Samsung HW-Q800T zwart - Reviews

Specificaties
Subwoofer
losse subwoofer
Bluetooth
bluetooth
Geluidsvermogen (gem.)
330 watt

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 12 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung HW-Q800T zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

PietS 15-01-2021

Super geluid

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
Blij dat ik deze soundbar heb aangeschaft. Sluit perfect aan bij de Samsung QLED 4K 75 inch Q80T (2020) TV. Soundbar combineert geluid van TV met soundbar ipv TV-geluid uit te schakelen. Wordt nog uitgebreid met de draadloze achterste luidsprekerset SWA-9000S van Samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

GToonen 15-10-2020

geweldig apparaat!

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
Heb de Q800T soundbar gekocht. Wat een geweldig product. En erg mooi afgewerkt! Mn Samsung TV is al wat ouder dus was verbaast dat de soundbar na de stekker erin gedaan te hebben en aangezet te hebben meteen met de afstandsbediening van de tv werkt. Erg mooi en warm geluid. Thuisbioscoop is geboren. Subwoofer speelt ook lekker mee, niet te aanwezig.
Nu sparen voor een nieuwe Q-serie Samsung TV zodat de functies van de Q800 nog meer benut kunnen worden! (vandaar dat ik hier nog niet alle sterren voor kan geven) Erg mooi product. Past ook goed bij de andere Samsung producten (Samsung Smart TV en Samsung bleu ray speler)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Leeflang 21-02-2021

niks mis mee met dat geluid.

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
Had begin vorig jaar een samsung tv QE55Q80R gekocht. Ben hier ontzettend tevreden over. Het geluid is zeer goed. Maar met de soundbar HW-Q800T maakt het helemaal af. Heb zelf twee kleine chrome pootjes gemaakt waarop de sounbar ligt. Lijkt net of hij zweeft
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

vdKooij 20-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi geluid Soundbar Q800

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
Wij zeer blij met de nieuwe soundbar HW-Q800T. De sounbar heeft heel mooi geluid em geeft een intense beleving met het kijken van films en documentaires.

Pluspunten

  • Geluid
  • Vormgeveing

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Sadia 18-02-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer tevreden

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

5,0
Goede geluids kwaliteit
Het soundbar zit er mooi strak uit
Echte bioscoop geluid
Het is geleverd en geïnstalleerd door de bezorg en installatie team

Pluspunten

  • Goede service
  • Snel geleverd

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Stefanie 16-02-2021
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastisch geluid en groot gebruikersgemak

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

9,0
Wij zochten een compacte soundbar waarop wij ook nog een nieuwe cd/dvd-speler en platenspeler konden aansluiten. Dit is allemaal mogelijk. Alle muziek en tv/flims nu via de soundbar: fantastisch en gemakkelijk. Later nog boxen erbij aangeschaft voor surroundsysteem. Doen!

Pluspunten

  • Geluidskwaliteit
  • Gebruikersgemak

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

SvVliet 16-02-2021

Fantastisch geluid en groot gebruikersgemak

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
Heerlijk om alle muziek, televisieprogramma's en films via 1 apparaat te hebben. Supereenvoudig in gebruik. Met boxen een pracht van een surroundsysteem.
Maak het wat makkelijker om een platenspeler aan te sluiten. Bijvoorbeeld door ook kabel in Samsung assortiment aan te bieden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

FreakTher 14-02-2021

Moooe soundbar

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
Bestellen via de site gaat heel makkelijk. Levering een dag later. Goed geregeld. Soundbar heeft een heldere aansluiting. En vol geluid
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sa70 11-02-2021

Zeer tevreden

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
Een goede geluids kwaliteit en echt een bioscoop geluid wat eruit komt
Vloer en de bank trilde ervan
Ik ben er heel erg blij mee

Strake disgn van de soundbar heel mooi
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anja1957 01-02-2021

fantastisch

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
prachtig geluid
gemakkelijk te gebruiken
heerlijk draadloos
onze zoon heeft hem ook daarom zijn we voor deze gegaan
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MartijnH 28-01-2021

Mooi geluid, snel geïnstalleerd

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
De soundbar bevalt heel goed. Hij was snel en makkelijk geïnstalleerd en synchroniseert goed met mijn tv. Mooi setje ook qua uiterlijk en handig dat de subwoofer draadloos op een andere plek kan staan. Zo kan ik hem op de vloer zetten voor een beter effect. Enige minpuntje is dat er een aparte afstandsbediening bij zit die niet per se gebruikt hoeft te worden, aangezien er een soortgelijke ab van de tv bij zit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Miros 25-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

9,0
Alsof je in de bioscoop zit! Ontzettend blij met onze soundbar! Installatie was kinderwerk. Eerst nog getwijfeld of we een soundbar moesten aanschaffen, maar zo blij dat we dat wel hebben gedaan!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

murph72 18-01-2021

Een nieuwe wereld.

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
Nog niet ten volste gebruikt (ik wil het graag speciaal houden), maar tot nu toe overtreft hij mijn verwachtingen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Siemons 15-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Wat een geluid!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

9,0
Wat een geluid, lijkt echt of je in de bioscoop zit. Goede service vanuit de samsung shop, probleemloos geleverd en geinstalleerd. En toen was er geluid!!! Makkelijk met aansluiten om de televisie, zowel film als streamen van spotify alles prbleemloos

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoniem 13-01-2021

Fantastisch geluid

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
De soundbar HWQ-800T past precies tussen de poten van onze Samsung 65 inch televisie. Systeem heeft fantastische geluidskwaliteit en een mooie uitstraling.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Piet Huijsman 11-01-2021
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig geluid en een design uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

9,0
Ik heb al jaren een Samsung TV. Heel recent een nieuwe gekocht. Dit keer de Samsung QE55Q77TALXXN 4K QLED BG Selective.

Zeer tevreden. De nu gekochte Sound Bar maakt alles compleet

Pluspunten

  • perfect geluid
  • perfecte digitale verbinding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Frankr 29-12-2020

geweldige geluid en sound ervaring

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
soundbar en nieuwe q-led tv beide van samsung want qua aansluiting en design past het bij elkaar,superieur geluid met handige functies, ga binnenkort weer een set van samung aanschaffen,ben gewoon verwend.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

firebird1 29-12-2020

geweldig geluid

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
soundbar heeft een geweldig geluid en is goed te bedienen, en met mijn 8k tv (2020)blijven de tv speakers ook werken, dus een nog voller geluid.
zeer tevreden
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nando63 28-12-2020

Prachtig geluid

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
Eerst twijfelde of echt de moeite waard was?
Moet zeggen blij dat gekocht heb,wat een mooi geluid
Een installatie is zo gedaan.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jacobs1962 24-12-2020

Geweldige Soundbar

Geschreven voor: Samsung HW-Q800T zwart

Algemene score

10,0
Het geluid is prachtig. Heb zelfs de draadloze achterspeakers nog erbij gekocht.
Bediening is ook top. Zowel via telefoon als afstandbediening.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews