Samsung Galaxy Watch Active groen

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy Watch Active2 zwart

Samsung Galaxy Watch Active2 zwart
4,9

Samsung Galaxy Watch Active2 roze

Samsung Galaxy Watch Active2 roze
4,9
Bekijk alle Smartwatches

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 2 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy Watch Active groen op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

6,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Nynke 08 30-07-2022

Fijn horloge

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Heel fijn horloge! Doet wat hij moet doen. Ben er blij mee. Veel mogenlijkheden.Zit heel fijn om de pols, plus is dat je veel gaatjes hebt in de band. Zo kun je hem altijd op de juiste stand stellen.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

lyabtn 01-07-2022

geweldig super tof

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] de samsung galaxy watch is echt superfijn! de batterij gaat de hele dag mee, je kunt er apps op downloaden, je kunt er mee sporten en hij heeft een waterdichte functie super goed!!!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 25-06-2022

Fijne smart watch

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Redelijk makkelijk bediening voor de oudere generatie die niet is opgegroeid is met de huidige techniek .Jammer dat je moeilijk in een winkel een smartwatch kunt kopen ( behalve mediamarkt waar je ze niet veel meer kunnen verkopen dan wat ze in sortiment hebben)
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Samie1011 25-06-2022

Echt geweldig

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Echt geweldig de geluid is geweldig en ze zijn heel mooi en ze gaan heel lang mee en ze passen perfect
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Alex schoor 19-05-2022

Top top top !!!

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Top top top !! Makkelijk ,duidelijk , heel veel mogelijkheden
Heel mooi design.
En water dicht .wat wil je nog meer ?
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 05-05-2022

Na ervaring met zenwatch een vooruitgang

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ape trotse eigenaar. Helaas geen android os maar tizen os dat is een heel klein tegenvaller maar wil binnenkort de aller nieuwste aanschaffen die net zo mooi is als deze.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Colinda28 29-04-2022

Super handig

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Hij is prima alleen de batterij gaat best snel leeg, voor de rest zou ik het wel aanbevelen aan mijn vrienden
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Tuts 12-04-2022

Top!

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Ik ben er blij mee.
Je kan ze opzoeken als je 1 kwijt is.
Top ding.
Mijn tiener zoon gebruikt het.
Hij is er blij mee.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 12-04-2022

Goed gebruik horloge

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De horloge werkt goed en is makkelijk te gebruiken en in te stellen en alles werkt goed ik gebruik hem vorral voor Spotify en dat werkt perfect dus ik zou niet meer zonder kunnen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Daniël BL 12-03-2022

Heel veel opties, veel apps

Algemene score

8,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Erg handige horloge voor sporters maar ook voor dagelijks leven met wekker en spelletjes.
ik ben zelf 15 dus spelletjes gebruik ik wel ;)
Heel erg handig dat je er muziek op kan zetten wel jammer dat er maar weinig opslag is (4G)
Verder zit hij lekker en is hij erg mooi
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

CathyNL 09-03-2022

Geweldige watch!

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] De Galaxy Watch Active is echt een geweldige watch als je iets goed zoekt voor een mooie prijs, het meet je stress niveau, houd je slaap bij, meet automatisch je hartslag, ga zo maar door! Ik ben erg tevreden met dit product. De watch heeft ook een SOS - Functie, mocht er iets gebeuren: dan druk je 3x op de knop, en gaat er een sms naar je zelf geselecteerde contacten, en stuurt hij ook gelijk automatisch je locatie mee.

Ik kan niks beters zeggen over dit product, want naar mijn mening is hij al: per-fect!
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sjra Boll 18-02-2022

Goede Smartwatch ben er erg tevreden mee.

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Geweldig ben er erg blij mee. In de toekomst voor ons gezin.alleen nog maar Samsung


Ik ben er super blij mee.super horloge.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

E norbart 11-02-2022

Mooi, dun, 40mm, maar Batterij? :( bpm:(

Algemene score

4,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] Nog niet mee gesport. Alleen de stappenteller gebruikt. Een dag Maar met de batterij, dat is te kort. Hartslag meter is niet accuraat.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 31-01-2022

Top watch

Algemene score

10,0
[Deze beoordeling is verzameld als deel van een promotie.] ben heel tevreden over mijn Smartwatch. had m al een tijdje liggen maar nu ik hem regelmatig gebruik ben ik er blij mee
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Sas1984 18-01-2022

Tja

Algemene score

6,0
Ik heb hem al een tijdje maar de batterij gaat wel heel snel leeg en doe er niet zo heel veel geks mee. Beetje jammer en hij registreert niet alles zoals het hoort kwa stappen / trap lopen en wandelen of fietsen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Jesshof83 18-01-2022

Top product

Algemene score

10,0
Zeer handig en leuk.fijn om te dragen.met vele mogelijkheden!
Top product,voor een redelijke prijs..
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Riezie 16-01-2022

Een welkome aanvulling!

Algemene score

10,0
Goed horloge, heb lang getwijfeld toch overstag gegaan en het is inderdaad een heel fijn apparaat.
Makkelijk te bedienen en vol met fantastische functies
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Kimberly24 11-01-2022

Super gebruiksvriendelijk!

Algemene score

8,0
Het horloge is erg gebruiksvriendelijk en registreert op gebied van sport bijna alles uit zichzelf als je bezig bent. Ik mis wel een stopwatch of handige timer.
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Reinerus 29-12-2021

Verrassende en overtuigende smartwatch

Algemene score

10,0
Ik had net een mooi analoog horloge gekocht, maar kreeg een onverwachte kans om gunstig deze Samsung watch te kopen. Natuurlijk heb ik hem geprobeerd en ik ben ontzettend verrast over wat het met mij doet. Vooral de app rond stress reductie, ademhy, maar ook stappenteller , hartslag en de actieve terugkoppeling bij sporten bevalt mij ontzettend goed. Het doet echt wat me .Ik vind het een zeer overtuigende combinatie samen met mijn Galaxy telefoon . Erg blij dat ik dit horloge heb gekocht
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Anoniem 23-12-2021

Heel prettig in gebruik

Algemene score

10,0
Ik vind het een geweldig device, het houd alles voor me bij. Dus bij deze adviseer ik al mijn vrienden die ik heb, om dit product te kopen
Oorspronkelijk gepost op Samsung Netherlands

Reageer

Toon meer reviews