Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android
Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koen 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste camera en prachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Dit is de beste camera die ik ooit bij een smartphone heb ervaren. Met name foto’s in het donker zijn echt van goede kwaliteit. Daarnaast is het geluid echt verbeterd ten opzichte van de S8 met name voor gamen en Netflix ideaal.

Pluspunten

  • Camera
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Kosten

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

1,0
Overdreven duur terwijl het gewoon een geüpdate Galaxy S8 Plus is. Samsung is 1 vna de fabrikanten die nauwelijks de besturingssoftware regelmatig en meer dan 2 keer in de twee jaar opdate. Meer tekst kan ik niet schrijven omdat het dan ook geen meerwaarde heeft net als de Samsung Galaxy S9

Pluspunten

  • Een nieuw toestel maar geen meerwaarde

Minpunten

  • Geen meerwaarde aan kwaliteit
  • Veel te duur voor een geupdate Galaxy S8+.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
bert2004 31-03-2018

Jammer dat Kieskeurig reviews laat verpesten door een enkeling met ongefundeerde onderbouwing. Ik kan kort zijn, elke nieuwe uitvoering is gewoon weer beter. Er maakt geen telefoon betere foto’’s dan deze. Zo zonde dat zo’n cijfer verpest wordt door een enkeling.

EKO Vega 16-05-2018

Ik begrijp niets van deze reactie. Hij is duidelijk een verfijning en verbetering van de S8 en komt in diverse vakbladen als uitermate goed uit de bus. Bij de Consumentenbond is hij zelfs als allerbeste toestel getest. En dat voor een redelijke prijs in verhouding tot alles wat hij biedt. In deze prijs en zelfs veel hoger vindt je geen betere telefoon.

FastFrog 24-06-2018

Deze review zegt meer over de jezelf dan over de het toestel.

Reageer

Caitlin 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische camera, super batterij en helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben werkelijkwaar zo onder de indruk van de Samsung Galaxy S9. De camera overtreft alle verwachtingen, maar ik moet nog wel een beetje oefenen met de slow-mo functie. Daarnaast gaat de batterij super lang mee en heb ik de draadloze charger op m'n bureau staan op werk, waardoor ik eigenlijk altijd een volle batterij heb. Al met al echt mega blij met deze telefoon en een super upgrade van mijn iPhone 6.

Pluspunten

  • camera
  • batterij
  • scherm

Minpunten

  • oefenen met slow-mo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanneMe 16-09-2018

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na jaren overgestapt van iPhone naar Samsung. Nog geen moment spijt gehad. Eindelijk bevrijd van IOS. De camera is geweldig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ardina 11-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Mooi toestel gemakkelijk maakt mooie foto's alleen 1 klein min puntje is dat slow motion bij t filmen vind ik persoonlijk zelf niet zo goed werken als dat ze op de reclame laten zien.

Pluspunten

  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Slow motion vind ik niet zo goed werken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daijo 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste Phone op de Market

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Niets op aan te merken, uitstekende gsm. Ik heb deze aangeschaft nadat ik mijn 4 jaar oude Samsung Galaxy s5 per ongeluk heb laten vallen, waardoor het scherm aan diggelen was. Het toestel werkt perfect zoals verwacht. ik hoop wel dat de batterij bij deze iets beter is en dat het toestel niet soms uitvalt na termijn zoals bij mijn galaxy s5 het geval was wanneer hij de 15% batterij passeerde. Maar voorlopig geen problemen met de batterij gehad, dus alles ok :) Prijs/kwaliteit: Goed

Pluspunten

  • Fraai design
  • Goede Camera
  • Prachtig scherm
  • Mooi geluid
  • Blokkeert niet

Minpunten

  • kwetsbaar scherm
  • Super slowmostand werkt niet goed in donker licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Helemaal blij met deze aankoop! Camera is boven verwachting en ook het scherm is erg mooi. Ook is het geluid top voor het kijken van films met Dolby Atmos.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Patrick 8124 16-11-2018

Geweldige kenmerken top toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super fijn toestel blijft me verbazen iedere keer weer. Zeer blij met deze aankoop.
Mijn vrouw wil er ook graag 1 van de Sint... dus.......
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Francis46 12-01-2019

Nog veel beter

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Gisteren deze telefoon gekocht. Ik was al fan sinds de s3 en en met ieder model wordt het meer. Nog scherper beeld dan se s8 en nog mooiere foto's. Helemaal top
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rachid ElA 12-01-2019

Geweldige telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik stap over van de iPhone 6 naar de galaxy S9. Wereld van verschil! Prachtig scherm en wat schiet de camera mooie foto’s! Zal nooit meer terug naar naar de iPhone! Prachtig toestel ook!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 11-01-2019

Geweldige telefoon hebben jullie gemaakt

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Jullie hebben echt een mooi telefoon gemaakt design is perfect prestatie perfect beste telefoon wat ik ooit heb gehadt
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 11-01-2019

Eens Samung, altijd Samsung!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Al meer dan 16 jaar Samsung. Makkelijk in gebruik! Top kwaliteit foto's.
Even getwijfeld over een Iphone omdat het thuis makkelijker zou zijn maar ik maak die overstap niet! Ook de kinderen hebben inmiddels een tablet en dit zijn ook Samsung toestellen!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 11-01-2019

De hele wereld in je broekzak en nog mooi ook!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Mijn nieuwe Samsung Galaxy S9 is niet alleen veelzijdig, maar ook snel en maakt sublieme foto's. Daarnaast is hij ook nog eens een erg mooi in de kleur Coral Blue.
Het overzetten van oude gegevens is ook kinderlijk eenvoudig en snel. Voor een beroepschauffeur is dit een mooie aanvulling op de tools onderweg.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

MaHa 11-01-2019

Snel met een uitstekende camera

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

8,0
Na een gesneuvelde S7 de S9 edge gekozen. Het was de bedoeling om op de S10 te wachten, maar ik ben zeer blij met de aanwinst. Alles werkt snel en soepel. Nog een beetje aan het stoeien met de camera Pro stand, maar geweldige foto's. Ook zonder de Pro stand zijn de foto's boven mijn verwachting.
De vingerafdruk herkenning is prima in orde (met 3 maal dezelfde vinger ingesteld...)
Bixby nog niet geprobeerd.
Geluid is prima.
Nog steeds jammer dat bij de top toestellen niet een Samsung hoesje wordt meegeleverd (daarmee zou Samsung zich wel onderscheiden van de rest).
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Julia91 11-01-2019

Fijne telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

8,0
Mooie telefoon met super beeldscherm en top camera. Lekker veel geheugen ook en mogelijkheid die nog verder uit te breiden. Installatie en het overzetten van de apps en bestanden was echt simpel!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 11-01-2019

Geweldige telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Wat een geweldige telefoon is dit! Snel, mooi uiterlijk, ligt fijn in de hand, goeie accu, geweldige camera. Ik kan echt helemaal niks bedenken wat er minder is aan deze S9. En ook nog eens stofbestendig en spatwaterdicht. Ik ben heel blij dat ik de overstap (terug) heb gemaakt van Sony (Xperia X) naar Samsung. En daar ga ik voortaan bij blijven! Ik ga hier heel veel plezier van hebben :) Voor mij geen ander merk meer.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 11-01-2019

snelle reactievermogen en sublieme foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

8,0
mooi design, snelle reactievermogen. Sublieme hoogwaardige foto's. en vele extra leuke functies. een laptop is niet meer nodig!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Yass 11-01-2019

Vlotter en beter dan de s8

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Het is van de buitenkant net een s8 maar dan luxer. Presteert sneller en er kunnen 2 simkaarten in! Tevens heeft de camera een beter kwaliteit dan de s8
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Bimma 11-01-2019

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb mijn Samsung S9 nog maar 2 weken, maar ik ben er al erg tevreden over! Goed format, veel mogelijkheden en sluit aan bij al mijn verwachtingen van een mobiele telefoon zoals die moet zijn!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anne007 11-01-2019

Strak design, goede camera, lange accuduur

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / goud / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na de Samsung S7 nu gekozen voor de inmiddels beschikbare S9. Strak slank model, (mooi in een samsung sleepcover led-view cover), prettig waterdicht. Accu gaat 2 etmalen mee bij intensief gebruik. Apps-edge functie is handig (met 1 swipe je favoriete apps op het scherm).
Samsungpass zat bij de S7 aan de voorkant dat vond ik logischer, nu raak je steeds de camera aan. En je kunt allen snel opladen met de bijgeleverde adapter - terwijl eerder lag er altijd wel ergens één in huis ;)
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews