Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
1000 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 7 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 61 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 1000 GB / ceramic black op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Akn82 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekregen

Samsung S10+ , Beste camera, mooie kleuren

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Samsung S10+ is een van de beste mobiele telefoons van deze tijd. De scherm is groot, de kwaliteit van foto's is ongelooflijk. Handig is de Samsung altijd geweest. Ik ben al jaren fan van Samsung, heb ook bijna alles van Samsung thuis.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yavuz 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm veel werkgeheugen

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Hij is dun snel en heeft mooie geluid met
Prachtige camera. De beste op dit moment 5 lenzen
Ik zal er nog jaren plezier mee hebben als Samsung software
Mij laat downloaden ?

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

1tb uitvoering

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Fijn toestel, erg vlot wel een aantal instellingen verandert waardoor het allemaal wat prettiger werkt.
Accu heeft het wel zwaar te verduren dus je ziet de % 'tjes wegzakken maar het toestel is ook best actief in gebruik.

Ik Had hem gepreordert maar helaas zijn de Samsung buds alleen in het wit te krijgen

Pluspunten

  • Camera
  • Opslag

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

KC 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Super telefoon. Echt mooi scherm en fotocamera is prachtig!

Uitstraling van de s10+ is uitermate prachtig. Heb hem enige dagen in bezit en ben er zeer te vreden mee.
Daarnaast is het beelscherm optimaal benut over telefoon, wat zorgt voor een prachtige uitstraling.

Pluspunten

  • Uitstraling
  • Kleur prism green is mooi

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Briliante S10+ 18-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prachtig toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Het is een prachtig toestel. Werkelijk alles is goed, de camera fenomenaal. De accuduur is flink verbeterd t.o.v mijn S8+. Het scherm ziet er prachtig uit en het geluid is ook zeer goed wat eruit komt. Kan zover geen enkel minpunt opnoemen. De telefoon is super snel geen enkele hapering of vastloper gehad!

Pluspunten

  • Scherm kwaliteit
  • Accuduur
  • Snel lader inbegrepen
  • Geluidskwaliteit
  • Design

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

ethem yildiz 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

prachtig scherm en vloeiende animaties

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
DE telefoon voelt een beetje licht. Met de grote hoek foto kun je geen flitser gebruiken. Verder ben je met deze telefoon voor de komende twee jaar voorzien wat tech ontwikkling betreft. wel even zoeken naar een goede case en screenprotector want zonder kan eigenlijk niet

Pluspunten

  • gratis buds bij pre order
  • nieuwste en mooiste scherm
  • supersnel
  • veel geheugen
  • dual sim

Minpunten

  • kwestbaar
  • best duur

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Lilian 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Stijlvol design, krachtige telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Telefoon net uitgepakt en ziet er veel mooier uit dan ik dacht. Mooi design en de witte prism acherkant met rosè kleurige metalen band oog chique.

Het opstarten en instellen gaat gemakkelijk en het toestel is erg snel.

Een aanwinst!!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

wimpie65 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Grootte scherm, accu en geheugen (ik heb de 1T versie). Omdat ik standaard duo sim gebruik kan ik geen sd kaartje plaatsen. Dit is echt een uitkomst. Daarnaast zowel extra groothoek als ook 2x camera naast de standaard camera. De fingerprintsensor blijf ik gehannes vinden, maar dat vind ik tot nu bij al mijn telefoons. Bixby mogen ze echt wel eens gaan afschaffen bij Samsung en de koppeling van samsung health met bv garmin connect zou juist weer wel handig zijn.

Pluspunten

  • scherm
  • accuu duur
  • beschikbare geheugen
  • camera's (groothoek, staandaard en 2x)
  • ontgrendeling msart lock met mijn smartwatch

Minpunten

  • prijs
  • fingerprint sensor
  • Bixby

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jolchen 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm snelle reactie...

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Fijne telefoon met de mogelijk voor 2 simkaarten.helder beeld eigenlijk alles wat ik van een nieuwe telefoon verwacht

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

maurits 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

goede luidsprekers en camera en groot duidelijk beeld

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
heb lang op internet vergeleken met andere telefoons , maar deze was voor mij het meest interressant qua prijs en kwaliteit .Heb het namelijk gekoppeld aan een red together abonnement van Vodafone . Via de coulance afdeling , prima service en ben enorm vriendelijk behandelt voor de telefoon bijna 2uur maar alles tot in de puntjes geregeld.
Dikke pluim voor Vodafone afdeling coulace

Pluspunten

  • camera
  • luidsprekers
  • snelheid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ted 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung galaxy s 8 plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Super scherp display zoals alleen samsung maakt .grote batterij met groot uithoudingd vermogen.en een camera met super mooie foto.s.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

S10plus 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldige toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Alles is top behalve het scherm vangt veel stof op en je hebt de keuze voor sim2 of sd daar baal ik wel van.Bij a6 waren 2 sims en sd tegelijkertijd mogelijk.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Camera

Minpunten

  • Sim2 of sd
  • Stof op scherm

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

M.J.Haenen 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooie groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Mooi, snel, top product.
Mooie camera's met meerdere lensen zowel aan voorzijde als aan achterzijde.
Wederom super veel mogelijkheden zoals van Samsung gewend.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • mooie camera's

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthias 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Geweldig scherm, goeie camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Product lijkt in de eerste instantie te groot, maar voelt precies goed in mijn (grote) handen. Camera is weer een stap boven de vorige generatie ivm de groothoeklens aan de achterkant. Ook nog een headphone jack erbij: perfect package

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Design
  • Aux poort

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Richard 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig scherm en snel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Slechts enkele dagen in huis, ter vervanging van mijn nog prima werkende S7.
Tot nu toe zeer tevreden, overzichtelijk en grotendeels vertrouwd.
Laadt snel op, accu gaat lang genoeg mee.
Geluid is prima en het beeld echt super.
Veel opties voor het maken van foto's, wel handig om je daar eerst wat meer in te verdiepen.
Het is wel een grote telefoon, dus probeer eerst uit hoe hij in de hand ligt.

Een meer uitgebreide review volgt nog.

Pluspunten

  • Gebruiksmogelijkheden
  • Beeld
  • Camera
  • Geluid
  • Kwaliteit

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

I.D. 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top toestel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Geweldig mooi toestel van Samsung. Het nieuwste vlaggenschip van Samsung, werkelijk waar een prachtige telefoon. De randen om het scherm zijn extreem klein geworden. Ondanks het grotere scherm is de telefoon zelfs nog een fractie kleiner dan mijn vorige Galaxy S8+. In eerste instantie enigszins huiverig over de camera die in het scherm zit aan de voorkant. Gaat dit niet storen? Achteraf helemaal niet storend. Erg mooi verwerkt.
Samsung heeft al jaren een erg sterke Galaxy S-lijn. Dit jubileum model is zeker een hoogstandje wat betreft techniek, technologie, design en comfort.

Pluspunten

  • Schermranden
  • Vingerafdrukscanner
  • Geluid
  • One UI
  • Camera's

Minpunten

  • Nog geen ontdekt.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Fawad 17-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm goede accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Ik heb de galaxy 10+ gekocht nadat mijn samsung s7 edge te langzaam werkt. Ik heb de toestel al 2 weken en het bevalt me prima een hele mooie scherm met een goede accuduur je kan prima een dag door zonder te hoeven op te laden. Ook is de camera erg goed en heb je een 4k selfie camera.

Pluspunten

  • Beeldscherm
  • Accuduur

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gunedmystery 17-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm, accuduur is geweldig ,edgefunctie is top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Was de iPhone zat en was echt blij verrast met dit toestel , werkt sneller en toegankelijker
Tevens mijn motivatie was de camera deze is subliem

Pluspunten

  • Groote scherm
  • Camera
  • Accu

Minpunten

  • Geluid beetje blikkerig

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews