Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart - Reviews

Laagste prijzen -5% prijsdaling
Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 8.0
Bekijk 11 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 48 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koen 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste camera en prachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Dit is de beste camera die ik ooit bij een smartphone heb ervaren. Met name foto’s in het donker zijn echt van goede kwaliteit. Daarnaast is het geluid echt verbeterd ten opzichte van de S8 met name voor gamen en Netflix ideaal.

Pluspunten

  • Camera
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Kosten

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

1,0
Overdreven duur terwijl het gewoon een geüpdate Galaxy S8 Plus is. Samsung is 1 vna de fabrikanten die nauwelijks de besturingssoftware regelmatig en meer dan 2 keer in de twee jaar opdate. Meer tekst kan ik niet schrijven omdat het dan ook geen meerwaarde heeft net als de Samsung Galaxy S9

Pluspunten

  • Een nieuw toestel maar geen meerwaarde

Minpunten

  • Geen meerwaarde aan kwaliteit
  • Veel te duur voor een geupdate Galaxy S8+.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
bert2004 31-03-2018

Jammer dat Kieskeurig reviews laat verpesten door een enkeling met ongefundeerde onderbouwing. Ik kan kort zijn, elke nieuwe uitvoering is gewoon weer beter. Er maakt geen telefoon betere foto’’s dan deze. Zo zonde dat zo’n cijfer verpest wordt door een enkeling.

EKO Vega 16-05-2018

Ik begrijp niets van deze reactie. Hij is duidelijk een verfijning en verbetering van de S8 en komt in diverse vakbladen als uitermate goed uit de bus. Bij de Consumentenbond is hij zelfs als allerbeste toestel getest. En dat voor een redelijke prijs in verhouding tot alles wat hij biedt. In deze prijs en zelfs veel hoger vindt je geen betere telefoon.

FastFrog 24-06-2018

Deze review zegt meer over de jezelf dan over de het toestel.

Reageer

Caitlin 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische camera, super batterij en helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben werkelijkwaar zo onder de indruk van de Samsung Galaxy S9. De camera overtreft alle verwachtingen, maar ik moet nog wel een beetje oefenen met de slow-mo functie. Daarnaast gaat de batterij super lang mee en heb ik de draadloze charger op m'n bureau staan op werk, waardoor ik eigenlijk altijd een volle batterij heb. Al met al echt mega blij met deze telefoon en een super upgrade van mijn iPhone 6.

Pluspunten

  • camera
  • batterij
  • scherm

Minpunten

  • oefenen met slow-mo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanneMe 16-09-2018

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

10,0
Na jaren overgestapt van iPhone naar Samsung. Nog geen moment spijt gehad. Eindelijk bevrijd van IOS. De camera is geweldig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ardina 11-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Mooi toestel gemakkelijk maakt mooie foto's alleen 1 klein min puntje is dat slow motion bij t filmen vind ik persoonlijk zelf niet zo goed werken als dat ze op de reclame laten zien.

Pluspunten

  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Slow motion vind ik niet zo goed werken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daijo 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste Phone op de Market

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Niets op aan te merken, uitstekende gsm. Ik heb deze aangeschaft nadat ik mijn 4 jaar oude Samsung Galaxy s5 per ongeluk heb laten vallen, waardoor het scherm aan diggelen was. Het toestel werkt perfect zoals verwacht. ik hoop wel dat de batterij bij deze iets beter is en dat het toestel niet soms uitvalt na termijn zoals bij mijn galaxy s5 het geval was wanneer hij de 15% batterij passeerde. Maar voorlopig geen problemen met de batterij gehad, dus alles ok :) Prijs/kwaliteit: Goed

Pluspunten

  • Fraai design
  • Goede Camera
  • Prachtig scherm
  • Mooi geluid
  • Blokkeert niet

Minpunten

  • kwetsbaar scherm
  • Super slowmostand werkt niet goed in donker licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Helemaal blij met deze aankoop! Camera is boven verwachting en ook het scherm is erg mooi. Ook is het geluid top voor het kijken van films met Dolby Atmos.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Patrick 8124 16-11-2018

Geweldige kenmerken top toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

10,0
Super fijn toestel blijft me verbazen iedere keer weer. Zeer blij met deze aankoop.
Mijn vrouw wil er ook graag 1 van de Sint... dus.......
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

martinh 08-02-2019

mooie schermkwaliteit en werkt makkelijk en snel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

10,0
mijn samsung galaxy s9 werkt snel en makkelijk. het beeldscherm is van zeer goede kwaliteit. ook alle functie's doen het goed. alleen de wissel van de s7 naar de s9 is wel een beetje wennen. zeker een aanrader !
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 08-02-2019

Ligt heerlijk in de hand!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

10,0
Alles werkt perfect. Mooi helder beeld, goed formaat en gewicht. Handige biometrie. Niks op aan te merken!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Stefan80 08-02-2019

Batterij duur is beter dan verwacht!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

10,0
Voorgaande telefoons: S2, S4, S5, S7 en nu de S9. Op alle fronten is de S9 superieur tov. zijn voorgangers, maar wat mij het meest opvalt is de batterijduur, ik heb de telefoon nu 2 dagen, en nog maar 1x opgeladen. Het browsen in de samsung browser gaat vrij comfortabel. Het laden van pagina's gaat vlot, en het scherm ervaar ik met 5.8" en hoge resolutie rustgevend voor mijn ogen.
Bij het configureren van de S9 waren mijn contacten, videos, foto's en apps binnen 10min. overgezet van mijn oude S7.
Ik geniet volop van de snelle menu interface en het gemak waarmee ik deze telefoon kan bedienen.
Wanneer ik in de gelegenheid ben wil ik graag de slow motion opname stand uitproberen met 960 frames per seconde is dit de hoogste frame rate die ik tot nu toe gezien heb op een telefoon.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-02-2019

Mooi uiterlijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

10,0
Zojuist ontvangen. Overzetten zoals gebruikelijk zeer makkelijk. Tot nu toe zeer tevreden. Mooie telefoon
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-02-2019

Super merk! Super telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

8,0
Vanmiddag heb ik mijn Samsung Galaxy s9 ontvangen. De telefoon ligt super in de hand heeft een zeer mooi uiterlijk en is makkelijk in gebruik. Alle bijbehorende stukken als oplader, oordopjes en het smart switch zijn naar behoren en maakt alles zeer makkelijk. Super blij met Samsung, ze weten me nooit teleur te stellen tot nu! een echte aanrader!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Samsung s9 de beste 07-02-2019

Samsung is voor mij de beste!!!!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

10,0
Iphone huawei google zijn best leuke telefoons.
Maar als je de samsung gewend bent is er geen weg meer terug!!
Goodbye alle andere merken,ik heb weer lekker een nieuwe samsung s9 gekocht.
Toppperrrrrtje
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Baloe305 07-02-2019

Fijne nieuwe opvolger

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

8,0
Ik heb deze telefoon nu een paar weken in gebruik en ik kan niet anders zeggen dat het een fijne opvolger is van de Samsung S6 die ik nog had. Helder beeld, mooi design en handig in gebruik.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

sdejong 07-02-2019

Wat een verademing die S9

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

8,0
Na jaren een S6 te hebben gehad toch maar overgestapt op de S9. Het is in begin enorm wennen aan het nieuwe scherm maar deze is zoveel scherper en mooiere kleuren dan die van de S6. Nu 2 dagen in gebruik en het voelt weer als vertrouwt in gebruik. Voor mij geen ander merk dan de Samsung ;)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rachel g 07-02-2019

Fantastische model veel mogelijkheden

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

10,0
De telefoon heb ik sinds 3 weken ben er heel erg blij mee. Hoop er nog heel lang van te kunnen genieten.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-02-2019

Prachtig!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

10,0
Ik heb dit product, de S9 Coral blue, een uitstekende kleurkeuze vind ik zelf, nu bijna een maand en het is bij verre de beste mobiel die ik tot nu toe in bezig heb gehad. Ik ben zeer tevreden met de prestaties van het apparaat. Wat ik wel merk is dat de batterij vrij snel leeg gaat als je hem op prestatiemodus hebt staan. Natuurlijk logisch omdat het veel batterij kost. Met hakken over de sloot een dag mee te doen, is het vaak wel. Verder is met de camera spelen een erg leuke bezigheid en zeker mooie foto's mee te schieten! het scherm is qua heeft een fijne structuur en een mooie afwerking. Snel opladen werkt ook uitstekend, ik verbaas me er elke keer weer over. Kortom, een zeer goede telefoon van goede kwaliteit en met goede functies, zoals gewend van Samsung!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Brendaaaatje 07-02-2019

Ziet er weer mooi uit

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

10,0
Nog nooit anders gehad dan samsung en dat zou ik ook niet willen. Zoals telkens weer een mooie verbetering! Het kopen zeker waard.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

wimspek 07-02-2019

GSM Samsung Galaxy s9

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart

Algemene score

10,0
mooie snelle en functionele mobiele telefoon.
Deze doet boven mijn verwachtingen zo als,
de foto s die hij maakt en de snelheid van het internet subliem
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews