Wil je genieten van muziek met Extra Bass? Kijk hier!
v.a. € 62,80
Naar de laagste prijs

Sony Headphone MDR-XB650BT

De speciaal voor dancemuziek gemaakte, vernieuwende EXTRA BASS-technologie levert diepe, krachtige bass. Met een langere batterijlevensduur kun je tot wel 30 uur luisteren naar superieur geluid. Bovendien geniet je dankzij Bluetooth® en NFC One-touch listening van draadloze connectiviteit.

Voel de kracht van EXTRA BASS met de
Sony Headphone MDR-XB650BT.

Hou je van dancemuziek en festivals? Dan is de Sony Headphone MDR-XB650BT de juiste headphone voor jou. De MDR-XB650BT headphone beschikt over de vernieuwende EXTRA BASS-technologie, welke speciaal voor dancemuziek gemaakt is en levert een diepe, krachtige bass. Deze headphone combineert een krachtig geluid met draadloze vrijheid en urenlang luistercomfort.

"Wanneer je de doos opent is het gelijk al van 'wauw' wat een mooi ding! Op de doos staat 'extra bass' en dit maakt deze koptelefoon ook echt waar! Het geluid, en vooral de bass, heeft mijn verwachtingen echt overtroffen!"

xlnekee 22-07-2016

Bekijk alle reviews

Het diepe, krachtige geluid van EXTRA BASS

Deze hoofdtelefoon uit het EXTRA BASS-productassortiment heeft Bass Booster-technologie. Deze technologie zorgt met een akoestische afdichting voor superieure geluidsisolatie en strakke bassrespons.

Vorm ontmoet functie

Zachte oorkussens zorgen voor een grotendeels luchtdichte afsluiting waardoor geen bass verloren gaat. Als je ze niet gebruikt, kunnen de oorschelpen plat worden opgevouwen zodat je ze gemakkelijk kunt inpakken. Bovendien is dit model in 3 kleuren beschikbaar.

Urenlang luistercomfort

Met een langere batterijlevensduur kun je tot wel 30 uur luisteren naar superieur geluid.

Draadloze vrijheid

One-touch listening met Bluetooth en NFC. Geniet van draadloze connectiviteit.

Wil je genieten van muziek met Extra Bass? Kijk hier!
v.a. € 62,80
Naar de laagste prijs