Samsung Galaxy S9 goud / 64 GB - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 8.0
Bekijk 5 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 42 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,2

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koen 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste camera en prachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Dit is de beste camera die ik ooit bij een smartphone heb ervaren. Met name foto’s in het donker zijn echt van goede kwaliteit. Daarnaast is het geluid echt verbeterd ten opzichte van de S8 met name voor gamen en Netflix ideaal.

Pluspunten

  • Camera
  • Geluid
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Caitlin 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische camera, super batterij en helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben werkelijkwaar zo onder de indruk van de Samsung Galaxy S9. De camera overtreft alle verwachtingen, maar ik moet nog wel een beetje oefenen met de slow-mo functie. Daarnaast gaat de batterij super lang mee en heb ik de draadloze charger op m'n bureau staan op werk, waardoor ik eigenlijk altijd een volle batterij heb. Al met al echt mega blij met deze telefoon en een super upgrade van mijn iPhone 6.

Pluspunten

  • camera
  • batterij
  • scherm

Minpunten

  • oefenen met slow-mo
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Daijo 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste Phone op de Market

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Niets op aan te merken, uitstekende gsm. Ik heb deze aangeschaft nadat ik mijn 4 jaar oude Samsung Galaxy s5 per ongeluk heb laten vallen, waardoor het scherm aan diggelen was. Het toestel werkt perfect zoals verwacht. ik hoop wel dat de batterij bij deze iets beter is en dat het toestel niet soms uitvalt na termijn zoals bij mijn galaxy s5 het geval was wanneer hij de 15% batterij passeerde. Maar voorlopig geen problemen met de batterij gehad, dus alles ok :) Prijs/kwaliteit: Goed

Pluspunten

  • Fraai design
  • Goede Camera
  • Prachtig scherm
  • Mooi geluid
  • Blokkeert niet

Minpunten

  • kwetsbaar scherm
  • Super slowmostand werkt niet goed in donker licht
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Algemene score

9,0
Helemaal blij met deze aankoop! Camera is boven verwachting en ook het scherm is erg mooi. Ook is het geluid top voor het kijken van films met Dolby Atmos.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Geluid
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Kees 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Kosten

Algemene score

1,0
Overdreven duur terwijl het gewoon een geüpdate Galaxy S8 Plus is. Samsung is 1 vna de fabrikanten die nauwelijks de besturingssoftware regelmatig en meer dan 2 keer in de twee jaar opdate. Meer tekst kan ik niet schrijven omdat het dan ook geen meerwaarde heeft net als de Samsung Galaxy S9

Pluspunten

  • Een nieuw toestel maar geen meerwaarde

Minpunten

  • Geen meerwaarde aan kwaliteit
  • Veel te duur voor een geupdate Galaxy S8+.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 paars / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
bert2004 31-03-2018

Jammer dat Kieskeurig reviews laat verpesten door een enkeling met ongefundeerde onderbouwing. Ik kan kort zijn, elke nieuwe uitvoering is gewoon weer beter. Er maakt geen telefoon betere foto’’s dan deze. Zo zonde dat zo’n cijfer verpest wordt door een enkeling.

EKO Vega 16-05-2018

Ik begrijp niets van deze reactie. Hij is duidelijk een verfijning en verbetering van de S8 en komt in diverse vakbladen als uitermate goed uit de bus. Bij de Consumentenbond is hij zelfs als allerbeste toestel getest. En dat voor een redelijke prijs in verhouding tot alles wat hij biedt. In deze prijs en zelfs veel hoger vindt je geen betere telefoon.

FastFrog 24-06-2018

Deze review zegt meer over de jezelf dan over de het toestel.

Reageer

Rob 07-08-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Valt tegen

Algemene score

7,0
Niet veel verschil met de S8 maar dat wist ik van tevoren.Een betere camera en nieuwere software en iets sneller daar heb ik hem voor gekocht.
Wat mijn ervaring tot nu toe is een micro sd kaart die niet meer werkt en de telefoon was geblokkeerd omdat het wachtwoord niet meer werkte.
En ik weet zeker dat ik de juiste heb ingevoerd.
Toen ik de telefoon uit mijn zak haalde was deze uit zichzelf opnieuw opgestart en vroeg om het wachtwoord maar werd niet meer herkend.Heb gelukkig alles weer goed gekregen.
De geluids kwaliteit valt ook tegen.Zou 40% harder gaan.

Pluspunten

  • camera
  • iets sneller dan S8

Minpunten

  • Accu
  • Software
  • Geluid
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 blauw / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Onvoldoende
Voldoende
Onvoldoende
Uitstekend
Goed

Reageer

I.M. Peters 03-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Een topper en super kwaliteit

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik vind de Samsung Galaxy S9 een topper! Ik ben erg onder de indruk van de kwaliteit en de mogelijkheden. Smart is hier écht smart. De grote interne opslagruimte zorgt er voor dat je toestel razendsnel blijft. Soms sneller dan je wilt ;) Ik ben er enorm blij mee en via een geweldig aanbod met de 100 euro cashback korting ben ik over stag gegaan om het toestel aan te schaffen. Een aanrader!

Pluspunten

  • mooi scherp beeld en kleuren
  • het toestel is niet te groot
  • groot intern geheugen
  • uit te breiden met SD kaart
  • makkelijk in gebruik

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 paars / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Menno 23-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Snel en Stabiel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
een Heerlijke telefoon, mooi groot scherm, veel geheugen en lekker snel. Camera's werken uitstekend en geven mooie foto's. een stuk beter dan mijn 7 Edge.

Pluspunten

  • scherm
  • snelheid
  • betrouwbaarheid
  • accuduur

Minpunten

  • nog niets tegengekomen
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Queendorien 21-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi groot scherm, makkelijk dan de edhe

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Leuk toestel, had hiervoor de edge7. Niet heel spannend anders...ook de camera's niet. Heb voor t eerst krassen op mn scherm, heb ik ook nog nooit gehad. Ik heb em net 2 maanden....
Ben er blij mee, maar niet spannend anders dan de vorige goeie Galaxy-s

Pluspunten

  • Mooie vormgeving
  • Lekker snel

Minpunten

  • Niet heel anders dan de Galaxy 7
  • Geen krasvast glas
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Mihai 20-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Slechte accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

1,0
Prima telefoon, reageert goed, top camera, alleen de accuduur is een minpunt. Moet twee keer per dag opladen voor een normaal gebruik.

Pluspunten

  • Camera
  • snel

Minpunten

  • accu
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Inden 18-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon met mooi groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Hele mooie telefoon en fijn in gebruik.. moest even wennen aan de home knop die nu weg gewerkt zit in het scherm! Maar dat went snel... ook maakt hij super scherpe foto s! Heel fijn want dat doe ik veel... ook heeft mijn telefoon heel veel opslag ruimte 254 gb dus te gek! Kan genoeg apps downloaden en ook foto.s en video.s opslaan... de nieuwe functie met super slow motion is erg leuk...
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Juan 16-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Gehele toestel perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Mee gaan met de nieuwste techniek. Alles willen uithalen wat mobiel mogelijk is. En het gevoel een volwaardige "pc" op zak te hebben.

Pluspunten

  • Onderweg geen laptop nodig
  • Alles in 1

Minpunten

  • Het scherm is kwetsbaar en breekt te snel.
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Jansen 16-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Reikt naar perfectie

Algemene score

9,0
Geweldig scherm, de camera's maken ook zeer goede foto's, de dual speakers klinken ook een stuk beter dan de speaker op de S8. Alleen de batterij duur mag nog beter. Je komt er de dag mee door met normaal gebruik maar wanneer je een hele dag op je telefoon gaat zitten is de batterij halverwege de avond leeg.

Pluspunten

  • Scherm
  • Camera
  • Speakers
  • Software

Minpunten

  • Batterijcapaciteit
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

bas 16-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

mooie telefoon, snel, mooi beeld

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Screenresolutie, nieuwe features tov prijs is toch de keuze gevallen op de S9+ ipv Apple X. Dit keer voor de plus wat lekker werkt. De uitlijning, curve edges vind ik nog steeds top. Geen home knoppen meer.

Pluspunten

  • screen kleuren/resolutie
  • smart charging
  • Face Herkenning

Minpunten

  • accu iets meer capaciteit
  • wireless lader s7 werkt niet op s9
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Khodjasteh 15-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Top toestel!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Top Toestel.
Goede accuduur. Geweldige camera, Super scherm.
100% aanrader en VEEEEELLLLL beter dan een Iphone

Pluspunten

  • Accuduur
  • Camera
  • Software
  • Duall Sim

Minpunten

  • Bixby
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Rutger 13-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Goeie accu, veel mogelijkheden, geweldige camera

Algemene score

9,0
Fantastische telefoon, op bijna alle fronten. Alleen jammer dat de Bixby knop erop zit en als je die knop er dan op zet, je de gebruiker niet de mogelijkheid geeft deze een andere functie te geven, zonder ingewikkelde omweg.
Camera is top, de snelheid fantastisch, scherm prachtig, batterij ruim voldoende, mits je de resolutie naar beneden schroeft en dat is jammer. Als je dan zulke hoge resolutie op je scherm biedt, zorg dan voor een nog betere batterij, zodat je ruim een dag ook aankan met de volle kracht van dit toestel. Verder jammer dat als je de hoofdprijs betaald hebt, de prijs na nog geen 6 weken al weer gezakt is. En verder moet Samsung nou echt eens haar update beleid verbeteren , dat blijft veel te traag, altijd als laatste. Desalniettemin, sorry voor het gemopper, dit toestel is in een woord fantastisch!

Pluspunten

  • Snelheid, ook qua opladen.
  • Schern

Minpunten

  • Updates erg laat
  • Prijs
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Dhr. Elema 12-07-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Ieselijk goeie camera!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Het is een verbetering ten opzichte van mijn vorige S7. Minpunt is "Bixby" diegene die dit verzonnen heeft, heeft duidelijk niks te de doen mij samsung. Een dikke minpunt! dat daarvoor ook nog is een apart knopje voor op je toestel zit is mijn een compleet raadsel...

Pluspunten

  • Camera
  • Snelheid CPU
  • Geluid

Minpunten

  • Bixby
  • Knopje bixby
  • Bixby apps
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Henk 12-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Fantastische camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Vergelijk foto-opnames zelf eens met jou beste fotocamera.
Je zult zien dat je alleen nog maar jou S9+ gebruikt.

Pluspunten

  • Camera
  • Display
  • Helderheid

Minpunten

  • Groot
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Gijs Jochems 11-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

duidelijk scherm, makkelijk in gebruik, mooi design,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
ik had de S7 die beviel me al erg goed, en ik was erg benieuwd naar de S9.
het toestel ligt lekker in de hand, maakt mooie foto`s en goede videobewerking.
voldoet helemaal aan mijn verwachting, erg blij mee.

Pluspunten

  • scherm
  • vormgeving
  • gebruiksgemak
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ardina 11-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot mooi model

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Mooi toestel gemakkelijk maakt mooie foto's alleen 1 klein min puntje is dat slow motion bij t filmen vind ik persoonlijk zelf niet zo goed werken als dat ze op de reclame laten zien.

Pluspunten

  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Slow motion vind ik niet zo goed werken
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Toon meer reviews