Samsung Galaxy S10+ 128 GB / blauw - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 7 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 68 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 128 GB / blauw op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Eve 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig scherm, superperformance, geweldige camera's.

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Geweldig scherm, superperformance, geweldige camera's.
Voldoet boven verwachting.
Ook de accu is verbazingwekkend goed.

Pluspunten

  • Camera's
  • Performance
  • Accuduur
  • Schermkwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jerrold 19-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Beste Samsung tot nu toe

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben vol lof over het mooie design en prestaties van de s10+ Vanaf de s4 ben ik trouw aan de Samsung brand en moet zeggen dat dit de beste toestel is tot nu toe.
Wat een mooi uiterlijk en uiteraard ook innerlijk :D
Mooi scherm erg duidelijk, ook met direct zonlicht. Heb tevens de led backcover gehaald en de sfeerlichtjes en aftelmode is een erg mooi feature.
Aanrader!
Mvg Jerrold

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Camera
  • Snel multitasking

Minpunten

  • Zonder cover erg glad in de hand

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Cor1968 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig design

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Wat ben ik blij met dit toestel. Mooi design, geweldige camera, lekker groot scherm, snel, veel geheugen en de rest moet ik nog testen. Maar voor nu ben ik alleen maar positief

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Geweldige camera

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

j ooijen 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

fijn groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
fijn toestel enkele dagen in bezit. ligt prettig in de hand. goede camara en makkelijke bediening....

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Tony 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Grote accu, fijn toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Werkt top, vind hem erg fijn. Ik mis alleen de led notificatie.ik dacht dat de earbuds moeilijk zouden zijn om te betrekken maar dat ging ook vlot

Pluspunten

  • Snel toestel
  • Grote accu
  • Scherm geweldig
  • Camera top
  • Goeie software update

Minpunten

  • Geen led notificatie
  • Scherm blijft zwart bij screenlock

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

paco 19-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
super veel mogelijkheden goede camera en genoeg accessoires te verkrijgen.
ik had iphone maar ben met android toch meer tevreden.

Pluspunten

  • camera
  • mogelijkheden
  • scherm

Minpunten

  • accu snel leeg
  • maakt moeilijk verbinding verouderde apparatuur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Petrus 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

The perfect example of an smartphone

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
The excellent screen, the in-screen fingerprint sensor, wireless powershare, battery life, performance ... you get the idea.
You can't go wrong if you buy this phone.

Pluspunten

  • Screen
  • In-screen fingerprint sensor

Minpunten

  • Price

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

John 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Levendig mooi scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Na diverse Samsung Galaxy telefoons, waarvan de laatste een S8+ was, is ook deze net weer even wat beter. Aan het scherm met levendige kleuren kan geen andere telefoon tippen.

Pluspunten

  • Mooie schermweergave
  • Groot en volledig scherm
  • Goede camera
  • Mooi geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Akn82 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Samsung S10+ , Beste camera, mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Samsung S10+ is een van de beste mobiele telefoons van deze tijd. De scherm is groot, de kwaliteit van foto's is ongelooflijk. Handig is de Samsung altijd geweest. Ik ben al jaren fan van Samsung, heb ook bijna alles van Samsung thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yavuz 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm veel werkgeheugen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Hij is dun snel en heeft mooie geluid met
Prachtige camera. De beste op dit moment 5 lenzen
Ik zal er nog jaren plezier mee hebben als Samsung software
Mij laat downloaden ?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

1tb uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Fijn toestel, erg vlot wel een aantal instellingen verandert waardoor het allemaal wat prettiger werkt.
Accu heeft het wel zwaar te verduren dus je ziet de % 'tjes wegzakken maar het toestel is ook best actief in gebruik.

Ik Had hem gepreordert maar helaas zijn de Samsung buds alleen in het wit te krijgen

Pluspunten

  • Camera
  • Opslag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

KC 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Super telefoon. Echt mooi scherm en fotocamera is prachtig!

Uitstraling van de s10+ is uitermate prachtig. Heb hem enige dagen in bezit en ben er zeer te vreden mee.
Daarnaast is het beelscherm optimaal benut over telefoon, wat zorgt voor een prachtige uitstraling.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Kleur prism green is mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Briliante S10+ 18-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Het is een prachtig toestel. Werkelijk alles is goed, de camera fenomenaal. De accuduur is flink verbeterd t.o.v mijn S8+. Het scherm ziet er prachtig uit en het geluid is ook zeer goed wat eruit komt. Kan zover geen enkel minpunt opnoemen. De telefoon is super snel geen enkele hapering of vastloper gehad!

Pluspunten

  • Scherm kwaliteit
  • Accuduur
  • Snel lader inbegrepen
  • Geluidskwaliteit
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ethem yildiz 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig scherm en vloeiende animaties

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
DE telefoon voelt een beetje licht. Met de grote hoek foto kun je geen flitser gebruiken. Verder ben je met deze telefoon voor de komende twee jaar voorzien wat tech ontwikkling betreft. wel even zoeken naar een goede case en screenprotector want zonder kan eigenlijk niet

Pluspunten

  • gratis buds bij pre order
  • nieuwste en mooiste scherm
  • supersnel
  • veel geheugen
  • dual sim

Minpunten

  • kwestbaar
  • best duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol design, krachtige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Telefoon net uitgepakt en ziet er veel mooier uit dan ik dacht. Mooi design en de witte prism acherkant met rosè kleurige metalen band oog chique.

Het opstarten en instellen gaat gemakkelijk en het toestel is erg snel.

Een aanwinst!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimpie65 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Grootte scherm, accu en geheugen (ik heb de 1T versie). Omdat ik standaard duo sim gebruik kan ik geen sd kaartje plaatsen. Dit is echt een uitkomst. Daarnaast zowel extra groothoek als ook 2x camera naast de standaard camera. De fingerprintsensor blijf ik gehannes vinden, maar dat vind ik tot nu bij al mijn telefoons. Bixby mogen ze echt wel eens gaan afschaffen bij Samsung en de koppeling van samsung health met bv garmin connect zou juist weer wel handig zijn.

Pluspunten

  • scherm
  • accuu duur
  • beschikbare geheugen
  • camera's (groothoek, staandaard en 2x)
  • ontgrendeling msart lock met mijn smartwatch

Minpunten

  • prijs
  • fingerprint sensor
  • Bixby

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolchen 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm snelle reactie...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Fijne telefoon met de mogelijk voor 2 simkaarten.helder beeld eigenlijk alles wat ik van een nieuwe telefoon verwacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews