Sony Xperia XA2 32 GB / roze - Reviews

Specificaties
Display
5.2 inch scherm
Opslag
32 GB opslag
Besturingssysteem
Android O
Bekijk 3 andere uitvoeringen

Gemiddelde beoordeling

De gemiddelde beoordeling is gebaseerd op de 253 reviews die zijn achtergelaten op Kieskeurig.nl.

Help anderen en geef jouw mening over dit product. We verloten iedere maand onder alle reviewers 2 x € 250,-.

8,8

Schrijf een review

Kieskeurig.nl review criteria:

  • Goed
  • Goed
  • Uitstekend
  • Uitstekend
  • Goed

Echte reviews van echte gebruikers, door ons gecontroleerd op betrouwbaarheid.

Ronald 30-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Strakke, snelle en stijlvolle telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Als je op zoek bent naar een snelle compacte en stijlvolle telefoon in het middensegment is dit een prima telefoon. De telefoon is zeker voor zijn adviesprijs keurig afgewerkt en voorzien van vele features. Een mooie vingerafdrukscanner op de achterzijde, een 23MP camera aan de achterzijde en een 8mp wide lens camera aan de voorzijde.

Afwerking
De achterzijde van de telefoon is van hoogwaardig plastic, maar gezien ik altijd een hoesje heb zie ik dit niet als minpunt. De zijkanten en voorzijde van de telefoon zijn van metaal en glas en het geheel ziet er strak uit. Nu vind ik het 16:9 design altijd al strak ogen en je hebt bijna nooit zwarte randen bij filmpjes kijken.

Gebruik
De telefoon is wel wat dik en zwaar, maar door de gebogen achterzijde ligt die heel goed in je hand. De telefoon is lekker snel en heeft meer dan voldoende kracht voor regulier gebruik, WhatsApp, mail, browsen, YouTube, muziek, navigatie etc.

Hij kan ook prima multitasken zonder dat die nat wordt. De vingerafdrukscanner is handig in gebruik en via het bijbehorende hoesje van Sony heb je ook gelijk een autowake en sleep functie.
Oftewel voor iedereen die op zoek is naar een telefoon die je vooral gebruikt voor de in de vorige alinea genoemde applicaties. Kan ik deze telefoon zeker aanraden. Het scherm oogt iets te blauw, maar dat is eenvoudig aan te passen in de instellingen. De telefoon is voorzien van een 3300mAh accu dus dat is meer dan prima.

Pluspunten

  • Voldoende vermogen
  • Lange batterijduur
  • Goed Scherm (na afstellen)
  • Android 8.0

Minpunten

  • Even wennen aan dikte en gewicht
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Voldoende
Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Desiree 23-05-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Scherp beeld, lekker snel, mooi ontwerp,

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Heb altijd sony gehad en nooit geen problemen gehad. Ben er altijd blij mee geweest. Hij maakt geweldige foto's en ligt heerlijk in de hand

Pluspunten

  • Mooi scherm
  • Ligt lekker in de hand
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Jan 19-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Zeer fijn toestel met mooi helder scherm en goede batterij

Algemene score

8,0
Heel fijn toestel met een fijne camera, goed en helder scherm en goede batterij, dit tezamen met nog veel andere pluspunten maakt van deze midrange een high end toestel, ik persoonlijk vind dit echt een aanrader.

Pluspunten

  • Duidelijk en helder scherm
  • Batterij duur
  • Goede camera

Minpunten

  • Kan zo niks bedenken
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Voldoende
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

L&S 15-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Sony xperia xa2

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
De Sony xperia xa2 ligt goed in de hand en is niet zwaar. Het beeld scherm is scherp en is mooi afgewerkt met de randen.
Het toestel gaat lekker lang mee op 1 batterij duur bij gemiddeld gebruik. (appen, bellen, sociaal media bekijken en spelletjes)
Foto's zijn scherp en het geluid bij video opnames zijn levensecht.

