Er zijn op dit moment geen prijzen beschikbaar.

Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Vergelijkbare producten

Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black

Samsung Galaxy S8 64 GB / midnight black
7,1 (2268)

Samsung Galaxy S8 64 GB / arctic silver

Samsung Galaxy S8 64 GB / arctic silver
7,1 (2268)

Samsung Galaxy S9 256 GB / midnight black / (dualsim)

Samsung Galaxy S9 256 GB / midnight black / (dualsim)
8,3 (5013)
Bekijk alle Smartphones

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 5 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,6

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Dick Enschede 13-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Geweldige kamera

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Omdat ik op reis ging had ik een telefoon nodig met een goede camera en de mogelijkheid om een 2e Sim kaart te gebruiken. Zo voorkwam ik gesleep met een camera en een tweede telefoon. De camera is in een woord geweldig. Ook vergrotingen op A4 formaat zijn prachtig. De opnames van concerten zijn mooi en afspeelbaar op mijn Samsung TV. Het telefoongeluid is luid en duidelijk en ook de microfoon is prima. Ik ga de telefoon nu met een opvouwbaar keyboard gebruiken en kan de IPad thuis laten. Het is een geweldige telefoon.

Pluspunten

  • Camera
  • 2 simkaarten mogelijk
  • Schermkwaliteit
  • Draadloos oplaadbaar

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

ishak1 03-08-2020

Top

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

8,0
ik vind de Samsung galaxy s9+ mijn beste telefoon die ik tot nu toe heb gehad. Hij is niet traag, het heeft een mooie beeld en de microfoon van deze telefoon is geweldig. De design van deze telefoon vind ik ook heel mooi.het enige min punt is is dat ik moelijk mijn alarm deuntje kan veranderen op mijn telefoon
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

haider010 31-07-2020

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Met de samsung s9+ kun je veel meer dingen doen dan de vorige versies van de samsung series s je kunt dolby atoms op doen zo heb je beter geluid enzovoort kort samengevat het is een geweldig toestel
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sprincky 30-07-2020

Fijn toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
De S9+ is voor mij de vervanger voor mijn S8+ die helaas na een prettige periode een moederbord probleem vertoonde. Qua prestaties en vormgeving is de S9+ een kleine vooruitgang maar ik ben er tevreden mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 24-07-2020

Perfect formaat!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Top telefoon, werkt goed en snel. Heeft veel opslag en kan prachtige fotos maken.
Ik raad deze zeer aan!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

johnnybigfoot 15-07-2020

goed toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
goede telefoon makelijk te bedienen veel mogelijkheden en een goede camera ben er heel tevreden mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Aalderd 13-07-2020

Alles is geweldig aan dit toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Ik heb de s9+ nu ongeveer 1 maand en hij werkt echt super snel en je kan er zo veel mee dat is gewoon onvoorstelbaar wat je er allemaal mee kan
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Flying bird 11-07-2020

Gebruiksvriendelijk

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Na mijn Galaxy 6 is de Galaxy 9+ op veel fronten weer een geweldige verbetering. Zowel op foto-gebied als het gebruik van mijn agenda merk ik een aantoonbare verbetering. Voor mijn leeftijd (70+) is dit toestel zeker niet te ingewikkeld. Ik ben er blij mee
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 07-07-2020

Prachtig edge scherm

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Ik heb de telefoon inmiddels 2 jaar, en ben er nog steeds zeer tevreden over. Alles werkt nog naar behoren en is nog super snel, wel merk ik dat de batterij snel leeg gaat. Verder worden de updates nog goed verzorgt.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 03-07-2020

Schitterend design

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Ik heb al jaren de Galaxy S-series en ze blijven me elke keer weer verbazen. De S9+ is niet alleen mooi van buiten maar kan ook geweldige prestaties leveren. Heb deze telefoon nu een jaar en er is niks van op aan te merken. Top!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Nanda 1967 23-06-2020

Geweldig toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Ik ben nu eenmaal dol op Samsung,en iedere keer kijk ik weer uit naar de nieuwe.Mijn t.v en tablet zijn ook van Samsung.De s9+maakt ook echt hele mooie foto's dat is mijn hobby dus vind ik dat belangrijk.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

rinda 21-06-2020

Het is een top ding

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Het heeft een goede bilt kwaliteit en is groot en heeft veel gehege voor deze prijs een top aan koop
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Deez 12-06-2020

Hele fijn telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Allereerst moet ik bekennen dat ik voorheen altijd een Iphone heb gehad. Maar sinds ik over ben gestapt naar de Samsung ben ik helemaal fan van Samsung. Voor mij geen ander merk meer. Ik had eerst de Samsung S7Edge en nu de S9 plus. Wat een goede ontwikkeling!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 05-06-2020

Multifunctionele flexibele telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Veel verschillende functies. Ik ervaar een combinatie van fun en functionaliteit. Groot scherm, handig in gebruik. Lange batterijduur. Ideaal
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 03-06-2020

Geweldige product echt een aanrader

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Hij is geweldig en werkt zoals omschreven en is veilig vergrendeld en moeilijk te hacken ben super blij
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Mirjam23 01-06-2020

Fijn toeste

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Heb hem van mijn man gekregen, hij heeft een nieuwe en ik krijg dan zijn. Jaar oude toestel. Voor mij dus nieuw en ik ben e helemaal blij mee.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 27-05-2020

Zeer goed

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
De S9+ is snel, betrouwbaar, kan tegen een stootje.
Er zijn veel mogelijkheden met dit toestel, en laad zeer snel op
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Cindy78 20-05-2020

Live Focus

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

8,0
Helaas mijn oude telefoon laten vallen maar wel superblij met mij nieuwe S9 plus. Samsung is en blijft voor mij de fijnste en makkelijkste telefoon. Nu ook weer uitgebreid met een prullenbak voor je foto's echt van je telefoon te verwijderen. Zelf ben ik erg blij met de scherpte van de foto's en vooral de live Focus modus is te gek.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Christina90 14-04-2020

Geweldig apparaat

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Ik heb deze vorig jaar gekocht en ik ben er super blij mee hij heeft een goeie camera, hij is heel snel, het scherm is echt heel mooi de randen zijn aan de zijkant wat ronder waardoor je nog beter beeld hebt en hij heeft echt geweldige functies ik wil nooit meer een andere telefoon ik raad hem echt aan
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Undercover98 28-03-2020

Echt een geweldige telefoon !!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9+ 256 GB / midnight black

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon gekocht 3 maanden terug en ben er wel blij mee hij is snel en niet traag.
Helemaal tevreden ermee !
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews