Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
6.4 inch scherm
Opslag
512 GB opslag
Besturingssysteem
Android 9.0
Bekijk 23 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 150 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,9

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Frank Verschuur 19-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Veel nieuwe snufjes en een te gekke camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

5,0
Voor hetgeen ik er mee moet doen is tie te gek. Hij is lichter en de foto's zijn scherper dan ode foto's zijn scherper en beter. Dankzij deze s10 ben ik van mening dat ik nooit meer een ander wil

Pluspunten

  • Camera
  • Gewicht

Minpunten

  • Geen
  • Geen

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jeffrey 17-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strak design, Premium bouw kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik heb dit product gekozen omdat ik toe was aan een nieuwe/grotere telefoon. Ik heb vele Samsung telefoons in mijn bezit gehad, maar dit is toch wel echt de beste tot nu toe. De in-screen fingerprint scanner is verbazingwekkend snel, ik heb dezelfde duim een aantal keer erin ge-mapped. Zodat hij mijn vinger sneller zou herkennen.

De Galaxy S10+ is dan ook zeker een aanrader.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • In-screen fingerprint scanner
  • Meerdere camera's
  • Stevige bouwkwaliteit
  • Mooi design

Minpunten

  • Bixby
  • Veel pre-installed apps

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Rene 15-03-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 128 GB / prism black

Algemene score

9,0
Ik ben helen maal tevreden met de s10+ mooi groot scherm en super helder scherm en nog steeds vind ik samsung de beste mobiel die der is
Kwa menu ook makkelijk en alles goed te vinden

Pluspunten

  • Mooi
  • Groot scherm
  • Makkelijk menu
  • Licht goed in de hand

Minpunten

  • Zit wel een prijskaartje aan

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Jamess 03-11-2019

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

8,0
De telefoon is erg fijn. Ligt fijn in de hand en de batterij gaat lang mee. Al met al een top telefoon en zeker aan te raden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

LoesM 03-11-2019

Zeer fijne telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Alle functies die je je maar kunt bedenken, fijn formaat en handig te installeren. Zou niet anders meer willen!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

AxelvP 03-11-2019

Geweldig toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Alles wat je zoekt in 1 telefoon! Altijd al Samsung gehad en nooit meer anders! Kwaliteit erg goed en nog steeds erg tevreden!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Frankie67 03-11-2019

Zeer tevreden S10+

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Na jarenlang een Iphone te hebben gehad nu toch de overstap gemaakt naar een Samsung. Heb de S10+ nu 1week in bezit en bevalt me tot nu toe zeer goed. En niet te vergeten hij maakt prachtige foto’s
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rouaidq 03-11-2019

Top telefoon.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de telefoon ontvangen en ben er enorm tevreden mee. Het werkt snel, ideaal en efficiënt.

Totaal geen spijt van mijn nieuwe aankoop! Keep it up.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ruthvieni 03-11-2019

Topper!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel net een week en vanaf dag 1 helmaal in love! Ik moet alleen even wennen aan het feit dat ik mij vinger ergens anders moet plaatsen voor het ontgrendelen. Maar verder Top!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mariusz1972 02-11-2019

Geweldige talefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

8,0
S 10 plus is een geweldige toestel. Is snel en heeft heel veel opties. Grote mooie scherm. Camera is super.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Karin02 02-11-2019

geweldig

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

10,0
werkt uitstekend. ligt fijn in de hand en werkt perfect. De telefoon is wel wat groot maar daar wen je wel aan.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bassie1 02-11-2019

Onwijs mooi

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Heb de s10 plus nu 1 week en het is zo fantastisch apparaat waar ik heel blij mee ben. en de foto's zijn onwerkelijk mooi
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cas72 02-11-2019

Droomtelefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb de telefoon nog niet zo lang, maar ik ben er tot nu toe zeer tevreden mee. Drie jaar gedaan met mijn oude en nu echt toe aan iets nieuws. Deze telefoon vervult alle verwachtingen.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MELANIE29 02-11-2019

Ik hou van me nieuwe telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik had de s8, maar heb eindelijk tussen twijfelen van de note 10 en de s10+ toch voor de 10+ gekozen, ik heb de blauwe/groenige kleur. Ik vind het fijn dat het scherm wat groter is. Dan de s8 die ik had. Ik heb door de smart switch alles binnen 5 minuten over kunnen zetten. Heerlijk die snelheid, ik kon dus zo me nieuwe telefoon gebruiken.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Janneke81 02-11-2019

Schitterend toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na een aantal jaren gebruik te hebben gemaakt van budget telefoons, is deze S10+ een verademing. Wat een fantastisch toestel. Met name de camera, het haarscherpe beeld en de enorme snelheid maken mij een gelukkig mens.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Molen10 02-11-2019

Perfecte telefoon. Super

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Perfecte telefoon. Zou niet anders meer willen.
Al jaren Samsung fan en met zo'n toestel ga je nooit meer weg bij Samsung
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem10 02-11-2019

Top toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn vierde toestel uit de S-serie. Ik ben erg tevreden. Prachtig scherm, geweldige camera. Absolute aanrader! Het toestel werd geleverd met een geïnstalleerde screenprotector en deze werkt prima met de vingerafdrukscanner in het scherm.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Angiexxx 02-11-2019

Super telefoon!!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb de Galaxy S10 + nu sinds een week, maar het is echt een aanrader. Batterij gaat heel lang mee. Scherm is duidelijk en lekker groot. En foto's maken met deze camera is top!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

pim1959 02-11-2019

geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

10,0
telefoon is makkelijk te gebruiken en het over zetten van al mijn bestanden was ook een fluitje van een cent. veel meer geheugen dan mijn oude Galaxy s6 en een heerlijk groot beeld. ik ben super tevreden. en ook krijg ik er een snel lader en een batery pack bij. Samsung top
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

DEXDEX 01-11-2019

Beste telefoon ooit

Geschreven voor: Samsung Galaxy S10+ 512 GB / ceramic black / (dualsim)

Algemene score

10,0
De Galaxy S10 is de beste telefoon ooit. Prachtige foto's. Als je een Apple telefoon hebt en de S10+ heb geprobeerd, weet ik zeker dat je nooit meer anders wilt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews