Ben jij nou op zoek naar een telefoon die kracht heeft, maar waarmee je wel van 8 uur sochtends tot laat in de nacht geen oplader of powerbank bij nodig hebt? Dan stop je zoektocht, want dit is de telefoon van je leven! Ik heb mijn geliefde Huawei Mate 10 Pro(grijs) nu ruim twee weken, en het aantal keer dat ik mijn oplader erbij heb moeten pakken zit nog steeds onder de 10 keer! Waar de meeste smartphones stoppen na 8 uur werk, is dit toestel voor de mensen die nog even doorgaan. Ook al komt dat doorgaan dan wel omdat je op je telefoon blijft zitten, want hij ligt perfect in de hand, kan al je apps aan met een snelheid waar een ander jaloers op wordt. En het beste, zijn echte concurrentie heeft inmiddels een prijs van boven de 1000 euro, en dat is wel echt teveel vind je niet?
Ik game minimaal 3 uur per dag op mijn toestel, dus om nou te zeggen dat het door mij komt dat dit toestel zo lang door kan gaan denk het niet. Met een wat gereguleerder gebruik kom je makkelijk twee dagen door zonder opladen, dus vergeet je het de ene nacht? Geen probleem!
Wat ook fijn is, kom je er sochtends achter dat je nog even je telefoon moet opladen... Doe het snel, knal hem erin en voordat jij gedoucht, getandenpoetst en je cornflakes hebt weggewerkt staat de telefoon weer klaar voor een dag vol actie en avontuur.
Dan hebben we een ding nog niet besproken. De cameras, ja meervoud. 3 cameras die allemaal beter zijn dan wat je gemiddeld op je tijdlijn tegenkomt. De snelheid, de functies, de controle die je hebt over de camera. Van een snelle selfie tot een foto waar je echt goed de nadruk op wil leggen, het kan allemaal. En het display van je Huawei kan het ook nog eens allemaal perfect laten zien. Inzoomen, automatische herkenning van wat je fotografeert, sluitsnelheid, en de moving foto functies maken menig cameratje van 100 euro verleden tijd. Ga op vakantie met je huawei, en laat die camera lekker thuis vanaf nu(Je kan toch 2 dagen lang fotos maken zonder problemen.)
Ben je nu nog niet overtuigd? Dan wil je misschien gewoon geen telefoon, maar een desktop computer. En zelfs dat, met een kabeltje hang je hem aan je display en je werkt op een desktop computer.
Makkelijk op te starten voor de nieuwe android gebruiker, een grote hoeveelheid personaliseringsmogelijkheden(Beat that Apple), Epische batterij(Beat that samsung), perfecte fotos(Beat that sony), voor een prijs waar je geen concurrent voor haalt.
Pluspunten
- Epische batterij(2 dagen makkelijk)
- Supersnel
- Perfecte fotos
- Pijlsnel internetten
- Mega goede data handling
Minpunten
- USB-C heeft nog niet iedereen(?)