Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
512 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 15 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 151 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Mason 21-09-2020

lang tegebruiken mooie camera en lekker groot

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
goeie telefoon lekker handig niet te groot of te klein gaat lang mee met batterij en goeie mooie camera
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jan73 20-09-2020

Erg blij met mijn S10+!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik gebruik al jaren telefoons van Samsung. Mijn huidige is de galaxy S10+. Geweldige telefoon! Zeer scherp en goed verlicht scherm, licht van gewicht en prachtig om te zien. Alles gaat snel. Goed geluid, stereo uit de speakers.
Ik ben zeer tevreden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 20-09-2020

Super mooi!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
Ik vond het een hele fijne telefoon, mooi snel, mooi beeld en een super camera, het enige puntje waar ik mee zit zijn de cameras aan de voorkant, maar dat is een tijdelijk probleem sinds sommige fabrikanten al prototypes hebben van camera's in het scherm, net zoals de vingerafdruk scanner en licht sensoren al in het scherm zitten verwerkt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ilse1598 19-09-2020

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Mooie foto's. Snel apparaat. Ik beveel hem zeker aan aan iedereen. Ik ben super gelukkig met mijn telefoon. Aan deze telefoon zijn van mijn doen geen minpunten, alleen maar plus punten
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Evac 18-09-2020

Geweldige medewerkers van klantenservice

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

6,0
Ik ben niet zo'n held op een nieuwe gsm. Dus na installeren kreeg ik diverse problemen. Afspraak gemaakt met servicecentrum en het werkte. Maar dan ga ik weer iets uitproberen en dan loop ik vast. Via mijn PC contact gezocht met servicecentrum, moest wachten omdat het erg druk was. Maar mijn G10+ deed het weer. Later heb ik nog een paar keer hulp gevraagd en de medewerk(st)ers waren super. En dat vind ik heel veel waard.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

cp barbe 18-09-2020

opnieuw een uitstekende telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
de galaxy s10 plus heeft mijn verwachtingen overtroffen.
niet alleen kwa beeld en geluid maar ook de snelheid van dit toestel is echt fantastisch.
kortom een geweldig toestel.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 18-09-2020

mooi toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Het mooie design en de snelheid en helderheid van het toestel zijn een genot om mee te werken. Door het kiezen van de plus uitvoering is het als 70 + nog beter kijken op het iets grotere scherm . Alle functies zijn ook door een ouder iemand perfect in te stellen .
ik kom kom van een Galaxy s7 en dit is heerlijk om mee te werken
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-09-2020

512 gb opslag!! Geweldig!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Een prachtig vormgegeven toestel met een perfecte weergave op een groot duidelijk display.
Toch past deze S10+ gewoon in m'n broekzak of op mijn telefoonhouder op het fietsstuur.
Foto's zijn werkelijk schitterend.
Maar bovenal de comfortabele opslagruimte en werkgeheugen. Ik hoef voorlopig niet te bezuinigen op de data. Super!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jerry0909 16-09-2020

Snel, goeie voor en achterzijde camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ben er heel blij mee! Super Camera voor en achter!
Ook is de Batterij super goed. Ik heb de s10+ en ik kom met 4100 mah de dag goed door !
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-09-2020

Super blij met deze telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
Ik ben zeer tevreden over mijn Samsung Galaxy S10Plus. Tot op heden nog geen mankementen gehad met dit toestel welke ik nu ruim een jaar heb en als werkt nkg nasr behoren. Wel een keer contact gehad met de servicedesk ivm niet conecten smartwatch en ook daar een snelle service.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

WendyNooij 16-09-2020

Top toestel. Beste Samsung tot nu toe.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
na de S7 en S9 werd het tijd voor de S10+. Even afwachten of ik aan de grootte kon wennen, maar ik vind t heerlijk. Accu gaat lang mee, mooie foto's met eenvoudige hulp om de beste foto te schieten, goed geluid en snel internet. Er zitten nog veel functies op die ik nog moet ontdekken! Na jarenlang Iphone te hebben gehad, ben ik 5 jaar geleden overgestapt op Samsung. Tot op de dag van vandaag geen seconde spijt van gehad.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

KiwiAlice 16-09-2020

Super blij mee

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
Nadat mijn s9+ stuk ging, heb ik de s10+ aangeschaft. En gezien ik heel tevreden was met mijn s9+ ben ik heel blij dat deze er erg op lijkt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-09-2020

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Na mijn vorige telefoon een samsung S8+ was ik toe aan een nieuwe telefoon en dat moest natuurlijk weer een plus zijn, dan maar de S10+☺....Zo blij met de keus die ik gemaakt heb, het is zo meer dan een telefoon!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-09-2020

Beeldscherm slecht

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

4,0
Het beeldscherm is al beschadigd door de bankpas en het rijbewijs in het mapje.
Bij de S8 had ik ook geen extra bescherming op het beeldscherm en ook geen krassen.
Nu op deze wel..!!!?
Erg vreemd , er zit nog garantie op.
Zouden jullie mij daar bij kunnen helpen..!!?
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 16-09-2020

samsung galaxy s10 plus perfecte telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
mijn samsung is een perfecte telefoon voor waar ik hem gebruik hij werkt echt goed gaat lekker lang mee en heeft een mooi beeld scherm ben zeer tevreden over het geluid en de duidelijke fotos
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rdoran 16-09-2020

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
ik ben tevreden over deze telefoon de batterij doet lang mee scherm gaat niet zomaar kapot en werkt lekker snel maar soms heeft de telefoon afentoe zijn momentjes dat die vastloopt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Wendywik 10-09-2020

Ik vind hem te groot

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

4,0
Ik heb spijt dat ik de + heb genomen had eigenlijk de gewone s10 moeten nemen. Je kan m niet makkelijk opbergen pas niet in Je broek zak of jas en ligt niet lekker in de hand
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MarW 08-09-2020

Goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

8,0
Prima telefoon in was er vrij snel in thuis. Gebruik de telefoon ook voor internet en?of TV kijken.Da gaat prima. Mooi beeld.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 27-08-2020

Top!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Vanaf het begin geweldige foto en video s kunnen maken met de S10 plus. Het beeldschrrm is superhelder.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 26-08-2020

Fijn toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic white

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel met zorg uitgekozen, eigenlijk stond deze helemaal niet op mij lijst, ik had mijn keuze op een 4 tal andere merken laten vallen. Vervolgens een lijst gaan maken met spec's welke voor mij van belang zijn. Geen van de toestellen van mijn keuze voldeden volledig aan mijn wensen. Op aanraden van mijn zoon toch maar even naar Samsung gaan kijken, bleek dat deze S10PLUS wel aan al mijn belangrijkste wensen voldeed. Nu inmiddels een paar weken in gebruik en zeker blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews