Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black - Reviews

Specificaties
Display
6.1 inch scherm
Opslag
512 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 7 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10 512 GB / prism black op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Rene 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfecte camera

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

8,0
Samsung is fijn in gebruik, en nú een geweldige camera.
Geluid is goed.
De verschillende opties van de camera zijn erg handig in gebruik om super foto te maken

Pluspunten

  • Camera
  • Super in gebruik

Minpunten

  • Vingerafdruk weigert soms

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kelly 19-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Samsung S10

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Super mooie telefoon met een mooi groot scherm. De S10 is makkelijk in gebruik, heeft een erg goed geluid en maakt erg mooie foto's.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

JanB 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Mooi Groot scherm en prima vingerscanner

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Na mijn Galaxy S8 nu naar een S10 weer beter en sneller, handiger en mooier scherm met de nieuwste features Echt een topper

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Krijff 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Is een goed product licht en ligt handig in je handen. Fijne gebruik en duidelijk in war het kan doen voor je.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Sill65 19-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm , top kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben iemand van oudere aard en vind het een top mobiel. Voor mij is de scherm groot genoeg en kan ik alles makkelijk vinden. Ik ben blij met samsung en deze vordering.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Kwaliteit

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bart 19-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Snelle en fraaie smartphone met zeer goede camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Zeer snelle smartphone, ik was er iPhone 7 gewend. Deze is echt veel sneller. Het scherm is groot en heel mooi vormgegeven. Veel fraaie opties, zoals het edge scherm. Geluid is zeer goed. Ben zeer enthousiast en dat na jaren als fanatieke iphone gebruiker.......

Pluspunten

  • Groot scherm scherm
  • Snel
  • Zeer goed geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Jeroen 19-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Overal krachtig en mooi toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Hij is zeer krachtig en werkt zeer plezant en dat gaat ten kosten van de duur van de accu capaciteit. Hiervoor neem je ook een powerbank.
Verder zijn de foto's scherp zelfs na het inzoomen op de foto
En minpunt tot nu toe, ben geen fan van BIXBY en kan het niet uitschakelen

Pluspunten

  • Licht in de hand
  • Scherpe foto's
  • Scherp beeld en dat op niet de beste instelling

Minpunten

  • Zwakke accu bij intensief gebruik
  • BIXBY

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Tim 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Hele mooi, super snelle telefoon. Geweldig zijn de nieuwe techs zoals draadloos opladen. Daarnaast een hele verfijnde luxe feeling, wat heel goed aanvoelt. Super snelle processor en besturing. Top ding!

Pluspunten

  • Scherm
  • Luxe

Minpunten

  • geen

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Marleen.r 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Prachtig apparaat, unlock sensor mwoah.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Heb na lange tijd te overleven met mijn S7 eindelijk de S10 kunnen aanschaffen, deze uiteraard ge pre orderd. Het is een prachtige telefoon mrt 100 leuke en nuttige trucjes en opties. Het geluid is erg mooi en het beeld fenomenaal! Alleen de vinger scanner werkt voor mij niet, ik werk in een atelier en heb vaak stoffige vingers. Dat snapt hij al niet, en ook is het voor mij met een hand lastig om mijn vinger er recht op te leggen, en een schuine duim vind de telefoon ook lastig.

Verder echt een top ding, alleen dat viel me dus een klein beetje tegen aangezien daar zo over gehypet werd.

Pluspunten

  • Prachtig scherm
  • Mooi geluid
  • Erg goede camera(s)

Minpunten

  • Vinger unlock

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Ivan 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goed en gemakkelijke toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Goede camera, mooi formaat. Gemakkelijk bij data overdracht van oude naar nieuwe toestel. Dergelijke batterij, lang volhouden

Pluspunten

  • Concept
  • Batterij
  • Camera
  • Gebruiksgemak

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mark 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Echt heel blij mee

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Het scherm en de camera zijn echt geweldig. Ik kom zelf van s7 en dit is wel echt next level. Daarnaast heb ik de blauwe kleur en love it alot.

Pluspunten

  • Scherm
  • Vormgeving

Minpunten

  • Je raak sneller het scherm per ongeluk

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Lilly 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

7,0
Goede functies, Samsung staat voor degelijk toestel. Lange accu duur. Beeld is haarscherp. Geluid is goed .Toestel ligt lekker in de hand. Fijne versie van Android.
Camera maakt mooie scherpe foto's

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Opslag geheugen

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Gerdine 18-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Heel blij met deze nieuwe telefoon van Samsung. Hij werkt goed en is snel. De camera's zij fantastisch!

Pluspunten

  • De verschillende camera's
  • Snelheid
  • Accu

Minpunten

  • Vingerafdruk lezen is soms lastig

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Myrthe 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
een hele goede upgrade, mooie uitstraling en vormgeving. fijn in de hand en zeer gebruiksvriendelijk.

Pluspunten

  • licht
  • goede vormgeving

Minpunten

  • bixby

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Annabel Richel 18-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie camera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
De telefoon is heel mooi met een groot, scherp beeldscherm. De camera vind ik mooi met de drie camera's. De vingerscan in het scherm is heel praktisch en werkt ook heel goed. Het is tot nu toe altijd goed gegaan. De lay-out van de telfoon is mooi en in mooie kleuren verkrijgbaar. Het enige waar ik me af en toe aan stoor is dat het scherm soms niet goed uitkomt met bijvoorbeeld Instagramstories. Verder werkt alles heel goed en snel. Heel tevreden dus!

Pluspunten

  • Mooie camera
  • Duidelijk scherm
  • Goede beveiliging

Minpunten

  • Instagramstories soms niet helemaal goed op scherm

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SPMA 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Galxy S10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Komende van een S6 is het een waar genot om met de S10 te werken. Alles gaat weer wat soepeler en sneller en de foto's zijn van nog betere kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Amanda Mihaljevic 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Samsung galaxy s10

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb deze telefoon gekocht, omdat ik benieuwd was naar de camera. De camera's werken goed en de model is perfect. Het heeft een edge scherm die super fijn is zoals de s8. Het sysreem werkt precies hetzelfde, waardoor ik heel snel aan kon wennen aan de telefoon.

Pluspunten

  • Edge screen
  • Mooie camera's
  • Het is heel goed beschermd als je hem krijgt

Minpunten

  • Batterij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Hanneke 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

10,0
Ik heb voor de Samsung Galaxy S10 gekozen omdat het toestel mooie en duidelijke foto's maakt. Geweldig.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Vsq 18-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm het systeem is goed mee omte gaan menu is top

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb totaal geen spijt dat ik dit product hebt gekocht en is een mooi toestel en is makkeijk in de bediening

Pluspunten

  • Top
  • Top

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Bert 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Ongelooflijk scherm, super geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
De Galaxy S10 is een ware parel. Hij ziet er super gelikt uit, ligt goed in de hand en heeft een bizar mooi scherm met diepe kleuren weergave. Het volledige bijna randloze scherm geeft een prachtig effect en de frontcamera plaatsing is totaal niet storend. De gezichtsherkenning en vingerafdruk scanner werken subliem

Pluspunten

  • Scherm
  • Batterijduur

Minpunten

  • Jaloerse vriendin

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Toon meer reviews