als smartphone, streamt alles prima, heeft een prachtig en haarzuiver geluid & vele opties qua instellingen. Kortom, ik ben hier zeer tevreden over en kan deze aan eenieder die niet te veel geld uit wil geven aan een kwalitatief geweldige soundbar van harte aanbevelen

Pluspunten

  • Snel en eenvoudig aan te sluiten
  • Prachtige geluidskwaliteit
  • Excellente prijs/kwaliteit verhouding
  • Vele opties qua instellingen

Minpunten

  • Ik heb ze nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Dick 07-12-2016 Product paar dagen in bezit

Gweldig geluid, direct op WIFI, goede app.!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Vandaag soundbar gemonteerd aan muur.
App gedownload, wifi koppeling gemaakt.
Spotifi als eerste, geweldig geluid.
Zelfs toonregeling aanwezig, top!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Theo 01-11-2016 Product paar weken in bezit

prima soundbar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
In samenwerking met een Samsung TV is dit een hele goede keuze.
Bediening gaat via afstandsbediening van zowel de TV als de Horizonbox.
Wel moet je de Woofer flink terugschroeven anders dreun je de kamer uit.

Pluspunten

  • samenwerking met ander apparaten
  • WIFI plus Multiroom

Minpunten

  • erg agressieve Bas

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 01-02-2017 Product paar dagen in bezit

Goede sound

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
TV was altijd aangesloten op externe speakers. Echter deze soundbar doet echt verbazen qua geluid, zowel spraak als bioscoop geluid.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

jack 24-01-2017 Product paar dagen in bezit

mooi geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
gekocht om grote boxen te vervangen, we zijn kleiner gaan wonen. en wilden een vergelijkbaar geluid, en dat is gelukt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

tonnie 27-12-2016 Product paar dagen in bezit

prima geluid

Algemene score

9,0
prima geluid en veel mogelijkheden om het geluid van tv, aangesloten apparatuur en via blue tooth te beluisteren

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

robert 27-12-2016 Product paar weken in bezit

super soundbar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
installeren is zo gebeurt. hdmi kabel (niet bijgelevert) aansluiten en optical kabel (bijgesloten) bij tv's jonger dan 2012 zijn ze vaak overbodig dmv tvsound connect stroom erin sw koppelen via bluetooth soundbar koppelen met je wifi netwerk en klaar dan rustig de geluids instellingen naar eigen smaak regelen veel luister plezier

Pluspunten

  • prijs
  • geluid
  • installeren

Minpunten

  • nog niet kunnen vinden

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Cora 26-12-2016 Product paar dagen in bezit

Goed geluid

Algemene score

8,0
Soundbar beschikt over een goed geluid. De installatie is eenvoudig en verloopt erg snel. Draadloos. Werkt prima en geeft een meerwaarde aan mijn Samsung TV.

Pluspunten

  • eenvoudige en snelle aansluiting
  • goed geluid
  • geeft meerwaarde aan Samsung TV
  • Een afstandbediening voor meerdere apparaten

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Arjan 14-11-2016 Product paar weken in bezit

Prachtig geluid, top kwaliteit/prijs verhouding!

Algemene score

9,0
Fijne soundbar met subwoofer. Prima geluid! Snel aan te sluiten qua connectiviteit. De app werkt prima, kan qua gebruiksvriendelijkheid nog iets beter, bijv de TuneIn app. Het zou super zijn als er een maximum volume ingesteld

Pluspunten

  • Geluid!
  • Draadloos
  • Connectiviteit
  • Intuïtieve app
  • Formaat subwoofer

Minpunten

  • Extra omvormer soundbar / stopcontact
  • Max volume instellen?
  • Spotify mogelijk buiten netwerk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Caatje 15-02-2017 Product paar dagen in bezit

Mooie vormgeving

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Voldoet aan mijn verwachtingen, merk alleen nu wel dat een grotere slimme televisie niet lang meer op zich laat wachten, sb is makeelijk in het installeren en zeer gebruiksvriendelijk. Via de horizonbox ook prettig in het gebruik! Standby modus wel even uitschakelen als je overdag voor de hond de sb op radio laat spelen... Haha

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gert 04-02-2017 Product paar weken in bezit

Goed genoeg

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
De sound is voor een normale huiskamer goed genoeg. De instellingen voor klankkleur hebben voldoende onderscheid onderling.

Pluspunten

  • Soundinstellingen
  • Helder geleuid

Minpunten

  • Bas mag dieper
  • Kleine afstandsbediening

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

AK 26-01-2017 Product paar dagen in bezit

Eenvoudig aan te sluiten en goed geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
In combinatie met mijn suhd tv gekocht, geluid vult de tv goed aan. Het product is eenvoudig aan te sluiten.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

MHoekstra 21-01-2017 Product paar dagen in bezit

Geweldig geluid en design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Net deze week in gebruik genomen, geweldig geluid en immense bass. Diverse instellingen mogelijk. Mooi design en makkelijk in gebruik te nemen er zit alleen geen schroeven bij voor ophanging aan de muur

Pluspunten

  • geluid
  • design
  • verschillende instellingen mogelijk
  • geluid van de bass

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Danny 11-01-2017 Product paar dagen in bezit

Perfect geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Makkelijk te installeren. Mooi geluid. Binnen enkele minuten was alles aangesloten. Werkt ook goed in de multiroom app

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Niels 07-01-2017 Product paar dagen in bezit

Verrassende prijs kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geluid,mogelijkheden,aansluitingen,verbindingen voor het geld krijg je enorm veel in vergelijking met directe concurrenten.

Deze soundbar voldoet zeker aan de verwachtingen!

Pluspunten

  • Geluid
  • Subwoofer
  • Mogelijkheden
  • App bediening

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Boxtel 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

Fijne soundbar

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Goed geluid en gemakkelijk te bedienen met afstandsbediening en met de app.
Ook radio afspelen via wifi is fijn.
Nadeel is dat in de app soms de soundbar niet herkend wordt, dan opnieuw koppelen.

Pluspunten

  • Goed geluid
  • gemakkelijk te bedienen
  • bediening via app

Minpunten

  • soms soundbar opnieuw koppelen in app

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

S. H. 06-01-2017 Product paar dagen in bezit

mooi design

Algemene score

9,0
De soundbar geeft een heel mooi geluid en is zeer makkelijk te bedienen. Heeft vele mogelijkheden en een goede combinatie met de tv.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk schenkel 22-12-2016 Product paar dagen in bezit

prima vormgeving en geen extra kabels

Algemene score

9,0
Zeer goed geluid ook als het zachter staat
Prima voor die prijs doet niet onder voor duurdere merken

Pluspunten

  • prima geluid
  • kwaliteit voor goede prijs

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews