Huawei P20 Lite zwart, blauw / 64 GB / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 8.0
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 51 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

BB 14-05-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Huawei p20 lite veel voor weinig geld!!

Algemene score

9,0
Android 8 vind ik top op deze Huawei. Toestel heeft een zeer goede batterij, qua uithoudingsvermogen. Scherm is zeer duidelijk. Foto's maken met dubbele lens, object op voorgrond scherp en achtergrond wazig. Zeer apart. Kortom een zeer goed toestel, beter dan de Samsung!!

Pluspunten

  • Scherm,
  • Foto met dubbele lens
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, goud / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

G. v/d Meulen 13-07-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top toestel

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Geweldig toestel, maakt zeer scherpe foto's, verder leuke filters en snufjes, o.a. slowmotion filmopnamestand. Ruime opslag van 64 GB. Laad snel op en goede batterijduur. Mooie vormgeving, kan eigenlijk alles wat IPhone ook kan, maar voor een goedkopere prijs!

Pluspunten

  • groot scherm
  • mooie vormgeving
  • laad snel op
  • goede batterijduur
  • maakt scherpe foto's
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, blauw / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

M Hoekstra 06-06-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Scherm stuk

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Prima toestel er is maar 1 minpunt.
Achterkant is ook van glas.
Dat betekent dat het toestel overal vanaf glijd en ja barst in het scherm.
Nu al voor de 2e keer.
Verder buiten dat top toestel. Enorme scherpe foto's batterij is snel opgeladen.

Pluspunten

  • Fotos
  • Opslag
  • Batterij

Minpunten

  • Schern
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, blauw / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Blackunicron79 05-08-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Niet fantastisch, wordt snel heet, en veel kleine storingen

Algemene score

6,0
Voor dit model gekozen omdat het een degelijke uitstraling heeft voor een redelijk budget, het uiterlijk is dus zeer goed maar als je een spelletje doet krijg je na een kwartiertje al de angst dat hij zichzelf verbrand.

Pluspunten

  • Ziet er goed uit
  • Goeie cameras

Minpunten

  • Wordt erg heet
  • Veel kleine storingen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, blauw / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Voldoende
Voldoende
Goed
Onvoldoende

Reageer

Peter 02-06-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Perfect

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Goed toestel en vormgeving. Makkelijk te gebruiken en kwaliteit goed qa prijs verhouding. Zeer mooie foto's van kortbij en veraf Dit is de 4de Huawei telefoon, p7 , p8, en de p9 nu dus p20 zou eigenlijk geen andere meer willen. 0

Pluspunten

  • Snel processor
  • Duidelijke foto
  • Prijs goed kwalitijd super
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, blauw / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Teunis Penninkhof 10-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

perfecte telefoon voor deze prijs.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Prima smartphone. Heeft alles wat de duurdere telefoons ook hebben.
Ik kan mij voor deze prijs geen betere wensten

Pluspunten

  • perfect op alle punten

Minpunten

  • geen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Goed
Goed
Goed

Reageer

Mr.1470 10-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

High-end voor midrange prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Na de P6, P7 en P9 lite was het een paar maanden terug tijd voor de P20 lite. Allereerst valt het mooie grote scherm van glas op. Dit scherm overtreft voor mij het scherm van de P9 lite door zijn gladde oppervlak. Mijn telefoon is mijn vervanger voor de laptop. Nieuws volgen, betalingen verrichten, internetten, alles gaat via de P20 lite. Ook Netflixen doe ik regelmatig op deze telefoon. Je kunt dus gerust stellen dat ik een intensieve gebruiker ben maar de lite versie houdt zich prima staande. Het is een mooi en vlot toestel met een stevige bouw die meer high-end aanvoelt dan midrange. Over de accuduur heb ik niks te klagen. Je moet wel erg veel met je telefoon bezig zijn wil je hem in 1 dag leegtrekken. Ondertussen is ons hele gezin besmet met het Huawei virus en werd vorige week de 2e P20 lite afgeleverd. Wederom een blauwe want die is zó mooi!

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Vlotte prestaties
  • Goede accuduur
  • Snelladen
  • Voelt High-end aan
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Joury 10-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede telefoon met mooi beeld en camera is enorm goed en helder en is snel echt een aanrader en makkelijk

Pluspunten

  • Camera perfect
  • Laad snel op
  • Goed beeld
  • Makkelijk en goedkoop
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

May Hülle-Lamers 19-09-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Ik ben heel tevreden over de telefoon niets negatiefs

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
Ik heb deze gekocht voor zijn groot beeldscherm en goede prijs. Ben heel tevreden over deze aankoop.
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Willem 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Veel waarde voor minder geld

Ja, ik beveel dit product aan Deze review wordt nog gecontroleerd door Kieskeurig.nl

Algemene score

9,0
De P20 Lite doet precies wat aangekondigd is en biedt wat mij betreft in het dagelijks gebruik méér dan verwacht. De snelheid van handelen is top en vooralsnog geen last van een snel leeglopende batterij. Van alle phones die ik eerder had voorziet deze veruit het beste aan mijn wensen. Voor mijn werk moet ik soms mensen en groepen fotograferen en met de P20 is dat opeens plezieriger geworden. Kortom: geen gezeur, wel zeer tevreden. Aanrader.
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ruud 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Betaalbare klasse

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Betaalbare klasse toestel wat zich absoluut kan meten met Samsung en Apple. Waarom dan veel uitgeven voor weinig meer!
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Nadine 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfect voor een kleine prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Voor een eerlijke prijs heb je een erg goede telefoon! Ligt fijn in de hand, is snel, groot scherm en maakt de mooiste foto's. Voor duurder krijg je misschien beter, maar features die je niet nodig hebt. Wil je een telefoon die alles kan en erg betaalbaar is: kies dan de p20 lite van Huawei!

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Goeie camera
  • Vingerafdruk ontgrendeling achterkant
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jehad Tabasha 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accuduur, groot scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fantastic telephone, good quality and perfect price. I have it as a gift for my fiance for our firts year together. The rose colour is just beautiful
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Denies 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het hele scherm wordt benut.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik vind het een fijn toestel die makelijk in de omgang is. Het maken van een screensHot van het scherm was even zoekende. Inmiddels weet ik hier ook mee om te gaan. De accu gaat langer mee dan ik gewend was. Ik vind het een fijn toestel.

Pluspunten

  • Groot scherm
  • Makelijk in omgang

Minpunten

  • Maken van screenshot even zoeken
  • Spatie balk
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart, goud / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Maria 19-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm echt goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Ik ben echt hardstikke tevreden hij is snel maakt mooie foto echt een aanrader batterij ook prima te doen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Huaweip20lite 19-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Goede prijs/kwaliteit verhouding

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede mobiel voor een goede prijs. Mooi toestel en doet alles zoals het moet. Enige minpunt is dat op lockscreen geen tijd staat.

Pluspunten

  • Groot scherm

Minpunten

  • Geen tijd in lockscreen
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Esther 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Goede accu, fijn scherm.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goed toestel ligt fijn in de hand en doet wat ik er van verwacht. Ook de foto's zijn mooi helder. Alleen jammer dat er geen goede screenprotector te vinden is.

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Mooie foto's
  • Gezicht herkenning

Minpunten

  • screenprotector niet te vinden
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

LuukS 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Hoge kwaliteit voor een lage prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Het eerste wat mij opviel aan de Huawei P20 Lite is het moderne en strakke design. Door de smalle randen en kleine "Notch" aan de bovenkant van de telefoon bestaat het apparaat bijna helemaal uit scherm. Een groot pluspunt van deze telefoon is de snelle vingerscan. De vingerscan zit aan de achterkant van de telefoon en is daardoor makkelijk te bereiken. De telefoon springt meteen aan als je je vinger erop legt.
De camera is ook heel goed, mede dankzij het dubbele camera design. Ik moet toegeven dat er betere camera's op smartphones te vinden zijn, maar de kwaliteit komt zeker in de buurt van bijvoorbeeld een nieuwe iPhone.
Al om al een super smartphone voor een superlage prijs.

Pluspunten

  • Modern design
  • Lage prijs
  • Supersnelle vingerscan

Minpunten

  • Er zijn betere smartphone camera's op de markt
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Arno 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Het is een zeer goede telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De telefoon heeft alles wat je nodig hebt. Een zeer goede camera en alle applicaties die je nodig hebt. Daarnaast is hij lekker snel en heeft voldoende geheugen. Het is zeker een aanrader!
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

Nell 19-09-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Allround toestel voor een goede prijs

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik was op zoek voor een opvolger van de P9 en deze was qua prijs/kwaliteit de beste keuze voor mij. Snel, licht, elegant en en met twee goede camera's. Net zo groot als de P9, maar het scherm loopt verder door en is dus ietsje groter. Helder beeld, ook bij zon.

Pluspunten

  • Helder beeldscherm
  • Front en back camera maken mooie foto's

Minpunten

  • Glazen behuizing, dus kwetsbaar zonder hoesje
  • Beetje schel geluid
Geschreven voor: Huawei P20 Lite zwart / 64 GB / (dualsim)

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende

Reageer

Toon meer reviews