Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Nokia 5140i zwart

8,8 Lees 22 reviews

Vergelijkbare producten

Apple iPhone 7 zwart / 32 GB

Display
4.7 inch scherm
Os
Apple iOS
Opslag
32 GB opslag
Apple iPhone 7 zwart / 32 GB
9,3 (5)

Apple iPhone 7 zwart / 128 GB

Display
4.7 inch scherm
Os
Apple iOS
Opslag
128 GB opslag
Apple iPhone 7 zwart / 128 GB
9,3 (5)

Apple iPhone 7 zwart / 256 GB

Display
4.7 inch scherm
Os
Apple iOS
Opslag
256 GB opslag
Apple iPhone 7 zwart / 256 GB
9,3 (5)

Gemiddelde beoordeling

Beoordeling op basis van 22 reviews

8,8

Schrijf een review Maak videoreview

Review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Jaapkooiman 13-05-2008 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,4
Deze telefoon 2 jaar in bezit gehad.
Toen gekocht voor zijn robuustheid. enja hij werkt nog steeds. Fantastisch ding voor mensen zoals ik die stoten, vallen of hun telefoon in de regen laten slingeren. een dikke 10!
Zoals gewend is menu met bijbehorende instellingen altijd duidelijk en snel te vinden. Camera nooit gebruikt. foto's maak ik wel met een fototoestel, kan geen telefoon aan tippen...
knopjes versleten in de loop der jaren maar werken nog steeds en zijn gelukkign niet te klein voor mijn grote vingers.
nooit problemen gehad met bellen ofzo. Ook triband in buitenlandse oerbossen werkte super!
verder genoeg overbodige functies die ik nooit gebruik.

Negatief:
- geen bluetooth! dus geen leuke ringtones van vrienden. vandaar de 7 als cijfer
- klein geheugen en niet uitbreidbaar, lastig met imbox legen halen enzo.
- FM radio alleen te gebruiken met oordoppen. Helaas zijn deze van slechte geluidskwaliteit. vandaar de 7
- batterij is na 2 jaar intensief gewoon op. nu 3 dagen standbij + beetje bellen en hij is leeg.

kortom, paar kleine dingen, maar nu is hij op en koop ik een nieuwe! waarschijnlijk de nokia 3110. Nokia 5500 is vergelijkbaar maar daar hoor ik alleen slechte reacties over.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
jwsandker 17-02-2008 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
na twee jaar nog steeds een prima toestel.
robuust. Gebruik de agenda intentief en deze synchroniseren met Outlook op mijn werk, werkt als een trein en onderweg naar opdrachtgevers plezier van de radio.
Verder het gemak om met de laptop en mijn mob via infra rood onderweg te kunnen internetten. Geweldig dus.
De camera is niet alles, maar voor noodgevallen is het voldoende, een echte camera is toch veel beter. Een Nokia N82 of kan daar ook niet tegen op. De5140 is voor mij de beste telefoon op dit moment, ondanks dat dit model al weer enige jaren op de markt is.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Gert-Jan2008 01-02-2008 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,8
Ik heb de 5140 (zonder i) telefoon 3 jaar gehad zonder problemen. Na 2 jaar viel hij spontaan uit. Bleek met batterij te maken. Nieuwe batterij erin en nog een jaar veel plezier aan gehad. Heb nu de 5140I in mijn bezit. Ook zeer tevreden over. Gewoon een degelijk toestel alleen jammer dat er geen bluetooth opzit.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
ernieernie 21-02-2007 Product half jaar in bezit

Algemene score

8,6
prima telefoon. ik had hiervoor een 5210, dit is dus blijkbaar de opvolger. even wennen: de functietoetsen boven aan het toetsenbord zijn vrij klein uitgevallen, zodat je er weleens naast zit. de camera is matig, maar ik koop een gsm om te bellen en te sms-sen, dus ik gebruik die camera eigenlijk nooit. verder een lekker stevig telefoontje. één 'dingetje'... twee keer gehad dat hij alleen een kort piepje produceerde als ik een sms-je kreeg in plaats van de normale meldtoon. telefoon even uit- en inschakelen en alles werkt weer normaal. maar verder totnutoe geen problemen gehad

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
dirkie 05-02-2007 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,4
Heel goede telefoon; kheb hem nu een jaar en heb er nog steeds plezier van.. Wat mij nog steeds opvalt is de lange stand-by stand de degelijkheid , vooral stootbestendigheid is handig ; typisch nokia achtige indeling.. Een nadeel bij mij is dat het batterij klepje los scheurt van de cover..

Review criteria:

Voldoende
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Yohanneman 02-01-2007 Product kwartaal in bezit

Algemene score

9,4
Heel goed toestel, ik kocht 'm vanwege de degelijkheid en zo voelt die ook wel
aan. Ontvangst is prima, zowel binnen als buiten (op KPN netwerk).
De standby tijd is zelfs boven specificatie. Volgens Nokia kan het toestel 300
uur meegaan, ik heb 'm ruim 2 weken aan kunnen laten staan (rond de 360 uur).
Natuurlijk moet je dan niet meer verwachten dat je nog een gesprek kan voeren,
maar dat heb ik dan ook niet meer geprobeerd.
Nadelen zijn er ook. Zo zijn de toetsen niet zo aangenaam in te drukken. Ik
druk soms wel eens twee toetsen tegelijk in. Maar door de constructie kan je
ook wat minder snel een SMS versturen. Dan kan je beter een toestel nemen met
van die plastic toetsjes. Ander nadeel is dat de camera van matige kwaliteit
is, maar daar heb ik het toestel ook niet voor gekocht. Als je wilt
fotograferen, neem je maar een echte digitale camera.
Andere functies gebruik ik eigenlijk (nog) niet. Kompas wellicht in de
toekomst, maar ik heb wel het idee dat die best wel wat stroom verbruikt. FM
radio is ook een aardige functie, maar op het moment gebruik ik die niet. En de
zaklamp, ach, ik verwacht daar ook niet teveel van. Wat ik wel weer mis, is een
mogelijkheid voor een carkit. Je kan wel gebruik maken van het meegeleverde
oortje, maar persoonlijk vind ik dat niet zo prettig.

Conclusie is wel duidelijk, het is een heel fijn toestel, zeer degelijk met
maar een paar kleine nadelen. Ik heb er in elk geval totaal geen spijt van dat
ik dit toestel heb aangeschaft!

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Fotsirk 03-11-2006 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

7,8
Zeer goed toestel, lange batterijduur (na een jaar nog 5 dagen inclusief bellen
en sms-en) en vooral: STEVIG het plastieken schermpje zelf heeft bij mij
ondertussen wel een sterretje (door een sleutel vermoed ik), maar verder wel
krasvrij. Robuuste cover die al wat meegemaakt heeft maar blijft standhouden.
Anderen maken hier melding van een slecht sluitend klipje daar waar de batterij
wordt opgeladen: dit is bij mij niet het geval: sluit prima af, ook nu nog. De
camera is wel waardeloos onscherp: ze hadden beter geinvesteerd in extra
geheugen of bluetooth.

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Voldoende
Uitstekend
JPA Broeders 23-09-2006 Product half jaar in bezit

Algemene score

7,6
Het is een no nonsense gsm die zeker wel goed is. Ding kan heel veel van en zal
niet snel kapot gaan. Opmerking wel aan het frontje. Het onderste deel zit
zelfs na twee keer openen al vri j los. het zal er niet afvallen, maar het
heeft wel veel speling en dat is zeer jammer.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
Robin 18 28-07-2006 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,4
Ik heb deze gsm nu een half jaar en ik ben er meer dan tevreden mee, lange
standby-tijd , goede gesprekskwaliteit, gewoon een mooi en leuk toestel, het
zaklampje is een leuke gadget en de thermometer geeft redelijk de juiste
temperatuur, tuurlijk zitten er onnodige dingen op maar je hoeft ze ook niet te
gebruiken, ik mis alleen de blue-tooth, voor de rest geen problemen en ik hoop
nog een lange tijd te mogen genieten van deze fijne gsm.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Hotnews 06-03-2006 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Dit is een fantastisch toestel. Kan echt alles en is vooral stevig. Maar helaas
brook na een paar dagen al bij mij de armband af. Hebben meer mensen daar
ervaring mee. Maar voor de rest een fantastisch toestel.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
kees koekje 31-01-2006 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,6
is gewoon een gemakkelijke telefoon in het gebruik en is ook nog eens goed
vormgegeven

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Bulldog33 08-01-2006 Product jaar of meer in bezit

Algemene score

8,2
heb t toestel een jaar samen met collega's wij allen zijn zeer te spreken over
de 5100,5140,5140i toestelleen want een telefoon is opde eerste plaats om te
bellen en gebeld te worden!!!
Wij zijn allen dakdekkers dus altijd buiten in weer en wind,en ja soms kleterd
je tel nar beneden tot op heden geen probleem ook al stuiterd hij via een
stijger 6 etages naar beneden .
ook voor gekomen is dat t toestel in de dak goot in t water eindigde en dat we
er telaat achterkwamen geen probleem ff latendrogen this en ze deden t weer
,dus vandaar dat ik dit toestel top vind 1
enigste min puntje zijn de kleine toetsjes maar daar vald mee te leven :)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
B menn 28-11-2005 Product maand in bezit

Algemene score

8,6
Heel fijn toestel. Lekker degelijk en kwa omgang kan een kind de was doen.
Enige minpuntje is het aansluiten van de bijgeleverde headset, dat is nogal een
geklooi.

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Uitstekend
big bird 26-09-2005 Product half jaar in bezit

Algemene score

9,8
hoi de telefoon een half jaar in bezit rn brvalt me zeer goed gewoon een super
telefoon voor me werk (kan tegen een stootje) ben er erg blij mee

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Johan71 28-08-2005 Product maand in bezit

Algemene score

9,4
Handig klein toestelletje, bijzonder robuust, en doet het gewoon. Compas,
zaklamp, waterpas, radio en camara zijn leuke speledingetjes en werken
volledig, maar voor het echte outdoor werk een beetje mager. Maar he, je koopt
dit toestel toch om te bellen?

Grote plus voor dit toestel is de degelijkheid door de rubberen behuizing.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Pino_united 23-08-2005 Product maand in bezit

Algemene score

9,6
Ik heb de telefoon een paar maanden nu en ik moet zeggen dat het een heel fijn
toestelletje is.
Hij is heel erg degelijk gebouwt. Makkelijk te bedienen en vooral een paar
opties zoals het zaklampje en het digitale kompas vind ik erg handig.
Het scherm vind ik heel erg duidelijk, ook in daglicht. Maar dit is natuurlijk
een kwestie van smaak.
Hij heeft trouwens geen usb aansluiting.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Perry123456789 19-08-2005 Product paar dagen in bezit

Algemene score

8,8
- minpunten:
De bovenste knoppen zijn erg smal en moet je min of meer met je nagel
bedienen, anders druk je de ondergelegen knoppen in. De thermometer is niet erg
bruikbaar. Geeft inderdaad nogal hoge temperaturen aan. Kwaliteit camera is
niet echt geweldig. Display is niet heel erg duidelijk bij fel daglicht, maar
nog wel voldoende leesbaar.
- pluspunten:
Mooie vormgeving, zowel toestel als menuthema's. Heldere menustructuur. Toestel
heeft erg veel mogelijkheden (die overigens niet in de weg zitten als je er
geen gebruik van wilt maken): kompas, agenda enz. Voelt stevig aan.
Binnenwerk ziet er erg netjes afgewerkt en solide uit. De batterij laadt wel
snel op (iets langer dan 1 uur) en gaat lang mee.

Ik weet niet of de rubberen hoes snel kapot zal gaan. Hij gaat niet echt
makkelijk open, maar dat doe je toch alleen om de batterij en simkaart te
plaatsen.
Ik had in het begin wel moeite om het klepje aan de onderkant weer te sluiten
na het opladen, maar dat sluit nu wel goed. Misschien is dat wel kwetsbaar als
je het vaak gebruikt (voor aansluiten radio koptelefoon moet je het ook
openen), maar ik denk het eigenlijk niet.
Ik heb dit toestel juist mede gekozen omdat het in vergelijking tot een
heleboel andere telefoons veel meer solide aanvoelt. Of dat ook zo is zal de
praktijk natuurlijk uit moeten wijzen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
KillRoy1972 18-08-2005 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Eindelijk een telefoon die er wel mooi uitziet imo.

Een gewone telefoon zondar allemaal inklap/uitschuif en als dat soort ongein
wat toch alleen maar stuk kan gaan.

Temperatuurmeter geeft niet altijd de correcte temperatuur aan, maar dat kot
omdat je het ding altijd in je (warme) zak hebt.

Compas funtioneerd naar behoren.

Fitnes mate is echt wel een uitkomst voor mensen zoals ik ;)

Fotocamera kan je eigenlijk alleen maar gebruiken om foto's mee te verzenden
over de telefoon, zodra je de foto's op de PC bekijkt zijn ze niet echt super
(kleurafwijking en lage pixels 0.3). Dus vakantie kiekjes zit er niet in met
deze camera, maar daar is de camera ook niet voor bedoelt denk ik..

De handsfree functie werk zoals het hoord, maar erg moeilijk te gebruiken in de
auto vanwege de volume van de luidspreker. Het kan natuurlijk aan het geluid in
m'n auto liggen, maar deze functie is voor mij dus niet bruikbaar in de auto.

Geen problemen met het internet (alhoewel deze functie imo weg had kunnen
blijven omdat ik vind dat internetten met een telefoon gewoon te omslachtig en
te duur is!)

MMS werkt ook goed, en voor dit soort dingen is de kwaliteit van de camera
foto's wel goed genoeg

Nadeel is de shell (de buitenkant van de telefoon) Hij ziet er perfect uit,
maar na verloop van tijd, of na een paar keer openmaken zullen de bijde delen
los gaan zitten en sluiten ze niet meer goed zodat je een nieuwe shell moet
kopen. (Ik had gelezen dat na een keer of 4 de sluiting al versleten is...)

Verder erg blij met de telefoon, Ik had hiervoor een Nokia 6110 die ik vanaf
1997 ofzo had. Als deze ook zo lang mee gaat ben ik tevreden!

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
jamesonline 15-08-2005 Product paar weken in bezit

Algemene score

8,6
Degelijke telefoon en simpel. Camera is zeer slecht. Temperatuur meter geef
zeker 10 graden te veel aan dus daar heb je niks aan. Telefoon lijkt en voelt
aan als een speelgoed telefoon. De headset die er bij zit is slecht. Gebruik
die van een andere Nokia. Kortom gewoon een delgelijke goede telefoon en niet
duur.

Review criteria:

Uitstekend
Voldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
troxie 07-08-2005 Product paar dagen in bezit

Algemene score

9,4
Gisteren de nokia 5140i gekocht.
Mooie vormgeving, makkelijk in gebruik. Moet alleen de wap instellingen nog
even opvragen.
Radio werkt ook perfect. De handsfree functie heb ik nog niet geprobeerd.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Toon meer reviews