Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood - Reviews

Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 17 reviews die zijn achtergelaten voor de Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

7,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Voldoende
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Bjanka 09-11-2019
  • Product getest

Prachtig horloge met vele functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

8,0
Prachtig design, je kan de wijzerplaten instellen naar wens / matchen met je outfit, erg leuk.
Licht horloge wat perfect om je pols zit. De vele functies zoals stappenteller, Hartslagmeters, Spotify en notificaties van Whatsapp, agenda, mails e.d. vind ik ook super.
Een minpunt vind ik de batterijduur , bij intensief gebruik moet je wel dagelijks opladen.
Zo nu en dan ontkoppelt hij zichzelf en dan moet je via de app weer verbinding maken.

Pluspunten

  • Design
  • Notificaties
  • Verbinding Spotify

Minpunten

  • Batterijduur

Reageer

ceekaa 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi en makkelijk te bedienen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

8,0
Het uiterlijk trok me natuurlijk meteen aan, een opvallend maar mooi horloge! De kast mag van mij wat minder groot zijn en verwisselbare bandjes zou leuk zijn. Verder is het horloge in gebruik heel gebruiksvriendelijk, je draait aan de middelste knop ipv aan een ring om het scherm, zoals bij de Samsung. Ik vind dit horloge heel prettig aanvoelen om de pols. Het scherm is ook heel duidelijk, heel veel functies (nog niet alles uitgeprobeerd). Ik moet eerlijk zeggen dat ik met dit horloge blijer ben dan met mijn Samsung....

Pluspunten

  • uiterlijk en draaggema
  • veel functies
  • makkelijk te installeren

Minpunten

  • batterij gaat erg snel leeg bij intensief gebruik
  • bandje kan niet verwisseld
  • alleen op te laden via computer/laptop

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Christel 07-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi sportief horloge

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

8,0
Ik vind het een mooi groot scherm.De verbinding met met iPhone 11 wil er nog wel eens uitgegooid worden. Verder erg handig met sporten!

Pluspunten

  • mooi design
  • verwisselbare wijzerplaten

Minpunten

  • verbinding
  • siliconen bandje

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Carola 05-11-2019
  • Product getest

Mooi en licht horloge met veel functies

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

9,0
Mooi, fijn en licht horloge. Heeft veel functies en het horloge geeft zelf ook tips bij het instellen. Veel verschillende soorten wijzerplaten om uit te kiezen,zodat je horloge er steeds weer anders uitziet. Via Strava kun je je sportaktiviteiten goed bijhouden. Ik vind wel dat de batterij snel leegloopt maar is ook zo weer opgeladen. Blij mee!

Pluspunten

  • Licht
  • Mooi uiterlijk
  • Veel functies

Minpunten

  • Batterij
  • Geen handleiding

Reageer

Susanne 05-11-2019
  • Product getest

#MK_THEINSIDERS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

9,0
Heel blij mee gave kleur dat rood.
Moest alleen wennen aan het dagekijks opladen maar dat went snel.

En suoer gandig als je telefoon onderin je tas zit!!! En hem niet hoort...

Je horloge geeft het aan en je kan gewoon terug appen via je horloge

Reageer

liesbeth 01-11-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

mooi design, groot scherm

Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

6,0
Ik heb de rode MK smartwatch nu een aantal weken in mijn bezit.
Het is best lastig om uit te vinden hoe je alles moet instellen en hoe alles werkt. Wat ontbreekt is een duidelijke handleiding; dat is erg jammer. Op het internet is wel van alles te vinden maar gewoon een duidelijke 'hoe te beginnen' had ik wel fijn gevonden.
Uiteindelijk is het me voor het grootste deel gelukt en heb ik het horloge al goed kunnen uitproberen.
De verbinding met de iPhone was problematisch wrs door de updat naar IOS 13 uiteindelijk ook gelukt.

Dan het uiterlijk: leuk, stoer, goed formaat (niet zo heel groot), mooie bijpassende band die makkelijk schoon te maken is en die past om iedere pols.
De wijzerplaat is snel en makkelijk aan te passen, wat ik echt leuk vind; steeds iets anders - er is veel keus in uiterlijk.

Tijdens het sporten werken de hartslagmeten en de stappenteller prima en zijn goed zichtbaar.

Zeker als je gaat sporten raakt de batterij vrij snel leeg. Je moet het horloge echt iedere dag opladen! Er zijn diverse tips om de batterijduur te verlengen maar dat helpt niet echt.
Het beste is dan om de connectie met je iPhone te verbreken, maar daar heb je geen smartphone voor. Gelukkig gaat het opladen snel.

Al met al een mooie smartwatch met veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • design

Minpunten

  • batterij duur
  • connectie uitlezen naar/met Iphone

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende

Reageer

Pientje1977 01-11-2019
  • Product getest

Super Smartwatch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

9,0
Ik ben zeer verrast over de functionaliteit van deze prachtige smartwatch van Michael Kors. Hij ziet er erg trendy uit en draagt fijn. Het enige minpuntje is dat ik wel uitslag krijg van het metaal van de sluiting. Erg leuk is het daar je zelf heel je scherm indeling en afbeelding naar smaak kunt maken. De stappenteller en hartslagmeter werken goed. Ik heb verschillende applicaties van mijn telefoon geactiveerd op mijn smartwatch, waardoor ik pushberichten van de krant, whats app berichtjes en telefoontjes goed binnen krijg op mijn horloge. Zo mis ik niets meer!!

Reageer

Snelle Jelle 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Super gaaf horloge!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

8,0
Echt een super gave smartwatch! Mooi design, je kunt de lay-out van het schermpje aanpassen/veranderen. Hij connect goed met een iPhone. Super handig om berichtjes er op binnen te krijgen.
Ik gebruik hem ook met sporten. Ik kan mijn trainingen vast leggen en zo mijn vooruitgang zien. Alles werkt daarbij goed: stappenteller, hartslagmeter, afstand, tijd....
Ik wil de slaapapp nog proberen, nog niet gedaan.
Nadeel is wel dat de batterij redelijk snel leeg is. Helemaal als je het horloge actief gebruikt.

Pluspunten

  • Super lay-out
  • Werkt goed

Minpunten

  • Batterij redelijk snel leeg bij intensief gebruik

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Marretje 31-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie en functionele smartwatch

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

8,0
Ik heb de rode MK smartwatch nu een aantal weken in mijn bezit.
Ik heb nooit eerder een smartwatch gehad en vond het in het begin best lastig om uit te vinden hoe je alles moet instellen en hoe alles werkt. Wat ontbreekt is een duidelijke handleiding; dat is erg jammer. Op het internet is wel van alles te vinden maar gewoon een duidelijke 'hoe te beginnen' had ik wel fijn gevonden.
Uiteindelijk is het me voor het grootste deel gelukt en heb ik het horloge al goed kunnen uitproberen.
De verbinding met de iPhone is uiteindelijk ook gelukt. Ik ben niet heel technisch dus ik weet niet of de problemen met het verbinden aan mij hebben gelegen of aan iets anders.

Dan het uiterlijk: leuk, stoer, goed formaat (niet zo heel groot), mooie bijpassende band die makkelijk schoon te maken is en die past om iedere pols.
De wijzerplaat is snel en makkelijk aan te passen, wat ik echt leuk vind; steeds iets anders - er is veel keus in uiterlijk.

Tijdens het sporten werken de hartslagmeten en de stappenteller prima en zijn goed zichtbaar.
Ik ben (eerst toch wel een beetje voorzichtig) zelfs met het horloge in het zwembad geweest; ging goed - helemaal waterdicht.
Het geluid komt met in-ear pods prima door en onderweg berichten ontvangen lukt - soms wat 'haperend' ook.

Zeker als je gaat sporten raakt de batterij vrij snel leeg. Je moet het horloge echt iedere dag opladen! Er zijn diverse tips om de batterijduur te verlengen maar dat helpt niet echt.
Het beste is dan om de connectie met je iPhone te verbreken, maar daar heb je geen smartphone voor. Gelukkig gaat het opladen snel.

Al met al een mooie smartwatch met veel mogelijkheden.

Pluspunten

  • hartslag metingen
  • stappenteller
  • waterdicht
  • mooi design
  • prima draagcomfort

Minpunten

  • vrij korte batterijduur
  • geen goede handleiding meegeleverd

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Kydath 28-10-2019
  • Product getest

Prima keuze

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

8,0
Wauw, wat een leuk product. Ik als totaal nieuwe gebruiker vond het best lastig om te "beginnen". Na wat gepruts en zelfs een vastloper (hoe krijg ik het voor elkaar?) werkt het horloge nu naar behoren. Alle opties nog niet gebruikt nog aan het ontdekken. Supergaaf om de wijzerplaats naar jouw smaak te kunnen inrichten. Makkelijk op te laden, makkelijk te bedienen, geweldige kleur en zit goed. Ik ben er heel blij mee. Stappenteller en hartslagmeting lukt...ontvangen van een appje en reageren ook...maar GPS.....nog niet gelukt....Kortom.. prima keuze...

Pluspunten

  • mooi formaat
  • duidelijk scherm
  • draagcomfort

Minpunten

  • accu relayief snel leeg
  • voor newbie af en toe erg zoeken hoe iets moet

Reageer

Eva 27-10-2019
  • Product getest

Smartwatch voor fashionista's

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

8,0
Mooie opvallend design, ook de displays passen goed bij je fashion look, met alle nodige smartoevogingen.
Verbinding gaat via WearOS, heel makkelijk te instellen.
Met alleen de noodzakelijke notificaties gaat de batterijduur ook langer mee.
Google Assistent werkt niet altijd soepel, soms moet je een paar keer herhalen.
Via Google Fit je kan de sportprestaties makkelijk registreren.

Pluspunten

  • Mooie design
  • Verbeterde batterijduur

Minpunten

  • Komt met een lange band
  • Google assistant werkt niet altijd soepel

Reageer

rimotje 24-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

opvallend

Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

6,0
ik ben nu een poosje aan het testen met deze smartwatch.
hij draagt fijn. makkelijk te bedienen in intestellen.
echter is het niet mijn favo omdat dat de accu zeer snel leeg is.
op bed gaan en je slaap app activeren en smorgens weer deactiveren als je wakker bent. mooie metingen zijn er te zien ook je slaap tekort. wat extra voor af en toe wel mooi is is het geluid opnemen als je slaapt.

opladen gaat simpel en vrij snel
NFC werkt met ing helaas niet wat ik erg spijtig vind.
hartslagmeter werkt goed alleen als je zlef de hartslag op dat moment wil zien moet je eerst klikken en een poosje wachten
het scherm gaat vrij snel uit en ik kan geen instellingen vinden om dit langer aan te laten. nu lees je een bericht en het scherm dimt al weer,
gps is goed en ook vrij nauwkeurig. activiteiten zijn goed en makkelijk in te stellen.
instellen op een knop aan de zijkant is ideaal.
diverse apps kun je installeren ik heb bv de nefit app zo kan ik via mijn smartwatch de cv hoger en lager zetten.

Pluspunten

  • gps nauwkeurig
  • draagt fijn.
  • wijzerplaten makkelijk aan te passen.

Minpunten

  • accu zeeer snel leeg
  • NFC werkt niet met ing.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Carina Peters 23-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Degelijk materiaal, goede prijs kwaliteit verhouding

Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

7,0
Op dit moment ben ik de MK smartwatch in de rode versie al een aantal weken aan het testen. Het was voor mij in het begin wel een uitdaging om precies uit te vogelen hoe de smartwatch werkt. Daarbij heeft de summiere gebruiksaanwijzing wel een groot aandeel. Het is met name goed puzzelen wat de juiste instellingen zijn waarbij de smartwatch een goede combi is met mijn IPhone. Het is eerste wat me opviel was de korte batterijduur en ik moet bekennen dat deze nog steeds storend is, ondanks dat ik wat aanpassingen heb gedaan in de instellingen. De enige manier om een optimale batterij duur te hebben is om de connectie met de IPhone op te heffen, maar dan valt het idee van het hebben een smartwatch in het niet. Wat ik met name mooi vindt is aan deze smartwatch is het design en de kleur, tevens vind ik het een pluspunt dat je de lay out kunt aanpassen. Momenteel ben ik de verschillende opties/apps nog aan het testen. Waar ik met name gebruik van maak en dat zonder problemen is de hartslag optie en de sport optie. Een welkome aanvulling tijdens het sporten. De komende weken nog flink aan het sparren met de smartwatch om te kijken of we een combi zijn en blijven.

Pluspunten

  • de prijs
  • degelijk materiaal
  • prima aanvulling tijdens het fit worden/sporten

Minpunten

  • korte batterijduur
  • geen duidelijke handleiding bij

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend

Reageer

spin33 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooi horloge

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

7,0
Bij het uitpakken viel me op dat de wijzerplaat van het horloge een goed formaat had. Vaak zijn de smartwatches wat aan de grote kant en blijf je overal aan haken. Bij de MKT5073 hoef je je bandje niet korter te maken dus iedereen past hem. Handig! Praktisch dat je het horloge tijdens het douchen, zwemmen en afwassen gewoon om kan houden. Zonder handleiding is het best lastig om het horloge goed in te stellen, was er dan ook wel een tijdje mee bezig. Zodra hij goed is ingesteld wijst het zichzelf. Leuk dat je de wijzerplaat makkelijk en snel kan aanpassen zodat hij bij al je kleding past. Hartslagmeter en stappenteller erg fijn. Nog wel even meerdere andere functies uitzoeken maar daar heb ik dan ook nog wel even de tijd voor. Tot nu toe positief verrast.

Pluspunten

  • batterijduur gaat lang mee
  • leuke wijzerplaten
  • mooi design

Minpunten

  • geen handleiding aanwezig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed

Reageer

Eryka 22-10-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product getest

Mooie knalrode smartwatch!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

8,0
Wat een leuk horloge! Mooi knalrood (I love it) en een enorme keuze aan leuke wijzerplaten. Op dit horloge zitten veel opties die ook handig zijn, zoals de hartslagmeter tijdens het sporten! Dat het horloge waterdicht is heb ik nog niet getest. Ik douche niet met een horloge om nl. De verbinding met mijn iPhone valt wel snel weg, dat vind ik wel jammer. Dat is wel op te lossen en de app op je telefoon houdt ook alles wel bij (hartslag, activiteit e.d.) maar dit zou toch beter moeten werken. Het besturingssysteem is wel okee maar je moet wel de tijd en rust hebben om dit uit te vogelen. Er zit geen duidelijke handleiding bij, maar je kan wel alles op internet vinden. Zo is het ook handig je goed in te lezen over het gebruik van de batterij, want na een dag is je horloge echt op. Je moet hem iedere dag opladen, daar is geen ontkomen aan. Er zijn wel veel tips over batterijbesparing maar die moet je zelf opzoeken. Al met al een heel leuk tof horloge! Deze uitvoering draagt fijn, is niet zo zwaar en is ook makkelijk schoon te maken na het sporten (zweten onder het bandje).

Pluspunten

  • Leuke wijzerplaten
  • Draagcomfort
  • Toffe kleur
  • Cool design

Minpunten

  • Instabiele verbinding met telefoon
  • Batterij

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Anoeska 18-10-2019
  • Product gekocht

Hip, vrouwelijk horloge

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

7,0
Prachtig kleurrijk, vrouwelijk, maar toch sportief horloge.
Je kan uit een heleboel verschillende wijzerplaten kiezen dus voor elke stemming is er wel iets passends te vinden.
Het zit heerlijk. Lichtgewicht.
Waterdicht.
‘S nachts is de wijzerplaat ook goed verlicht.
In de app ‘notities’ kan je een emoji tekenen en dan komt de app zelf met mogelijke emoji’s. Stappenteller en hartslagmeter duidelijk zichtbaar en altijd actueel.
Helaas zit er geen adapter bij en de batterij houdt het niet heel de dag vol als je er mee gaat sporten. Daarnaast vind ik de handleiding niet helemaal duidelijk, waardoor ik na een aantal dagen proberen nog steeds niet snap hoe alle functionaliteiten werken.
Om muziek te kunnen luisteren moeten er nog wel Bluetooth oordopjes aangeschaft worden.
Nadeel vind ik ook dat de muziek die op mijn telefoon staat niet op mijn smartwatch te kiezen is. Als je de muziek op je telefoon aanzet kan je deze wel vanaf je smartwatch regelen.

Pluspunten

  • Heerlijk draagcomfort
  • Keuze uit verschillende wijzerplaten
  • Altijd actuele stappenteller en hartslagmeter
  • App op telefoon makkelijk en snel te installeren

Minpunten

  • Geen adapter bij
  • Geen luidspreker aanwezig
  • Handleiding niet helemaal duidelijk

Reageer

Ditismarieke 15-10-2019
  • Product getest

Horloge werkt beter bij Android dan bij iOS

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Michael Kors Access MK Go Gen 4S MKT5073 - Rood

Algemene score

8,0
De smartwatch is prachtig om te zien. Hij draagt fijn. Ik heb een iphone en na het installeren van app en horloge bleek dat het horloge niet goed communiceert met de telefoon. Hij doe het alleen goed als je de app aan laat staan op je telefoon. Hartslag, stappen kilometers dat meet het horloge prima op. Maar berichtjes komen niet goed binnen. Mijn dochter is hem nu aan het testen met een Android telefoon. En het werkt fantastisch. Berichten komen allemaal binnen en beantwoorden kan ook. Muziek streamen kan er mee en nog heel veel andere dingen die we aan het uitproberen zijn. Er is geen duidelijke gebruiksaanwijzing ergens te vinden. Dat vind ik heel jammer want ik denk dat je dan veel dingen mist. Maar mijn dochter vind dat zelf wel uit en kamer al heel veel mee. Erg leuk dis

Pluspunten

  • Hartslag metingen
  • Stappen teller kilometer teller
  • Mooi uiterlijk
  • Waterdicht

Minpunten

  • Geen gebruiksaanwijzing
  • Communiceert slecht met iphone

Reageer