De mogelijkheden voor thema's van het menu en toetsenborden zijn ook zeer ruim.

Al om al een telefoon goed voor iedere leeftijd.

Pluspunten

  • Batterij levensduur
  • Camera
  • Intern geheugen
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Esmee 06-09-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Fijn toestel: overzichtelijk, mooi scherm, geweldige camera

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Ik ben overgestapt van een iPhone 6 naar dit toestel, de Xa2 . Ik moest even wennen aan de software, maar ik ben zeer tevreden. Fijn dat ik alles in kan stellen naar mijn wensen. Het scherm is goed, er is veel uit de camera te halen met de juiste instellingen en ook de video's zijn van zeer goede kwaliteit. Ook video's bekijken via bijvoorbeeld youtube is mooi op dit scherm. Ik verbaasde me over de goede geluidskwaliteit van het kleine boxje. Kortom: zeer blij met mijn aankoop!
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed
Uitstekend

Reageer

Jos Dekker 20-07-2018
  • Product half jaar of langer in bezit
  • Product gekocht

Groot helder scherm

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

7,0
Matige camera. Had meer van Sony verwacht. Zwaar toestel. Ligt goed in de hand. Afwerking prima. Vlot te bedienen. Laad snel op. Goede prijs verhouding.

Pluspunten

  • Helder scherm
  • Snelheid
  • Afwerking

Minpunten

  • Camera
  • Gewicht
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Kiim94 18-06-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Prima telefoon

Algemene score

8,0
Prima telefoon, hiervoor sony gehad en zeer tevreden daarom nu weer voor hetzelfde merk gekozen. Zit aan beide kanten een goede camera op, en de selfie camera met de grotetr hoek is ideaal. Ook de batterij gaat ruim een hele dag mee met intensief gebruik. Daarnaast ook een goede prijs kwaliteit verhouding!

Pluspunten

  • Batterij
  • Camera
  • Snelheid
  • Scherm
  • Prijs

Minpunten

  • Aan de grote en zware kant
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Goed
Uitstekend

Reageer

Coen 21-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Mooi design, mooi scherm en goede accuduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Erg mooi toestel, ben gevallen voor de blauwe variant zodat je ook uniek bent.
De foto kwaliteit is erg goed wat voor mij erg belangrijk is en de accu gaat ook erg lang mee.
Al met al zeker een strak geprijsd toestel voor wat met de beste kan concurreren.

Pluspunten

  • design
  • scherm
  • camera
  • accu
  • meegeleverde foto software

Minpunten

  • geen snellader meegeleverd
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Pvn 17-05-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijn scherm, super camera, goede accuduur.

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Goede camera, fijne vormgeving, snel en sterke accu. Doordat scherm iets rond is wel lastig een shield te plakken. Een bumpercase is een goede oplossing
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Anja Schurink-Vedder 27-03-2018
  • Product paar dagen in bezit
  • Product gekocht

Groot scherm en reageerd goed

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Nou ik ben nog aan het ontdekken erg wennen komt van een samsung Galaxy s4 af. Na 6 jaar trouwe dienst. Dus elke dag wat nieuws ontdekken en bevalt tot nu toe goed. Alleen overdracht van oud naar nieuw mobiel liep niet echt lekker.
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Mandy 14-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

What you see is what you get

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Fijn toestel.
Duidelijk en makkelijk in gebruik.
Werkt snel.
Mooi helder scherm. Perfecte afmeting.
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ronald 12-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Heerlijk toestel

Algemene score

9,0
De xa2 ligt goed in de hand. Bij normaal gebruik gaat de accu 2 dagen mee. Helder en mooi groot scherm. Kortom echt tevreden

Pluspunten

  • Accu
  • Scherm
  • Helderheid
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Ajay Peter 05-11-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Great daily driver with 4G ON all day. Great camera 23MP

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Great value for money. Sony build quality. Natural colour capture and reproduction. Decent dynamic range.

Pluspunten

  • Vormgeving
  • Accuduur
  • Camera sensor captures colours naturally
  • Quick charge

Minpunten

  • Front camera misses auto focus
  • Edge is slippery
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Roee 04-11-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Lang batterij vermogen

Algemene score

9,0
Heb deze telefoon gekocht want ik kreeg positieve ervaringen te horen. Eerste telefoon die ik bestelde had een fabrieksfout. Ik kreeg toen een nieuwe. Ben er erg tevreden mee. Het maakt goede foto's en voor mij het belangrijkst: batterij blijft het lang volhouden.
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Voldoende
Voldoende
Goed
Goed

Reageer

Dorian 28-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Super camera en mooi design

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Met name voor dit toestel gekozen omdat het de beste camera heeft en de prijs zeer acceptabel is! Heel fijn model, mooi design en gemakkelijk in gebruik.

Pluspunten

  • fantastische camera
  • gebruiksvriendelijk

Minpunten

  • geen passende screenprotector te vinden
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Goed
Uitstekend
Goed
Goed

Reageer

Pascalle 26-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Erg goede aankoop!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
Na het kapot vallen van mijn Xperia z5 compact deze xa2 gekocht. Niet duur. Erg snel . Fijn formaat. En ik ben erg te spreken over de mooie blauwe kleur. De telefoon is snel, genoeg opslag ruimte , en er zit een goede camera in. Kortom ik ben er onwijs blij mee .

Pluspunten

  • Snel
  • Camera
  • Vorm en kleur
  • Geluid

Minpunten

  • Nog geen min punt gevonden
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Goed
Uitstekend
Goed

Reageer

Paul 23-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Perfecte midrange telefoon - snel & lange batterijduur

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
We zijn echte Sony Mobile fans, al vele jaren maken we er gebruik van. De flagship modellen zijn te duur, maar deze midrange telefoon is prima betaalbaar en na hem enkele weken gebruikt te hebben bevalt ie perfect.
Genoeg opslagruimte voor de apps en Whatsapp foto's, door de extra sd kaart die erin kan ook genoeg opslag voor de vele foto's die we van de kinderen maken. (prima camera zit erin)
Door de grote accu gaat ie wel twee dagen mee!! Dat is echt fijn
Toestel zou wel wat dunner mogen zijn

Pluspunten

  • Grote accu
  • Helder scherm
  • Snel

Minpunten

  • Dikte
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Voldoende
Goed

Reageer

Fedde Kroon 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Helemaal gemaakt voor mij!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

10,0
Sinds ik bezitter ben van de Sony Xperia, wil ik niet meer wat anders. Sony Xperia en ik zijn één. Betrouwbaarheid is het toverwoord voor mij.

Pluspunten

  • Gemak
  • Betrouwbaarheod

Minpunten

  • nvt
  • nvt
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

A.Smit 18-10-2018
  • Product paar weken in bezit
  • Product gekocht

Fijne telefoon

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

9,0
Fijne telefoon, mooie vormgeving en ligt prettig in je hand tijdens typen. De kwaliteit van de camera is super. Dit was o.a. de reden om voor dit toestel te kiezen.

Pluspunten

  • Voemgeving
  • Camera
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Goed
Uitstekend
Uitstekend
Goed

Reageer

MvdN 17-10-2018
  • Product paar maanden in bezit
  • Product gekocht

Prima telefoon!

Ja, ik beveel dit product aan

Algemene score

8,0
De telefoon zelf ziet er heel mooi uit en werkt prima. Er zit een goed scherm op en de batterij gaat heel lang mee. Nadeel is dat hij niet altijd snel reageert op aanrakingen en soms even vastloopt.

Pluspunten

  • Werkt uitstekend voor zijn prijsklasse
  • Goede batterij

Minpunten

  • Soms traag
  • Reageert niet altijd op aanrakingen
Geschreven voor: Sony Xperia XA2 32 GB / zwart

Review criteria:

Voldoende
Goed
Goed
Uitstekend
Uitstekend

Reageer

Toon meer reviews