Huawei Mate 20 lite 64 GB / platinum gold / (dualsim) - Reviews

Bekijk 1 andere uitvoering
Voeg toe aan vergelijker Prijs volgen
Review type:

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op 620 goedgekeurde reviews die zijn achtergelaten voor de Huawei Mate 20 lite 64 GB / platinum gold / (dualsim) op Kieskeurig.nl. Deze beoordeling wordt berekend door de som van de reviewscores te delen door het aantal reviews.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

9,0

Schrijf een review

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

leon Huawei Mate 20 lite 64 GB / zwart 20-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm akku houd goed lang alleen geluid wat zachtjes

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Groot scherm akku houd goed lang alleen geluid kon wat harder zijn voor de rest top toestel wat ik altijd weer koopen zou

Minpunten

  • geluid kon wat harder zijn

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willie van Dijk 08-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

fijne snelle telefoon voor een goede prijs!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
telefoon werkt geweldig, heb voor deze telefoon gekozen voor zijn grote (werk)Geheugen en zijn schappelijke prijs. heb hem al bij verschillende vrienden en familie aangeraden.

Pluspunten

  • groot scherm
  • groot interngeheugen
  • groot werkgeheugen
  • en dat voor nog geen 300 euro

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Natasja 08-07-2019
  • Product gekocht

Perfect toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig toestel. Batterijduur is na een aantal maanden nog steeds perfect. Zonder opladen en intensief gebruik gaat de batterij twee dagen mee. Toestel maakt mooie foto's en systeem werkt super snel.

Pluspunten

  • Batterijduur
  • Groot scherm
  • Mooie foto's

Reageer

Joep 03-07-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

groot scherm, prima accu

Algemene score

9,0
Ik vind de prijs kwaliteit verhouding méér dan goed.
Het grote scherm is voor mij ideaal. Omdat er een sterke batterij in zit , is elke dag opladen niet nodig.
Mooie scherpe foto's. Na 5 maanden nog steeds tevreden met deze aankoop

Pluspunten

  • groot scherm
  • eenvoudig te bedienen
  • scherpe foto's
  • sterke batterij

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anne-Marie 12-06-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Mooie vormgeving,lange accuduur,groot scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Een mooi, prachtig toestel, reeds mijn derde.
Ben er zeer tevreden over, makkelijke bediening.
Bovendien een zeer lange accuduur.
Blijf zeer zeker bij Huawei gsm's.

Pluspunten

  • Lange accuduur.
  • Groot scherm.

Minpunten

  • Geen.
  • Geen.

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Adrianna Tkaczyk 20-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

good phone

Algemene score

8,0
good phone easy to use, price justify the product, easy to use with big screen and perfectly fitted camera

Pluspunten

  • picture quality
  • price

Minpunten

  • back side camra lens is too much buldge out
  • resolution

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Voldoende
Goed

Reageer

Alexander 16-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Dual sim functionaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

5,0
Snelle vingerafdrukscanner, ligt goed in de hand en ik ben tevreden over de camera en accu.

Geen slecht toestel echter voor een mogelijk veeleisende gebruiker zoals mij zijn er onverhoopt wel wat opmerkingen:

Iedere keer als ik een nummer kies moet ik de simkaart selecteren. Er bestaat bij de Mate 20 Lite alleen de optie “voorkeur sim”, maar die voldoet voor mij niet. Ik wil namelijk graag mijn prive en mijn zakelijke nummers onderscheiden. Zelfs op mijn oude Motorola van 8 jaar geleden kon ik dit al in mijn adresboek per contact aangeven. In de auto bellen is een drama: ik kan wel via mijn carkit een nummer kiezen, maar dan moet ik vervolgens wel mijn telefoon pakken om de sim kaart te selecteren.

Bluetooth verbindt soms niet met carkit als ik in de auto stap; als ik het scherm ontgrendel echter wel (nee, ik heb geen energiebezuiniging aangezet); ik ben naar de winkel teruggegaan en heb contact gehad met support en ben ook bij garage geweest zonder oplossing.

Het geluid dat afgespeeld wordt als er een bericht binnenkomt vind ik relatief veel te zacht.

De “niet storen” optie kan ik niet instellen zoals ik graag zou willen namelijk: Voor mijn prive contacten: De favorieten die mij altijd kunnen bellen “EN” herhaalde oproepen binnen 3 minuten. Voor mijn zakelijke contacten: uit na 19u en weer aan 7u. De “niet storen” optie werkt helaas niet per sim en ik kan ook maar 1 soort prioriteisonderbreking definiëren. Nu heb ik maar ingesteld “herhaalde oproepen van dezelfde persoon binnen 3 minuten”, echter het lijkt erop dat ook al bel je vaker als 2x, de telefoon toch niet overgaat.

Volgens de specificaties is er geen Gorilla Glass gebruikt en waarvan ik mij pas later bewust was en ik vraag mij af of het scherm wel stevig genoeg is.

