Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Google Nexus S GT-I9023 zwart

8,5 Lees 12 reviews

Vergelijkbare producten

LG K10 K420N zwart / 16 GB

Display
5.3 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
16 GB opslag
LG K10 K420N zwart / 16 GB
8,2 (18)

Samsung Galaxy Express GT-I8730 wit / 8 GB

Display
4.5 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
8 GB opslag
Samsung Galaxy Express GT-I8730 wit / 8 GB

LG K10 K420N zwart / 16 GB

Display
5.3 inch scherm
Os
Android OS
Opslag
16 GB opslag
LG K10 K420N zwart / 16 GB
8,2 (18)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 11 reviews

8,5

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Voldoende

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

ingdia 29-09-2012 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,0
Gekocht bij PDA wereld, snel geleverd. Eigen SIM erin en voilà.
Mooi design, ligt prettig in de hand, eenvoudige bediening, reageert snel. Google Voice is erg handig, gewoon je tekst inspreken en hopla. Geen problemen met browser oid tegengekomen. Wanneer je veel online doet gaat de batterij sneller leeg, maar heb dit van andere toestellen ook gehoord. Met een dock-station naast bed en op buro weinig last van.
Toestel is direct automatisch geupdate met 4.1.1 Jellybean.
Al met al zeer tevreden over dit toestel!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jdekeij 25-11-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb de Google Nexus S nu 3 maanden in bezit en moet zeggen dat hij bijzonder goed bevalt. Scherm is lekker glad wat scrollen door lijsten prettig maakt. Het scherm is briljant en tevens de performance van de telefoon is erg goed. Min puntjes zijn mischien het ontbreken van een memory card slot en een lampje dat aangeeft dat er mail/sms/whatsap is. Batterij gaat 36 uur mee en dat is goed te noemen voor zo'n telefoon. Kast is mooi rond en voelt goed aan, geen scherpe randjes, dus ook hiervoor een plus. Kamera is wat minder maar bij goed licht staat hij zeker zijn mannetje. Heeft in de tijd dat ik hem gebruik nog nooit gehangen. Omdat er een nieuw model aan komt is de prijs behoorlijk laag en daarom zeker een aanrader. Veel telefoon voor weinig geld.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Mijn eerste en laatste Samsung 16-11-2011 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,4
Dit is echt een waardeloze telefoon. De standaard internetbrowser valt continu uit. Via een standaard nieuws-app, kan je de browser weer openen waardoor hij het wel blijft doen.
Bij het bellen gebeurd het vaak dat je 1 kiestoon hoort en dat hij dan automatisch de verbinding verbreekt.

Na het versturen van een sms kan je niet terug, om direct nog een sms te sturen. Je dient eerst terug te keren naar het hoofdmenu.

Tijdens het rijden op de snelweg kan het 5-10 minuten duren voordat de telefoon weet waar je rijd, of hij heeft uberhaupt geen signaal...

Met mijn ouderwetse Nokia's heb ik nooit problemen gehad, dit 'gelikte toestel' is een grote frustratie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Slecht
Maartenetraam 05-11-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

7,2
Het toestel bevalt/ beviel prima. Het schermpje is erg kwetsbaar. Mijn toestel ben ik al meer dan een maand kwijt omdat het schermpje stuk ging. Geheel onverwacht, zonder dat het onder grote druk heeft gestaan of is gevallen. Kosten 178 euro!! Reparatieduur nu al meer dan een maand! (reparatie via GSM web uitgevoerd door dynafix.... hoge kosten lage service)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Onvoldoende
prinand 03-11-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,8
perfect toestel, snel, makkelijke interface, allernieuwste software. enige commentaar is eigenlijk dat ik door het ontbreken van een handleiding even heb geprobeerd om uit te zoeken of je voor een USB koppeling van de PC een driver moet installeren.
maar dat hoeft dus niet. hij wordt gezien als een USB harddisk, en als je op je telefoon aangeeft dat hij de USB moet activeren, dan is de inhoud zichtbaar in windows explorer.

het ontbreken van een microSD slot is geen probleem voor mij. de interne 16GB is ruimschoots voldoende om tientallen uren aan muziek te plaatsen, filmpjes op te slaan, foto's noem maar op. ik geloof dat als ik een ander toestel had gehad, dat ik zelf ook niet meer dan 16 GB geplaatst zou hebben, waarschijnlijk maar 8 GB...

alle widgets en andere apps werken prima tot nu toe.
het gebuik is eigenlijk zo voor de hand liggend dat je inderdaad geen handleiding nodig hebt.

kortom, perfect toestel, en een heleboel waar voor je geld

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Laurens123456789 22-10-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,8
top toestel. Ik heb hem nu een paar maanden en ik vind hem echt top. altijd de nieuwste software omdat hij door google gemaakt is. waarom nog een galaxy(2) of iphone?

hij werkt heel fijn en overzichtelijk. internet is heerlijk snel en soepel, zo ook de rest van het toestel.
ik kan echt geen enkel nadeel bedenken. de batterij is ook goed voor een smartphone. verder is de geluidskwaliteit goed als je hem maar niet helemaal op z'n hardst zet. de 5-mp camera doet het zeer goed.

er zijn ook ontzettend veel mogelijkheden en je kunt hem naar je eigen wensen aanpassen. in mijn ogen de beste smartphone op de markt. hij kost niet veel in verhouding tot bijvoorbeeld een gallaxy SII of iphone 4s, maar is minstens zo snel.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Sander Lentink 05-09-2011 Product kwartaal in bezit

Algemene score

6,4
PAS OP! Ik heb degene zonder SIM kaart slot besteld, pas op dat U die niet neemt, dan kan er geen simkaart in, en kunt U in Nederland NIET bellen (zelfs geen 112). (dit is ook zo bij sommige galaxy tabs, dat je er niet mee kunt bellen in Europa)

Dus let daar echt op! (anders bent U beperkt tot wifi & bleutooth)

Verder een groot nadeel: ontbreken van micro sd slot.
Geluidskwaliteit: ik heb ook een andere samsung (b7610, 3jaar oud) en die geeft betere muziek kwaliteit.

Wat ik ook jammer vind is dat je er geen touwtje aan kunt hangen, hij is namelijk helemaal afgerond dus hij valt snel van iets zoals een verwarming af.

Maar voor de rest is het een prima ding!
Ik heb hem nu zelf als pda, agenda, facebook, whatsapp, youtube, enz (uiteraard alleen op WIFI netwerken).

Review criteria:

Voldoende
Slecht
Goed
Uitstekend
Voldoende
Fantas 13-05-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,4
Gekocht bij GSMEasy.nl Er staat binnen 24 uur levering maar het duurde toch echter 48 uur. Ik ben heel erg tevreden met dit toestel al is de camera aan de voorzijde niet van groots niveau en het geluid (als je belt) kan ook beter.

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Ron te DH 19-04-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

9,4
Fijne telefoon. Ik heb hem nu 3 weken. Alles doet het prima. Werken met een google account en synchroniseren is een eitje. Heerlijk toetsenbord met mooie snelkeuze functionaliteit.
Ben niet zo veeleisend en haal ongetwijfeld niet alles it deze telefoon, maar tot nu toe prima.
Accugebruik is heel goed te reguleren. Het is een fluitje van een cent om wifi en netwerkverbinding aan en uit te zetten. Door dit te doen is bij normaal gebruik bij mij 4 dagen op 1 batterij haalbaar. Intensief (internet)gebruik kost uiteraard meer stroom.
Het geluid is prima, maar heb het nog niet gehoord met muziek.
Laat vooral je contacten even door de winkel overzetten. Dat bespaart een hoop gepuzzel. Gebruik het Google account met synchronisatie.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Paul IJpelaa 20-03-2011 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,2
Mooi toestel met heel veel mogelijkheden. Ook lekker snel! 16Gb is totaal geen probleem. Ik luister naar muziek en er kan ruim voldoende op geplaatst worden.
Wel een nadeel vind ik het accugebruik, vooral GPS gebruikt veel stroom.
Ok de ondersteuning voor Exchange is beperkt. Ik ben een zakelijke gebruiker en moet een 3rd party tool downloaden om het werkend te krijgen. (mijn werk heeft Exchange 2007 met activesync).

Verder niets dan lof, zelden zo'n scherp scherm gezien .

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Frans12 09-02-2011 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,5
Top toestel. Nu enkele weken in gebruik en eigenlijk nog geen nadelen kunnen ontdekken. Meest genoemde nadeel (geen sd card) is voor mij geen probleem omdat ik er geen muziek op heb staan en het interne geheugen meer dan genoeg is.
Gps werkt prima ook in de auto maar koppelen aan een extern gps ontvanger is ook geen probleem.
Achterkant is wel kras gevoelig maar daar zijn hele mooi folie beschermers voor die vrijwel onzichtbaar zijn. Kwaliteit van de foto's zijn redelijk maar niet super.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed