Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim) - Reviews

Specificaties
Display
5.8 inch scherm
Opslag
64 GB opslag
Besturingssysteem
Android 8.0
Bekijk 8 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 47 reviews die zijn achtergelaten voor de Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim) op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,3

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed
  • Goed
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Koen 20-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste camera en prachtig geluid

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

8,0
Dit is de beste camera die ik ooit bij een smartphone heb ervaren. Met name foto’s in het donker zijn echt van goede kwaliteit. Daarnaast is het geluid echt verbeterd ten opzichte van de S8 met name voor gamen en Netflix ideaal.

Pluspunten

  • Camera
  • Geluid

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Kees 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product getest

Kosten

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / paars / (dualsim)

Algemene score

1,0
Overdreven duur terwijl het gewoon een geüpdate Galaxy S8 Plus is. Samsung is 1 vna de fabrikanten die nauwelijks de besturingssoftware regelmatig en meer dan 2 keer in de twee jaar opdate. Meer tekst kan ik niet schrijven omdat het dan ook geen meerwaarde heeft net als de Samsung Galaxy S9

Pluspunten

  • Een nieuw toestel maar geen meerwaarde

Minpunten

  • Geen meerwaarde aan kwaliteit
  • Veel te duur voor een geupdate Galaxy S8+.

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Voldoende
Voldoende
bert2004 31-03-2018

Jammer dat Kieskeurig reviews laat verpesten door een enkeling met ongefundeerde onderbouwing. Ik kan kort zijn, elke nieuwe uitvoering is gewoon weer beter. Er maakt geen telefoon betere foto’’s dan deze. Zo zonde dat zo’n cijfer verpest wordt door een enkeling.

EKO Vega 16-05-2018

Ik begrijp niets van deze reactie. Hij is duidelijk een verfijning en verbetering van de S8 en komt in diverse vakbladen als uitermate goed uit de bus. Bij de Consumentenbond is hij zelfs als allerbeste toestel getest. En dat voor een redelijke prijs in verhouding tot alles wat hij biedt. In deze prijs en zelfs veel hoger vindt je geen betere telefoon.

FastFrog 24-06-2018

Deze review zegt meer over de jezelf dan over de het toestel.

Reageer

Caitlin 03-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fantastische camera, super batterij en helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik ben werkelijkwaar zo onder de indruk van de Samsung Galaxy S9. De camera overtreft alle verwachtingen, maar ik moet nog wel een beetje oefenen met de slow-mo functie. Daarnaast gaat de batterij super lang mee en heb ik de draadloze charger op m'n bureau staan op werk, waardoor ik eigenlijk altijd een volle batterij heb. Al met al echt mega blij met deze telefoon en een super upgrade van mijn iPhone 6.

Pluspunten

  • camera
  • batterij
  • scherm

Minpunten

  • oefenen met slow-mo

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

SanneMe 16-09-2018

Super telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Na jaren overgestapt van iPhone naar Samsung. Nog geen moment spijt gehad. Eindelijk bevrijd van IOS. De camera is geweldig.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Ardina 11-07-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Groot mooi model

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Mooi toestel gemakkelijk maakt mooie foto's alleen 1 klein min puntje is dat slow motion bij t filmen vind ik persoonlijk zelf niet zo goed werken als dat ze op de reclame laten zien.

Pluspunten

  • Overzichtelijk

Minpunten

  • Slow motion vind ik niet zo goed werken

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed

Reageer

Daijo 05-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Beste Phone op de Market

Ja, ik beveel dit product aan
Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

10,0
Niets op aan te merken, uitstekende gsm. Ik heb deze aangeschaft nadat ik mijn 4 jaar oude Samsung Galaxy s5 per ongeluk heb laten vallen, waardoor het scherm aan diggelen was. Het toestel werkt perfect zoals verwacht. ik hoop wel dat de batterij bij deze iets beter is en dat het toestel niet soms uitvalt na termijn zoals bij mijn galaxy s5 het geval was wanneer hij de 15% batterij passeerde. Maar voorlopig geen problemen met de batterij gehad, dus alles ok :) Prijs/kwaliteit: Goed

Pluspunten

  • Fraai design
  • Goede Camera
  • Prachtig scherm
  • Mooi geluid
  • Blokkeert niet

Minpunten

  • kwetsbaar scherm
  • Super slowmostand werkt niet goed in donker licht

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Thom 21-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Top telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / zwart / (dualsim)

Algemene score

9,0
Helemaal blij met deze aankoop! Camera is boven verwachting en ook het scherm is erg mooi. Ook is het geluid top voor het kijken van films met Dolby Atmos.

Pluspunten

  • Camera
  • Scherm
  • Geluid

Review criteria:

Goed
Goed
Voldoende
Uitstekend

Reageer

Patrick 8124 16-11-2018

Geweldige kenmerken top toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Super fijn toestel blijft me verbazen iedere keer weer. Zeer blij met deze aankoop.
Mijn vrouw wil er ook graag 1 van de Sint... dus.......
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Megan 10-12-2018

Super toestel

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Echt een aanrader. In het begin wat huiverig, ik kom van iphone af. Uiteindelijk toch de stap gemaakt om naar samsung te gaan. En nu wil ik niks meer anders.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Samet66 10-12-2018

Super leuke telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb deze telefoon al bijna half jaar en nog geen een keer storing gehad of rare dingen alles werkt gewoon goed en het kwaliteit van het camera is super mooi en duidelijk fotos . Voortaan blijf ik op samsung top kwaliteit
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rick_rick 09-12-2018

Lange batterij duur, werkt snel, mooie foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
De telefoon werkt snel en is super fijn om dagelijks te gebruiken. De vingerscanner werkt perfect. De telefoon maakt mooie foto's. Hij laad snel op en de batterij gaat lang genoeg mee. Het design van de telefoon ziet er ook goed uit.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Benedetta 09-12-2018

Prachtige foto's

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Heb deze telefoon gisteren gekocht en nu al heel tevreden over de camera en de cameraopties!! In 1 woord wauw!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

GuidoC 09-12-2018

Geweldige toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Sinds een week heb ik een Samsung S9. Het toestel bevalt erg goed! Vele opties zijn aanwezig, zoals een goede camera, slimme opties zoals Bixby (ook al is dat nog niet in NL), maar desalniettemin een mooie opvolger in de Galaxy reeds. De uitstraling is ook zeer fraai te noemen door het grote toetsloze scherm.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

NickZeChick 09-12-2018

Heel fijn toestel!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ligt lekker in de hand ;) softfeel.
Mooi groot scherm.
Layout is nice, camera functies zijn tof.
Enige minpuntje vind ik dat de superslomo niet meer 1 hele opname kan zijn zoals bij de s7.. zijn nu allemaal kleine moment opnames die erg moeilijk te timen zijn.
Verder is het een geweldige telefoon!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Anoniem 09-12-2018

Fijne telefoon, gemakkelijk in gebruik

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Van de zomer overgestapt na altijd iphone gehad te hebben, maar zeker geen spijt van. Was wel even wennen. Maar inmiddels helemaal gewend!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rick1892 09-12-2018

Prachtig toestel.

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Ik heb dit toestel deze week gekocht. Ik heb er geen seconde spijt van. De functies van het toestel het design en de prijs. Echt een aanrader.
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

B_right 09-12-2018

Geen leven meer zonder s9!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Wat een TOP telefoon... alles werkt zoals je t verwacht.. hij is snel, apps zijn razend snel, hij loopt niet vast en maakt het leven echt een stuk makkelijker! Mijn leven is echt completer met de s9
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Aj engel 09-12-2018

Geweldige telefoon

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

10,0
Voordat ik de s9 had, Had ik de j5 en ik merk natuurlijk zoveel veranderingen. De s9 is sneller meer geheugen en je kan overal makkelijker bij
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Rvdm 09-12-2018

Supergave telefoon!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik had eerst de Samsung Galaxy S7 en die vond ik al erg fijn, dus de nieuwe versie was zeer welkom. Moest even wennen aan de knoppen die veranderd zijn t.o.v. de S7, maar ben er nu erg blij mee. Heb nog niet alle functies kunnen uitproberen, maar in dagelijks gebruik is het al een topper!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Sandre01 09-12-2018

Veelzijdige krachtpatser!!

Geschreven voor: Samsung Galaxy S9 64 GB / blauw / (dualsim)

Algemene score

8,0
Ik heb mijn S9 nu ca 3 maanden, hij bevalt mij zeer goed. Vooral de kwaliteit van foto's bij weinig licht. Het is mijn 5e Samsung achtereenvolgens en ik zou hem zeker aanbevelen!! Wel mag de accuduur verbeteren, zakelijk gebruik ik een Samsung A3 (2016),deze heeft een accuduur van ca 2 dagen in tegenstelling van 1 dag van mijn S9. Maar samengevat een top toestel!!
Oorspronkelijk gepost op samsung.com

Reageer

Toon meer reviews