Pluspunten

  • Vingerafdrukscanner
  • Accu
  • Camera
  • Helder scherm

Minpunten

  • Dual sim functionaliteit
  • Niet storen optie

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed
Voldoende

Reageer

Peter 11-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon voor deze prijs, groot duidellijk scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top telefoon met groot en duidelijk scherm voor een zeer geode prijs. Maakt ook zeer goede foto, 's en is ook zeer snel.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goeie foto, s
  • Prijs

Minpunten

  • Geen

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Karlijn Buis 08-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Makelijk in gebruik

Algemene score

7,0
Ik vind fijn dat hij niet een menu heeft dat hij alleen zijn begin scherm heeft en daar alle aps op staan. Ik vind het niet zo fijndat
Hij zo groot is. Ik kan hem nergens kwijt. Maar verder werkt hij wel goed heb geen op of aan merkingen. Het toetsen bord is even wennen ik druk steeds op punt inplaats van spatie, maar dat is denk ik wennen.

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende
Voldoende

Reageer

Allati 04-05-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi compact telefoon met een mooi scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De uiterlijk sprak mij aan en ook de functie van dual sim. Lijkt veel op de iPhone xr maar is veel beter en krachtiger. Batterij gaat lang mee en de camera maakt mooie foto's. De telefoon heeft ook heel veel extra functie. Leer elke dag iets nieuws ermee.

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Hanna 01-05-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Huawei Mate 20 lite

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Deze telefoon is een echte aanrader! Hij is lekker groot, heeft een goede kwaliteit beeldscherm en de vingerafdrukscanner aan de achterkant is heel handig. Het geluid is goed en de telefoon reageert snel. Verder zitten er heel veel mogelijkheden op de telefoon, waarvan ik heel veel nog niet geprobeerd heb maar ze zien er wel veelbelovend uit! Het uiterlijk is ook mooi en mijn scherm is ook nog heel! Ik ben niet zo tevreden over de camera, hij geeft een beetje rare kleuren en is ook niet zo scherp als ik had gewild, wat dat betreft wel een teleurstelling maar verder is het een top telefoon!

Pluspunten

  • Grote telefoon
  • Goed geluid
  • Veel opties

Minpunten

  • Hij past niet in mijn zak
  • De camera is een beetje raar

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Margreet Tielemans 30-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, mooi beeld en geluid en lekker snel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Geweldig apparaat. Mooi geluid en beeld. Accuduur is heel goed. Bij veel gebruik hoef ik pas de accu na 2/3 dagen pas op te laden. Verder is deze telefoon lekker snel.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

el 27-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Huawei Mate 20 lite 64 Go / noir / (dual sim)

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
product is exactly what i need from a phone good camera, good interface, simple elegant with a big screen. Perfect

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M.Versluis 23-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Uiutstekende accu en software

Algemene score

9,0
Ik heb deze telefoon gekocht omdat ik klaar was met iphone omdat hun accu zo slecht is en zag toen deze voor maar 262 euro dus ik dacht laat ik het eens proberen. het beste wat ik ooit heb gedaan de accu gaat soms wel 2 dagen mee als je er veel op zit anders nog wel langer. de energiebesparingsmodus zijn ook echt handig.

Pluspunten

  • accuduur
  • software
  • schermgrootte
  • camera
  • beveiling

Minpunten

  • geluidskwaliteit

Review criteria:

Onvoldoende
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Willeke 19-04-2019
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ideale telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ontzettend fijne telefoon mooie uitstraling, goede beeldkwaliteit, lange batterijduur en in verhouding een goedkopen prijs

Pluspunten

  • Lange batterijduur
  • Beeldkwaliteit
  • Mooie uitsrating
  • Camera kwaliteit

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Fatoetje69 18-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooie toestel, en makkelijk.Voor een goede prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het lijkt erg op de Samsung, maar wel veel goedkoper. Camera is erg goed. Prachtig disgn en lekker grote scherm.

Pluspunten

  • Goedkoop
  • Mooie foto's

Minpunten

  • Blijft soms hangen tenminste met me vorige tst

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Sabri 17-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Een prima toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vindt jij een Iphone te duur, dan koop een huawei mate 20 lite. Het is een goedkop toestel en hij doet het echt goed

Pluspunten

  • Perfecte scherm maat
  • Goede batterij

Review criteria:

Goed
Voldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

Willemein 17-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super accu!!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Wat ben ik blij met deze accu! Ik gebruik mijn telefoon veel en deze accu kan gewoon twee dagen mee. Qua software is het even wennen omdat ik over ben gestapt van Apple. Maar het went snel! Ik ben meer dan tevreden. Ook is het super fijn dat je op 2 'schermen' tegelijk kan.

Pluspunten

  • Scherm
  • Foto's
  • Batterijduur

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Matthijs 16-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik heb deze telefoon nu een paar weken in gebruik en ben zeer tevreden over de prestaties. Alleen de camera zou iets beter kunnen als je hem vergelijkt met die van de iPhone. Hij heeft een mooi groot scherm en reageert snel op mijn typen. Kortom een heel goed toestel voor een betaalbare prijs!

Pluspunten

  • De telefoon reageert snel
  • Lange accuduur en snelle oplaadtijd
  • De telefoon heeft ruim voldoende opslag
  • Mooi groot scherm
  • Is zeer geschikt voor grote handen

Minpunten

  • Foto's zijn minder scherp

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mirjam 16-04-2019
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm, snel en handig in gebruik

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is mijn tweede Huawei telefoon, ik was zeer tevreden met mijn oude telefoon dus vandaar weer een Huawei. Mooi groot beeld, makkelijk in gebruik, fantastisch camera. Zeer tevreden er mee!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goeie camera

Minpunten

  • Niet waterdicht.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews