Samsung Galaxy J5 (2017) 16 GB / zwart / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Opslag
16 GB opslag
Besturingssysteem
Android 7.0
Bekijk 4 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy J5 (2017) 16 GB / zwart / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

May 19-10-2017
  • Product paar dagen in bezit

Tot nu perfect

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy J5 (2017) 16 GB / zwart

Algemene score

8,0
Gisteren gekocht, goed geluid, mooie foto 's, tot nu toe nog maar 1 keer opgeladen.
Gekocht o.a. om de 16 GB geheugen. De vorige had maar 8 GB en kon niet eens meer updaten i.v.m. te weinig geheugen.
Nu kijken hoe deze bevalt bij langer gebruik.

Pluspunten

  • 16 GB
  • Goed geluid
  • Mooi beeld

Minpunten

  • Veel vooringestelde apps

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Yvonne.R 09-11-2017
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

geweldige goedkopere versie van Samsung 2017

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy J5 (2017) 16 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Een super goede Samsung telefoon die iets goedkoper lijkt dan sommige duurdere klassen van Samsung 2017 versies, maar doordat hij in 2017 is geproduceerd, heeft hij ook vele functies van de s8 al, zoals de slide naar beneden/boven om door de apps te swipen. ik vind het een geweldige telefoon voor een redelijke prijs. Toppie!

Pluspunten

  • Laad redelijk snel op
  • Mooi uitgelijnd scherm en hoekjes
  • Vingerafdrukscanner voor extra beveiliging
  • Mooi geluid

Minpunten

  • Jammer dat de oortjesingang aan de onderkant zit

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

iemand 20-08-2017
  • Product paar weken in bezit

snel kapot

Geschreven voor: Samsung Galaxy J5 (2017) 16 GB / zwart

Algemene score

5,0
werkte eerst goed maar was na een maand al kapot door een kleine hoeveelheid waterschade. Toen hij nat werd hebben we hem gelijk gedroogd maar een dag later wou die niet meer opstarten.

Pluspunten

  • werkt snel
  • goede schermresolutie

Minpunten

  • snel kapot

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Voldoende

Reageer

Corné 11-01-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot toestel

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy J5 (2017) 16 GB / zwart

Algemene score

9,0
Ik vind dit een mooi toestel, groot scherm, lange accu duur, snel en mooie vormgeving.
Ik raad dit toestel aan, voor deze prijs.

Pluspunten

  • lange accuduur
  • snel
  • mooie vormgeving
  • makkelijk te bedienen

Minpunten

  • nog niet gevonden

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

anoniem9856 09-04-2019

prut

Geschreven voor: Samsung Galaxy J5 (2017) 16 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

2,0
hij was zo kapot, hij maakt geen mooie en goede foto's er zat binnen 2 weken een barst in en ik had echt een goed hoesje ik heb hem nu een jaar en ik ben echt toe aan een nieuwe hij valt de hele tijd uit ik kan maar 3 uur met een volle batterij doen en dat is echt prut. en niks perfecte selfie die zijn echt verschrikkelijk.

koop dit ding niet!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Klant 04-03-2019
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel deze J5

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy J5 (2017) 16 GB / goud

Algemene score

9,0
Mooi toestel,snel genoeg en kan op 5 GHZ wifi dus mooi snel internet thuis.
Gemakkelijk instelbaar en goede camera !
Batterijduur weet ik nog niet.
Voor dit geld zeker een top toestel !

Pluspunten

  • Mooi toestel
  • Groot en duidelijk display
  • Camera zeer goed 13 mp
  • Ligt goed in de hand
  • Redelijk snel

Minpunten

  • geen tot nu toe gevonden !

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Hans S 21-12-2018

Veel voor een relatief lage prijs

Geschreven voor: Samsung Galaxy J5 (2017) 16 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ca 4 weken in bezit. Goed toestel batterij gaat bij normaal gebruik tot 2 dagen mee. Normaal is bij mij mail kijken/antwoord 1/2 uur browser 2 uur en weer kijken en diverse 2,5 uur, dus ca 5 uur. Het toestel is snel genoeg, zodat je je niet ergerd aan het wachten. Goede camera, erg scherp.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Immie 17-08-2018

Na een jaar al kapot.

Geschreven voor: Samsung Galaxy J5 (2017) 16 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

6,0
Ik heb deze telefoon vorig jaar juli bij een abonnement gepakt. Vind het alleen jammer dat de telefoon nu al kapot is. Ben zelf altijd voorzichtig met telefoons. Het scherm reageert nergens meer op en de aan en uit knop reageert ook niet meer.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniempje 20-11-2017

Dit product doet het goed.

Geschreven voor: Samsung Galaxy J5 (2017) 16 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb dit product nu een paar weken. Ik ben tot nu toe erg blij. Er is een goede camera en het heeft een mooi design. Af en toe wat langzaam, maar dat geeft niet. Ik vind het beeld ook erg mooi.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer