Xperia XZ kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 589,79
Naar de laagste prijs

Xperia XZ

De Xperia XZ beschikt over een state-of-the-art 23 megapixel main camera met Triple Image Sensing Technologie, die opnieuw is ontwikkeld in samenwerking met engineers van de Sony Alpha divisie. Deze technologie maakt het zelfs mogelijk om met de camera van de Xperia XZ meer mogelijkheden te hebben dan met het menselijk oog, op het gebied van snelheid, afstand en kleur.

De Xperia XZ komt in drie schitterende kleuren zwart, donkerblauw en platinum en is beschikbaar met een 5’2” inch Full HD 1080p scherm en is in staat om gewoontes van de gebruiker aan te leren zich daar op intelligente wijze op aan te passen, om altijd te voldoen aan de behoeftes van de gebruiker.

  • 23 megapixel camera
  • 5,2 inch Full HD scherm
  • Stof- en waterafstotend
  • 2900 mAh batterij
  • Meer specificaties

Xperia XZ - Aangekondigd op IFA 2016

Bekijk de Xperia XZ, de nieuwste 5,2 inch smartphone van Sony met 23 megapixel camera en driedubbele sensor voor het maken van de perfecte foto.

23 megapixel camera met driedubbele sensor

De camera van de Xperia XZ blinkt uit op drie gebieden:

1. Snelheid: De Xperia XZ voorspelt beweging met zijn Predictive Hybrid Autofocus en start razendsnel (binnen 0,5 seconden) op.

2. Afstand: Dankzij de ingebouwde Laser Autofocus Sensor is de Xperia XZ in staat om te bepalen hoever een onderwerp verwijderd is, om zo altijd scherpe foto’s te maken.

3. Kleur: De Xperia XZ legt de meest waarheidsgetrouwe kleuren vast dankzij de ingebouwde RGBC-IR sensor. Kleuren worden precies vastgelegd zoals in de werkelijkheid.

Prachtig verenigd 5,2 inch design

Het verenigd design van de Xperia X-serie is verder geëvolueerd in de Xperia XZ. Het monolithische design en afgeronde hoeken geven het gevoel dat het toestel gemaakt is uit één stuk materiaal. Ook de kleur van de Xperia XZ is verenigd met de body van het toestel, terwijl de User Interface de hardware en software volledig verenigd, waardoor men nieuwe ervaringen kan ontdekken omdat de Xperia XZ assisteert en interacteert. De Xperia XZ is bovendien spatwaterdicht dankzij zijn IP68 certificering.

Een smartphone die leert van het gebruik

De 2900 mAh batterij van de Xperia XZ past zich aan en optimaliseert het opladen van de batterij dankzij Qnovo Adaptive Charging technologie, gebaseerd op het gedrag van de gebruiker. De Xperia XZ analyseert interacties van de gebruiker met de smartphone en geeft op basis daarvan gepersonaliseerde tips en aanwijzingen. Dankzij Smart Cleaner – een native Sony app - wordt het gebruik van de smartphone en de apps op de smartphone geanalyseerd. Op basis hiervan worden automatisch ongebruikte apps gedeactiveerd en caches geleegd, waardoor de snelheid en prestaties van de Qualcomm Snapdragon 820 processor in de Xperia XZ worden gewaarborgd, ook over een langere periode.

Xperia XZ kopen? Vind hier de laagste prijs.
v.a. € 589,79
Naar de laagste prijs