Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
6.5 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 1 andere uitvoering
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 15 reviews die zijn achtergelaten voor de Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Angeliek 27-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Groot scherm is top om gewoon film te kijjen ,en de foto en filmcamera is megamooi , snelle en betaalbare toestel

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Oktay 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Cool design en supersnel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Toptoestel en mooie beeldscherm echt heel goed films etc bekijken, design is apart be er trots op...

Pluspunten

  • Design
  • Scherm
  • Prestatie

Minpunten

  • Geen tot nu toe

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Marcel 24-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met 10 plus

Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Prima toestel, lekker scherm om films te kijken
Accu gaat lang genoeg mee voor mijn gebruik, spelletjes en Netflixen
Zeer tevreden

Pluspunten

  • Schermverhouding
  • Prettig te bedienenen

Minpunten

  • Nog niet gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Peter van der Ven 24-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi toestel met een mega scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb voor de experia 10 plus gekozen omdat hij een super groot scherm heeft met levendige kleuren. Hij beschikt over prachtig helder geluid en het geheel voelt gewoon solide aan gewoon een prima prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Lange accuduur
  • Helder geluid

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ezra 22-03-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Leuk 21:9 scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Leuke telefoon 📱 omdat hij een groot scherm heeft
heel leuk is om Star Wars films mee te kijken op het grote scherm. HELE MOOIE GRAPHICS, zeker waard het 💶 geld. En een mooi design van Sony, makkelijk vast te houden. Heel leuk.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Star Wars kan je kijken op het volledige scherm.

Minpunten

  • De home button is soms moei om te bereiken

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Justin 22-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

All in one

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb de Sony xperia 10 plus nu een maand. Het is een aardig groot scherm, toch licht het prima in de hand. Je hebt handige een handbediening. Ook zie je meer tijdens filmpjes en kun je twee apps onderelkaar gebruiken met splitscreen. De camera is ook top maakt prima fotosyen heeft leuke extra's. De accu gaat met normaal gebruik makkelijk anderhalve dag doorkomen.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goede accu
  • Snelle software

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Joey 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Telefoon gekocht vanwege het prachtige design. Tot nu toe geen spijt gehad en alleen maar plezier beleefd. Mensen reageren ook erg positief op het nieuwe langwerpige design!

Pluspunten

  • 21:9 scherm verhouding
  • Kwaliteit prijs verhouding

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jeffrey Kadirbaks 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ligt lekker in de hand en mooi groot scherm.

Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Heeft een snelle processor waardoor je snel je dingen kan doen. Alleen bij Google maps doet ie niks totdat je je internet aanzet. Daarna kan je 't weer uit doen zeg maar.

Pluspunten

  • Lekker groot scherm
  • Snelle processor

Minpunten

  • Eerst internet aanzetten dan werkt Google maps

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Marcel 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Blij met 10 plus

Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Prima toestel, lekker scherm om films te kijken
Accu gaat lang genoeg mee voor mijn gebruik, spelletjes en Netflixen
Zeer tevreden

Pluspunten

  • Schermverhouding
  • Prettig te bedienenen

Minpunten

  • Nog niet gehad

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

EJ 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Xperia 10 plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Had een nieuwe telefoon nodig, wegens positieve ervaring met sony wederom een aangeschaft. Tot op heden bevalt deze goed.

Pluspunten

  • Groot intern geheugen
  • Duidelijk scherm
  • Vingerafdruk te gebruiken om te ontgrendelen

Minpunten

  • Volume met oortjes is op z'n laagst al best hard.
  • Scherm had net wat breder mogen zijn.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Peter van der Ven 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Zeer mooi toestel met een mega scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb voor de experia 10 plus gekozen omdat hij een super groot scherm heeft met levendige kleuren. Hij beschikt over prachtig helder geluid en het geheel voelt gewoon solide aan gewoon een prima prijs kwaliteit verhouding

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Lange accuduur
  • Helder geluid

Minpunten

  • Niet gevonden

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Co Eshuis 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lekker in de hand. Mooi en scherpbeeld scherm.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Heb gekozen voor dit product omdat het een fijn toestel is met vele mogelijkheden. Ook de accuduur is sterk verbetert. Het platte model sprak mij ook aan. Voor zover is het tot nu toe mijn beste aankoop geweest.

Pluspunten

  • Groot beeldscherm
  • Reageert snel op het beeldscherm
  • Kleuren zeer mooi
  • Het maken van filmpjes en foto's perfect

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Jacobs 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ideaal scherm met goede accu.

Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb dit toestel nu ruim een week en mijn verwachtingen worden meer dan waar gemaakt. Batterijduur is zelfs beter dan verwacht. Ik kan nu makkelijk 2 dagen het toestel "normaal" gebruiken.

Het lange scherm is even wennen maar merkte al snel de voordelen ervan. Zo kun je bijvoorbeeld met koken het hele recept zien in plaats van steeds moeten scrollen en dit geld eigenlijk voor alles. Je krijgt veel meer informatie op 1 scherm.

De camera vind ik echter wat tegenvallen. Dit had wat mij betreft nog beter gekund.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goed helder geluid
  • Lange batterijduur

Minpunten

  • Camera

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daniel 21-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb voor dit product gekozen omdat ik de nieuwste Sony wou en ik ben altijd een compact versie gewend maar nu ik ben overgestapt naar de 10 plus zou ik niet meer terug willen. Lekker groot, alles is duidelijk en goeie functies zitten erop

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Modern
  • Gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • Accuduur lijkt niet veel beter te zijn

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Nadia van eden 21-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Sony Xperia 10 Plus 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
De telefoon is super alleen ik moet erg wenen aan de telefoon qua startscherm nornaal heb je in het midden apps staan met zo rond ding dat staat er nu niet dat is wel even wenen.

Het is een fijn toestel niet te groot maar ook niet te klein.

Pluspunten

  • Goede scherm licht
  • Goede camara

Minpunten

  • Geen apps in het midden
  • Geen goede verbiding met netfliks

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer