Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white - Reviews

Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
128 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 23 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 131 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Timothy L 09-04-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ik ben van de Galaxy A5 naar de S10 gegaan en dit was een wereld van verschil. Een geweldige camera, super snelle processer en dat full display.. Wauw! Ik stond ervan te kijken hoe licht hij was.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jayshree 04-07-2019

Led verlichting

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

4,0
Dit had wel anders gekund. Zo'n mooi toestel en niet eens een degelijk verlichting bij het krijgen van een berichtje of íets anders.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 10-04-2019

goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

8,0
ik heb de samsung s10 een maandgeleden aangeschaft bij verlengen van mij abonement.
Het is een heel fijn toestel werk heel erg soepel in gebruik.
maar zit ook een heel klein min puntje aan vind ik persoonlijk dat de accu duur best wat langer mag meegaan ik had van tevoren een 7edse van samsung die ging zeker een paar dagen mee dit toestel net 1 dag vind ik een min punt ik hoop dat er misschien een update er voor is, of een batterijcase voor de s10.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-04-2019

Topper

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

8,0
De telefoon is een mooi design camera helemaal top snel en een nadeel hij is glad dus oppassen dat hij niet valt uit je handen maar verder een top toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Joram 26-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi ding

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Het is een prachtige mobiel om tezien. Er zitten vresselijk veel mogelijkheden op echt het geld waard. Zeker een aan rader. Ps maakt hele mooie foto's.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera

Minpunten

  • Soms trage vingerscan

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Josien 25-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede camera, slechte scanner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
Lekker toestel, snel en mooie foto's. Ook in het donker, leuke effecten en vooral fijn dat heel veel handmatig in te stellen is. Voor het eerst mis ik niet echt mijn spiegelreflex camera
Helaas werkt de vingerafdrukscanner niet goed. Het koste moeite om er een ingesteld te krijgen. "Druk harder", nou mijn vinger werd er lam van. En eenmaal ingesteld kost het te veel gedoe om het gescand te krijgen.
Er wordt aanbevolen om geen screenprotector te gebruiken. Maar ja, zo'n duur toestel....

Pluspunten

  • Goede camera
  • Snel

Minpunten

  • Vingerafdrukscanner

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Voldoende

Reageer

BoHealth 06-11-2019

in love with Samsung

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
In de loop van de jaren verschillende telefoon merken gehad. Uiteindelijk een aantal jaren geleden volledig over gestapt naar Samsung, zowel Mobiel, Tablet als TV. Altijd tevreden geweest met de product kwaliteit en professionele service. Bijv. opladers en oordoppen die bij de meeste merken heel snel kapot gaan, gaan ze bij Samsung heeeeeeeeeeeeeeel lang mee! :-)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Esmee123 05-11-2019

Fijne en snelle telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Telefoon heeft veel functies en werkt heel snel. De Edge zorgt ervoor dat die lekker in de hand ligt. Camera is mooi vooral het pro gedeelte.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Jeanine 05-11-2019

Gebruiksvriendelijk en mooie vormgeving

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Sinds 2 mnd in mijn bezit, en erg tevreden. Al mijn vierde telefoon is de Galaxy S serie en steeds weer blij met die keuze. Veel opties, maar toch overzichtelijk en vriendelijk in gebruik. Mooie foto's en een groot en helder scherm. Aanrader! Enige nadeel is dat de batterij minder lang meegaat dan ik had verwacht.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anouk321 05-11-2019

Snelle duidelijke Sevicw

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Nieuwe Samsung S10 ontvangen.. wow wat een mooi toestel is dit en ik word helemaal gelukkig van de camera. Fantastisch beeld, film en geluid!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bram97 05-11-2019

Snel & mooi design

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

8,0
Afgelopen week een nieuwe telefoon gekocht, omdat ik mijn abonnement toch moest verlengen bij mijn provider. Het was even flink gedoe om hem te krijgen, omdat ik zelf momenteel in Noorwegen verblijf, maar gelukkig is het allemaal gelukt! En ik ben er zeer tevreden mee!

De telefoon doet het tot nu toe uitstekend. De camera is goed, muziek capaciteit van de speakers is zeer goed voor een mobiele telefoon naar mijn mening. Ik moet nog even wennen aan Bixby en de Bixby knop, maar dat zal wel goed komen. Het scherm is mooi en helder, en de manier waarop de camera is verwerkt in het scherm is absoluut niet vervelend. Aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Auke1968 05-11-2019

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

8,0
Super fijne telefoon. Goede allrounder, camera goed, scherm goed, prestaties goed. Gewoon prima telefoon!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sibel1977 05-11-2019

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

8,0
Toestel nu 1 week in gebruik. Een geweldige camera, super snelle processer en dat full display. Ben erg tevreden.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Susan1980 05-11-2019

Perfecte kiekjes

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Wauw wat een foto's maakt deze telefoon, geen camera's meer meeslepen op vakantie... heerlijk!! Ook het design en de vingerprint weer aan de voorkant. Verder gewoon een fijne telefoon zou altijd voor de Samsung kiezen!!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cabo37 05-11-2019

Geweldige telefoon Samsung Galaxy S10

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Ik heb de s10 nu 2 dagen, maar wat een apparaat!! Echt geweldig!!

Die snelheid, bioscoop kwaliteit film kijken, de perfecte plaatjes schieten met de fantastische camaras op het toestel!

Ben zeer tevreden! (Niet voor niks al 10jaar trouwe Samsung gebruiker.

Bedankt Samsung voor weer een geweldig toestel!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

WW92 05-11-2019

Zo snel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Heel blij met mijn nieuwe telefoon, reageert super snel en ziet er erg mooi uit! Bij met mijn nieuwe Galaxy s10!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JorD88 05-11-2019

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Super fijne telefoon! super snel en fijn in gebruik. gebruik al jaren een samsung en deze is weer een stuk beter dan alle voorgaande versies.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Itsthemims 05-11-2019

Buitenaards goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Zoek je een topbeeldkwaliteit toestel met een super scherpe camera en een waterdichtheid net een otter en een batterijduur wat langer duurt dan een volgeladen tesla.

Samsung S10/+
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bianca71974 05-11-2019

Super

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Had de s7 erge nu de s10 .
Gewoon nog beter dan de s7. Ziet er ook weer mooi uit. Ben er super blij mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

JLouwe 05-11-2019

Geweldige telefoon met geweldig scherm!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism white

Algemene score

10,0
Twee weken geleden overgestapt van iPhone naar Samsung, dit had ik eerder moeten doen! Snelle telefoon, snel besturingssysteem en geweldig beeldscherm.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews