Nokia 7 Plus 64 GB / koper, zwart - Reviews

Laagste prijzen -7% prijsdaling
Specificaties
Display
6.0 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Dual SIM
Nee
Bekijk 2 andere uitvoeringen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 9 reviews die zijn achtergelaten voor de Nokia 7 Plus 64 GB / koper, zwart op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Voldoende
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Arnold 16-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, en een goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nokia 7 plus 64 GB / koper, zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb de nokia 7 plus een aantal dagen in bezit, en natuurlijk getest,
Ik moet zeggen dat de accu van 3800 Mah groot genoeg is om normaal 2 dagen te kunnen uithouden bij normaal gebruik, maar er zijn meer phones die dat kunnen, Het scherm is 6" en dat is toch wel groot te noemen, en is ook goed in het daglicht af te lezen, beter dan bv samsung j5, en de nexus 5, De foto's die de nokia maakt is van prima kwaliteit, ook in de avond valt dat met alles mee, had ik om eerlijk te zeggen niet verwacht, vingerafdruk werkt super, en is erg handig bij het ontgrendelen van het toestel, en bv internet bankieren, maar hij is wel redelijk zwaar en niet echt om mee te nemen in je broekzak, Het geluid van dit toestel is goed, en is redelijk snel. zodra je het toestel aanzet heb je al de nodige essentieel update te pakken, wat dat betreft kunnen een behoorlijk aantal bedrijven een voorbeeld aannemen. alles bij elkaar opgeteld is dit toestel een goede aankoop, een bookhoesje en een panzerclass is wel aan te raden, dit ter bescherming van het toestel. Wie een goede smartphone van niet al te duur wil hebben, dan is deze toch echt wel aan te raden,

Pluspunten

  • accuduur
  • fotos
  • snelheid
  • geluid
  • updates

Minpunten

  • nog niet tegen gekomen

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rick 01-04-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een beest!

Geschreven voor: Nokia 7 plus 64 GB / koper, zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Topding! Groot scherm, snel, eenvoudige structuur in de bediening. Voor vrouw gekocht, zelf een Galaxy S7 erge, maar ben stiekem een beetje jaloers! Camera maakt mooie foto's... Voor dit geld ben je spekkoper!

Pluspunten

  • Scherm
  • Snelheid
  • Batterij
  • Camera
  • Hoesje bijgeleverd

Minpunten

  • Nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Chris 02-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Tevreden met Nokia 7 plus

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nokia 7 plus 64 GB / koper, zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Prima specificaties voor een redelijke prijs. Heb hem nu 2 weken en heb er veel plezier van! Nokia is wat mij betreft weer helemaal terug.

Pluspunten

  • Degelijk
  • Prima accuduur
  • Prijs
  • Groot maar handig scherm
  • Android one bevalt prima

Minpunten

  • Niet water en stof dicht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Kristian 06-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prachtig ding. 1 minpunt

Geschreven voor: Nokia 7 plus 64 GB / koper, wit / (dualsim)

Algemene score

7,0
Ik heb ontzettend veel plezier van dit toestel. Het is groot, snel, mooi en erg praktisch. Helaas heb ik erg veel last van het touchscreen. Meerdere malen op een dag stop mijn touchscreen er ineens mee. Ik moet hem dan vergrendelen en dan ontgrendelen. Dan pas doet het touchscreen het weer.

Pluspunten

  • Groot
  • Snel
  • Mooi

Minpunten

  • Touchscreen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Riet 02-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

TOP SMARTPHONE VOOR DEZE PRIJS !!!!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nokia 7 plus 64 GB / koper, zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Wilde graag een “kale Android phone”
Deze voldoet aan mijn eisen. Prima accu,2 dagen gebruik zonder opladen.
Scherm is helder. 64 GB intern geheugen is awesome!

Pluspunten

  • Scherm
  • Accu duur
  • Android one
  • Prijs
  • Bedieningsgemak

Minpunten

  • Nog geen
  • Nog geen
  • Nog geen
  • Nog geen
  • Nog geen

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

jan van groezen 09-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne,stevige en goede smartphone !

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nokia 7 plus 64 GB / koper, zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb voor deze telefoon gekozen omdat bij mijn vorige (twee jaar oud) de wifi niet meer goed werkte en de blue tooth geheel was uitgevallen. Ik hoop dat de NOKIA het langer volhoudt.
M.N. de accuduur is een grote vooruitgang, alsmede de goede kwaliteit v.d. foto's

Pluspunten

  • Accuduur
  • foto's
  • vingerprintbeveiliging

Minpunten

  • nog niet ontdekt

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Riet 20-08-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur ,reageert erg snel.

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nokia 7 plus 64 GB / koper, zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Na eerder een beoordeling te hebben geschreven,hier een vervolg.
Blijf enthousiast over dit apparaat, voldoet gewoon goed! Heb nu 41 % van het intern geheugen in gebruik,hetgeen best veel is.
Wss wordt daardoor de telefoon ietsje trager, zal gaan opschonen.
Verder nog steeds erg tevreden!

Pluspunten

  • Accu
  • Beeldscherm
  • Snelheid
  • Android one

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Riet 08-12-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Gebruiksvriendelijk toestel!

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nokia 7 plus 64 GB / koper, zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Android one toestel. Sympathieke prijs en kwaliteit verhouding!
Snelheid is prima en de accuduur voldoet nog steeds goed na 8 maanden in bezit.
Alleen jammer dat deze niet waterspatdicht is.

Pluspunten

  • Prijs
  • Mogelijkheden
  • Android one
  • Snelle updates
  • Geluid ok ,vooral de headphones zijn super!

Minpunten

  • Fel zonlicht matig afleesbaar.
  • Niet waterdicht.

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Aloys 25-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een topper voor een gematigde prijs

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Nokia 7 plus 64 GB / koper, zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Ik heb dit toestel gekocht ter vervanging van mijn Samsung J5. Ik betaalde i combinatie met een goedkoop abonnement ca 40 Euro meer dan 4 jaar geleden voor mijn J5. De specs van de J5 waren zwaar onder de maat geraakt. Nu een dubbel zo groot werkgeheugen, een achtvoudig opslaggeheugen, een Zeiss camera met heel veel mogelijkheden en een 6 inch display., vinderafdruk sensor. Enkel minpunt, mijn scherm is niet zo gekleurd als mijn SS.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer